Dodaj do ulubionych

Do operatorow Forum.

IP: *.emea.umusic.net / 212.162.212.* 03.01.06, 10:54
Jakie byly podstawy kasowania wpisu i dyskusji "Jak Beniu XVi dostal klucze od Santa Mafia" ?
Obserwuj wątek
    • invicta1 Re: Do operatorow Forum. 03.01.06, 11:00
      jak zwykle ich własne "widzimisie"
      • Gość: Dante Re: Do operatorow Forum. IP: *.emea.umusic.net / 212.162.212.* 03.01.06, 11:16
        Tak. tak ... wladza to wielki obowiazek.

NO BLOOD FOR OIL!
        STOP THE BUSHFIRE!
        • orissa Re: Do operatorow Forum. 03.01.06, 11:17
          Gość portalu: Dante napisał(a):

>
          > NO BLOOD FOR OIL!
          > STOP THE BUSHFIRE!

"Nie pisz WIELKIMI literami - w Internecie oznacza to, że krzyczysz. Nie
          nadużywaj także wykrzykników. Jeśli chcesz wyróżnić jakieś słowo lub zdanie,
          możesz użyć *gwiazdek* lub _podkreślenia_"
      • orissa Re: Do operatorow Forum. 03.01.06, 11:17
        invicta1 napisała:

> jak zwykle ich własne "widzimisie"

Miło, Invicto, że jesteś "operatorem" forum :)
        • invicta1 Re: Do operatorow Forum. 03.01.06, 13:47
          no nie tego, ale jestem moderatorem-faktem jest, że nie chce mi sie tu pisac, bo
          tniecie nieprzeciętnie-to błędne koło
    • orissa Re: Do operatorow Forum. 03.01.06, 11:16
      Netykieta pkt. "Nie publikuj wątków niezgodnych z tematyką danego forum."
      • orissa Dodam jeszcze, że 03.01.06, 11:19
        procedura udzielania wyjaśnień nt usuniętych wątków jest taka:

forum.gazeta.pl/forum/0,62499,2476645.html
        To tak na przyszłość :)
      • Gość: Dante Re: Do operatorow Forum. IP: *.emea.umusic.net / 212.162.212.* 03.01.06, 11:23
        Ahhh ... i dlatego potrzebowaliscie pare dni i 13 dyskutantow aby dosc do "widzimisie" - Nie publikuj
        wątków niezgodnych z tematyką danego forum ?

Czy temat: Polnocno-Europejski Ruociag Gazu tez nie ma nic wspolnego z tematyka danego forum ,
        pomimo , ze my byc pod baltykiem i przebiegac niedaleko Trojmiasta ?

Faktem jest, ze pisanie o pogodzie, fryzjerach, Jankowskim i Lechu Walesie jest bardziej lokanie
        patriotyczne, przynajmniej dla malej wyobrazni.
        • orissa Re: Do operatorow Forum. 03.01.06, 11:31

> Ahhh ... i dlatego potrzebowaliscie pare dni i 13 dyskutantow aby dosc
          do "widz
          > imisie" - Nie publikuj
          > wątków niezgodnych z tematyką danego forum ?

Przepraszam, ale ja nie występuję w liczbie mnogiej :) I nie jestem codziennie
          na forum.

> Czy temat: Polnocno-Europejski Ruociag Gazu tez nie ma nic wspolnego z
          tematyka
          > danego forum ,
          > pomimo , ze my byc pod baltykiem i przebiegac niedaleko Trojmiasta ?

Jeśli dyskusja jest pusta bądź skierowana na osobiste "wycieczki" to również
          wylatuje.

Polecam zapoznanie się z całym tekstem Netykiety i po prostu dostosowanie się
          do niej w swoich wątkach, nie będzie wtedy pytań w stylu "dlaczego usunięto mój
          wątek".
          forum.gazeta.pl/forum/1904849,62605,1617503.html
          • Gość: Dante Re: Do operatorow Forum. IP: *.emea.umusic.net / 212.162.212.* 03.01.06, 12:33
            Droga orrisa,

To nie jest odpowjedz na moje pytanie 1., chetnie bym sie dwojedzial dlaczego: konpretne zarzuty

Mi nie jest znane czy w tym konkretnym momnecie jestes jedyna osoba administrujaca forum i w jakim
            interwale i to jest tez drugorzedne. Urzylem liczby mnogiej gdyz: ... >Tym forum opiekują się
            kalinowski11 i orissa.<

Przyjemnego dnia
            • orissa Re: Do operatorow Forum. 03.01.06, 12:36

> Droga orrisa,

orissa, a nie orrisa ;) (mogłabym uznać, że to nie do mnie ;) )

> To nie jest odpowjedz na moje pytanie 1., chetnie bym sie dwojedzial
              dlaczego:
              > konpretne zarzuty

Odpowiedź już była
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=57&w=34325481&a=34326867

> Mi nie jest znane czy w tym konkretnym momnecie jestes jedyna osoba
              administruj
              > aca forum i w jakim
              > interwale i to jest tez drugorzedne. Urzylem liczby mnogiej gdyz: ... >Tym
              > forum opiekują się
              > kalinowski11 i orissa.<

Odpowiedziałam Ci ja i odpowiadałam za siebie, bo to ja przeniosłam wspomniany
              wątek na Oślą Ławkę, a nie za inne osoby.

> Przyjemnego dnia

Wzajemnie :)
              • Gość: Dante Re: Do operatorow Forum. IP: *.emea.umusic.net / 212.162.212.* 03.01.06, 13:38
                Czyli:
                §1 operator ma zawsze racje,
                §2 jezeli jej niema to to czytaj §1

Niech bedzie moc z Toba Orissa:)
    • Gość: weser Nie publikuj wątków niezgodnych z tematyką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.06, 14:20
      Nie publikuj wątków niezgodnych z tematyką danego forum.
      Tez bym to wykasował. Dante ma taka przypadłość ze zasmieca trojmiejskie forum
      regionalne swoimi plotkarskimi wodotryskami, albo innymi bzdetami nie majacymi
      nic wspolnego z forum G-S-G.
      • Gość: Dante Re: Nie publikuj wątków niezgodnych z tematyką IP: *.emea.umusic.net / 212.162.212.* 03.01.06, 14:26
        Spozniles sie o 3 godziny, juz o tym byla rozmowa tzn. mnolog.

Nie propagoj propagandy moherowej tylko jezeli masz argumenty albo kontra-argumenty to je napisz
        bo szkoda produ chlopie!
        • Gość: weser Re: Nie publikuj wątków niezgodnych z tematyką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.06, 14:55
          tez sie nawalczylem z orissa i kalinowskim za usuwanie watkow ktore w zaden
          sposob nie naruszaly regulaminu. Ale twoj watek o papiezu jak i wiele wiele
          poprzednich w sposob jaskrawy narusza podstawowe zasady regulaminu ktore orissa
          wyzej ci podeslala.
          jak chcesz wylac swoje frustracje to sa inne fora: np. wiadomosci, albo z zycia
          kosciola, albo ploteczki i inne takie.
          zastanawiam sie dlaczego tak czesto zaszczycasz nas swoimi watkami nie majacymi
          NIC wspolnego z trojmiejska tematyka
        • Gość: weser Re: Nie publikuj wątków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.06, 15:01
          jak ktos ma watpliwosci dlaczego Dante jest wycinany to zapraszam do
          lektury "typowo" trojmiejsciego watku tegoż autora:
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=57&w=31460900&a=31460900
          • Gość: Dante Re: Nie publikuj wątków IP: *.emea.umusic.net / 212.162.212.* 03.01.06, 15:14
            Tu chyba sie sam zagalopowales w slepa ulice:

Forum dotyczy nie tylko (Nie)Trojmiasta ale tez i regionu pomorskiego, am racje albo mam racje ?
            • Gość: hehe Re: Nie publikuj wątków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.06, 17:17

> Tu chyba sie sam zagalopowales w slepa ulice:
              >
              > Forum dotyczy nie tylko (Nie)Trojmiasta ale tez i regionu pomorskiego, am
              racje
              > albo mam racje ?

a od kiedy to Mazury sa w pomorskim? nie masz racji Dante
              • Gość: Dante Re: Nie publikuj wątków IP: *.dip0.t-ipconnect.de 03.01.06, 19:24
                A kto tu mowil o mazurach oprocz CNN, Radio Erewan i GW?

Ja mialem na mysli plebanie Jankowera:)
    • Gość: anna.fer Re: Do Dantego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.06, 20:17
      Dziwie sie tylko adminom ze tak dlugo trzymali ten watek przy życiu. Kiepski byl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka