landrynka8 29.10.05, 16:19 Czy ktoś juz tam był? Jakie wrażenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emiss Re: Outlet centre? 29.10.05, 16:34 slicznie jest... sklepy i ceny tez fajne.. ale mopim zdaniem z odwiedzinami mozna poczekac, az otworza wiecej sklepow, bo na razie nie ma ich zbyt duzo.. Odpowiedz Link Zgłoś
kalinowski11 Re: Outlet centre? 29.10.05, 16:57 Outlet outletem , ale dzisiaj jechałem z synem do Otomina autobusem nr 174 i czułem się jak "cotlet" . Autobusy 174 mają teraz największą rentowność w sieci ZKM . Ponieważ mają zabójczą częstotliwość są napchane do granic możliwości ... www.zkm.pl/port1742/17410152w.htm A najlepsze jest to że klienci "kotleta" są tak zamotani , że do Otomina jedzie pełny autobus , ponieważ wsiadają do niego wszyscy oczekujący na autobus w kierunku Gdańska . Jeżeli ktoś może to lepiej niech wybierze się tam autem . Pozdrawiam . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Outlet centre? IP: *.pro-internet.pl 29.10.05, 20:33 byłam tam dzisiaj. centrum ok. bardzo duży asortyment markowych ciuchów. full ludzi. A ZKM DAŁ CIAŁA. 174 jeździ co 1,5 h. a na pichotę z ujeściska na szadółki (bo na ujeścisko jedzie więcej autobusów i jezdzą częściej) to raczej słabo, bo trzeba iść kilka km. poboczem drogi/spory ruch szybko jadących samochodów, więc to średnio bezpieczne. 174 zapchany na maxa w obie strony, a w powrotną rzeczywiście zdecydowana większość klientów robi sobie poniekąd przymusową wycieczkę do otomina - następnie znowu pod Outlet - dopiero potem w stronę gdańska. a robią to dlatego, że jest cholernie zimno (w autobusie jest cieplej :), a poza tym wolą wejść do niego od razu, bo przy zawracaniu przez Outlet (już kierunek gdańsk) - mogą się zwyczajnie nie zmieścić do autobusu, hehe. ZKM przegiął!!! wiocha totalna!!! całkowita nieadekwatność do potrzeb!!! i czy to bezpiecznie puszczać zapchane NA MAXA autobusy na drogi za miastem, hę? masa + prędkość, hę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Outlet centre? IP: *.pro-internet.pl 29.10.05, 20:47 i jeszcze jedno: skoro częstotliwość jest zabójcza, to wychodząc z autobusu pod outletem, nalezy sprawdzic godzinę następnego kursu, bo w razie spóźnienia czeka się 1,5 h ;ppp. autobus, kt. jechalam do out. mial 20 min. opoźnienia!!!, więc miałam tylko godzinę czasu i szybko, szybko zakupy, bo inaczej 1,5 h. przymusowej posiadówy w outlecie. no żenada ;ppp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenona Re: Outlet centre? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.05, 17:05 a cóz to za wspaniałe miejsce?czyzby było to centrum samych outletów?:)czyli kolejne miejsce na szał zakupów?a gdzie to?jakie tam sklepy?ale wam zazdroszcze bo w poznianiu to nic takiego nie ma:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Outlet centre? IP: *.pro-internet.pl 29.10.05, 20:35 www.fashionhouse.pl/?p=/outlety/gdansk/index Odpowiedz Link Zgłoś
morelka4 Re: Outlet centre? 30.10.05, 19:10 Jakie sklepy sa juz otwarte? Chodzi mi o marki. Czy Gino Rossi jest juz na chodzie? I czu oprocz GR jest jeszcze jakis z butami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Outlet centre? IP: *.pro-internet.pl 30.10.05, 19:42 jest na chodzie. oprócz tego jest jeszcze przynajmniej jeden sklep z butami (m.in. marka red indian). piszę "jest jeszcze przynajmniej jeden", ponieważ częstotliwość kursowania autobusu 174 uniemożliwiła mi dłuższy pobyt w outlecie. szybkie zakupy, aby zdążyć na najbliższy kurs autobusu :pp Odpowiedz Link Zgłoś
greta.greta Jest jeszcze Venezia i... 30.10.05, 21:02 Witchen, Solar, Levi's, Adidas, Nike, Puma, Monnari, sklep z ubrankami dla dzieci, chyba ze trzy z ubraniami dla młodzieży, jeden z bielizną. Rzeczywiście róznica w cenach jest, ale trzeba pamiętac, że nie sa tam sprzedawane nowosci tylko rzeczy z ubiegłych kolekcji. Według mnie sympatyczne miejsce. Bardzo ładny obiekt - z pomysłem. Odpowiedz Link Zgłoś
ewawka Re: Outlet centre? 31.10.05, 12:58 A mogę spytać, gdzie to jest dokładnie? Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
landrynka8 Re: Outlet centre? 31.10.05, 13:11 ul. Przywidzka 8 320-99-44 około obwodnicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iga Re: Outlet centre? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.05, 16:20 Totalna porażka jesli chodzi o lokalizacje,mialam mozliwosc pracy tam w jednym ze sklepow ale ze wzgledow komunikacyjnych zrezygnowalam.Sklep otwieraja od 10 i mialam byc ok 10 minut przed otwarciem sklepu.Niestety autobus dojezdza tam na 9.00 wiec godzine spedzilam na dworze czekajac az szanowna kierowniczka przyjedzie (autem).Na dodatek nie mozna wejsc na hol zeby poczekac tylko marznac na dworze.Nie wspomne o zarobkach 800zl na reke,praca po 12h.Juz sobie wyobrazam jak uciekl by mi 174 po pracy i 2 godziny czekania na nastepny.Ledwo wsiadalm do tego 174 po pracy ktory spoznil sie 30minut.Nie polecam,na dodatek polowa sklepow zamknieta i wydaje mi sie w wiekszosci sklepow zawyzaja ceny podstawowe zeby wygladalo na duza obnizke.Np w jednym ze sklepow byla kurtka przeceniona z 299 na 219zl a widzialam taka sama w Medisonie za 230zl wiec niema co nabrac sie promocjom. Odpowiedz Link Zgłoś
kraxa Tjaa, duzy wybór dla dresów 31.10.05, 16:58 Bo szeroko pojęty strój sportowy przeważa w ofercie sklepów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: Outlet centre? IP: *.pro-internet.pl 31.10.05, 19:57 "wydaje mi sie w wiekszosci sklepow zawyzaja ceny podstawowe zeby wygladalo na duza obnizke.Np w jednym ze sklepow byla kurtka przeceniona z 299 na 219zl a widzialam taka sama w Medisonie za 230zl wiec niema co nabrac sie promocjom". ale to normalna sprawa (narzędzie wywierania wpływu. stosowane od dawna :) Odpowiedz Link Zgłoś