Gość: fan IP: 217.153.21.* 03.09.05, 21:20 Buhahahahahahahahahaha Zapraszamy do Idola w kategorii ZWYROLE :D Wojewódzki bedzie miał jazde..............Mandaryna daj na luz Buhahahahaah Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosbi Re: Mandaryna LIVE !!! 03.09.05, 21:42 Ale czad!!! Żenada na maxa!!! :))))) Nie mogę! Normalnie dzwonimy ze znajomymi do siebie i śmiejemy sie z tego przykrego incydentu w Sopocie jakim był wystep Mandaryny. Ona chyba też już załapała, ze zrobiłaq z siebie idiotkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Mandaryna LIVE !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 21:57 ja to,aż dostałam migreny od tego jej fałszu!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Re: Mandaryna LIVE !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 22:18 Jest jej wystep w necie? Dajcie jakis link:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Mandaryna LIVE !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 22:25 Mówisz i masz,ale to nie jest z sopotu.Chociaż też jest niezły :))) media.putfile.com/mandaryna2 Odpowiedz Link Zgłoś
kalinowski11 Re: Mandaryna LIVE !!! 04.09.05, 08:35 To nieładnie z kogoś się nabijać ... ale ja chyba bym zaśpiewał podobnie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kai_30 Re: Mandaryna LIVE !!! 04.09.05, 13:57 Gość portalu: Ania napisał(a): > Mówisz i masz,ale to nie jest z sopotu.Chociaż też jest niezły :))) > media.putfile.com/mandaryna2 Umarlam :)))))))))))) Nie ogladalam wystepu Mandaryny, ale to nagranie mnie zabilo :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!!!!!!!!!11 Jest w necie!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 12:38 " target="_blank">dl2.rapidshare.de/files/4689916/77265672/Mandaryna_-_Ev_ry_Night__Sopot_2005_.wmv> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: delfin Nie moge otworzyć tego. IP: *.futuro.pl 04.09.05, 16:48 cos nie tak z obiema stronami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-)))))) Re: Nie moge otworzyć tego. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 17:11 Trzeba kliknac na free w tabelce i chwile poczekac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Delfin Re: Nie moge otworzyć tego. IP: *.futuro.pl 04.09.05, 18:01 juz ok. Dzieki. Ja to widziałam wczoraj w telewizji, myślałam że macie jakieś inne piosenki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mandaryna W Sopocie jestem spalona IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 04.09.05, 20:23 Meeee :0 Tak, to prawda, nie umiemy opowiadac bajek ani spiewac piosenek :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: Jest w necie!!!!!!!!!!! IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 04.09.05, 23:54 Po co pchała się do Sopotu, zamiast niej mogła jechać osoba, która naprawdę umie śpiewać. No to pokazała co potrafi, kaszana na maxa. Ja bym zapadła się pod ziemię i nigdy nie wyszła na scenę. I jeszcze te gwizdy przy odczytywaniu werdyktów. Kto jej dał 2 miejsce chyba ci co nie mają słuchu. Mandaryna !!! Szkoda mi Cię, byłaś żałosna !!! Pozdrowionko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinas Re: Jest w necie!!!!!!!!!!! IP: *.85-237-184.tkchopin.pl 08.09.05, 08:07 a dla mnie bomba mi nsie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: Mandaryna LIVE !!! 08.09.05, 18:08 hype.pl/index.php?action=newsa&id=2582 Sopot: Mandaryna właśnie zakoczyła śpiewanie.... Publika szaleje..... Jeszcze raz, jeszcze raz, jeszcze raz! No dobra, zaśpiewała. Skończyła, a publika "jeszcze raz..." No i tak trzeci, czwarty, piąty... dziewiąty raz... W końcu już zrezygnowana - do publiczności: - Kochani, ale ja już nie mam siły śpiewać... A publiczność: - Śpiewaj, k..., aż się nauczysz! Odpowiedz Link Zgłoś