Gość: ola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 22:17 Mlodzi glosuja na TUSKA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bartek a klony do Lucasa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 22:20 moze zrobia kariere w Hollywood Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student eti bajki IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 06.10.05, 22:34 z tego co panowie na spotkaniu mowili to robota w tej mlawie jest cieniutka. nic dziwnego, ze koreanczycy przychodza po pracownikow juz na uczelnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dagon Re: LG stawia na PG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 14:36 Zabieraja nam wykwalifikowanych pracownikow... Czemu, jesli sie im tak podoba, nie inwestuja w Gdansku ?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: phantom creek Re: LG stawia na PG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 17:52 tc.ciechanow.pl/modules.php?name=News&file=article&sid=2854 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mouse Re: LG stawia na PG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 17:28 Rozumiem, że podlinkowany artykuł ma być repliką na mały zastrzyk nadziei, który w swoim tekscie zawarła dziennikarka GW. A ja pytam czy nie jest tak, że sami wyprzedaliśmy nasz narodowy majątek, a co za tym idzie kapitał, pozwalając przejąc go za bezcen roznym podejrzanym typkom? I czy oni placa wiecej w swoch obecnych firmach? Dlaczego obrażamy się na zagranicznego inwestora skoro sami doprowadziliśmy do takiego stanu na rynku pracy. Ja byłem w Korei i wiem, że ludzie tam zyją godnie. Ze ogarnia podziw, kiedy sie sobie uswiadomi iz w latach 60. Korea startowała zaledwie do swiatowego wyscigu w gospodarce wychodzac niemalze z feudalizmu i zwyczajnej biedy. Tam nie ma afer, nauka i nowoczesne technologie sa na najwyzszym swiatowym poziomie. I moglbym podac jeszcze wiele przykladow i argumentow. Nie ma nic zlego we wspolpracy i wspolodpowiedzialnosci za funkcjonowanie grupy (sasiedzkiej, pracowniczej, mieszkańców miasta czy kraju). Zamiast krytykowac powinnismy sie raczej uczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JT Polem artykuł IP: 87.207.113.* 10.10.05, 10:05 tc.ciechanow.pl/modules.php?name=News&file=article&sid=2854 Odpowiedz Link Zgłoś