zuchtstier 20.10.02, 18:13 Mojej pani zachciało się kandydowac do Rady Miejskiej. Miała dzisiaj spotkanie na osiedlu z wyborcami. Przez co dzisiaj nie mam obiadu. Zuchtstier głodny = Zuchtstier zły. Kobiety, nie macie się czym zajmować? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zenobia Re: Baby do garów IP: *.interecho.com / 192.168.3.* 20.10.02, 18:26 I bardzo dobrze, że Twoja Pani startuje. Potrzeba nam takich kobiet coraz więcej. I nie ważne z jakiego ugrupowania. Proponuję, żebyś w ramach wsparcia swojej odważnej kobiety nie mazał się z powodu braku obiadu, ale sam zaczął jej gotować. Pozytywnym przejawem by było też przygotowywanie kanapeczek, odciążenie od innych prac domowych jak sprzątanie, pranie, prasowanie. życzę powodzenia w walce wyborczej "na tyłach" Odpowiedz Link Zgłoś
zuchtstier Re: Baby do garów 20.10.02, 22:43 Gość portalu: zenobia napisał(a): > I bardzo dobrze, że Twoja Pani startuje. Nie dobrze, bo koledzy się ze mnie śmieją, że facjata mojej pani na plakatach w całym mieście porozlepiana jak jakiej ostatniej... > Proponuję, żebyś w ramach wsparcia sam zaczął jej > gotować. Świat od zawsze tak był urządzony, że baby pichciły, a chłopy to zjadały. I nie może być inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
stefan4 Re: Baby do garów 20.10.02, 22:54 zuchtstier napisał(coś tam). Skąd Ty wytrzasnąłeś taką ksywę? - Stefan Odpowiedz Link Zgłoś
zuchtstier Re: Baby do garów 20.10.02, 23:25 stefan4 napisał: > Skąd Ty wytrzasnąłeś taką ksywę? Fajna, nie? Bo jestem znany z tego. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
stefan4 Re: Baby do garów 21.10.02, 01:06 Ja: > Skąd Ty wytrzasnąłeś taką ksywę? zuchtstier: > Fajna, nie? Bo jestem znany z tego. Fajna. Czy jesteś z tego tak znany, że żona też zna? A ona miała Cię wspierać gotowaniem, tak? No, to chyba kandydując do czegokolwiek wybrała sobie lepszą z dwóch kiepskich opcji. - Stefan Odpowiedz Link Zgłoś
filut Re: Baby do garów 21.10.02, 09:59 stefan4 napisał: > Czy jesteś z tego tak znany, że żona też zna? A ona miała Cię wspierać > gotowaniem, tak? No, to chyba kandydując do czegokolwiek wybrała sobie lepszą z dwóch kiepskich opcji. > Mamy absolutną zgodność poglądów - na ten temat. Palant chce imponować ksywą, zamiast czymś ciekawszym/przyjemniejszym. Tylko czekać jego postów na forum psychologicznym: "żona mnie nie kocha ..." Fil Odpowiedz Link Zgłoś
zuchtstier Re: Baby do garów 21.10.02, 10:52 stefan4 napisał: > Czy jesteś z tego tak znany, że żona też zna? Haha, to jest tak, że bardziej znany byłem z tego w młodości. Teraz wyznaję WC i robię to tylko z żoną. mamy 4 dzieci. Całe szczęście, że potrafią już zająć się sobą, bo jeszcze bawić je jak żona po wiecach się szlaja to była by przesada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K-Z Re: Baby do garów IP: *.mpsz.pl / *.gdynia.mm.pl 21.10.02, 09:58 hm, samemu ma się dwie lewe ręce? Ziemniaczki obrać, kotleciki usmazyć nie łaska? Żeby twoja luba po spotkaniu wróciła i dostała dobry obiad? hmm. Moja mama też kandyduje i ja zamiast wysyłać ją do garów wolę siąść i chociaż stronkę wysmażyć (kotletów nie umiem):) Zwolenników kobiet w Radzie zapraszam na www.zaleska.znak.biz :) Odpowiedz Link Zgłoś
zuchtstier Re: Baby do garów 21.10.02, 10:48 Gość portalu: K-Z napisał(a): > hm, samemu ma się dwie lewe ręce? No co ty, facet ma gotować ZA DARMO? Wiem, że najlepsi kucharze są płci męskiej, ale im za to płacą. W domu gotować ma ŻONA. I już. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Casey Re: Baby do garów IP: *.proxy.aol.com 20.10.02, 23:36 zuchtstier napisał: > Mojej pani zachciało się kandydowac do Rady Miejskiej. Miała > dzisiaj spotkanie na osiedlu z wyborcami. Przez co dzisiaj nie mam obiadu. > Zuchtstier głodny = Zuchtstier zły. Kobiety, nie macie się czym zajmować? > Zuchtstier. Kandyduj i Ty. Jak wygrasz zona bedzie Ci nadal gotowac;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: les1 Re: Baby do garów IP: proxy / *.mweb.co.za 21.10.02, 02:51 Brawo !!!! Jak moja.... skonczy "studiowac" po dwudziestu latach... to ja na emeryture przejde i tez zaczne "studiowac"....nastepne fakultety....ale pewnie mi zycia zabraknie aby je ukonczyc....:-))) Niech lepiej bedzie zadowolony z tego co ma!....:-))) Chyba, ze strachliwy....albo....niepewny?...;-))) les1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrowa Re: Baby do garów IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 21.10.02, 04:02 Chcesz przepis na makaron z jajkami? Odpowiedz Link Zgłoś
belissarius Re: Baby do garów 21.10.02, 06:52 Albo na placki ziemniaczane. Robie bardzo dobre! Odpowiedz Link Zgłoś
zuchtstier Re: Baby do garów 21.10.02, 10:45 Gość portalu: Casey napisał(a): > Kandyduj i Ty. Jak wygrasz zona bedzie Ci nadal gotowac;)))))) To by było dobre, ale ja do tego nie mam głowy :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza22 Re: Baby do garów IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 21.10.02, 11:56 ale jazda!!! chłopie rozpętałeś burze w szklance wody.kiedyś było TOWARZYSTWO PRZYJACIÓŁ CHIŃSKICH RĘCZNIKÓW,ale ręcznikami nikt by gęby sobie nie wycierał Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Baby do garów 21.10.02, 12:00 Najlepszymi kucharzami są mężczyźni, każdy to przyzna ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrowa Re: Baby do garów IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 21.10.02, 21:55 Przyznaje, ale nienawidze gotowania, tak jak moja baba nienawidzi moich komputerow, choc z nich zyje. Wiec jak musze cos upitrasic, to makaron z jajami i spokoj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coś Re: Baby do garów IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 22.10.02, 03:05 jajów!to musi bardzo boleć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrowa Re: Baby do garów IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 22.10.02, 05:03 Absolutnie, kazdy moze wbic takie jaja, na jakie go stac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Casey Re: Baby do garów IP: *.proxy.aol.com 22.10.02, 05:05 lucy_z napisała: > Najlepszymi kucharzami są mężczyźni, każdy to przyzna ;)) Z tym ze nie wszyscy;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
belissarius Re: Baby do garów 22.10.02, 05:15 M??czy?ni s? najlepszymi kuchmistrzami, a nie kucharzami, czyli szefami kuchni. Zna?em takiego jednego, W?ocha. Chudy, czarny, nerwowy, ale mistrz nad mistrze! Tu szczypta, tam kropelka, ówdzie mu?ni?cie. Kucharz gotuje, piecze, smarzy. Kuchmistrz to doskonali, dopieszcza... Pozdrawiam, znów z ogonkami, Piotr Odpowiedz Link Zgłoś