Dodaj do ulubionych

Barierki na ul. Grunwaldzkiej przeszkadzają kie...

IP: *.chello.pl 08.05.06, 22:15
a czy bedzie prawosekret z grunwaldzkiej w pomorska? to by znacznie
usprawniło ruch w tym miejscu. tylko tą rudere trzeba by troche wyburzyc co
tam na rogu z czerwonej cegly stoi.
Obserwuj wątek
    • maruda.r Re: Barierki na ul. Grunwaldzkiej przeszkadzają k 09.05.06, 00:47

Tymczasową organizację ruchu przygotowała i zatwierdziła miejska komisja
      bezpieczeństwa ruchu drogowego.

Chyba Jaś Fasola. W końcu, co za róznica?

• haselback jaś fasola 09.05.06, 09:28
        To nie jaś fasola, bo on od 30 lat wspólnie z władzami Gdyni buduje trasę
        kwiatkowskiego.
        • maruda.r Re: jaś fasola 09.05.06, 11:15
          haselback napisał:

> To nie jaś fasola, bo on od 30 lat wspólnie z władzami Gdyni buduje trasę
          > kwiatkowskiego.

Szczęściem w Gdyni zajmuje się jedynie częścią trasy Kwiatkowskiego, bo w
          Gdańsku ma pieczę nad cała komunikacją.

• Gość: tomga Re: jaś fasola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 13:31
            a nie sadziłem ze Jaś Fasolka taki obrotny..... w Gdyni coś robi, w Gdańsku...
            to ja jeszcze Łódź dorzuce - tez od jakis 30 lat buduje centrum
            "dydaktyczno-szpitalno-jakies tam" przy ulicy Czechosłowackiej....
      • Gość: regf maruda o szczurowatego do dopiero fasola i to nie IP: 82.160.42.* 09.05.06, 18:50
        jaś tylko glupek.
        W końcu to on twierdził że W_Z w Gdańsku nigdy nie ruszy w przeciwieństwie do
        trasy Kwiatkowskiego ha ha ha
        • maruda.r Re: maruda o szczurowatego do dopiero fasola i to 09.05.06, 19:08
          Gość portalu: regf napisał(a):

> jaś tylko glupek.
          > W końcu to on twierdził że W_Z w Gdańsku nigdy nie ruszy w przeciwieństwie do
          > trasy Kwiatkowskiego ha ha ha

Pewnie jeszcze podrzucisz link do mojego postu, w którym twierdziłem, że nigdy
          nie ruszy.

• Gość: marcin to nie wina barierek, tylko głupoty kierowców IP: *.chello.pl 09.05.06, 15:34
      może i barierki są niepotrzebne, nie wiem. Natomiast wszelkim utrudnieniom w
      ruchu winni są sami kierowcy, którzy nie potrafią czytać znaków poziomych.
      Wszyscy stoją na środkowym pasie, zamiast jechać także lewym, który obecnie
      służy do jazdy prosto przez skrzyżowanie, o czym doskonale informują żółte znaki
      poziome. I stąd biorą się korki na środkowym pasie, co w sumie mnie nie martwi,
      bo dzięki temu, jadąc lewym, przejeżdżam ten odcinek obecnie dużo szybciej niż
      przed remontem :)
      • maruda.r Re: to nie wina barierek, tylko głupoty kierowców 09.05.06, 19:09
        Gość portalu: marcin napisał(a):

> może i barierki są niepotrzebne, nie wiem. Natomiast wszelkim utrudnieniom w
        > ruchu winni są sami kierowcy, którzy nie potrafią czytać znaków poziomych.

W trzypasmowym korku jest niewiele miejsca do czytania znaków poziomych.

• gregor_1976 Re: to nie wina barierek, tylko głupoty kierowców 09.05.06, 21:22
          maruda.r napisał:

> W trzypasmowym korku jest niewiele miejsca do czytania znaków poziomych.

Ale to samo wymalowane jest na znakach pionowych... Widac je na zdjeciu przy
          artykule..
          • Gość: Juhas Re: to nie wina barierek, tylko głupoty kierowców IP: *.netday.pl / *.netday.pl 09.05.06, 21:45
            Kolego ,a czy zauważyłeś w jakim miejscu te znaki postawiono?Szkoda ,że nie na
            końcu skrzyżowania. A tak a propos : to my (gdańszczanie) płacimy tym
            tyletantom od ruchu drogowego?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka