Dodaj do ulubionych

Gdańskie forum bez wazelinarstwa

22.11.02, 13:42
Aż przyjemnie poczytać gdańskie forum, od kiedy nie ma na nim tzw. rzygaczy.
Skończyła się popelinowa, monotematyczna nużyzna i dłużyzna. Tak trzymać!
Obserwuj wątek
    • cze67 Re: Gdan´skie forum bez wazelinarstwa 22.11.02, 18:28
      castorp napisa?:

Tak jest, jest wspaniale. Watki o sedesie, o zlych Niemcach, watki na ktorych
      wypowiada sie kilka przypadkowych osob. Jest cudownie, cudownie.
      Zadnego wazeliniarstwa, jeno smietnik.
      • knovak Danie dla Castorpa 22.11.02, 19:39
        Fasolka szparagowa dla trolli w sosie jajecznym:
        Składniki: 1 kg fasolki szparagowej, sól, cukier, 3 łyżki masła (margaryny),
        tarta bulka; sos: 1 1/2 łyżki masła (margaryny), 1 1/2 łyżki mąki, 2 szkl.
        wywaru z fasolki, sól, sok cytrynowy, gałka muszkatołowa, 2 jajka, 1 pęczek
        szczypiorku.
        Fasolkę przebrać, umyć, obciąć końce strąków, ściągnąć włókna, włożyć do
        wrzącej wody, osolić, dodać cukier i ugotować bez przykrycia. Fasolkę
        osączyć i przełożyć do ogniotrwałego naczynia, posypać zrumienioną na sucho
        bułką i polać stopionym masłem. Wsunąć do ciepłego piekarnika, by fasolka
        nie ostygła. Z mąki i tłuszczu sporządzić białą zasmażkę rozprowadzając
        wywarem z fasoli. Sos gotować na małym ogniu ok. 8 min, stale mieszając,
        dodać sól, odrobinę gałki muszkatołowej, sok cytrynowy. Sos powinien być
        kwaskowy. Do sosu dodać ugotowane na twardo i niezbyt drobno posiekane jajka
        oraz drobniutko posiekany szczypiorek. Gorącym sosem polać fasolkę. Podawać
        z pieczywem.
        Smacznego!
        • iwa_ja a na drugie danie dla Castorpa 22.11.02, 22:17
          szczypiorku.
          z pieczywem.
          Smacznego!
    • Gość: kRÓLIK Re: Gdańskie forum bez wazelinarstwa IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 23.11.02, 00:27
      POPIERAM.To jest towarzystwo wzajemnej adoracji dobrze że stworzyli swoje cafe
      T.Jako "przypadkowa" osoba nawet nie zamierzam zabierać tam głosu.
      PZDR. KRÓLIK
      • Gość: zając Re: Gdańskie forum bez wazelinarstwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.02, 00:58
        Gość portalu: kRÓLIK napisał:

> POPIERAM.To jest towarzystwo wzajemnej adoracji dobrze że stworzyli swoje
        cafe
        > T.Jako "przypadkowa" osoba nawet nie zamierzam zabierać tam głosu.
        > PZDR. KRÓLIK

Nie mialbys na to szans nawet.
        • orissa Re: Castorp itp - DESER 23.11.02, 01:01
          szczypiorku.
          z pieczywem.
          Smacznego!
          • jajecznical Re: Castorp itp - DESER 23.11.02, 03:22
            czy wam kochani nie odbilo po tej fasolce?
    • Gość: czyt. Re: Gdańskie forum bez wazelinarstwa IP: *.proxy.aol.com 23.11.02, 16:23
      Chyba Rzygacze sa w przegrupowaniu i
      w trawie piszczy,ze maja zamiar ujawnic sie
      na forum wzmocnieni o nowych
      aliantow i pod bardziej intrygujacym tytulem.czyt.
    • Gość: Mysliwy Re: Gdańskie forum bez wazelinarstwa IP: *.dip.t-dialin.net 23.11.02, 22:40
      Tak.sczegolnie milo czyta sie caastropa i krolika.To mili,uprzjmi,inteligentni
      i niezwykle kolturalni towarzysze.
      • iwa_ja Re: Gdańskie forum bez wazelinarstwa 24.11.02, 00:10
        Tak. Sczegulnie...
        • Gość: KRÓLIK Re: Gdańskie forum bez wazelinarstwa do zaiąca,myś IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.02, 00:59
          iwa_ja napisała:

> Tak. Sczegulnie...Nie mialbys na to szans nawet i niezwykle kolturalni
          towarzysze
          .
          .Nauczcie się pisać biedni wygnańcy żal mi was i waszego miałczenia.Forum to
          forum ale żaden włóczykij i przechszta nie będzie mnie obrażał.

PAN KRÓLIK
          • orissa Re: Gdańskie forum bez wazelinarstwa do zaiąca,my 24.11.02, 02:14
            Gość portalu: KRÓLIK napisał:

miałczenia.
            > PAN KRÓLIK

Tak, napewno miałczenia. Polecam korepetycje z języka polskiego.
          • Gość: czyt. Re: Gdańskie forum bez wazelinarstwa do zaiąca,my IP: *.ipt.aol.com 24.11.02, 17:19
            Gość portalu: KRÓLIK napisał:

> iwa_ja napisała:
            >
            > > Tak. Sczegulnie...Nie mialbys na to szans nawet i niezwykle kolturalni
            > towarzysze
            > .
            > .Nauczcie się pisać biedni wygnańcy żal mi was i waszego miałczenia.Forum to
            > forum ale żaden włóczykij i przechszta nie będzie mnie obrażał.
            >
            > PAN KRÓLIK

Apeluje do uczestnikow forum o zaprzestanie obrazania Pana Krolika,
            poniewaz Pan Krolik bardzo tego nie lubi.PAN CZYT.
            • gatto2pl Re: Gdańskie forum bez wazelinarstwa do zaiąca,my 24.11.02, 17:59

> > PAN KRÓLIK
              >
              > Apeluje do uczestnikow forum o zaprzestanie obrazania Pana Krolika,
              > poniewaz Pan Krolik bardzo tego nie lubi.PAN CZYT.

......
              MERDA!MERDE...i w innych jezykach podobnie brzmi..:-((

nic dodac nic ujac...po prostu..m......
              gatto2pl
              • belissarius Re: Gdańskie forum bez wazelinarstwa do zaiąca,my 25.11.02, 04:53
                Wasz interlokutor, a mianowicie PAN Krolik, nie lubi
                waszych facecji i gotow sie obrazic, co grozi powaznymi
                nam wszystkim konsekwencjami. Ja sie tak przestraszylem,
                ze zaczynam szczekac jedna z moich drogocennych szabel...
    • castorp Re: Gdańskie forum bez wazelinarstwa 25.11.02, 08:39
      No proszę, proszę, jak się nam zleciała szarańcza. Nikt jej bynajmniej o
      komentowanie nie prosił, a jednak nie wytrzymała.
      Panowie i panie rzygacze i inni wodolejni, uwolniliście nasze gdańskie forum od
      swojego nudnego, kołtuńskiego towarzystwa, od tego jałowego spamu. I bardzo
      dobrze!
      Tak dalej trzymajcie i duście się sami we własnym sosie fasolowo-rzygaczowym.
      Macie swoją niszę i tam się produkujcie, jeśli to wam sprawia przyjemność.
      A tu naprawdę nie jesteście nikomu potrzebni do szczęścia. Amen
      • Gość: Krolik Re: Gdańskie forum bez wazelinarstwa IP: *.dip.t-dialin.net 25.11.02, 14:31
        ...
        ale sie nagadales na tym szaranczym forum!!
        Chyba jestes swiadomy tego, iz nikt nie jest w
        stanie tego zmienic, tak juz pozostanie....

pzdr.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka