Gość: Dante IP: *.emea.umusic.net / 212.162.212.* 03.01.06, 10:54 Jakie byly podstawy kasowania wpisu i dyskusji "Jak Beniu XVi dostal klucze od Santa Mafia" ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
invicta1 Re: Do operatorow Forum. 03.01.06, 11:00 jak zwykle ich własne "widzimisie" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dante Re: Do operatorow Forum. IP: *.emea.umusic.net / 212.162.212.* 03.01.06, 11:16 Tak. tak ... wladza to wielki obowiazek. NO BLOOD FOR OIL! STOP THE BUSHFIRE! Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: Do operatorow Forum. 03.01.06, 11:17 Gość portalu: Dante napisał(a): > > NO BLOOD FOR OIL! > STOP THE BUSHFIRE! "Nie pisz WIELKIMI literami - w Internecie oznacza to, że krzyczysz. Nie nadużywaj także wykrzykników. Jeśli chcesz wyróżnić jakieś słowo lub zdanie, możesz użyć *gwiazdek* lub _podkreślenia_" Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: Do operatorow Forum. 03.01.06, 11:17 invicta1 napisała: > jak zwykle ich własne "widzimisie" Miło, Invicto, że jesteś "operatorem" forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: Do operatorow Forum. 03.01.06, 13:47 no nie tego, ale jestem moderatorem-faktem jest, że nie chce mi sie tu pisac, bo tniecie nieprzeciętnie-to błędne koło Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: Do operatorow Forum. 03.01.06, 11:16 Netykieta pkt. "Nie publikuj wątków niezgodnych z tematyką danego forum." Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Dodam jeszcze, że 03.01.06, 11:19 procedura udzielania wyjaśnień nt usuniętych wątków jest taka: forum.gazeta.pl/forum/0,62499,2476645.html To tak na przyszłość :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dante Re: Do operatorow Forum. IP: *.emea.umusic.net / 212.162.212.* 03.01.06, 11:23 Ahhh ... i dlatego potrzebowaliscie pare dni i 13 dyskutantow aby dosc do "widzimisie" - Nie publikuj wątków niezgodnych z tematyką danego forum ? Czy temat: Polnocno-Europejski Ruociag Gazu tez nie ma nic wspolnego z tematyka danego forum , pomimo , ze my byc pod baltykiem i przebiegac niedaleko Trojmiasta ? Faktem jest, ze pisanie o pogodzie, fryzjerach, Jankowskim i Lechu Walesie jest bardziej lokanie patriotyczne, przynajmniej dla malej wyobrazni. Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: Do operatorow Forum. 03.01.06, 11:31 Gość portalu: Dante napisał(a): > Ahhh ... i dlatego potrzebowaliscie pare dni i 13 dyskutantow aby dosc do "widz > imisie" - Nie publikuj > wątków niezgodnych z tematyką danego forum ? Przepraszam, ale ja nie występuję w liczbie mnogiej :) I nie jestem codziennie na forum. > Czy temat: Polnocno-Europejski Ruociag Gazu tez nie ma nic wspolnego z tematyka > danego forum , > pomimo , ze my byc pod baltykiem i przebiegac niedaleko Trojmiasta ? Jeśli dyskusja jest pusta bądź skierowana na osobiste "wycieczki" to również wylatuje. Polecam zapoznanie się z całym tekstem Netykiety i po prostu dostosowanie się do niej w swoich wątkach, nie będzie wtedy pytań w stylu "dlaczego usunięto mój wątek". forum.gazeta.pl/forum/1904849,62605,1617503.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dante Re: Do operatorow Forum. IP: *.emea.umusic.net / 212.162.212.* 03.01.06, 12:33 Droga orrisa, To nie jest odpowjedz na moje pytanie 1., chetnie bym sie dwojedzial dlaczego: konpretne zarzuty Mi nie jest znane czy w tym konkretnym momnecie jestes jedyna osoba administrujaca forum i w jakim interwale i to jest tez drugorzedne. Urzylem liczby mnogiej gdyz: ... >Tym forum opiekują się kalinowski11 i orissa.< Przyjemnego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: Do operatorow Forum. 03.01.06, 12:36 Gość portalu: Dante napisał(a): > Droga orrisa, orissa, a nie orrisa ;) (mogłabym uznać, że to nie do mnie ;) ) > To nie jest odpowjedz na moje pytanie 1., chetnie bym sie dwojedzial dlaczego: > konpretne zarzuty Odpowiedź już była forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=57&w=34325481&a=34326867 > Mi nie jest znane czy w tym konkretnym momnecie jestes jedyna osoba administruj > aca forum i w jakim > interwale i to jest tez drugorzedne. Urzylem liczby mnogiej gdyz: ... >Tym > forum opiekują się > kalinowski11 i orissa.< Odpowiedziałam Ci ja i odpowiadałam za siebie, bo to ja przeniosłam wspomniany wątek na Oślą Ławkę, a nie za inne osoby. > Przyjemnego dnia Wzajemnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dante Re: Do operatorow Forum. IP: *.emea.umusic.net / 212.162.212.* 03.01.06, 13:38 Czyli: §1 operator ma zawsze racje, §2 jezeli jej niema to to czytaj §1 Niech bedzie moc z Toba Orissa:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weser Nie publikuj wątków niezgodnych z tematyką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.06, 14:20 Nie publikuj wątków niezgodnych z tematyką danego forum. Tez bym to wykasował. Dante ma taka przypadłość ze zasmieca trojmiejskie forum regionalne swoimi plotkarskimi wodotryskami, albo innymi bzdetami nie majacymi nic wspolnego z forum G-S-G. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dante Re: Nie publikuj wątków niezgodnych z tematyką IP: *.emea.umusic.net / 212.162.212.* 03.01.06, 14:26 Spozniles sie o 3 godziny, juz o tym byla rozmowa tzn. mnolog. Nie propagoj propagandy moherowej tylko jezeli masz argumenty albo kontra-argumenty to je napisz bo szkoda produ chlopie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weser Re: Nie publikuj wątków niezgodnych z tematyką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.06, 14:55 tez sie nawalczylem z orissa i kalinowskim za usuwanie watkow ktore w zaden sposob nie naruszaly regulaminu. Ale twoj watek o papiezu jak i wiele wiele poprzednich w sposob jaskrawy narusza podstawowe zasady regulaminu ktore orissa wyzej ci podeslala. jak chcesz wylac swoje frustracje to sa inne fora: np. wiadomosci, albo z zycia kosciola, albo ploteczki i inne takie. zastanawiam sie dlaczego tak czesto zaszczycasz nas swoimi watkami nie majacymi NIC wspolnego z trojmiejska tematyka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weser Re: Nie publikuj wątków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.06, 15:01 jak ktos ma watpliwosci dlaczego Dante jest wycinany to zapraszam do lektury "typowo" trojmiejsciego watku tegoż autora: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=57&w=31460900&a=31460900 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dante Re: Nie publikuj wątków IP: *.emea.umusic.net / 212.162.212.* 03.01.06, 15:14 Tu chyba sie sam zagalopowales w slepa ulice: Forum dotyczy nie tylko (Nie)Trojmiasta ale tez i regionu pomorskiego, am racje albo mam racje ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Nie publikuj wątków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.06, 17:17 Gość portalu: Dante napisał(a): > Tu chyba sie sam zagalopowales w slepa ulice: > > Forum dotyczy nie tylko (Nie)Trojmiasta ale tez i regionu pomorskiego, am racje > albo mam racje ? a od kiedy to Mazury sa w pomorskim? nie masz racji Dante Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dante Re: Nie publikuj wątków IP: *.dip0.t-ipconnect.de 03.01.06, 19:24 A kto tu mowil o mazurach oprocz CNN, Radio Erewan i GW? Ja mialem na mysli plebanie Jankowera:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna.fer Re: Do Dantego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.06, 20:17 Dziwie sie tylko adminom ze tak dlugo trzymali ten watek przy życiu. Kiepski byl Odpowiedz Link Zgłoś