Gość: KRÓLIK IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 27.11.02, 01:14 Castorp tak trzymać.Trafnie wywołujesz wilki z lasu.Jestem z Tobą!!!!! Pozdrawiam KRÓLIK Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
castorp Zwycięska walka z desantem..... 27.11.02, 08:59 Dzięki Królik, Musiałem tym przemądrzałym quasi-intelektualistom i wyszczekanym bufonom pokazać ich miejsce w szyku . Bynajmniej daleki jestem od triumfalizmu, ale przynajmniej mam małą satysfakcję, że utarłem im nosa w tak pięknym stylu. Teraz siedzą zawstydzeni w swojej norze (czyt. Cafe Trójmiasto) i z podkulonymi ogonami, liżą rany, pocieszają się i obmyślają jak tu wytłumaczyć swoją sromotną porażkę. A wszystko co mądrego wymyślili, to nie stawać ze mną więcej w szranki. Biedactwa, zrozumieli nareszcie, że nie mają żadnych szans. Przyda im się taka nauka, że jak ktoś jest słabym szermierzem, niech do pojedynku w ogóle nie staje, bo mu przeciwnie być może gardłem daruje, ale za to obetnie mu niechybnie uszy i tym wstydu przysporzy. Tak, tak rzygacze, bierzcie nogi za pas i uciekajcie, gdzie pieprz rośnie. Tylko nie pogubcie hajdawerków. Odpowiedz Link Zgłoś