iwka80 29.06.06, 11:56 Czy możecie napisać coś o miejscowości Rewa nad morzem?? Wybieram sie tam z towarzystwem i nie wiem czy to miejsce jest oki. Dzięki z góry-pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
c.kapturek Re: REWA?? 29.06.06, 13:32 troszke fotek troszke historii Rewa w kamerce:) www.rewa.pl/ dawno tam nie zagladałam, ale na pewno jest teraz b. sympatycznie. życzę przyjemnego pobytu:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wslizg Re: REWA?? 29.06.06, 18:29 Kite surfing, plaza od wschodu ale i zachodu, Ladna ostoga z piasku wcinajaca sie w zatoke Pucka. Jeden sklep i wszedzie za parkowanie pare zl. Poza plażą nic. Odpowiedz Link Zgłoś
tg28 REWA-dla biwakowiczów jest OK dla wymagających NIE 29.06.06, 19:06 wslizg napisał: > Kite surfing, plaza od wschodu ale i zachodu, Ladna ostoga z piasku wcinajaca > sie w zatoke Pucka. Jeden sklep i wszedzie za parkowanie pare zl. Poza plażą > nic. Niby tak - ale w środku sezonu w zatoce tłok, że nie idzie się wcisnąć - od początku lipca zjeżdża się tam cała wiara z Rumi i Gdyni - są uruchamiane dodatkowe autobusy. Co do bazy noclegowej to jest kiepska - w prywatnych domach i parę campingów + 1 "ośrodek" Gastronomia znośna - jak ktoś lubi ryby i dewolaye z to się nie zawiedzie – jest kilka DOBRYCH knajpek. Cenowo – od 10 do 50 za danie obiadowe(piwo "z kija" w granicach 3,50 do 7,00) 3-4 sklepiki z podstawowymi artykułami na biwak (można nawet zimne piwko nabyć:)) Polecam wybierać się na plażę w kierunku Gdyni – mniejszy tłok a plaża równie dobra. Co do kąpieli w zatoczce to należy uważać na wiry za ostrogą – tą informację mam od zapalonego surfera – ponoć już kilka osób popłynęło tam na dno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plażowicz Re: REWA?? IP: *.chello.pl 02.07.06, 18:42 mało ludzi? Gdyby nie kobiety, nie było by gdzie palca włożyć! Odpowiedz Link Zgłoś
zuzadiabelek Re: REWA?? 29.06.06, 18:53 to moja ulubiona plaza z Gdyni tam podjezdzam Odpowiedz Link Zgłoś
cirano Re: REWA?? 30.06.06, 14:13 Mozna by akceptować gdyby woda w zatoce trochę czysciejsza była. Na brzegach pełno śniętych ryb(ek)...Szczególnie na lewo od nowego mola Odpowiedz Link Zgłoś
alfisti Re: REWA 02.07.06, 19:34 cirano napisał: > Mozna by akceptować gdyby woda w zatoce trochę czysciejsza była. Na brzegach > pełno śniętych ryb(ek)...Szczególnie na lewo od nowego mola Ratuj sie kto moze! Jakie molo w Rewie? I do tego nowe jeszcze? Moze tak choc raz na mapke jakąś spojrzec? Dla informacji, najblize Rewie molo to Gdynia Orlowo lub to po drugiej strony zatoki w Juracie. Odpowiedz Link Zgłoś