Dodaj do ulubionych

Symulacja "Gazety": Posłowie z okręgu gdańskiego

IP: *.netten.pl 18.09.05, 22:31
My głosujemy na Beatę WIERZBA Z PO. TO JEST IDELANY KANDYDAT PO NA POSŁANKE-
młoda ambitna i uparcie dążaca do założonych celów- absolwenci ZSZ NR 10
Obserwuj wątek
    • Gość: kostek My głosujemy na Beatę WIERZBA Z PO. IP: *.netten.pl 18.09.05, 22:32
      TO JEST IDELANY KANDYDAT PO NA POSŁANKE - młoda ambitna i uparcie dążaca do
      założonych celów- absolwenci ZSZ NR 10
      • dan3iger Wierzba ??? Nowak ??? Kim oni są ??? 19.09.05, 07:35
        Słabo mi się robi jak czytam zyciorysy takich kandydatów jak Wierzba czy Nowak z
        PO. Dzieciaki zaraz po studiach, zero osiągnięć poza partią (Wierzba - zero
        osiągnięć nawet w partii).
        Stanowczo prędzej zagłosuję za Głębocką, Rybickim z ich życiowym i zawodowym
        doświadczeniem a nie na Wierzbę czy Nowaka.
        Polecam lekturę www.pomorze.platforma.org/index2.php?sub=25
        • Gość: Anka Re: Wierzba ??? Nowak ??? Kim oni są ???odpowiadam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.05, 11:05
          polecam www.beatawierzba.pl. Pani Beata uczyła mnie Organizacji i zarządania na
          Politechnice Gdańskiej. Polecam stronę- polecam jej publikacje, są wartościowe.
          Mimo, ze jest młoda proszę zobaczyc ile juz w soim zyciu osiągneła...
          • dan3iger Re: Wierzba ??? Nowak ??? Kim oni są ???odpowiada 19.09.05, 11:51
            > polecam www.beatawierzba.pl. Pani Beata uczyła mnie Organizacji i zarządania na
            > Politechnice Gdańskiej. Polecam stronę- polecam jej publikacje, są wartościowe.
            > Mimo, ze jest młoda proszę zobaczyc ile juz w soim zyciu osiągneła...

No właśnie przedlądałem rano tą jej stronę i nie widzę żadnych osiągnięć.
            To że zorganizowała trzy seminaria, kiermasz i że opiekuje się zespołem
            raperskim ma jej dać legitymację do stanowienia w Polsce prawa ?
            To że napisała 3+7+5+2+1+2=20 stron publikacji i dwa rodziały materiałów
            dydatktycznych ? Czy to że jej 38 stron "„ Księgi Jakości ” dla Fundacji
            Gospodarczej w Gdyni, maszynopis," z roku 2000r (!!!) leży do dziś w szufladzie ???
            Moim zdaniem ta osoba jest politycznie po prostu NIKIM. Jeśli ktoś mnie przekona
            że jest inaczej - będzie fajnie, ale z lektury jej "osiągnięć" opublikowanej na
            jej stronie domowej po prostu to wynika.
            Fakt że pani Beata uczyła kogoś OiZ jakoś nie przekonuje mnie, inaczej do Sejmu
            powinni wejść wszyscy pracownicy naukowi UG i PG.
    • Gość: MARCIN KUREK zapomieliście o Pani BEACIE WIERZBIE z PO IP: *.netten.pl 18.09.05, 22:35
      W swoich obliczeniach zapomnieliście o Pani Beacie Wierzbie z PO. Jest to
      młoda osoba, walcząca o przyszłość młodzieży. Zawsze o nas Pani Beatka
      walczyła teraz czas na to abyśmy my zawalczyli o nią. Jak to powiedział Pan
      Tusk jest to "chodzaca energia". No i taką własnie jest. Zawsze myśli o
      innych dopiero póżniej o sobie. GŁOSUJEMY NA Beatę WIERZBĘ. Polecam stronkę
      www.beatawierzba.pl
    • Gość: Gość Totalny brak rzetelności dziennikarskiej IP: 193.110.228.* 19.09.05, 00:28
      Rozumiem że może być sondaż poparcia dla partii, ale co to za bzdurny pomysł
      z kandytatami do sejmu... Skąd wy możecie wiedzieć kto wejdzie konkretnie z PO
      i PiS? Wasze przepowiednie to po prostu forowanie i sugerowanie wyborcom
      niektórych kandytatów którzy wam pewnie pasują...

Kto jeszcze uważa że poziom trójmiejskiej wyborczej jest pod względem
      dziennikarskim na żenująco niskim poziomie.
      • Gość: Anna NIE WOLONO SUGEROWAĆ IP: *.netten.pl 19.09.05, 07:03
        Ja uważam, ze nie powinno się sugerować na kogo kto ma głosować, sądzę, że może
        być różnie. Jako socjolog uważam, że cięzko jest dobrać odpowiednią grupę
        badawczą, ponieważ niektóre elektoraty są specyficzne.
      • Gość: Hana Re: Totalny brak rzetelności dziennikarskiej IP: *.penta.gd.pl 19.09.05, 09:52
        Potwierdzam.
      • elfhelm bredzisz 20.09.05, 01:01
        łatwo prognozować, kto wejdzie. W Gdańsku jest natłok liderów PO - i szanse
        mają ci najwyżej rozstawieni (aczkolwiek ja obstawiam porażkę Głębockiej).
        Według mnie pewniaki to Tusk, Nowak, Neumann, Modrzejewski. I prawdopodobnie
        Rybicki.
        Z PiS - miernota Kurski i niezły poseł Cymański. W Tczewie głosy zbierze poseł
        Liss.
      • Gość: kz Re: Totalny brak rzetelności dziennikarskiej IP: *.netten.pl 20.09.05, 01:18
        6-7 mandatów z 12 to pewniaki, ale reszta to wróżenie z fusów - masz rację.
        Dziwi mnie, ze zakładają tak wyoską pozycję J.Wałęsy.
        Też uważam, że jest to pewna forma faworyzowania i wksazywania wyborcom na kogo
        powinni głosować.
        Poza tym myślę, że źle się stanie jeżeli będzie taki monopol ideologiczny w
        regionie (zupełny brak lewicy). Nie służy to transparentności poczynań.

a o trójmiejskiej nie ma co pisać - jak nie byki w artykułach, to taka
        propaganda ;/
    • elfhelm Re: Symulacja "Gazety": Posłowie z okręgu gdański 19.09.05, 01:47
      Tusk i Wałęsa. Nowak się pewnie prześlizgnie. Ale Rybicki może mieć kłopot z
      kandydatami powiatowymi.
      Z PiSu nie lekceważyłbym posła Lissa.
    • Gość: Paka48 GGGGGGGGratulacje1 IP: *.rene.com.pl 19.09.05, 09:58
      Kurski zasługuje! Rybicki Arkadiusz! niech na zdrowie! [Bo myslałem, że to ten
      drugi z Solidarnosci! Ciekawe że prasa nic o nim nie pisze i gdzie pracuje, i
      ile zarabia. Jaki to on wybitny specjalista od prawa!. Słuszałem, że PRACUJE W
      SPÓŁCE, której Marszałek płaci za własne lokalne! Media łeb w kokilke włozyły i
      cwaniaka udaja! Później będą ten układ wysmiewały, bo za lokal słuzbowy
      Arkadiusza własnie ponoć płaci sam Marszałek! ] Fołtyn - jaki z niej radykał?
      Wystarczy pojrzec na Nia i Kurskiego ogień i woda! Ale - zasługuje! Marchlewicz
      - szef Biura Marszałka Kozłowskiego z poprzedniej kadencji. Harcerz! Marszałek w
      zamian za załugi w kampanii dał mu funkcje wicemarszałka łamiąc prawo. Harcerz
      został vice marszałkiem niezgodnie z prawem - za młody wiek! Prasa milczy.
      Stworzył giełde rybna w Ustce - inwestycja chybiona!!! Sejmik cały czas do niej
      dopłaca! Marszałek stworzył mu synekurke! Dziennikarze módlcie sie do Boga aby
      Was oświecił i piszcie prawdę! Teraz z PiS do parlamentu - zrujnuje Polske! Ale
      ciesze sie - niech bedzie, może w nastepnych wyborach lewa strona cos odzyska!
      No cóż szerokiej drogi, ale pamietajcie ze Wasz sukces to zasługa wyborców! A
      porazki to Wy! żyjcie w tym Sejmie na własny koszt a nie Polaków a wsysztko
      bedzie OK!
    • deutschendorf Posłowie z okręgu gdański. My za Panem Nowakiem 19.09.05, 11:38
      Nasi koledzy z Nowego Portu oddamy głosy na Pana Sławomira Nowaka z PO. To
      doświadczony i mądry polityk .
      Pozdrowienia
      Ryszard
      • dan3iger Nowak - Doświadczony i mądry, hm... 19.09.05, 12:02
        No rzeczywiście doświadczony to (30 lat) i mądry polityk. Jako polityk na pewno
        mądry - wiedział jak mając 25 lat i będąc zaraz po studiach, z partyjnego
        klucza, bo przecież bez żadnych kompetencji zostać wiceprezesem publicznego
        Radia Gdańsk. Takich przewałek w obsadzaniu nomenklaturą nie robili nawet
        towarzysze z PZPR.
    • Gość: s. Arkadiusz Rybicki IP: *.localdomain / 195.117.155.* 19.09.05, 12:55
      Bez wątpienia jednym z najbardziej wartościowych pomorskich posłów będzie
      Arkadiusz "Aram" Rybicki. Dzięki temu,że PO ma tym razem tak duże poparcie na
      Pomorzu,do Sejmu wejdzie kilku naprawde kompetentnych ludzi, którzy nie graja
      na tyle ostro,żeby startowac z pierwszych miejsc na listach.
      • elfhelm Re: Arkadiusz Rybicki 19.09.05, 14:11
        ja nie głosuję na PO, ale chciałbym, żeby Rybicki wszedł. Jest to człowiek
        odpowiedzialny i inteligentny. Lepszy od ludzi pokroju posła Nowaka i innych.
    • Gość: Ludwika z Kwidzyna My starsi też głosujemy na Arama IP: 193.26.131.* 19.09.05, 14:57
      Pragnę podkreślić, że nie tylko młodzi popierają Pana Rybickiego - my ludzie
      starszej daty również widzimy w nim naszego przedstawiciela, osobę która będzie
      nas godnie reprezentować na szczeblach władzy.
    • Gość: zmora Re: Symulacja "Gazety": Posłowie z okręgu gdański IP: *.pkp.com.pl / *.tktelekom.pl 19.09.05, 15:08
      Jaka PO wygra wybory do parlamentu i prezydentem będzie Tusk to wyjeżdżam z
      tego kraju.
      Motto platformy pierwszy milion trzeba ukraść obowiązuje wszystkich kandydatów
      łącznie z liderem.
      Kwaśniewskiego i innych nigdy nie rozliczymy –dogadali się oddając Cimoszewicza.
      Piłsudski miał racje: Polacy to durny naród.(wybiorą tych samych ludzi co tą
      Polskę upokorzyli i zrujnowali moralnie marud doprowadzając go do nędzy)
      Jak nie rozliczymy wszystkich złodziei tych czerwonych i białych to nie ma
      szans na poprawę w Polsce.
      Tylko PiS maże coś zrobić, jak się teraz nie uda to do widzenia Polsko jest po
      Tobie na długie lata. Jesteś wasalem europy a potem Moskwy a potem znowu europy
      lub Niemiec i tak na okrągło bo takich mamy parlamentarzystów wiernych
      Polsce.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka