Dodaj do ulubionych

Posłanka Ostrowska w Faktach

IP: *.such.nat.hnet.pl 26.10.05, 19:18
przed momentem Fakty pokazały posłankę z naszego regionu wyraźnie bełkocząca
i spiewającą w Sejmie. Nie da się ukryć, że była po prostu nawalona. Jest to
pierwszy dzień roboczy w kadencji tego Sejmu. Czy tacy ludzie nie powinni
składać mandatu po takiej kompromitacji??
Obserwuj wątek
    • Gość: wyborca Re: Posłanka Ostrowska w Faktach IP: *.orange.pl 26.10.05, 19:37
      Może ona tak lubi???
      Jest dorosła...
      A może to pomroczność???
      To myśmy ją wybrali........
      • Gość: prot Re: Posłanka Ostrowska w Faktach IP: *.gdynia.mm.pl 26.10.05, 21:00
        Ja wybrałem?!!!!!Wypluj to słowo!Ona z LSD!
        • Gość: miciu Re: Posłanka Ostrowska w Faktach IP: *.iopan.gda.pl 27.10.05, 11:50
          i co z tego, że była pijana. Ty zawsze jesteś trzeźwy? Był wieczór czy też noc, posiedzenia nie było - posłanka nie była w pracy to sobie wypiła. Posłowie to ludzie tacy sami jak my.
          • Gość: z Re: Posłanka Ostrowska w Faktach IP: *.such.nat.hnet.pl 27.10.05, 13:20
            Nie, nie zawsze jestem trzeźwy.
            Z tym, że: nie wykonuje zawodu zaufania publicznego, reprezentuje tylko siebie
            a nie wyborców i region. Nie interesuje mnie co robi w domu. Ważne tylko żeby
            nie ośmieszała siebie, wyborców i regionu, który reprezentuje na terenach
            sejmowych, będąc w wyraźnej niedyspozycji.I tyle.
            A to, czy mądrym było pokazywanie się jeszcze przed kamerami, pozostawię bez
            komentarza.
            Mieliśmy już dwóch radnych, którzy godnie nas reprezentowali wtając się z płytą
            lotniska w St. Petersburgu. Można powiedzieć, że też nie byli w pracy.
            Tyle w tym temacie
          • maszar Re: Posłanka Ostrowska w Faktach 27.10.05, 16:10
            "posłanka nie była w pracy to sobie wypiła."

jak to nie była w pracy? dla tej "damy" Sejm jest miejscem pracy;
            jak już nie może wytrzymać bez pół litra, to niech pije w knajpie lub pokoju
            hotelowym, a nie szlaja się zygzakiem po budynku Sejmu;

"Posłowie to ludzie tacy sami jak my."
            Właśnie - każdy szary człowiek pijący alkohol w miejscu pracy - nawet po jej
            godzinach - jest zwalniany dyscyplinarnie; poseł niestety jest świętą krową;
    • Gość: rer jaka kompromitacja??? IP: .1P2D* / *.185.11.192.in-addr.arpa 27.10.05, 12:22
      Pani poseł rzeczywiscie byla w stanie wskazujacym na spozycie, ale byl to jej
      czas wolny i nie robiła ani nie mówiła niczego co mogło ja kompromitowac. Po
      prostu dobrze sie bawiła i miała wesołe gadki.
      Wyluzujcie trochę
      • invicta1 Re: jaka kompromitacja??? 27.10.05, 14:29
        dobrze, że się kobita nie rozebrała...
    • wrzeszcz_anka przeciez wiekszosc polakow to nalogowcy 27.10.05, 13:58
      juz najwyzszy czas sie do tego przyznac. pije sie wszedzie, to dlaczego nie w
      sejmie? a ze akurat w tym miejscu najwiecej jest kamer to tylko pech tych,
      ktorzy tam pija.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka