Dodaj do ulubionych

ThyssenKrupp jest już w Gdańsku

IP: 204.244.208.* 24.02.06, 23:55
Kolejna inwestycja w Gdańsku! Brawo - oby tak dalej! Dobrą koniunkturę trzeba
wykorzystać.
Obserwuj wątek
    • Gość: master Uważaj zaraz mohery zaatakują IP: *.sm-rozstaje.pl 25.02.06, 11:43
      W końcu to niemcy
    • Gość: danziger Brawo brawo brawo IP: *.ima.pl / *.ima.pl 25.02.06, 12:04
      No wreszcze jakaś bardzo dobra wiadomość!

Czyja to zasługa, że taka firma sprowadza się do gdańska?

Dać mu medal!
      • Gość: Bono Thyssen Krupp w Gdańsku IP: *.pro-internet.pl 25.02.06, 16:23
        Brawo Gdańsk,kolejny duży inwestor,kolejne miejsca pracy,boom inwestycyjny
        dopiero nadchodzi
        • Gość: ogio Re: Thyssen Krupp w Gdańsku IP: *.such.nat.hnet.pl 25.02.06, 16:37
          Takie wiadomości mógłbym czytać codziennie. Jest to jednoznaczny dowód na to,
          że wbrew temu co mówią notoryczne płaczki atrakcyjność inwestycyjna Gdańska
          rośnie, a pomysł rozszerzenia granic PSSE o sam Gdańsk był strzałem w "10".
          • Gość: Jaco Re: Thyssen Krupp w Gdańsku IP: *.pro-internet.pl 25.02.06, 21:43
            Intel,GE Money Bank,Delphi,Dr.Oetker,DCT-terminal kontenerowy za 300 mln euro w
            Porcie Północnym,Thyssen Krupp,Seruga Seiki,Reuters,lista znaczących firm
            zagranicznych,które zainwestowały w Gdańsku stale rośnie,siedziby krajowych
            koncernów jak Lotos,Energa,LPP Reserved,Young Digital Poland,Swiss-
            Med,Wirtualna Polska,Gdańsk wraca do gry,a prawdziwy boom inwestycyjny dopiero
            nadchodzi,oby tylko nie mieszała się w to wszystko polityka,bo każdy obecnie
            sukces Gdańska mocno nie w smak PiS-owi
    • Gość: gomo Re: ThyssenKrupp jest już w Gdańsku IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.06, 21:33
      Brawo! Każda inwestycja w 3miescie i regionie na wagę złota!
    • Gość: jarząbek łubudubu,łubudubu, piękny ten nasz prezydent IP: *.centertel.pl 26.02.06, 23:02
      i tyla. Nadczłowiek, otoczony nadludzmi.
    • Gość: Gdańszczanin brawo Gdańsk IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 27.02.06, 12:59
      Brawo prezydencie Adamowicz, nie oglądać sie na łaskę czy niełaskę PISuarów.
      Liczyć na pomoc państwa to wybrać sie w gaciach na mróz. Poprostu robić nadal
      swoje dla dobra miasta i pamietać INWESTYCJE, INWESTYCJE, INWESTYCJE...
    • Gość: samsobie Tak jak tata niewiedział, że dziadek był wermahcie IP: *.gprspla.plusgsm.pl 02.03.06, 09:04
      tak i syn nie wie, że ThyssenKrupp jest już kawał czasu w Gdańsku. Pracuję w
      nim od trzech lat (na Marynarki Polskiej 177). Jednak nie o nazwiskach chcę
      mówić. Wszystkie inwestycje, co tak zawdzieczacie PO i SLD nie dają pracy
      ludziom. I ja też tam dostałem pracę przez protekcję, ale potrafię o tym
      napisać, bo tak naprwdę to przechodzę do innej firmy. I lata mi to
      • Gość: ja Re: Tak jak tata niewiedział, że dziadek był werm IP: *.dip0.t-ipconnect.de 15.03.06, 22:38
        cieszę się, że się w gdańsku coś dzieje, że kolega thyssen przynosi pracę.
        też nie bez powodu, ma w tym interes, bo jest kapitalistą.
        jeżeli jego ludzie na sachodzie za drodzy są to se wędruje do polski,
        a jak my będziemy za drodzy, to spiepszy do czechów, potem do rumunii i na ukrainę
        wtedy każdy będzie rozumiał jak daleko się rozwinął i ile na to poświęcił.
    • Gość: mgr inż. robol Re: ThyssenKrupp jest już w Gdańsku IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 17.03.06, 20:12
      Za kilka dni mam rozmowe kwalifikacyjna w ThyssenKrupp, przyjma mnie to zbuduje
      im linie montażową
    • Gość: ble Re: ThyssenKrupp jest już w Gdańsku IP: *.chello.pl 18.03.06, 12:32
      i gud
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka