pumeks 12.10.02, 15:02 Dostałem od was obu na "gazetowe" konto jakieś podejrzanie wyglądająvce e- maile. Czy potwierdzacie że mam je otwierać? Bo mi wyglądają raczej na wirusy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwa_ja Re: Iwa.ja, Lucy_z! 12.10.02, 15:36 Nie otwieraj!!!!!!!!! Mnie też jakaś sztuczna Lucy obdarza różnymi podejrzanymi plikami. Poza tym od niedawna mam nick z kreseczką a nie z kropką... Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Iwa.ja, Lucy_z! 12.10.02, 15:59 Pumeks:) Nic nie otwieraj!!!!!! Nic nie wysyłałam! Ja jak coś wysyłam to informuję!!!Jakiś czas był spokój, choroba i znowu się zaczęło:(((( A ja dostałam dzisiaj od Les1! Zauważyłam, że jeżeli jest prawdziwy mail to przy nadawcy z gazety jest cały adres, a ten fałszywy to ma tylko nick! Pozdrawiam w tą zimną i wietrzną pogodę:)) Pumeks, to Ty dzisiaj pracujesz??? Odpowiedz Link Zgłoś
pumeks Re: Iwa.ja, Lucy_z! 14.10.02, 08:14 Tylko na moment zajrzałem w sobotę. Iwa, ten mail przyszedł ze skrzynki iwa_ja z kreseczką, ale temat był po angielsku, a na takie własnie jestem uczulony. Już wywalam te maile w takim razie. Zresztą Lucy ma do mnie właściwszy adres niż "gazetowe" konto. Odpowiedz Link Zgłoś
iwa_ja Re: Iwa.ja, Lucy_z! 14.10.02, 08:34 Wszędzie na różnych formach piszą o takich majlach. Ja tez dostaję, też po angielsku. Więc chyba jasne: trzeba to świństwo od razu wywalać. Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Iwa.ja, Lucy_z! 14.10.02, 11:24 pumeks napisał: . Zresztą Lucy ma do mnie właściwszy adres > niż "gazetowe" konto. Oczywiście. A ja z kolei używam też innego adresu! A moja poczta filtruje i wszystko dostaję bez wirusków. Mam taką nadzieję;) A wracając do poczty gazety to dostawałam maile jakieś podejrzane od siebie samej;))))) Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
les1 Re: Iwa.ja, Lucy_z i pumeks :-) 14.10.02, 21:56 Dwa maile to jest jeszcze nic... :-) Po dosyc dlugiej przerwie....wiadomo...wycieczki..., w ogole nie moglem sie zalogowac na "gazete"... :-( Jedyne co ...to tylko bardzo pozno... na czat. Tam tez dowiedzialem sie o "serdecznych zyczeniach" przesylanych do mnie przez ...Zopcia... :-) Odpisywalem i.... wiadomo...nic nie przechodzilo.... Wyczyscilem PC i zaladowalem od nowa....ten... uzywam tylko do internetu, wiec nie bylo straty... Wszystko dziala jak nalezy...ale "gazeta" nadal jest bardzo ...wolna. Z czatem jest duzo lepiej....dobre i to... Poczta... to w ogole nie chciala sie otwierac...ale w koncu.....Eureka!!! A.. tam!!!!...zawalone!!!! : macko74- proponuje mi poznanie roznic miedzy mlodymi chinkami i dziewczynami Pleyboy'a....to samo od "postmastera".... Lucy- chce, koniecznie pokazac mi swoje wdzieki...no bo az tak mnie lubi... Iwa- zrobila specjalna kolekcje zdjec....wylacznie dla mnie... Green- wyciaga do mnie reke i....przesyla specjalna kartke z zyczeniami... Zopcio- tak samo jak green (identyczne slownictwo).... Bellis- chce abym przestudiowal mape jego wycieczki po Afryce... Wszystko to oczywiscie tylko w tytule!!!....:-))))) Do reszty to moge sie dostac jesli "klikne"...OK.....;-)))) Najzabawniejsze to bylo...gdy dostalem jeden od siebie samego (podobnie jak Lucy)....:-))).... Biedny "palancik" przez pomylke wyslal do mnie samego..... Mozna byc w jakiejs dziedzinie naprawde madrym czlowiekiem.....i nadal pozostawac "palantem".... ;-)))) Tylko trzy osoby z tego forum pisaly do mnie na poczte....i zawsze tzw. otwartym tekstem.... otwieralo sie od razu ibylo wiadomo o co chodzi.... Zalaczniki to odbieram na swoj wlasny adres....n.p. po rozmowie na czacie....podobnie ja rozmowa tel. z orissa...:-))) Wszystko inne to...wiadomo!!! Lepiej dmuchac na zimne... les1 Odpowiedz Link Zgłoś