Dodaj do ulubionych

Gdańska policja złapała szantażystów żądających...

IP: *.138.78.83.cust.bluewin.ch 24.01.06, 22:18
POPIERAM 10 LAT TO DOBRY WYROK ! JA BYM JESZCZE PO WYROKU POWIESIL PARE
BILBOARDOW W TROJMIESCIE Z WIADOMOSCIA ZE TACY DWAJ POSZLI NA 10 LAT DODAL
ZDJECIE CELI W KTOREJ PRZYJDZIE IM SPEDZIC TEN CZAS I ZDJECIA ICH GEB!!!
MYSLE ZE ZADZIALALOBY W JAKIMS STOPNIU NA POTENCJALNYCH NASTEPCOW TAKICH
POMYSLOW!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: czytelnik Ciekawe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.06, 09:54
      Ciekawe skąd mieszkańcy Malborka znali szczegóły nt. biznesmena z Gdańska???
      Czyżby student z Gdańska zamiast uczęśzczać na wykłady śledził bogaczy??? A może
      obracał się w tym srodowisku.......
    • Gość: xxx Re: Gdańska policja złapała szantażystów żądający IP: *.malbork.mm.pl 26.01.06, 09:20
      A ja wiem ze oni sa niewinni przyczep sobie na czolo kilka bilbordow!
      • Gość: filut oni niewinni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 15:35
        Bo to Platforma Obywatelska jest winna, jakby powiedział supermalborczanin
        Cymański poseł
    • Gość: air BOROWSKI KRYSTIAN IP: *.hsd1.il.comcast.net 26.01.06, 15:28
      www.przewodnicy.com/pl/lista.shtml
      • Gość: Krzyzaczka SKANDAL!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 17:11
        Tak sie calkiem przypadkiem sklada, ze jestem przewodniczka na Zamku w Malborku.
        Mialam sie tutaj nie wypowiadac, gdyz znam te sprawe z bezposredniego zrodla i
        to, ze taka a nie inna gazeta robi sensacje z nie do konca sprawdzonych
        przeslanek nie robi na mnie wrazenia. Jednakze to co teraz zobaczylam po prostu
        mna wstrzasnelo. Jak mozna, jak wogle mozna byc takim chamem i prostakiem zeby
        umiescic na stronie internetowej nazwisko czlowieka, ktorego po pierwsze sie nie
        zna, nie zna sie do konca sprawy. Poza tym ja przepraszam bardzo, ale z tego co
        wiem u nas w kraju obowiazuje jeszcze narazie prawo "domniemania niewinnosci" i
        dopoki czlowiek nie zostanie skazany jest NIEWINNY!!! Jak wiec bylo mozna podac
        takie dane osobowe na stronie internetowej bez sprawdzenia tych danych, bez
        sprawdzenia informacji, bez jakichkolwiek dowodow!!! Jest to conajmniej
        SKANDALICZNE!!!

Jak widac wsrod naszych obywateli, jak tu juz sie nam pierwszy internauta
        popisal, panuje prawo linczu i niewiele nam brakuje do ukamienowania niewinnego
        chlopaka, ale jak widac staje sie to u nas typowe. Szkoda slow dla takiego
        sposobu zachowania... Moze nastepnym razem jakis "pseudo-inteligent" sie
        zastanowi zanim zacznie prowadzic jakies pozal sie Boze sledztwo i zacznie
        szastac cudzymi danymi osobowymi!!!

Obuzona Przewodniczka.
        • Gość: filut histeria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 18:44
          rzeczywiście skandal. policja pewnie podsłuchiwała i aresztowała niewinnych
          młodzieńców.
          jakie znaczenie ma to, że sie chwalisz się swoja posadą na malborskim zamku?
          żadne. źródło bezposrednie w tej sprawie to źródło policyjne, a nie twoje
          krzyżackie. poza tym GW napisała, że sa podejrzani a nie winni.
          jak masz problem to popros tam glowneho komtura zeby usunał wasze nazwiska ze
          strony internetowej.
          • Gość: Krzyzaczka ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 21:21
            Widze, ze ktos ma problemy z czytaniem ze zrozumieniem. Moja wypowiedz na temat
            skandalu nie odnosi sie do tekstu z gazety tylko do wypowiedzi powyzszego
            "pana"... Nie mam zamiaru dyskutowac na temat tego co sie tam wydarzylo, bo na
            ten temat wypowie sie sad. Chodzilo mi o sam fakt przedstawiania w ten sposob i
            interpretowania faktow, a takze umieszczania nazwisk przez osoby do tego
            nieuprawnione, co zreszta juz zawarlam w mojej wczesniejszej wypowiedzi, ktora
            radze przeczytac z wieksza uwaga...
            • Gość: filut sorry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 23:53
              Sorry. Nie trzeba było sie wikłać w podejrzane interesy. Nikt by palcami nie
              wytykał. A tak to tylko wstyd dla rodziny i dla miasta superposła Cymańskiego.
              Niejaki 'air' zamiast podawania danych personalnych osoby podejrzanej powinien
              napisać: "podejrzany Krystian B. znajduje sie w wykazie przewodników
              umieszczonym na stronie www.itd.itp" . To tak jak media swego czsu pisały:
              Przemysław W., syn Prezydenta RP
              • Gość: Krzyzaczka Coz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 12:02
                Nie kazdy wie, ze "wikla sie w podejrzane interesy" jak to mowisz, dopoki mu sie
                po glowie nie oberwie, a czasem mozna oberwac za zwykla tak zwana "wiare w
                ludzi"... Najlepiej jak widac zamknac sie w domu i nie wytykac nosa po to, zeby
                przypadkiem ktos Cie nie zlinczowal. A samo wytykanie palcami jest zwyczajnie
                oburzajace i nie mialam zamiaru na to spokojnie patrzec. Moze ktos kiedys to
                zrozumie, jak juz sam na wlasnej skorze sie o tym przekona, choc nikomu tego nie
                zycze... A ze wstydem dla miasta to bym nie przesadzala ... Tak jakby w innych
                miastach na co dzien malo bylo tego typu "sesnacji"...

A tak czy siak jak wiadomo co by sie nie okazalo, to jesli jest sensacja to sie
                ja wyciaga na swiatlo dzienne, a jak juz sie okazuje, ze krzywdzi sie niewinnego
                czlowieka, to juz nikt o tym nie napisze. Bo po co. To juz nie "wzbudza emocji"
                , to jest po prostu "nudne" (?!) , prawda? ... Ale coz, taki maly mechanizm
                ludzkiego zachowania , przerazajacy, ale coz, nic jak widac sie na to nie poradzi.
                • Gość: Dyzma N. WINNI! IP: 217.97.219.* 30.01.06, 01:21
                  Ja jestem prezesem Banku Zbożowego!! Jak ja mówie, że winni, to winni!!
                  • Gość: mimi "obuzona" IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 30.01.06, 07:23
                    "Obuzona Przewodniczka."

a BUZ sie dziewcze buz

po polsku to-to nie umie, a do klawiaturki sie pcha
                    jak to z Malborka
                    teraz juz wiemy, ze w Malborku matur sie nie zdaje, a norma jest buza
                    • Gość: Krzyzaczka Czepiamy sie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 08:36
                      Gratuluje czepiania sie "literowek" .. Bardzo inteligentnie. Tego chyba nie
                      musze komentowac... Jesli jestes taka "idealna" to gratuluje, a najsmieszniejsze
                      w tym wszystkim jest to, ze ja akurat NIE pochodze z Malborka .... Chcialabym
                      wiec zauwazyc, ze w Twoim "badaniu korelacyjnym" w wyniku popelnionych bledow
                      metodologicznych wystapil brak "zaleznosci przyczynowo-skutkowej" / lepiej jak
                      sie do Ciebie tak mowi??? troche wiecej "po polsku to-to umie"???/. Jak sie tak
                      Was czyta to nie wiadomo czy sie smiac czy plakac ...Nie macie zielonego pojecia
                      na temat tego co sie stalo, a najchetniej zlinczowalibyscie niewinnego
                      czlowieka. A jak juz nie mozna czegos konkretnego powiedziec to najlepie zmienic
                      temat i sie przyczepic do czegos innego zeby tylko na "WASZYM" bylo. Coz.
                      Calkiem normalne. Jakby to Freud powiedzial typowe "przeniesienie" i "kateksja
                      wlasnych frustracji". /sprawdz sobie moze Mimi w slowniku psychologicznym, albo
                      najlepiej odsylam do lektury pana profesora Strelau'a, to wtedy mi powiesz kto
                      polskiego nie zna./ Bez komentarza to pozostawie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka