16.09.05, 13:19
W tym roku, ja Stara Krowa-po raz pierwszy byłam w Gdansku. Jestem urzeczona
jego pieknem. A jeszce bardzije ludźmi- przeżyczliwymi dla turystów. I to nie
tylko tymi, którzy mają z tego "coś", ale nawet przechodnie. Nie marudza,
tylko naprawde sa pomocni.
Pozdrowienia ze Scyzorykowa. :))
Obserwuj wątek
    • miko_why jak miło 16.09.05, 13:49
      Jak miło takie posty czytać, wspaniale, że ludzie chcą się dzielić także
      pozytywnymi wrażeniami a nie tylko narzekają.
      Zapraszamy częściej, na pewno nie zabraknie ciekawych miejsc do odwiedzenia.
      Pozdrownienia znad morza!
    • Gość: maruda no, bez przesady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 15:05
      rocznik 1979 to nie stara krowa, ale miło nam że odwiedziłaś nasze miasto,
      zapraszamy za rok (najlepiej w sierpniu). a co do życzliwości trójmieszaczan to
      sie zgadzam.
      • Gość: rocco siffredi w porownaniu z kielcami to faktycznie jest milo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.05, 18:24
        ale dla pewnsci popytaj pania konsul RFN i jej meza
        cos tam ci poopowiadaja, ale to tylko plotki, bo jest tak milo, prawda?
        bedzie desancik z gdanska do Warszawy, to takie obyczaje rozplenia sie juz
        wszedzie
        bedzie naprawde milo
        • krol-bush Re: w porownaniu z kielcami to faktycznie jest mi 16.09.05, 23:14
          ja tam nie mam nic przeciwko pochwałom ;), ale mi to kamień z serca, że turyści
          już wybywają... Męczą mnie zatłoczone chodniki, korki, bo co chwila ktoś dojrzy
          coś faaaaaaaascynującego jak piekielnie czerwona, bo świeżo po ulepszającej ją
          renowacji, fasada budynku, który jest 35-letnim zabytkiem; to robienie zdjęć
          bez baczenia na to, że ktoś nie ma ochoty znaleźć się w cudzym rodzinnym
          albumie albo na suuuuper flmie.... :( że mimo wysokiej temperatury nie wszyscy
          są na urlopach, że śpieszą się do pracy itd. Spacerować po starym mieście
          Gdańszczanie mogą komfortowo tylko wtedy, gdy jest zimno i plucha. Latem jest
          nas po prostu tu zbyt wielu. Miło jednak, że ktoś to przynajmniej docenia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka