Dodaj do ulubionych

Łowcy mandatów

IP: *.pro-internet.pl 13.06.06, 15:02
Czas najwyszy niech ktos wezmie sie za ta mafie i uklady co jest w strazy
miejskiej widac po odp przewodniczacego zwiazku,nie mam zdania ze wladze
zwiazku boja sie i sa zastraszone tu powinien przyjechac Pan Kaczynski i
zrobic tak jak w warszawie w strazy pozadek zaczynajac od wszystkich emerytow
policyjno - wojskowych jest bezrobocie a oni zarabiaja majac emerytury po min
2000 na teke!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: x-men Re: Łowcy mandatów IP: *.pro-internet.pl 13.06.06, 15:06
      Dokladnie zgadzam sie z Wami,macie racje mobing jestu juz do granic mozliwosci
      • Gość: podatnik Re: Łowcy mandatów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.06, 15:27
        Nie chcesz nie pracuj w SM, nie ma obowiązku tam pracować. Zapewne skarżący się
        funkcjonariusze woleliby siedzieć w klimatyzowanych pomieszczeniach i pić
        chłodne piwko. A tu taki policzek - komendant wysyła na miasto i każe
        przychodzić do roboty. Komendancie, krótko za pysk i na ulice. Dosyć srających
        piesków i brudasów wałęsających się po ulicach. Jedynym dyscyplinującym
        argumentem, a napewno skutecznym są mandaty.
        • Gość: anty podatnik Re: Łowcy mandatów IP: *.pro-internet.pl 13.06.06, 15:36
          W klmatyzowanych to nik nie siedzi ile ci komendat i cala sitwa placi za taki
          wpis ?Nie nik ci nie placi bo Ty jestes jednym z nich !!!!!
          • Gość: SM na ulice Re: Łowcy mandatów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.06, 15:57
            Dokładnie jestem jednym z nich (podatników) i mam dosyć leniwych nierobów,
            którzy skarżą się do gazety bo każą im pracować.
    • Gość: mjr.BIEŃ Łowcy mandatów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 15:50
      co do "konkursu"to-"w dupie to mam a co!".Fajnie macie a ja nie moge zdobyć
      żadnego punkcika...Pozdro dla kaprali hahaha.
    • Gość: mjr.BIEŃ Re: Łowcy mandatów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 16:14
      a tak poważnie to przeginasz pałe "komediancie"!Jakie picie ukróciłeś?gdzie
      widzisz nierobów?Wszyscy cieszyli się że będzie normalniej pod twoją leszczu
      władzą a jak jest wszyscy się przekonali.Wciągasz do SM kolesi(kargul)na
      wymyślone w twojej trepowskiej pale stanowiska,awansów jak nie było tak nie
      ma,podwyżki też nie ma bo przecież nie możesz poprosić ADASIA bo ze stołka
      spadniesz!A tak na luzie to powiedz jak jeżdzi się służbowym SUPERBEM?
      • Gość: %% Re: Łowcy mandatów IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 13.06.06, 17:01
        komendant Leszek Walczak skomentował krótko: - Nie mam sobie nic do zarzucenia.
        Ukróciłem picie w pracy, a teraz każę wziąć się wszystkim do roboty. Krytykują
        mnie ci, którzy wolą się obijać.

To jakś paranoja, komendancie chwalisz sie tym, że ukróciłeś picie ( o ile to
        prawda), a nie powinieneś komendancie tego picia zlikwidowac?
        Bo teraz rozumiem nie pije sie w pracy codziennie, tylko np. 2 razy w
        tygodniu........hahaha

• Gość: kim Jestem za... Niech mają motywacje. IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 13.06.06, 19:29
      Moi znajomi pracują w strazy meijskiej, tam zarabia się grosze. Teraz niech
      wypisują mandaty tym co łamią prawo. dość bezprawia w Polsce, jeśli mamy coś
      zmienić zacznijmy od dołu, poźniej dorwiemy się do góry i ich też rozliczymy...
    • Gość: kiki Re: Łowcy mandatów IP: *.chello.pl 14.06.06, 00:58
      mam wy...bane na nich trep i idiota też sien zmienia zawsze komendantów
      wymieniaja a i siwy kargul nie okresle jego zachowania ani inteligencjii poleci
      ale emeryture ma zj..b pozdrawiam strażników hej trzymajcie sie moze wreszcie
      bedzie ktos normalny naczelnym! bo jeden zastępca jhakos jest!!!!????
      • Gość: QQ Re: Łowcy mandatów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 09:59
        O co w tym wszystkim chodzi ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka