Gość: burger IP: *.chello.pl 08.05.06, 22:15 a czy bedzie prawosekret z grunwaldzkiej w pomorska? to by znacznie usprawniło ruch w tym miejscu. tylko tą rudere trzeba by troche wyburzyc co tam na rogu z czerwonej cegly stoi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maruda.r Re: Barierki na ul. Grunwaldzkiej przeszkadzają k 09.05.06, 00:47 Tymczasową organizację ruchu przygotowała i zatwierdziła miejska komisja bezpieczeństwa ruchu drogowego. ************************************* Chyba Jaś Fasola. W końcu, co za róznica? Odpowiedz Link Zgłoś
haselback jaś fasola 09.05.06, 09:28 To nie jaś fasola, bo on od 30 lat wspólnie z władzami Gdyni buduje trasę kwiatkowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: jaś fasola 09.05.06, 11:15 haselback napisał: > To nie jaś fasola, bo on od 30 lat wspólnie z władzami Gdyni buduje trasę > kwiatkowskiego. ********************************** Szczęściem w Gdyni zajmuje się jedynie częścią trasy Kwiatkowskiego, bo w Gdańsku ma pieczę nad cała komunikacją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomga Re: jaś fasola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 13:31 a nie sadziłem ze Jaś Fasolka taki obrotny..... w Gdyni coś robi, w Gdańsku... to ja jeszcze Łódź dorzuce - tez od jakis 30 lat buduje centrum "dydaktyczno-szpitalno-jakies tam" przy ulicy Czechosłowackiej.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: regf maruda o szczurowatego do dopiero fasola i to nie IP: 82.160.42.* 09.05.06, 18:50 jaś tylko glupek. W końcu to on twierdził że W_Z w Gdańsku nigdy nie ruszy w przeciwieństwie do trasy Kwiatkowskiego ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: maruda o szczurowatego do dopiero fasola i to 09.05.06, 19:08 Gość portalu: regf napisał(a): > jaś tylko glupek. > W końcu to on twierdził że W_Z w Gdańsku nigdy nie ruszy w przeciwieństwie do > trasy Kwiatkowskiego ha ha ha ************************************** Pewnie jeszcze podrzucisz link do mojego postu, w którym twierdziłem, że nigdy nie ruszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin to nie wina barierek, tylko głupoty kierowców IP: *.chello.pl 09.05.06, 15:34 może i barierki są niepotrzebne, nie wiem. Natomiast wszelkim utrudnieniom w ruchu winni są sami kierowcy, którzy nie potrafią czytać znaków poziomych. Wszyscy stoją na środkowym pasie, zamiast jechać także lewym, który obecnie służy do jazdy prosto przez skrzyżowanie, o czym doskonale informują żółte znaki poziome. I stąd biorą się korki na środkowym pasie, co w sumie mnie nie martwi, bo dzięki temu, jadąc lewym, przejeżdżam ten odcinek obecnie dużo szybciej niż przed remontem :) Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: to nie wina barierek, tylko głupoty kierowców 09.05.06, 19:09 Gość portalu: marcin napisał(a): > może i barierki są niepotrzebne, nie wiem. Natomiast wszelkim utrudnieniom w > ruchu winni są sami kierowcy, którzy nie potrafią czytać znaków poziomych. **************************************** W trzypasmowym korku jest niewiele miejsca do czytania znaków poziomych. Odpowiedz Link Zgłoś
gregor_1976 Re: to nie wina barierek, tylko głupoty kierowców 09.05.06, 21:22 maruda.r napisał: > W trzypasmowym korku jest niewiele miejsca do czytania znaków poziomych. Ale to samo wymalowane jest na znakach pionowych... Widac je na zdjeciu przy artykule.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juhas Re: to nie wina barierek, tylko głupoty kierowców IP: *.netday.pl / *.netday.pl 09.05.06, 21:45 Kolego ,a czy zauważyłeś w jakim miejscu te znaki postawiono?Szkoda ,że nie na końcu skrzyżowania. A tak a propos : to my (gdańszczanie) płacimy tym tyletantom od ruchu drogowego? Odpowiedz Link Zgłoś