Dodaj do ulubionych

Prezydenckie studniówki

IP: *.such.nat.hnet.pl 19.01.06, 21:17
I bardzo dobrze, że promuje własną osobę, przynajmniej jest aktywny. A co w
tym czasie robią inni kandydaci na urząd prezydenta? Śpią i rzucają
oskarzenia, że Adamowicz już to robi. A tak na marginesie GW tez zaczęła
kampanie wyborczą, oczywiscie przeciwko Adamowiczowi (a jakze). Może najpierw
wypadałoby rzetelniej podejść do własnej pracy i popytać dokładnie, kto go
zaprosił? Nieproszony napewno nie ptzybył, a paniom dyrektorkom tylko
pogratulować krótkiej pamięci.
Obserwuj wątek
    • Gość: Sławek Blondynki IP: *.osk.pl / *.osk.pl 19.01.06, 21:35
      Drogie autorki tekstu, blondynki: rzetelnośc dziennikarska powinna Wam
      podpowiedzieć, że warto byłoby napisać od jak dawna są przez miasto np.
      wysyłane listy odnośnie różnych zdarzeń np. osiągnięcie 18 roku życia itp

Panie dyrektorki powinny, za przeproszeniem, zwrócić te torty :)
      • Gość: Pati Re: Blondynki IP: *.task.gda.pl / 153.19.250.* 19.01.06, 21:42
        Narzekają, ale torcik pewnie chętnie zjadły i podlizywały się ile wlezie Panu
        Prezydentowi. Osobiście nie widzę w tym nic złego. Jeśli daje to możliwość
        kontaktu młodzieży z przedstawicielami władzy i zachęci do lepszego jej
        postrzegania, to czemu nie? No bo trudno, żeby młodzi pchali sie do polityki
        oglądajać sejmowe trybuny...
        • Gość: Mara LEPIEJ NIECH PRZYJDZIE ZE SWOIM CHŁOPAKIEM IP: *.artnet.pl 20.01.06, 13:40
          Taki sie jeszcze lepiej wypromuje. On zresztą jest tylko na sprzedaź. Jak
          prostytutka.Nasza Gdańska polityczna dama lekkich obyczajów.
          ŻAŁOSNA KUKŁA
    • Gość: Juhas Prezydenckie studniówki IP: *.netday.pl / *.netday.pl 19.01.06, 21:44
      Misiu puszysty zawsze wie jak się ustawić do kamery i gdzie się zjawić. Szkoda
      tylko ,że nie pilnuje przekrętaczy pod swoim bokiem.
      P.S. Tomuś jeśli tak się cieszysz ,że się promuje to wyślij mu swoją kasę. Ale
      moją niech zostawi w spokoju.
    • Gość: Corrado Prezydenckie studniówki - jestem na tak IP: 204.244.208.* 19.01.06, 22:45
      To miłe - prezydent lub jego przedstawiciele odwiedzają przyszłych maturzystów.
      Nawet jeśli jest w tym jakiś interes to co z tego? Nie wolno im?
      Mnie natomiast zastanawiają wolty w wykonaniu redaktorki Włodkowskiej. Pamięć
      mam wborną i pamiętam jak pisywała w Dzienniku Bałtyckim. Swego czasu była tam
      seria artykułów o Gdańsku, Sopocie i Gdyni (bodajże półmetek kadencji czy jakaś
      inna okazja) i cóż czytały moje oczęta: gdański wydział promocji, a szczególnie
      biuro prasowe to profesjonaliści, umiejętnie pracujący dla swojego szefa. A
      tutaj - tfu, co za ochyda! ten wydział prasowy, o zgrozo!!!, promuje swojego
      szefa. No nie, tego już za wiele - torty, morsy, kibole, wstęgi - zżyma się
      redaktorka Kasia. Pani Katarzyno, niech się pani w końcu zdecyduje co chce pani
      w życiu robić, bo być obrotówką i zmieniać zapatrywania co wiatr zawieje - to
      źle wróży przyszłej karierze (chociaż może w zawodzie współczesnego
      dziennikarza to zaleta?).
      • haselback Re: Prezydenckie studniówki - jestem na tak 19.01.06, 22:52
        Gość portalu: Corrado napisał(a):

> To miłe - prezydent lub jego przedstawiciele odwiedzają przyszłych
        maturzystów.
        >
        > Nawet jeśli jest w tym jakiś interes to co z tego? Nie wolno im?
        > Mnie natomiast zastanawiają wolty w wykonaniu redaktorki Włodkowskiej. Pamięć
        > mam wborną i pamiętam jak pisywała w Dzienniku Bałtyckim.

Następnie pani Kasia pisywała w Echo Miasta (czy jakoś tak), czyli była krok
        przed spokojną emeryturą w jakiejś Pani albo Twoje Chwile. Aż tu nagle pojawiła
        się w redakcji Trojmiasto Gazety Wyborczej. Jedyna Jej zaleta to fakt, że nie
        popełnia tak koszmarnych byków jak koleżanki z redakcji.
        • Gość: Malinowy Młodość to przyszłość IP: *.abacus.pl 19.01.06, 23:21
          A wszystkim młodym ludziom życzę zdania matury i dostania się na studia !!!
        • Gość: Corrado Re: Prezydenckie studniówki - jestem na tak IP: 204.244.208.* 19.01.06, 23:45
          Masz rację, haselback, jeśli nie liczyć np. stworzenia nowego rodzaju procesu -
          procesu porównawczego, ha, ha, ha. Niezłe, nie?
    • Gość: starszy Re: Prezydenckie studniówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 00:05
      Kochani! Czy to nie fajna praktyka takiego tortu "prezydenckiego"na
      studniówkach. Z nazwą szkoły,l od prezydenta Twojego miasta??Niezależnie kto
      nim jest??Wszystko ytrzeba kopać....że kampania...no to co facio ma robic
      nowego zeby nie było uznane za kampanię?>?Ja jestem adowolony , jako
      gdańszczanin że moje dzieci/wnuki/ przeżywajace podniosłe chwile matury,
      pełnoletnosci, dorosłości - w ten sposób /zamiast np.kieliszka szampana i
      toastu/są przez prezydenta ich/naszego/ miasta UHONOROWANE.
      • Gość: Tomek Re: Prezydenckie studniówki IP: *.such.nat.hnet.pl 20.01.06, 00:22
        "To perfidna akcja wyborcza za nasze pieniądze - uważa Rafał z Zespołu Szkół
        Elektrycznych i Elektronicznych w Gdańsku"
        --------------------------------------------------------------------------------
        ------------------------------------------------------------------------------
        Drogie Panie Redaktor, uwazam, że naprawdę nie trzeba do Waszych politycznych
        gierek angażować młodzieży. Rafał z ZSEiE zapewne nie zdaje sobie sprawy, że
        nie pracując nie jest niczyim dobrodziejem. Więcej to np ja mogę powiedzieć, że
        jest na moim utrzymaniu, a się tak wymądrza.
        Nasze panie radaktor jeszcze nie takimi "aferkami" nas uraczą. Wiadomo za dobre
        pół roku wybory, a Ich kandydat Maćko Waleczny jakoś nie specjalnie rwie się do
        stawania w szranki prezydenckie. Więc trzeba podkręcić tempo włączając do boju
        panie dyrektor z kilku ogólniaków.
        • Gość: rer Re: Prezydenckie studniówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 13:59
          Taki Rafał z ZSE to jeszcze młody i głupi - trzeba mu wybaczyć. Wybitny
          przykład PIS-owskiej młodzieżówki
      • Gość: Entuzjasta Re: Prezydenckie studniówki IP: *.tvteletronik.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.06, 10:44
        Proponuję do tego jeszc ze lody własnoręcznie robione takie z bitą śmietanką
        mhm.....
    • Gość: józeczek Re: Prezydenckie studniówki IP: 82.160.37.* 20.01.06, 00:23
      proponuję jeszcze przyjazdy na chrzciny, stypy, wesela, rauty, kolędy i turnieje
      ... aha i koniecznie wszędzie torcik ....
    • Gość: gdańszczanin ...magistrat gorączkowo wybierał cukiernię... IP: *.chello.pl 20.01.06, 01:14
      ... Wybrano piekarnię Szydłowski...
      w tym przypadku brak komentarza będzie dobrym komentarzem.
      • Gość: mają Re: ...magistrat gorączkowo wybierał cukiernię... IP: *.pro-internet.pl 20.01.06, 09:51
        bo dobre torty mają.
      • Gość: sepik Re: ...magistrat gorączkowo wybierał cukiernię... IP: *.mlyniec.gda.pl 20.01.06, 11:25
        Ciekawe który z chłopców z piekarni mu DAŁ
    • Gość: mm Re: Prezydenckie studniówki IP: *.om.om.cox.net 20.01.06, 01:54
      chcialam napisac cos o tzw. "redaktorach jak wiatr zawieje" ale szkoda czasu
    • Gość: mieszkaniec Re: Prezydenckie studniówki IP: *.limes.com.pl 20.01.06, 07:10
      Nierób i leń. Praktycznie nic nie robi dla Gdańska. Odwołać obiboka. Adamowicz
      idź precz
      • Gość: Grzmocisław Ponury Brawo Adamowicz-Szczurek od dawna to robi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 07:25
        -rozdaje kubki uczniom przed wyborami etc-to jest polityka widać że p.Adamowicz
        się uczy .p.Szczurek robi takie numery od 8-lat i za to go ludzie ubóstwiają-
        Adamowicz tak trzymać.
    • Gość: Dorothy Kiepski aktorzyna IP: *.mosar.pl 20.01.06, 07:29
      Adamowicz nie robi nic. Tylko przed wyborami kusi młodych, a starszych naciąga na obietnice. Marny z niego aktorzyna. Współczuję jego wyborcom.
    • Gość: frog Re: Prezydenckie studniówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 09:10
      Oj umi ci Pawełek ściemniać, mamić młódź naszą naiwną. Sprawdzone od tysiącleci
      socjotechniczne sposoby a ciemny (młody) lud to kupuje ;-)

ps. Dorośnij Tomuś, rozejrzyj sie wkoło...
    • Gość: michalgdansk Re: Prezydenckie studniówki IP: 82.160.7.* 20.01.06, 09:33
      Uratuj ekstralige w Gdańsku dla GKSu bedziesz miał 20 tys głosów wiecej :D
    • maaax jaka tam znowu prywatna uroczystosc, kiedy 20.01.06, 09:38
      wychowawcy musza siedziec do konca i pilnowac :-(
    • Gość: Gość Skandal! Adamowicz do pracy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 09:41
      Skandal! Adamowicz wez sie za prace a nie za propagande!
    • pawelo04 Re: Prezydenckie studniówki 20.01.06, 09:45
      Od wielu lat to robi, ciekawe dlaczego w tym roku paniom zaczęło to
      przeszkaszać? A swoja drogą jeżeli w szkołach nikomu to nie przeszkadza i
      wszyscy ochoczo jedzą tort dlaczego wyborczej jak zwykle jest to solą w oku?
      • Gość: malkontent Re: Prezydenckie studniówki IP: *.tvteletronik.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.06, 10:38
        A coś się zmieniło dostawcą tortów do Urzędu dotychczas był Kokoszka
    • hera9 Nie trzeba byc specjalnie mądrym zeby wiedziec 20.01.06, 10:34
      ze tego typu torty piecze Szydlowski.Wazelina nie jest droga.Adamowicz razem z
      Szydlowskim,mogliby dac te pieniadze na schronisko dla zwierząt w Gdansku.
    • Gość: ;-) Wytortować Adamowicza IP: *.mlyniec.gda.pl 20.01.06, 11:24
      Wytortować Adamowicza
    • Gość: prawy Re: Prezydenckie studniówki IP: 87.207.144.* 20.01.06, 11:46
      przeciez jest to ewidentna kampania wyborcza za publiczne pieniadze i to jest
      czlowiek prawa i NASZ PREZYDENT tak powinien robic ?
    • Gość: tytus Re: Prezydenckie studniówki IP: 87.207.144.* 20.01.06, 11:48
      Panie Adamowicz skoro chce Pan robic sobie kampanie to rob sobie tylko nie za
      nasze pieniadze fakt schronisko by sie bardziej ucieszylo
    • Gość: pako Re: Prezydenckie studniówki IP: *.ltblekinge.se 20.01.06, 12:04
      Proste pytanie-za czyje pieniadze tort? Jesli za Adamowicza-to ok.-tyle ze musi
      jeszcze zwrocic do kasy miasta wartosc pracy urzednika zawozacego tort plus
      koszty transportu.Jesli zas zrobil ,to za moje pieniadze-o,to
      gorzej.Wsadzilbym ten jego ryj w tort i kazal zjesc minimum dwa pietra.I ma
      tydzien na zwrot pieniedzy.Kreatywny-dobre sobie,podobnej bzdury dawno nie
      slyszalem.Niedlugo o zlodziejach kieszonkowych uslyszymy ze sa rezolutni i
      przedsiebiorczy.
    • Gość: LATERALUS Re: Prezydenckie studniówki IP: *.kolonianet.pl 20.01.06, 12:41
      A JA SIĘ PYTAM CO PŁAŻYŃSKI ALBO KURSKI ZROBILI DOBREGO I Z WŁASNEJ INICJAWTYWY
      PRZEZ OSTATNIE DWA LATA??
    • Gość: Galka musi odejsc! Re: Prezydenckie studniówki IP: *.chello.pl 20.01.06, 12:50
      Chcialem powiedziec ze pani Galkowska-dyrektor II LO chciala mnie udupic wiele
      razy ale jej sie nigdy nie udalo hue hue hue. A teraz mysli ze jest slawna bo
      udzielila wywiadu. POdejrzewam ze i tak to skorygowali bo ona przeciez nie umie
      mowic poprawnie po polsku. Dziekuje za uwage.
    • Gość: willy Bardzo dobry zwyczaj - popieram IP: 80.50.205.* 20.01.06, 13:18
      Bardzo miły zwyczaj, należy pochwalić prezydenta za dobry pomysł choćby
      naśladował kogos kto robił to samo wcześniej. Napewno lepszy prezydent miasta z
      tortem niz watacha kumpli z podwórka z kieliszkami o czym powinna wiedzieć
      krytykująca każde posunięcie prezydenta redaktor Włodkowska.
    • Gość: ss ja już się przyzwyczaiłem do pajacowania IP: 195.116.62.* 20.01.06, 14:17
    • Gość: Renoma Was ocali! Re: Prezydenckie studniówki IP: *.chello.pl 20.01.06, 16:40
      Głosuj na "Budynia" Adamowicza! Tylko On, tylko onciś, kochany, słodki, dobry.
      Mój "Budyń"!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka