Dodaj do ulubionych

POSZUKUJE-TOMKA DLUGOLECKIEGO

14.10.05, 22:27
Kilkanascie lat temu urwal mi sie kontakt z w/w panem.Moze ktos go zna i wie
co sie z nim dzieje?A moze Tomek zaglada czasami na forum?Pamietam ze
mieszkal w Gdansku Brzezno ale to bylo 15 lat temu czekam na jakis znak---
Edyta z czestochowy.
Obserwuj wątek
    • Gość: ... Re: POSZUKUJE-TOMKA DLUGOLECKIEGO IP: *.crowley.pl 15.10.05, 13:25
      znam takiego,brunet,ciemne oczy,ale nie wiem czy moge napisac wiecej o nim,nie
      wiem czy sobie by zyczyl.
      • edytatar Re: POSZUKUJE-TOMKA DLUGOLECKIEGO 15.10.05, 21:49
        dzieki za odzew mam pytanie czy go znasz czy masz moze z nim kontakt?Jesli to
        ten Tomek/wiem ze ma zone i dziecko,moze nawet i wiecej dzieci 15 lat temu
        pracowal w Porcie jako celnik i mieszkal na
        Dunikowskiego/..................................................jesli masz z
        nim kontakt to zapytaj prosze czy nie ma nic przeciwko podaniu wiadomosci o nim
        a najlepiej to niech sie odezwie do mnie podam wtedy nr komorki.To tylko
        znajomy z ktorym kilka lat korespondowala ale kontakt sie urwal poniewaz
        przeprowadzalam sie kilka razy,teraz osiadlam na stale i chcialabym dowiedziec
        sie co slychac u starych znajomych.Pozdrawiam Edyta
      • Gość: żona Tomka Nie podawaj! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 11:56
        mamy troje małych dzieci...
        • Gość: ... Re: Nie podawaj! IP: *.crowley.pl 16.10.05, 13:14
          zapytam
        • edytatar Re: Nie podawaj! 16.10.05, 21:58
          To moje gratulacie ja mam tylko dwojke,prosze pozdrowic Tomka chociaz nie wiem
          czy to ma sens bo Zona chyba troszeczke zazdrosna?Rozmawialysmy kiedys pzez
          telefon i nie rozumie skad ta niechec do mnie,to przeciez tylko stary
          znajomy.Ja jestem tolerancyjna i ufam swojemu mezowi co sie z tym wiaze nie
          robie problemow z tego,ze z kims sie kontaktuje.Pozdrawiam i mam nadzieje,ze do
          uslyszenia
          • Gość: Asia Re: Nie podawaj! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.05, 09:23
            Edytatar, Ty nie jesteś normalna, naprawdę. Nie zrozumiałaś aluzji?
            • edytatar Re: Nie podawaj! 17.10.05, 09:37
              to Ty chyba jestes nienormalna czytaj uwaznie,z mojejodpowiedzi wyraznie
              wynika,ze aluzje zrozumialam ale po prostu mimo to chcialam sie dowiedziec co
              slychac u znajomego.A na przyszlosc to prosze pilnuj swoich spraw,nie sadze aby
              ta sprawa cie dotyczyla.Ja wcale nie musze rozmawiac z Tomkiem chetnie
              porozmawiam rowniez z jego zona gdyz mialysmy juz kontakt o ile dobrze
              pamietam,oczywiscie o ile ona ma czas bo sama mam polroczna corke i wiem ze pzy
              trojce maluszkow to na prawde moze nie byc
              czasu. Pozdrowienia dla ANI<dobrze pamietam?>jak
              bedziesz miala czas i ochote to napisz-EDYTA
              • Gość: Asia Re: Nie podawaj! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.05, 16:26
                No to jednak jesteś nienormalna!!!!! Zajmij się tym swoim maluszkiem i nie
                wpieprzaj się w normalnie funkcjonujący związek. Jeżeli poruszasz na
                forum "takie"sprawy to licz się z tym że inni to czytają i mają prawo wyrażać
                swoje opinie. Tak, tak ta Ania - żona Tomka na pewno do Ciebie napisze, podaj
                tylko adres. ŻENADA!!!
                • Gość: żona Tomka ;)) Re: Nie podawaj! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 16:55
                  Asia,daj spokój...ona naprawdę nic nie zrozumiała
                  żartu z morałem też nie ;)
    • 70krzych Re: POSZUKUJE-TOMKA DLUGOLECKIEGO 17.10.05, 22:08
      Zenada to owszem jest dwie glupie baby wpieprzaja sie tam gdzie nie
      powinny.Chodzi mi o te dwie ostatnie.Nie wyobrazam sobie zeby moja zona robila
      takie halo komus kto probuje sie ze mna skontaktowac.Przeciez dziewczyna szuka
      tylko kumpla wiec w czym problem,pogadaja i tyle a tu komentarze jak
      cholera.SAm nieraz szukalem kolezanek i co z tego?AAsia w ogole po co sie
      wpier....tez mi udany zwiazek jak facet nie moze porozmawiac z kim chce bo ma
      trojke dzieci i zone wspolczuje ci chlopie takiego ,,pustaka,,.Tak to jest na
      forum,ze jak ma sie pusto w glowie i nie ma nic konkretnego do powiedzenia to
      napieprza sie na innych ,jest tyle neutralnych tematow to tam sie wykarzcie
      puste baby i pilnujcie tych swoich mezow,przeciez taka edytar na pewno wam go
      zabierze ha ha ha.A ty edytar daj sobie spokoj z tym gosciem to juz po gosciu
      ma przeciez zone i 3 dzieci.......pozdro
      • Gość: .... Re: POSZUKUJE-TOMKA DLUGOLECKIEGO IP: *.crowley.pl 18.10.05, 17:11
        Nie bylo mnie od czasu napisana ze zapytam Tomka,czy sie z Toba skontaktuje,nie
        mialam okazji go zapytac od tamtej pory,powiem tylko jedno,ktos sie podaje za
        jego zone jak sie domyslam,gdyz on nie ma trojki dzieci z tego co wiem.Widzialm
        go z 3 tyg temu i nie milam okazji zapytac o ta sprawe.
        • Gość: * Re: POSZUKUJE-TOMKA DLUGOLECKIEGO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.05, 20:38
          Też nie zrozumiałaś żartu z morałem?
          • edytatar Re: POSZUKUJE-TOMKA DLUGOLECKIEGO 18.10.05, 21:57
            przeszlo mi tez to przez mysl ale jakos nie widze sensu podszywania sie pod
            kogos.Zart z moralem-tez mi cos to to zwykle chamstwo i tyle.Szukalam juz wielu
            osob ze studiow z pozytywnym efektem,z wieloma zonami kolegow pisalam i
            nawiazalam nowe,ciekawe znajomosci.Zdaje sobie sprawe z tego,ze poruszajac
            temat na forum narazam sie na komentarze roznych ludzi,niekoniecznie na
            odpowiednim poziomie ale tak to juz jest.Wydawalo mi sie,ze jak podam imie i
            nazwisko konkretnej osoby to niepowolane osoby beda mialy na tyle kultury,ze
            nie beda zainteresowane tym postem nie mowiac o odpowiadaniu na niego.Jak widac
            pomylilam sie,kultura osobista nie jest niestety rzecza nabyta cham pozostanie
            chamem i tyle.Dzieki za odp prosze przekaz Tomkowi moja prosbe i gdyby mial
            zyczenie to niech mnie szuka na czestochowskim forum u nas jest wiekszy poziom
            i wieksza kultura.Pozdrawiam!
            • Gość: podaj Re: POSZUKUJE-TOMKA DLUGOLECKIEGO IP: *.il-chicago0.sa.earthlink.net 19.10.05, 09:34
              ciociu podaj swoje nazwisko i numer telefonu
            • Gość: Robert Re: POSZUKUJE-TOMKA DLUGOLECKIEGO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.05, 09:46
              a byłem, byłem na forum częstochowskim. Ale jakoś nie widać żebyś się tam
              udzielała. Czyżby poziom i kultura dla Ciebie jednak zbyt wysokie? Hehe...
              • Gość: ... Re: POSZUKUJE-TOMKA DLUGOLECKIEGO IP: *.crowley.pl 20.10.05, 09:44
                Edyto rozmawialam z Tomkiem wlasnie przed chwila,prosze podaj swoj numer tele
                na mojego maila calusna25@wp.pl,nie pisz go na forum,ja mu ten Twoj numer
                przekaze i on sie z Toba skontaktuje,ok?
                • Gość: edytatar Re: POSZUKUJE-TOMKA DLUGOLECKIEGO IP: *.my.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.05, 20:02
                  Napisalam na priv,dzieki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka