Dodaj do ulubionych

Fryzjer dla psa w Gdańsku

12.05.06, 12:55
Witam wszystkich,
czy ktoś wie może, gdzie można w gdańsku ostrzyc psa, a konkretnie sznaucerka
miniaturowego? Podobno jest psi fryzjer na morenie ale nie wiem dokładnie gdzie.
Może akurat ktoś wie i podzieli się ze mną swoją wiedzą?
Pozdrawiam
Ewa
Obserwuj wątek
    • Gość: MOSACA Re: Fryzjer dla psa w Gdańsku IP: *.infinity.net.pl / *.z.infinity.net.pl 12.05.06, 13:28
      Gdansk -Zaspa niedaleko kolejki w pawilonach,niepamietam jaka ulica.
      Blisko baru "Japa"na Zaspie znany .
      • Gość: Bulba Re: Fryzjer dla psa w Gdańsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 11:58
        Na Zaspie strzyże starsza pani,dość trudna w kontakcie.Psa musiałam sama trzymać.
        Fajny ale drogi jest na Smoluchowskiego 4 ,tylko drogi i nie trymują.
        • ewus73 Re: Fryzjer dla psa w Gdańsku 15.05.06, 14:10
          Dziękuję za odpowiedzi.
          Trafiłam w końcu do fryzjerki na brzeźnie, babka ma hodowlę sznaucerów więc
          chyba zna się na rzeczy. Ma stół i mocowania, nie musiałam więc trzymać mojej
          suni. Zapłaciłam 30 zł więc nie tak źle.

Pozdrawiam
          Ewa
          • Gość: Bulba Re: Fryzjer dla psa w Gdańsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 12:19
            Gdzie ta babeczka w Brzeźnie,ładnie strzyże czy trymuje też?
          • wrzeszcz_anka przestalam jezdzic do Brzezna 17.05.06, 10:54
            mam pudelka miniaturowego. bylam u tej kobiety z nim kilka razy. raz mi go
            zapchlila, a innym razem skaleczyla maszynka. wdala sie infekcja. to co u niej
            zaoszczedzilam na strzyzeniu(faktycznie bierze nie duzo) to wydalam na lek u
            weterynarza. od 5 lat jezdze na Beniowskiego do p. Ani. wprawdzie strzyzenie
            kosztuje 50-60zl,ale nigdy nic sie zlego nie zdarzylo. strzyze u weterynarza.
    • mosaca Re: Fryzjer dla psa w Gdańsku 16.05.06, 19:03
      O super ,poprosimy o adres do Brzezna:)
      • Gość: ona Re: Fryzjer dla psa w Gdańsku IP: *.ds.univ.gda.pl 28.05.06, 13:49
        wow, 30Zl za strzyzenie to naprawde tanio,
        np w kolobrzegu placi sie min 60zl :(pzdr!
    • Gość: etrusek Re: Fryzjer dla psa w Gdyni IP: *.183.221.6.dsl.dynamic.t-mobile.pl 21.08.14, 11:33
      Polecam Salonik Hiacynty na gdyńskiej Dąbrowie. Znakomite podejście do piesków
      www.salonik-hiacynta.pl/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka