dakota_ 02.09.09, 14:55 Pani od Religi zadała na piątek napisanie modlityw . nie ma być przepisana , poprostu mamay ją wymyśleć . kurczę niby łatwe , ale nie wiem od czego zacząć . muszę to czytać przed nową klasą i nie chcę mieć siary . ;/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wyobraznia Re: Muszę napisać modlitwę - POMOCY !!! 02.09.09, 15:24 W Imię Ojca I Syna I Ducha Świętego Amen . nie mam pomysłu .. też mam taką nową panią od reli i powiedziała, że też nam bd kazała wymyślić modlitwy jak ją wkurzymy . ;// Odpowiedz Link Zgłoś
dio223 Re: Muszę napisać modlitwę - POMOCY !!! 02.09.09, 17:56 o matko! z takim zadaniem jeszcze się nie spotkałam! nie mam pojęcia co napisac w takiej modlitwie! chciałabym ci pomóc ale to jakaś masakra Odpowiedz Link Zgłoś
thay Re: Muszę napisać modlitwę - POMOCY !!! 02.09.09, 18:00 OMG! Nie wiem o czym masz napisać, ale... Panie Boże dziekuję Ci za to i za to. Amen Odpowiedz Link Zgłoś
sweetgirly Re: Muszę napisać modlitwę - POMOCY !!! 02.09.09, 18:18 Drogi Boże. Oczyść nas z grzechów naszych i wszelkiego zła abyśmy mieli życie wieczne. Nie zostawiaj nas w potrzebie. Pod opieką Bożą nas miej. Bo ty Chojny i Umiłowany Pan Nieba i Ziemi. Ładne co? Pomogłam? Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia Re: Muszę napisać modlitwę - POMOCY !!! 02.09.09, 18:27 ee.. dziwne, żaden temat ani nic takiego ? ; o my musimy raz na kilka katechez wymyślić modlitwę, ale z podręcznika mamy temat, np. napisz do Boga, za co mu dziękujesz i w jaki sposób to ukazujesz . nie potrafię, próbowałam ale mi nic nie wychodzi *.* Odpowiedz Link Zgłoś
th4ever Re: Muszę napisać modlitwę - POMOCY !!! 02.09.09, 18:31 hmmm....net ma pelno tego xd wystarczy poszukac... troche pozmieniac niektore zdania i facetka sie nie kapnie ja tak robilam i mi to wychodzilo Odpowiedz Link Zgłoś
sweetgirly Re: Muszę napisać modlitwę - POMOCY !!! 02.09.09, 18:32 Ja idę na oryginalmość. Nie zmieniam gotowych. Tylko tworzę Odpowiedz Link Zgłoś
dakota_ Re: Muszę napisać modlitwę - POMOCY !!! 02.09.09, 19:24 Dzięki za pomoc . No tematu nie podała ; / ona głupia jest . muszę znaleść coś gotowego w necie ; D Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Muszę napisać modlitwę - POMOCY !!! 06.09.09, 14:41 Ja już się z takim zadaniem spotkałam. |Chyba było to z pnia Józefą albo księdzem <myśli> Nie wiem, ale jakoś przez to przebrnęlam ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
pimpusia Re: Muszę napisać modlitwę - POMOCY !!! 07.09.09, 19:38 nasza pani z reli tez nam kazala napisac modlitwe chyba juz z 3 razy. ale jakos nie wyszlo na szczescie nie czytalam ale jakos poszlo nie wiem jak ci pomoc. moze w googlach bd jakies gotowe? Odpowiedz Link Zgłoś
pati8989 Re: Muszę napisać modlitwę - POMOCY !!! 08.09.09, 15:26 Imię Ojca i Syna i Ducha Świętego .Amen. Panie Boże proszę cię o to żebym w szkole nie przeszkadzała nikomu , żeby miała dobre oceny żeby mamy nie zasmucała coś takiego hah , modlitwa ze hej . < 33 ale wszystkie są takie modlitwy ., < 3333 Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: Muszę napisać modlitwę - POMOCY !!! 08.09.09, 16:06 moglas napisac o biedych dzieciach i o pokoju na ziemi. modelki o tym piep*zą, ale oczywiście nic nie robią. ; d Odpowiedz Link Zgłoś
rosalie Re: Muszę napisać modlitwę - POMOCY !!! 08.09.09, 16:13 jak taka mądra to niech sama wymyśli. xD Odpowiedz Link Zgłoś