Gość: lech wołodżko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.05, 17:14 bardziej od artykułu zaciekawiło mnie to że nosisz moje nazwisko mój ojciec pochodżił z wilna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: P.G. Wołodźko Dariusz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.07, 00:02 Miałem przyjemność uczestniczyć w zajęciach prowadzonych przez pana Dariusza. Swoje motto realizuje w pełni, ba! idzie zdecydowanie dalej! Jego wykłady były zawsze niezwykle interesujące - niezależnie od tematu. Nauczyciel doskonały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orchidea78 Wołodźko Dariusz IP: *.metrolink.pl 20.07.08, 21:09 Za mało znam jego twórczość,nie mogę więc wypowiadać się na temat tej,teraz już dosyć znanej osoby. Pamiętam go sprzed lat 10-ciu i gratuluję mu, że tak wysoko zaszedł. Bo,co by tu nie mówić, nazwisko ,nie każdego "szarego człowieka" ,można w necie znaleźć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emilia Re: Wołodźko Dariusz IP: 213.192.66.* 18.02.09, 12:48 Bardzo ciekawa osoba, bardzo ciekawa twórczość... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamonka :) IP: *.xdsl.centertel.pl 25.06.09, 17:32 "Zapasowe maski"... hmmm, całkiem możliwe, że przeczytam :) Darek to równy gość, o! A za Republikę lubię go tym bardziej. Zresztą, gdyby nie Republika, pewnie (na pewno) byśmy się nie poznali. Cóż, życzę mu jak najepiej :) Bedzie dobrze wiedział kto ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamonka Re: Wołodźko Dariusz IP: *.xdsl.centertel.pl 25.06.09, 17:37 "Zapasowe maski"... hmm, całkiem możliwe, że po nie sięgnę :) Darek to równy gość, o! A za Republikę lubię go tym bardziej :) Zresztą, gdyby nie Republika, pewnie (na pewno!) byśmy się nie poznali. Cóż, życzę mu jak najlepiej :) Będzie wiedział kto ;) Odpowiedz Link Zgłoś