Gość: senyszyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 21:37 niech posłanka tego plastra nigdy nie waży sie już go odlepić!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: senyszyn plaster IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 21:38 niech posłanka senyszyn juz nigdy nie waży się odlepic tego plastra....mniej będzie gadac głupot!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: plaster IP: *.nycmny.east.verizon.net 06.03.06, 03:16 jestem za a nawet przeciw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeszcze raz plaste Re: Pokojowa manifestacja zaatakowana przez wszec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 21:42 i wszechpolaków ekspediować na Białoruś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Re: Pokojowa manifestacja zaatakowana przez wszec IP: *.dip.t-dialin.net 05.03.06, 21:57 Ciekawy Kraj i dobrzy w nim ludzie.Feministki nie moga-faszysci Wszechpolscy/LPR/ moga wszystko.DEMOKRACJA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: Pokojowa manifestacja zaatakowana przez wszec IP: *.pro-internet.pl 05.03.06, 22:19 ten kraj śmie pouczać białoruś, buuuuuuuuuuuuuahaha. groteskowi, mali ludzie z prawicy <lol>. karzełki, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Corrado Pokojowa manifestacja? IP: 204.244.208.* 05.03.06, 22:58 Czy nikomu nie przychodzi do głowy, że spotkały się na ulicach Sopotu dwa skrajne radykalizmy: narodowcy i feministki. Oba radykalizmy, jak to radykalizmy mają w zwyczaju, zioną nienawiścią do swoich przeciwników. Nie chciałbym mieszkać w Polsce narodowców, ale nie chciałbym też mieszkać w Polsce feministek. Obie wizje, gdy o nich pomyślę, nieodmiennie kojarzą mi się z totalitaryzmem - zasady funkcjonowania te same, tylko repertuar słów odmienny. Aha, co do tytułu artykułu to sądząc z wypowiedzi uczestniczek "manify", mało tam tolerancji i pokojowości - raczej wojownicze pokrzykiwania i strojenie się w maski jedynie słusznych przekonań. Narodowcom i feministkom moje stanowcze NIE! Opowiadam się za zdrowym rozsądkiem. Czy ktoś jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Pokojowa manifestacja? 05.03.06, 23:56 Gość portalu: Corrado napisał(a): > Czy nikomu nie przychodzi do głowy, że spotkały się na ulicach Sopotu dwa > skrajne radykalizmy: narodowcy i feministki. Oba radykalizmy, ************************************** Dla kogo feministki chcą organizować getta i kogo chcą wyrzucić z kraju w imię czystości rasy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdf Re: Pokojowa manifestacja? IP: *.nsm.pl 06.03.06, 07:39 corrado dobrze pisze... nie pytaj czy chca czy nie chca budowac gett, tu chodzi o jezyk komunikowania sie, zsylka to tylko wynik... takie samo pytanie moglbys zadac o komunistow w 1930 np... Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Pokojowa manifestacja? 06.03.06, 09:09 Gość portalu: sdf napisał(a): > corrado dobrze pisze... > > nie pytaj czy chca czy nie chca budowac gett, tu chodzi o jezyk komunikowania s > ie, zsylka to tylko wynik... takie samo pytanie moglbys zadac o komunistow w 19 > 30 np... ************************************** Nie muszę natomiast takiego pytania zadawać narodowcom, odwołującym się przykazań Hitlera. A w przypadku feministek to tylko niczym nie poparte przypuszczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty maruda Re: Pokojowa manifestacja? IP: *.nsm.pl 06.03.06, 11:48 Przestań już marudzić bo sie robisz nudna/y! Wszystko wiesz najlepiej kto sie do czego odwołuje. Odwołaj sie lepiej do zdrowego rozsądku i przestań pisać bzdury ty internetowa marudo ! Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Pokojowa manifestacja? 06.03.06, 12:53 Gość portalu: anty maruda napisał(a): > Przestań już marudzić bo sie robisz nudna/y! Wszystko wiesz najlepiej kto sie > do czego odwołuje. Odwołaj sie lepiej do zdrowego rozsądku i przestań pisać > bzdury ty internetowa marudo ! **************************************** Tylko mi się tu nie rozpłacz. Odpowiedz Link Zgłoś
grazynkajohn Re: Pokojowa manifestacja? 06.03.06, 09:11 Chyba zgodzę się z tobą.Czasami odnoszę,wrażenie,że tu nie chodzi o jakąś tam ideologię,ale o zaistnienie.Jestem kobietą i nie potrzebuję,aby ktoś na ulicy domagał się praw dla mnie.Sama potrafię o siebie zadbać.Feministki i ich zwolennicy robią wg mnie za dużo szumu przed każdą swoją manifestacją.Mam niejasne podejrzenia,że zależy im bardziej na rozgłosie niż na zamanifestowaniu czegokolwiek.Właściwie to przyznam,że nie bardzo wiem czego one chcą.Bo i prawa kobiet i prawo do równości i prawo legalizacji związków homo i nie wiem co jeszcze.Ja radziłabym przejść obok nich obojętnie.Przy ich marszach zaistnieją tacy jak Młodzieżówka LPR-u.Chyba nie o to chodzi organizatorom tego typu marszów,a możę się mylę?Reasumując drażnią mnie wywody sfrustrowanej Dunin, denerwuje mnie maniera Szczuki i nie chcę,aby one i im podobne wmawiały mi,że walczą o moje prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty maruda Re: Pokojowa manifestacja? IP: *.nsm.pl 06.03.06, 11:51 Brawo! W koncu zabrała głos prawdziwa kobieta! 100% poparcia! Niestety coraz mniej takich :-( Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Pokojowa manifestacja? 06.03.06, 12:57 grazynkajohn napisała: > Chyba zgodzę się z tobą.Czasami odnoszę,wrażenie,że tu nie chodzi o jakąś tam > ideologię,ale o zaistnienie.Jestem kobietą i nie potrzebuję,aby ktoś na ulicy > domagał się praw dla mnie.Sama potrafię o siebie zadbać.Feministki i ich > zwolennicy robią wg mnie za dużo szumu przed każdą swoją manifestacją. ************************************** Gdyby nie feministyczne ruchy z przełomów XIX i XX wieku, to dzis nie miałabyś praw wyborczych, a o pozwolenie zabrania głosu na forum musiałbys sie pytac męza lub ojca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grazynkajohn Re: Pokojowa manifestacja? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 13:36 Wtedy były inne czasy,dzisiejsze feministki odrywają kupony od dokonań swych poprzedniczek.Bo jakże inaczej określić,to co robią teraz?Jak zorganizują manifestacje i nie ma oddżwięku,to jojczą,że znieczulica,jak jest oddżwięk taki jak ostatnio,to chamstwo się wg.nich szerzy.Niech sobie manifestują ile chcą,ale niech nie robią wokół tego takiego szumu.I niech nie wmawiają mi,że faceci są samym złem i są nam, kobietom niepotrzebni do życia.Otóż mi są potrzebni,a potrafię wybrać sobie tych właściwych.Jakoś do tej pory nie trafiłam na chama i samca myślącego o sobie.Do obiektywnego spojżenia na życie nie są mi potrzebne rady feministki,której coś tam w życiu nie wyszło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greenek Re: Pokojowa manifestacja? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 20:52 inne czasy? 1991 rok - jeden z kantonów Szwajcarii wprowadza prawa wyborcze dla kobiet. slownie: tysiac dziewiecset dziewiecdziesiaty pierwszy. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Pokojowa manifestacja? 07.03.06, 03:48 Gość portalu: greenek napisał(a): > inne czasy? 1991 rok - jeden z kantonów Szwajcarii wprowadza prawa wyborcze dla > kobiet. slownie: tysiac dziewiecset dziewiecdziesiaty pierwszy. ************************************* Powszechne prawo wyborcze dla kobiet (wybór własny): * 1893 - Nowa Zelandia * 1902 - Australia * 1906 - Finlandia * 1918 - Polska i większość krajów europejskich * 1923 - Turcja (!) * 1928 - Wielka Brytania * 1933 - Hiszpania ( faktycznie 1977 ) * 1945 - Francja * 1949 - Belgia * 1970 - Szwajcaria - w kolejnych kantonach aż do 1991 * 1974 - Portugalia Nie wygląda to więc tak różowo, jak twierdzą przeciwnicy feminizmu, którzy sprowadzają kilkanaście odmian tego ruchu do dwóch: lesbijskiego i socjalistycznego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: porzuć nadzieje Re: Pokojowa manifestacja zaatakowana przez wszec IP: *.cable.satra.pl 06.03.06, 00:00 Odkleiła,niestety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kermitowski W IV RP tak sobie nie pochodzicie IP: *.gdynia.mm.pl 06.03.06, 00:04 Wasze dni są policzone jak nastanie era IV RP, wszystkie pójdziecie w kamasze. Pisuary, nie lubia takich manifestacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nudne baby i tyle Re: Pokojowa manifestacja zaatakowana przez wszec IP: *.cable.satra.pl 06.03.06, 00:07 o czym piszecie?Jaki feminizm,jaki radykalizm? Nie wyszło im coś tam i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
18261826www Pokojowa manifestacja zaatakowana przez hitlrowcow 06.03.06, 06:54 Prawde nalezy nazywac po imieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Pokojowa manifestacja zaatakowana przez hitlr IP: *.nsm.pl 06.03.06, 11:55 Zgadzam się z tobą że prawdę należy nazywać po imieniu dlatego mówie ci DO SZKOŁY ANALFABETO a nie pisać po necie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: un Re: Pokojowa manifestacja zaatakowana przez wszec IP: 195.116.119.* 06.03.06, 07:38 najlepsza senyszyn, stara torba wzedzie sie wcisnie, tylko ten plaster jej wcale nie pomogl, powinna cala sie bandazowac od stop do glow, nie byloby widac jej brzydoty:> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andronikos Senyszynowa - ten plaster niech zostanie na zawsze IP: *.gdansk.pl 06.03.06, 08:24 Brawo dla p -osła-nki Senyszyn ŻEBY NIGDY JUŻ NIE ZDJEŁA TEGO PLASTRA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gauche Dwiescie osób? A wczoraj podawano: sto! więc 06.03.06, 09:01 jak? jutro bedzie pewnei :500, co? Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Pokojowa manifestacja zaatakowana przez wszec 06.03.06, 09:16 Czterech nastoletnich młodzieńców w krótkich kurtkach i wysokich sznurowanych butach taszczyło kartony z napisem "ONR Strażnicy tradycji w obronie rodziny". ***************************************** Której tradycji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss Re: Pokojowa manifestacja zaatakowana przez wszec IP: 195.116.62.* 06.03.06, 10:27 ich ojcowie lali matki - więc krótko obstrzyżeni kolesie rzucając dziewczyny bryłkami lodu i wyzywając pokazują co wynieśli z domu. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Pokojowa manifestacja zaatakowana przez wszec 06.03.06, 12:59 Gość portalu: ss napisał(a): > ich ojcowie lali matki - więc krótko obstrzyżeni kolesie rzucając dziewczyny > bryłkami lodu i wyzywając pokazują co wynieśli z domu. ******************************* Ach, to o tę tradycję chodzi. O tradycję gwarantowania sobie posłuchu pięścią i pałą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: Pokojowa manifestacja zaatakowana przez wszec IP: *.crowley.pl 06.03.06, 10:28 Brawo Pani Profesor Saniszyn!!!!Niech Pani z tym plastrem zostanie na zawsze to będzie lepiej dla Pani i innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: Pokojowa manifestacja zaatakowana przez wszec IP: *.crowley.pl 06.03.06, 10:28 Brawo Pani Profesor Senyszyn!!!!Niech Pani z tym plastrem zostanie na zawsze to będzie lepiej dla Pani i innych. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Pokojowa manifestacja zaatakowana przez wszec 06.03.06, 13:04 Gość portalu: Karol napisał(a): > Brawo Pani Profesor Senyszyn!!!!Niech Pani z tym plastrem zostanie na zawsze to > > będzie lepiej dla Pani i innych. ************************************ Dlaczego lepiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G100 Re: Pokojowa manifestacja zaatakowana przez wszec IP: .1P3D* / 134.146.212.* 06.03.06, 11:13 Jedni i drudzy robią to przede wszystkim z lenistwa, z nudów, lub być może dlatego, że nic innego nie potrafią. Niestety narciarstwo biegowe i wiele innych zajeć wymaga wysiłku a rozgłos żaden. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Pokojowa manifestacja zaatakowana przez wszec 06.03.06, 13:03 Gość portalu: G100 napisał(a): > Jedni i drudzy robią to przede wszystkim z lenistwa, z nudów, lub być może > dlatego, że nic innego nie potrafią. Niestety narciarstwo biegowe i wiele > innych zajeć wymaga wysiłku a rozgłos żaden. **************************************** Zawsze możesz zostac olimpijczykiem i zdobyc medal. Odpowiedz Link Zgłoś
z.potocki Re: Pokojowa manifestacja zaatakowana przez wszec 06.03.06, 17:17 Glosujcie na tych antypedalow z LPR to macie juz przykald co was czeka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika do:grazynkajohn IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 06.03.06, 19:29 dzien dobry, Chciałabym zabrac głos w tej dyskusji i moze wyjasnic kilka spraw. Po pierwsze na subiektywnie postawione pytanie pt: czy czuje się dyskryminowana, kobieta która zajela juz pewna pozycje w spoleczenstwie i dobrze sie czuje w konkretnych rolach, zony czy matki odpowie: nie! nie czuje sie dyskryminowana, nie wiem o co one walczą nie zycze sobie tego..Problem pojawia się wtedy kiedy nie chcesz( z roznych powodów) być matka albo zona,( albo np przestajesz nia byc)albo w pewnym wieku zdajesz sobie sprawe ze zadecydwoalas o wszystkim kiedy nie wiedzialas nic i chcialabys wszystko zmienic.. jaka wtedy mozesz przyjąc rolę? wariatki? moze wiecej zarabiasz i chcialbys zeby maz został z dzieckiem w domu - kiedy tak sie stanie twoj maz zostanie bohaterem ty- matka niekochajaca swoich dzieci... jednym z podstawowych celow feminizmu jest odwołanie sie do ROWNOSCI nie do ZNIESIENIA ROZNIC, poniewaz roznimy sie ( napewno są wsrod femistek kobiety które nie lubią mezczyzn, są wsrod nich tez takie ktore ich kochaja - osobiste sympatie i antypatie wydaje sie byc dla mnie najmniej znaczace). Jestem pewna ze feministkom- jak kazdym kobietom, rozne rzeczy w zyciu nie wychodza. Roznica polega na tym, ze one dokladnie wiedzą za co dostają jajkiem czy kamieniem i ze za to co im nie wychodzi są odpowiedzialne same...Nie musze byc gornikiem, ale chcialabym myslec ze jakbym chciala to bym mogla tym gornikiem zostac tak jak moj maz moglby zostac nianią - jakby chciał( a nie chce, dlaczego???)_ ..- powniewaz zeby nauczyc sie cos robic, najpierw trzeba nauczyc sie o tym myslec....Ani wywody sfrustrowanej Dunin ani uwagi K.Szczuki bezposrdenio nie wplywaja na Pani sytacje, oczywiscie ze zalezy im na rozglosie, dzieki temu moga glosno i publicznie wypowiadac swoje zdanie, dostają za to, ze są feministkami po glowie i co najsmieszniejsze od samych kobiet, ale ich przynajmniej w pracy zaden szef przyjaznie po tyłku nie po klepie jak syna ksiadz zacznie na religii za bardzo przytulac - dokladnie beda wiedziec gdzie isc i co powiedziec, reszta wolnych kobiet niech siedzi w domu i pod nosem gada o glupich feministkach . nic sie zmienilo. caly czas w domu jest nam najlepiej... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
grazynkajohn Re: do:grazynkajohn 07.03.06, 00:10 Ja się z tym wszystkim zgadzam tylko szlag mnie trafia,gdy próbuje mi się wmówić,że kobieta musi wyjść na ulicę,aby zamanifestować swoją obecność.Nie jestem głupią gąską ,doskonale wiem czego chcę od życia i nie potrzebne jest mi wstawiennictwo osób trzecich.Jeżeli pragnę coś osiągnąć ,to nie robię z tego powodu szumu na pół Polski,a nawet całą.Może i nie potrafiłabym wyjśc na ulicę,przyznam nie lubię takich sytuacji,ale nie czuję się od feministek gorsza z tego powodu.Nie wiem jak czułabym się,gdybym urodziła się np.w jakimś kraju na wschodzie,gdzie jest całkowita dominacja mężczyzn.Przyszło mi urodzić się w Polsce ,w rodzinie,gdzie kobiety od pokoleń odgrywały ważną rolę w swoich rodzinach.Po moich przodkiniach odziedziczyłam niezłomność i silny charakter.Wzięłam los w swoje ręce i nikt, nigdy za mnie nie decydował.To co obecnie osiągnąłam jest tylko i włącznie moją zasługą.I wcale nie przeszkadza mi,że mój mężczyzna mnie rozpieszcza i podziwia.Kobieta,która nie docenia mężczyzn dużo traci.Wysłuchwanie obelg od wulgarnych i plugawych chłopaków przy okazji takich demonstracji byłoby dla mnie czymś obrzydliwym, nie do zniesienia.Jeżeli zaś chodzi o pomoc komukolwiek,to wolę środki bezpośrednie,nigdy nie odmówiłabym pomocy kobiecie maltretowanej przez męża pijaka czy katowanemu dziecku.Jestem wrażliwa na krzywdę innych.Nie każdy ma predyspozycje,tak jak feministki, do walki za ogół,chwała im za to,ale niech do diabła nie robią z siebie jakichś wyjątkowych osób,bo uważam,że aż takie wyjątkowe to nie są. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: do:grazynkajohn 07.03.06, 04:04 grazynkajohn napisała: > Ja się z tym wszystkim zgadzam tylko szlag mnie trafia,gdy próbuje mi się > wmówić,że kobieta musi wyjść na ulicę,aby zamanifestować swoją obecność.Nie > jestem głupią gąską ,doskonale wiem czego chcę od życia i nie potrzebne jest mi > > wstawiennictwo osób trzecich.Jeżeli pragnę coś osiągnąć ,to nie robię z tego > powodu szumu na pół Polski,a nawet całą. *************************************** Wszelkie zmiany społeczne nie były nigdy inicjowane przez szerokie masy, tylko przez grupki niezadowolnych. To własnie te grupki niepokornych negocjowały z władzami ustępstwa na rzecz większości. Społeczeństwo ewoluuje, negocjacje trwają, negocjacje, których skutkiem jest KOMPROMIS, a nie wola jednej czy drugiej strony. Artykuł nie traktuje wyłącznie o feminiźmie, a również o bandzie gnojów, którzy argumentuja za pomocą kamieni. Twoja dezaprobata wobec feminizmu jest jak najbardziej do przyjęcia, ale nie w kontekscie, kiedy pokojowa manifestacja musi byc chroniona przez policje przed bandą małp. A więc w imię swojej dezaprobaty zgadzasz się na argumentację kamieniami. Gratuluję! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty maruda Re: do:grazynkajohn IP: *.nsm.pl 07.03.06, 10:46 Idź pomarudź gdzie indziej bo sie robisz naprawde nudna marudo! Kubeł zimnej wody na głowe dobrze by ci zrobił! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katia Re: do:grazynkajohn IP: *.uni.opole.pl 08.03.06, 13:35 szlag mnie trafia,gdy próbuje mi się > wmówić,że kobieta musi wyjść na ulicę,aby zamanifestować swoją obecność A kto tak twierdzi?? jeśli nie masz na to ochoty, nikt cie na siłe nie ciagnie, nie chodzimy po domach wyciagajac z nich szczesliwe i zadowolone ze swojego zycia kobiety!! Ale skoro niektóre z nas odczuwają potrzebę publicznego zamanifestowania swoich pogladów - do czego MAJĄ PRAWO!! - to chyba nic złego?? Wzięłam los w swoje ręce i nikt, nigdy za mnie nie decydował Na pewno?? Mozesz robić DOKŁADNIE to co chcesz bez sprzeciwu innych, gadania, ze "kobiecie nie wypada", "kobieta sie nie nadaje", itp?? Kobieta,która nie docenia > mężczyzn dużo traci. I ja i moje koleżanki feministki baaardzo cenimy sobie męzczyzn...niektórych. takiego pana Giertycha z jego bandą na pewno nie. A co? powinnyśmy?? Bo jest facetem?? Wysłuchwanie obelg od wulgarnych i plugawych chłopaków przy > > okazji takich demonstracji byłoby dla mnie czymś obrzydliwym, nie do > zniesienia Czyli lepiej siedzieć w domu i udawac, ze jest cacy?? Super. Na szczeście nie wszyscy tak myśla. I dlatego ludzkość sie rozwija. Gdyby nasz przodkinie tak myślały, nigdy nie osiagnęłyby tego, co osiągnęły, a dzięki czemu szanowna pani ma prawo wybrać sobie styl życia. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xnb [foto]Zdjęcia z manifestacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 19:43 xnb.blog.pl/komentarze/index.php?nid=10865185 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aretti Precz z zima i zimnem .......... ;-)))) IP: 212.160.172.* 07.03.06, 08:03 Żądam, piękna, szczęścia i miłośći ....... ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GrzegorzSielatycki Sprostowanie IP: 193.26.131.* 07.03.06, 15:08 Młodzież Wszechpolska Okręg Pomorski www.pomorze.wszechpolacy.pl 0-502-66-40-95 e-mail:mw-gdansk@wp.pl Sprostowanie Redakcja Gazety Wyborczej Trójmiasto Zgodnie z Prawem Prasowym art.31 proszę o zamieszczenie tekstu sprostowania Stowarzyszenia Młodzież Wszechpolska na artykuł prasowy wydrukowany w „Gazecie Wyborczej Trójmiasto w ” w dniu 7 marca 2006 r. zatytułowanym „Feministki kontra wszechpolacy”. Stwierdzenie „Lesby, geje, cała Polska się z was śmieje - tak Młodzież Wszechpolska postrzega feministki. Wczoraj w Sopocie zaatakowali pokojową Manifę zorganizowaną przez organizację Femme Totale” oraz podobne sugerujące , że członkowie Młodzieży Wszechpolskiej zaatakowali śnieżkami i jajkami feministki jest po prostu nieprawdziwe. MW organizowała jedynie happening „Akcja Humanitarna” polegający na wręczeniu mydeł i lusterek feministkom . Żadne media poza „GW Trójmiasto” nie przypisały wszechpolakom wywołania zamieszek , co więcej Polska Agencja Prasowa , Dziennik Bałtycki oraz Radio Gdańsk podały , że „Demonstrujący zostali obrzuceni jajkami i śnieżkami przez kilkudziesięcioosobową grupę kibiców.” (cyt. za PAP) . Dziennikarze tych mediów uczynili tak z prostej przyczyny : po prostu działacze MW przebywali w ich pobliżu podczas trwania tzw.Manify Mamy nadzieję , że w przyszłości dziennikarze Gazety Wyborczej będą rzetelnie relacjonowali nasze prawdziwe a nie domniemane akcje. Z poważaniem W imieniu MW Okręg Pomorski Grzegorz Sielatycki Do wiadomości : -media lokalne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pisior=fasior tolerujecie >>faszystów<<, wybieracie >>fasior IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 09:05 to co się dziwić, że palcem w tym zas... kraju nie można kiwnąć Odpowiedz Link Zgłoś