Dodaj do ulubionych

Poszukuję czegoś niezwykłego w Trójmieście!!!!!!!

IP: 62.233.201.* 12.11.02, 15:09
Drodzy grupowicze!!!!
wybieram się nach Trójmiasto(min.Sopot,Gdynia ew Gdańsk)w celu spędenia
romantycznego weekendu a nawet chyba zaręczyć się:-)!!
już niedługo...
szukam czegoś ekscytującego co podkreśliłoby tą chwilę/.
jej range i doniosłośc.
Coś szalonego?
Mam już kwiaty,szampan,hotelik z widokiem na morze ect.
Słabo znam Trójmiasto może ktoś coś mi podpowie?
w Sopocie gdyni i okolicy.
jakieś neizwykłe miejsce?,knajpkę?
sam nie wiem co rejs po morzu?? itp.itd
pozdrawiam
Prosze o pomoc please
janek
Obserwuj wątek
    • Gość: sopociak Re: Poszukuję czegoś niezwykłego w Trójmieście!!! IP: *.proxy.aol.com 12.11.02, 17:00
      Koniecznie zagladnij do "Pieciu Siostr",
      w Sopocie,mila atomswera i mozna sie zareczac
      ili razy kcesz,jak ty jebaka,to duza sex robota.ssss
      • Gość: kuńpolski Re: Poszukuję czegoś niezwykłego w Trójmieście!!! IP: *.libre.retevision.es 12.11.02, 17:29
        ..a kunia tam wpuszczą?
        • Gość: Kazek Re: Poszukuję czegoś niezwykłego w Trójmieście!!! IP: *.proxy.aol.com 12.11.02, 21:03
          Gość portalu: kuńpolski napisał(a):

> ..a kunia tam wpuszczą?

A wpuszczo,pewnikiem wpuszczo,jeno patrzac.
          Piec siostr kunia gonio pod molem.

.Kazmierz.
          • windyga Re: Poszukuję czegoś niezwykłego w Trójmieście!!! 14.11.02, 12:56
            Spróbuje ratować honor Trójmiasta!
            mam dla Ciebie kilka chyba miłych propozycji z Gdyni:
            - kafejka bardzo klimatyczna w starej, kaszubskiej chacie (checzy) o
            nazwie "Strych", ulubionej przez młodych poetów ( Plac kaszubski, w podwórzu),
            z sącząca sie muzyczka - lata 40-te, jazzik, jest urocze pięterko dla
            zakochanych
            - mozesz dziewczyne zaprosić do Oceanarium - w końcu jedynego w Polsce i posród
            przecudnych ryb w tajemniczej morskiej ciszy sie oświadczyć
            - możesz oświadczyć sie tez podczas jesiennego sztormu - och jak pieknie jest
            nad morzem podczas takiej pogody - a jak słońce błysnie, to i tęcza sie pojawia
            u stóp...- w Gdyni, na plazy, u stóp klifu jest knajpka o nazwie klif ( na
            wysokości Polany Redłowskiej,. Sta przy kominku możecie w cieple podziwiać
            morze i marzyć

Pozdrawiam i życze szczęścia!!!!!!!!!!!!!!

-
    • Gość: kuneser Re: Poszukuję czegoś niezwykłego w Trójmieście!!! IP: *.libre.retevision.es 12.11.02, 17:46
      Proponuję "degustację" mineralki "Nata"...to taka ściekówa produkcji marszałka
      sejmiku też Zarębskiego i też Jana.
    • sea_man Re: Poszukuję czegoś niezwykłego w Trójmieście!!! 13.11.02, 15:21
      a moze sproboj na plazy, na naturalnej przystani rybackiej m-dzy sopotem a gdanskiem albo w orlowie...
    • Gość: Jan Zarębski dzięki za odzew,większość uwag poziom wychodka:-( IP: 62.233.201.* 14.11.02, 09:59
      dzięki za odzew normalnym, zdecydowana większość uwag poziom wychodka:-(
      świadcząca o poziomie radzacych i ich życiu
      ave
      • lucy_z Re: dzięki za odzew,większość uwag poziom wychodk 14.11.02, 12:06
        Nie orientujesz się w sytuacji!!! Ponieważ ujawniły się tu "trolle" tak przez
        nas zwane, popatrz na adresy, żaden z Gdańska, nikt nie chciał tu pod nimi się
        dopisywać. Przykro mi z tego powodu. Nie wyciągaj pochopnych wniosków!!!
        • petelka Re: dzięki za odzew,większość uwag poziom wychodk 14.11.02, 12:35
          Też mi przykro, że na Twój post odpowiedziały same trolle i to na tak dennym
          poziomie. Morskie rejsy o tej porze to bym Ci raczej odradzała. Z knajpek,
          które pasowałyby na TAKĄ okazję nic mi nie przychodzi do głowy... A dużo masz
          jeszcze czasu do przyjazdu? Może coś wymyślę, może inni podsuną coś ciekawego...
          • windyga Re: dzięki za odzew,większość uwag poziom wychodk 14.11.02, 12:55
            Spróbuje ratować honor Trójmiasta!
            mam dla Ciebie kilka chyba miłych propozycji z Gdyni:
            - kafejka bardzo klimatyczna w starej, kaszubskiej chacie (checzy) o
            nazwie "Strych", ulubionej przez młodych poetów ( Plac kaszubski, w podwórzu),
            z sącząca sie muzyczka - lata 40-te, jazzik, jest urocze pięterko dla
            zakochanych
            - mozesz dziewczyne zaprosić do Oceanarium - w końcu jedynego w Polsce i posród
            przecudnych ryb w tajemniczej morskiej ciszy sie oświadczyć
            - możesz oświadczyć sie tez podczas jesiennego sztormu - och jak pieknie jest
            nad morzem podczas takiej pogody - a jak słońce błysnie, to i tęcza sie pojawia
            u stóp...- w Gdyni, na plazy, u stóp klifu jest knajpka o nazwie klif ( na
            wysokości Polany Redłowskiej,. Sta przy kominku możecie w cieple podziwiać
            morze i marzyć

Pozdrawiam i życze szczęścia!!!!!!!!!!!!!!

-
            • petelka Re: dzięki za odzew,większość uwag poziom wychodk 14.11.02, 13:26
              Jak to dobrze Windygo, że chociaż Ty ratujesz honor 3-miasta.:)))
              Podciągam wątek - może jeszcze ktoś dorzuci coś ciekawego...
      • Gość: Jan Zarębski, Re: dzięki za odzew,większość uwag poziom wychodk IP: 62.233.201.* 15.11.02, 11:29
        Petelka,Windyga,Les1,Knowak,Lucy WIELKIE THANKS:-):-):-)
        odemnie i od Gosi.
        Przepraszam za ostre słowa ale niestety czasami trzeba:-(
        Nie straciłem wiary w Trójmiasto:-):-) Alez skąd:-)
        Piękna starówka no i morze, które kochamy.
        Odkryliśy latem dla siebie Hel.
        I na prózno szukaliśmy go później we wrześniu w Baia Domizia we Włoszech.
        Jeszcze raz b. dziękuję
        i życzę wszystkiego nalepszego
        janek
    • windyga Re: Poszukuję czegoś niezwykłego w Trójmieście!!! 14.11.02, 15:54
      Mam nadzieje, że Jan Zarębski nie obraził sie ostatecznie na Trójmiasto i
      jeszcze zajrzy na te stronę.
      Hop, hop, jesteś tam?
      Pozdrowienia dla narzeczonej i Ciebie
      • les1 Re: Poszukuję czegoś niezwykłego w Trójmieście!!! 14.11.02, 19:46
        Przeczytalem i....czerwonych uszu dostalem....ze wstydu....
        Janku....przyjedziesz....porozgladaj sie....sam na pewno intuicyjnie ten moment
        i miejsce....znajdziesz :-)
        Powodzenia..:-)
        les1
      • knovak Re: Poszukuję czegoś niezwykłego w Trójmieście!!! 14.11.02, 20:00
        Smutek i żałość, prawda?
        Ciekawe, co robi lokalny admin tego forum, śpi snem zimowym czy co?
        Odechciewa sie odwiedzać to miejsce.
        I wstyd przed gośćmi.

A z atrakcji polecam knajpki gdzie grają szanty albo turystyczne, m.in. "Wielki
        Błękit" (knajpa przy molo w Brzeźnie); "Kontrast" w Gdyni (przy plaży w rejonie
        Teatru Muzycznego); "Kawiarenkę pod żaglami" przy hotelu "Bursztyn" w Sopocie
        (od baru "Przystań" 100 m w strone Gdańska).
        Warto!
        • Gość: Karol Atrakcje IP: *.hnet.pl / 172.20.6.* 14.11.02, 20:53
          Dołączam do wyrazów wstydu.
          Co do atrakcji dołączyłbym operę bałtycką i teatry.
          Dla trampów - na dobrą pogodę - można się wybrać na wycieczki turystyczno-
          krajoznawcze np. rowerami. Wpada mi do głowy nowy deptak i molo na Zaspie,
          stare działa na Klifie Redłowskim w Gdyni połączone z wycieczka po plaży az do
          samego mola w Redłowie. Oceanarium jest fantastyczne i jedyne w swoim rodzaju.
          Warto też wpaść do Oliwskiego ZOO.
          PZDR.
          • les1 Re: Atrakcje...do Karola 14.11.02, 21:26
            Janek napisal, ze bedzie tylko przez weekend...:-(((
            Rowerami....to tak, raczej niezbyt romantycznie....i trzymanie sie za
            rece...dosyc niebezpieczne...:-)
            Przeciez nie chcemy...aby...zadawal "TO" pytanie w karetce pogotowia???
            :-) les1
        • les1 Re: Poszukuję czegoś niezwykłego w Trójmieście!!! 14.11.02, 21:18
          Sam dla siebie tez zanotowalem...:-)
          Dzieki w imieniu wlasnym i wszystkich innych...zainteresowanych.
          les1
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka