Gość: pol IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 01.09.05, 21:21 BRAWO!!!!!!!TO POSTAWA DO NASLADOWANIA W TYM PASYWNYM SPOLECZENSTWIE Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marrruda super IP: *.gdynia.mm.pl 01.09.05, 22:45 Chłopakowi serdecznie gratuluję i trzymam kciuki za jego dalsze sukcesy. Jedyne co mnie dziwi to to, że prezydent Ciastuś dotrzymał słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paka48 Biotechnologia to jest to! IP: *.rene.com.pl 01.09.05, 23:26 Michał szczerze gratuluje! Na Twoim miejscu gryzłbym trawę, a nie dał sie. I pamietaj najważniejsze zawsze licz na siebie! Dzis biotechnologia i mądra głowa głowa sa wszystkim! Stypendia krajowe, sa znikome! ale zagraniczne Cię postawia na nogi. Twoja postawa godna jest wielkie uznania i naśladowania! Trzymam za Ciebie kciuki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dilbert Gratulacje dla Michala !!! IP: *.cable.earthlink.net 02.09.05, 01:03 Trzymam za ciebie kciuki Michal ! Szkoda tylko, ze takich ludzi jak Michal jest malo.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Z Topolówki do Cambridge IP: *.softlab.gda.pl 02.09.05, 01:09 Gratulacje! I szacunek za akcję w tramwaju! :) Odpowiedz Link Zgłoś
18261826www Gratulacje!!! 02.09.05, 04:00 Gratuluje postawy i zycze sukcesow w zyciu. Odpowiedz Link Zgłoś
korek303 Re: Gratulacje!!! 02.09.05, 06:03 Wszystko fajnie,lecz ja za taką obywatelską postawę dostałem 2 lata....ponieważ agresorami okazali się pijani policjanci.Mieszkam w Nowym Porcie,byłem trzeżwy (wracałem z treningu) policjanci z naszego komisariatu(po służbie).....udowodnili,że od godz15 do 22.30 wypili, będąc w dawnym Wikingu, jedno piwo na spółkę z czego nawet sędzia się uśmiał.....sprawa była znana, więc nie będę się rozpisywał.Temida nie jest ślepa...ma tylko przymrużone oczy:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Z Topolówki do Cambridge IP: *.such.nat.hnet.pl 02.09.05, 08:39 GRATULACJE MICHAŁ Chciałoby się widzieć wielu Michałów na naszych ulicach, mam nadzieję, że ten młody chłopak otworzył swoim rówieśnikom oczy na rzeczywistość i dał przykład do nasladowania. Jescze raz gratuluję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zguti Re: Z Topolówki do Cambridge IP: *.devs.futuro.pl 02.09.05, 10:53 Gratulacje dla Michała za jego postawe. Oby wiecej wsrod nas bylo takich ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hazer Re: Z Topolówki do Cambridge IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 11:28 SERCE ROŚNIE . Jest nadzieja że z takich jak On młodych ludzi wyrośnie inne - dużo lepsze prawdziwie obywatelskie pokolenie niż to co dzisjaj rządzi z lewa, prawa i niby z centrum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiowy trzeba popierać takich ludzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 11:42 z reguły, gdy człowiek nadstawia karku ma same kłopoty - ciąganie po sądach jako świadek, adres i nazwisko ujawniane przestępcom itd. tym większe brawa za Jego postawę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JĘDZA Re: Z Topolówki do Cambridge IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.05, 11:58 Szkoda, ze nikt nie wspomina o innych absolwentach matury meidzynarodowej, ktorzy pracowali duzo ciezej niz Michał zeby dostac sie na studia a znajduja sie w duzo trudniejszej sytuacji finansowej niz pan Kucewicz. POzostaje im tylko uratować kogos w tramwaju... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Z Topolówki do Cambridge IP: *.softlab.gda.pl 02.09.05, 13:01 No cóż Jędza, takie życie, że nie każdy jest nieprzeciętny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: try Tylko tam nie zostań, młody :) IP: *.143.111.62.revers.nsm.pl 02.09.05, 20:40 potrzebujemy tutaj takich ludzi - pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lodzianin Re: Tylko tam nie zostań, młody :) IP: *.2.12.vie.surfer.at 03.09.05, 18:55 gratulaciej i zycze powodzyenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SOWA Re: Z Topolówki do Cambridge IP: 195.117.231.* 12.09.05, 07:54 Wśród wielu młodych ludzi Michał jest rodzynkiem ale cieszę się że taki się znalazł. Odpowiedz Link Zgłoś