Dodaj do ulubionych

STARE GRATY-GEST KRÓLIKA

IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.02, 17:03

ten zielony merc. to ja,gest symbolizował przedłużenie ucha,nawiasem ruszam
uszami lecz z tej odległości nieb widać .Na forum dziękuję wszystkim którzy
prawidłowo odczytali moje intencje;.

POZDRAWIAM WSZYSTKICH
KRÓLIK
Obserwuj wątek
    • zoppoter Re: STARE GRATY-GEST KRÓLIKA 11.09.02, 09:59
      Królik, zapewniam cię, że ten gest widziało jeszcze kilka osób z mojego klubu. Przez wszystkich został on
      jednoznacznie zrozumiany jako wyraz pogardzy dla stanu naszych rozumów. Wywołało to tym większe zdziwienie,
      że twój Mercedes niewiele od naszych gratów wiekiem odbiegał. Może powinieneś dokonac podwójnego
      zastanowienia przed jakimkolwiek gestem wirtualnym albo rzeczywistym. Bo w tym forum też już kilka razy
      zaatakowałeś mnie w sposób nie do przyjęcia za wpisy, których nie publikowałem (trzeba wcześniej sprawdzić!!!),
      co więcej tak naprawde nigdy żadnego takiego ataku nie sprostowałeś.
      • lucy_z Re: STARE GRATY-GEST KRÓLIKA 11.09.02, 10:39
        zoppoter napisał:

> (trzeba wcześniej sprawdzić!!!),
        > co więcej tak naprawde nigdy żadnego takiego ataku nie sprostowałeś.

Zoppoter! Muszę znowu w obronę wziąźć Królika bo widziałam na własne oczy
        przeprosiny!
        Myślę, że Królik brał za Twoje wpisy to co się cytuje! Ktoś niezorientowany,
        tak mi się wydaje, tak to odczytuje. Pamiętam swoje, pierwsze pobyty na forum i
        złe interpretowanie wpisów, co do kogo itd...;)))
        • zoppoter Re: STARE GRATY-GEST KRÓLIKA 11.09.02, 10:47
          lucy_z napisała:

> zoppoter napisał:
          >
          > > (trzeba wcześniej sprawdzić!!!),
          > > co więcej tak naprawde nigdy żadnego takiego ataku nie sprostowałeś.
          >
          > Zoppoter! Muszę znowu w obronę wziąźć Królika bo widziałam na własne oczy
          > przeprosiny!
          > Myślę, że Królik brał za Twoje wpisy to co się cytuje! Ktoś niezorientowany,
          > tak mi się wydaje, tak to odczytuje. Pamiętam swoje, pierwsze pobyty na forum i
          >
          > złe interpretowanie wpisów, co do kogo itd...;)))

NIe Lucy. On "widział" moje wpisy, z moim nickiem w wątkach, w których w ogóle NIE BYŁO wpisów podpisanych ani
          "zoppoter" ani w żaden inny acz podobny sposób. Mowa o Krainie Łagodności IV. "Widział" tez, że ja deklaruję
          wyższość chodzenia piechotą od jeżdzenia samochodem. Otóż nigdy i nigdzie ani tak nie pisałem ani nie
          odpowiadałem nikomu kto tak napisał. W ogóle na taki temat tu nie rozmawiałem.
          A poza tym, nawet gdyby te "widziane" przez niego "moje" wpisy były prawdziwe, to i tak nie usprawiedliwia to jego
          agresji wobec mnie. Wypowiedzi typu "po co ty się w ogóle na ten temat wypowiadasz", czy też "zajmij sie swoimi
          majteczkami" nie są niczym usprawiedliwione.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka