Dodaj do ulubionych

LG stawia na PG

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 22:17
Mlodzi glosuja na TUSKA
Obserwuj wątek
    • Gość: bartek a klony do Lucasa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 22:20
      moze zrobia kariere w Hollywood
    • Gość: student eti bajki IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 06.10.05, 22:34
      z tego co panowie na spotkaniu mowili to robota w tej mlawie jest cieniutka.
      nic dziwnego, ze koreanczycy przychodza po pracownikow juz na uczelnie...
    • Gość: Dagon Re: LG stawia na PG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 14:36
      Zabieraja nam wykwalifikowanych pracownikow...
      Czemu, jesli sie im tak podoba, nie inwestuja w Gdansku ?? :)
      • Gość: phantom creek Re: LG stawia na PG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 17:52
        tc.ciechanow.pl/modules.php?name=News&file=article&sid=2854
        • Gość: mouse Re: LG stawia na PG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 17:28
          Rozumiem, że podlinkowany artykuł ma być repliką na mały zastrzyk nadziei,
          który w swoim tekscie zawarła dziennikarka GW. A ja pytam czy nie jest tak, że
          sami wyprzedaliśmy nasz narodowy majątek, a co za tym idzie kapitał, pozwalając
          przejąc go za bezcen roznym podejrzanym typkom? I czy oni placa wiecej w swoch
          obecnych firmach? Dlaczego obrażamy się na zagranicznego inwestora skoro sami
          doprowadziliśmy do takiego stanu na rynku pracy. Ja byłem w Korei i wiem, że
          ludzie tam zyją godnie. Ze ogarnia podziw, kiedy sie sobie uswiadomi iz w
          latach 60. Korea startowała zaledwie do swiatowego wyscigu w gospodarce
          wychodzac niemalze z feudalizmu i zwyczajnej biedy. Tam nie ma afer, nauka i
          nowoczesne technologie sa na najwyzszym swiatowym poziomie. I moglbym podac
          jeszcze wiele przykladow i argumentow. Nie ma nic zlego we wspolpracy i
          wspolodpowiedzialnosci za funkcjonowanie grupy (sasiedzkiej, pracowniczej,
          mieszkańców miasta czy kraju). Zamiast krytykowac powinnismy sie raczej uczyc.
    • Gość: JT Polem artykuł IP: 87.207.113.* 10.10.05, 10:05
      tc.ciechanow.pl/modules.php?name=News&file=article&sid=2854

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka