29.06.06, 11:56
Czy możecie napisać coś o miejscowości Rewa nad morzem?? Wybieram sie tam z
towarzystwem i nie wiem czy to miejsce jest oki. Dzięki z góry-pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • c.kapturek Re: REWA?? 29.06.06, 13:32
      troszke fotek

troszke historii

Rewa w kamerce:)

www.rewa.pl/
      dawno tam nie zagladałam, ale na pewno jest teraz b. sympatycznie.
      życzę przyjemnego pobytu:)))))
      • wslizg Re: REWA?? 29.06.06, 18:26
        JEST SLICZNIE. łADNA PLAZ, MALO LUDZI,
        • wslizg Re: REWA?? 29.06.06, 18:29
          Kite surfing, plaza od wschodu ale i zachodu, Ladna ostoga z piasku wcinajaca
          sie w zatoke Pucka. Jeden sklep i wszedzie za parkowanie pare zl. Poza plażą
          nic.
          • tg28 REWA-dla biwakowiczów jest OK dla wymagających NIE 29.06.06, 19:06
            wslizg napisał:

> Kite surfing, plaza od wschodu ale i zachodu, Ladna ostoga z piasku wcinajaca
            > sie w zatoke Pucka. Jeden sklep i wszedzie za parkowanie pare zl. Poza plażą
            > nic.

Niby tak - ale w środku sezonu w zatoce tłok, że nie idzie się wcisnąć - od
            początku lipca zjeżdża się tam cała wiara z Rumi i Gdyni - są uruchamiane
            dodatkowe autobusy.
            Co do bazy noclegowej to jest kiepska - w prywatnych domach i parę campingów +
            1 "ośrodek"
            Gastronomia znośna - jak ktoś lubi ryby i dewolaye z to się nie zawiedzie –
            jest kilka DOBRYCH knajpek. Cenowo – od 10 do 50 za danie obiadowe(piwo "z
            kija" w granicach 3,50 do 7,00)
            3-4 sklepiki z podstawowymi artykułami na biwak (można nawet zimne piwko
            nabyć:))
            Polecam wybierać się na plażę w kierunku Gdyni – mniejszy tłok a plaża równie
            dobra.
            Co do kąpieli w zatoczce to należy uważać na wiry za ostrogą – tą informację
            mam od zapalonego surfera – ponoć już kilka osób popłynęło tam na dno.
        • Gość: plażowicz Re: REWA?? IP: *.chello.pl 02.07.06, 18:42
          mało ludzi? Gdyby nie kobiety, nie było by gdzie palca włożyć!
    • zuzadiabelek Re: REWA?? 29.06.06, 18:53
      to moja ulubiona plaza z Gdyni tam podjezdzam
      • cirano Re: REWA?? 30.06.06, 14:13
        Mozna by akceptować gdyby woda w zatoce trochę czysciejsza była. Na brzegach
        pełno śniętych ryb(ek)...Szczególnie na lewo od nowego mola
        • alfisti Re: REWA 02.07.06, 19:34
          cirano napisał:

> Mozna by akceptować gdyby woda w zatoce trochę czysciejsza była. Na brzegach
          > pełno śniętych ryb(ek)...Szczególnie na lewo od nowego mola

Ratuj sie kto moze! Jakie molo w Rewie? I do tego nowe jeszcze? Moze tak choc
          raz na mapke jakąś spojrzec? Dla informacji, najblize Rewie molo to Gdynia
          Orlowo lub to po drugiej strony zatoki w Juracie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka