Gość: anty IP: 217.153.221.* 03.07.06, 21:59 Burak-baba oburzyla sie na satyre... To dopiero parodia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fraglesi67 Granica dobrego smaku 03.07.06, 22:14 Z drugiej strony majewski czasem nieco przegina i przekracza granicę dobrego smaku. Ale ciemny lud to kupuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwek Re: Hojarska: Majewski przegiął IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 22:27 za wszystkie przewinienia jakie na Pani ciaza bym sie wstydzl byc poslem,a Pani straszy Majewskiego sadem.Smiechu warte Odpowiedz Link Zgłoś
prosiak25 Re: Hojarska: Majewski przegiął 03.07.06, 22:28 no no samoobrona rosnie w sile kto nastepny?? Odpowiedz Link Zgłoś
kalinowski11 Re: Hojarska: Majewski przegiął 03.07.06, 22:35 Jak tak można! Przecież ja mam dzieci, które chodzą do szkoły. Jak one mają się czuć, kiedy w telewizji tak matkę pokazują? A wyrokami się dzieci nie przejmują ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: czy kiedys sparodiuje TUSKA? IP: *.centertel.pl 04.07.06, 15:09 Dziwne, ze tylko politycy zwiazani z obecna koalicja sa parodiowani... Bo oczywiscie nie mozna porownywac szkalowania jakim w tym "show" poddawani sa politycy PIS czy LPR lub Samoobrony z innymi.. Wezmy na przyklad Tuska z PO ktory tez tam "goscil". Jego "parodia" polegala na pokazaniu go jako bardzo powaznego i rozstropnego choc nieco milczacego polityka... Jak parodiowac to juz wszystkich rowno majewski! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bard Re: czy kiedys sparodiuje TUSKA? IP: *.softlab.gda.pl 03.09.06, 12:24 To by bylo po prostu nie smieszne, Tusk, nie jest smieszny. nie ma powodu byc dla niego zlosliwym, zasadniczo to on powinien parodiowac Polakow za to jakiego sobie wybrali prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elibre Re: czy kiedys sparodiuje TUSKA? IP: *.leed.cable.ntl.com 16.12.06, 12:17 dobre :D a poza tym, kalinowski11 napisał: Jak tak można! Przecież ja mam dzieci, które chodzą do szkoły. Jak one mają się czuć, kiedy w telewizji tak matkę pokazują? A wyrokami się dzieci nie przejmują ? Apel do kolegow i kolezanek wspomnianych dzieci, zeby posmialy sie wlasnie z wyrokow to moze mamunia sie zastanowi troche nad soba. Dojdzie moze rowniez do tego dlaczego akurat ją parodiują.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Hojarska: Majewski przegiął IP: *.centertel.pl 04.07.06, 15:12 no tym to z tego co wiem powinien sie przejac sąd... jak ktos ma wyrok to juz nie moze skarzyc sie na innych? Jakies nowe prawo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Hojarska: Majewski przegiął IP: *.centertel.pl 04.07.06, 15:23 jeszcze pare afer i PO? Tak jak kiedys w sile uroslo SLD? Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Przekręcił 03.07.06, 22:46 - Strój to jeszcze nic. Aktorka odsłoniła dekolt i miała tam sierść jak u zwierzęcia. ****************************** Ależ to nic zdrożnego. Niektóre starsze gwiazdy ekranu instalują sobie na czubku głowy taką śrubę do podciągania skóry. Czasami podkręca za mocno i stąd ta sierść w okolicach szyi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dante Re: Przekręcił IP: *.emea.sclnet.com / 62.206.190.* 04.07.06, 14:32 hehe ... to musza owe miec ale gruba czache, ze nie dochodzi w krytycznym momencie do implozji. Byli i to nie tak dawno tez inni tak gruboczaszkwi, ze sie nawet od owych kule odbijaly, moze to ten sam rod? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Hojarska: Majewski przegiął IP: *.chello.pl 03.07.06, 22:47 Prawda w oczy kole Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Majewski powinien siedzieć za oszczerstwo! 03.07.06, 22:50 Oszpecił mnie i zrobił ze mnie głupią babę. Ubrał parodiującą mnie aktorkę w białe pończochy i złote pierścionki jak z odpustu! Przecież ja nigdy takich rzeczy nie nosiłam! *************************************** To szczera prawda. Posłanka Hojarska zawsze chodziła w tradycyjnym berecie z antenką, fufajce i walonkach. A na czas odpustu, to nawet wiechcie w walonkach zmieniała. Odpowiedz Link Zgłoś
nessuno [...] 04.07.06, 11:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Re: Majewski powinien siedzieć za oszczerstwo! IP: *.centertel.pl 04.07.06, 15:29 spadaj na drzewo POpaprancu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henio127 Re: Majewski powinien siedzieć za oszczerstwo! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.06, 14:53 sam spadaj pispaprańcu nie masz żadnego poczucia humoru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Majewski powinien siedzieć za oszczerstwo! IP: *.pro-internet.pl 04.07.06, 20:18 ja pamietam stare foty hojarskiej. pamietacie? ehehehe. zaraz zapytam google. moze tam cos jeszcze jest z "wczesnej hojarskiej" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zniesmaczony Re: Hojarska: Majewski przegiął IP: *.chello.pl 03.07.06, 23:14 Polska satyra i bez tego sięgnęła dna. Majewski uważa, że program skierowany jest do oglądaczy "kiepskich", więc w tym gronie najlepiej chwyta wysmiewanie się i ośmieszanie danej osoby. Inteligentniejsza satyra nie trafiła by do odbiorców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zig.m Re: Hojarska: Majewski przegiął IP: *.zab.nat.hnet.pl 04.07.06, 07:14 Twoj pozimom nigdy nie dorowna poziomowi tego programu, przykro mi!! Odpowiedz Link Zgłoś
z.potocki Re: Hojarska: Majewski przegiął 04.07.06, 08:25 Przecież toa Samoobrona to same buraki. Wszyscy inni którzy legitymują się czymś więcej niż świadectwem zawodówki to wsiuny którym komuna dała szansę a teraz im się przypomniało kim są. Jedna banda i w oczach wielu właśnie tak wyglądają jak Hojarska u Majewskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Re: Inteligencja kradnie... IP: *.centertel.pl 04.07.06, 15:31 .. spojrz na PO. Juz wole idiotow, ktorzy nie kradna za wiele. Przypomnij sobie madrali z PO i SLD.. zabrali wiecej niz unijne doplaty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Hojarska: Majewski przegiął IP: *.ar.wroc.pl 04.07.06, 09:39 A kiedy ją się posadzi za wszystkie te przekręty. Kiedy wrescie ta samoobrone ktos roz....rzy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antek Re: Hojarska: Majewski przegiął IP: *.net.autocom.pl 04.07.06, 11:02 Myślę,że ktoś z TVN Hojarską podpuścił. Proces będzie gigantyczną reklamą dla stacji,ewentualne odszkodowanko (jeśli nie odnajdą się żadne archiwalne zdjecia, na ktorych księżniczka nosi złote pierźdźionki lebo białe pończochy, a wystarczy choćby jedno) wrzuci się w koszty. Ze swojej strony prosze o powtórzenie tego odcinka z siercią. Panie Majewski, sparodiuj pan wyscigi w Ascot. Hojarska z widłami na głowie, to będzie hit. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wow Re: Hojarska: Majewski przegiął IP: *.pro-internet.pl 27.08.06, 22:22 ahahaha. tak! niech powtorza odcinek z sierscia :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tuptek z Eire Może i przegiął,może nie. IP: *.b-ras1.prp.dublin.eircom.net 04.07.06, 12:24 Ta baba jest tępa jak obuch siekiery i takich samych ma wyborców.I czego się tu oburzać?Prawda zawsze boli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dante Agitacja polityczna na odpuscie:) IP: *.net-htp.de 04.07.06, 21:52 (Kale do Twojej informacji: te zdjecia pochodza z GW i net'u, tzn. sa ogolnie dostepne, a wjec nie ma powodu aby je cenzurowac). dante.dobrebopolskie.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dante Re: Kto to jest ten facet na zdjęciu? IP: *.net-htp.de 04.07.06, 23:48 Ten po prawej stronie jest sklonowany z dwoch pozostalych i jest Super Star w nowym filmie Lucas'a: "Wychowanie fizychen/wychownia patriotyczne" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Kto to jest ten facet na zdjęciu? IP: *.pro-internet.pl 27.08.06, 22:26 spoko, dante : ) pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
kalinowski11 Re: Kto to jest ten facet na zdjęciu? 05.07.06, 07:05 sport.gazeta.pl/Mundial2006/3369912,73477,,,,64525586,P_SPORT_PODMIOT.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Kto to jest ten facet na zdjęciu? IP: *.pro-internet.pl 27.08.06, 22:18 ale to nie jest hojarska? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacquesso Re: Hojarska: Majewski przegiął IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.06, 02:22 Pani hojarska sama robi z siebie błazna. Nie dość że zachowuje się jak jakaś wieśniaczka to jeszcze pozywa za najmniejsze drobiazgi. Jakby pozwała szymka za włosy no to może może... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uhuhu Re: Hojarska: Majewski przegiął IP: *.pro-internet.pl 27.08.06, 22:17 mercedes, kt. jezdzi, pasuje do niej, jak kwiatek do kufajki, hihihihi. to jest dopiero satyra! hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: someone Re: Hojarska: Majewski przegiął IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 01:05 dokładnie. te dzieci powinny sie wstydzić za matke - nie dośc , że wieś totalna, bez wykształcenia (matura po 30? latach od skończenia podstawowki ;/), z wyrokami, to zero elokwencji czy obycia. ta kobieta nie potrafi sie wypowiedzieć ("włancza"), a mimo to pcha sie do sejsmu, do władzy i jeszcze innych sądami straszy.. na jej miejscu to sąd bym omijała z daleka. a Majewski świetnie ją przedstawia - dokładnie taką, jaka jest. czyli głupią, prostą, dziką i nieobytą babę, która jedyne co potrafi to awanturowac sie i robić dużo zamieszania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żurawinka Re: Hojarska: Majewski przegiął IP: *.gdynia.mm.pl 12.09.07, 08:39 a dlaczego chce pani zaskarżyć Szymona, a nie kabaret RWT przecież nie on im pisze scenariusze skeczy Odpowiedz Link Zgłoś
mich.999 Niech ta mietła cieszy się 12.09.07, 18:21 że może być lansowana w telewizji.To że jest głupia to nie wina Majewskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flaszek U Majewskiego Hojarska wypada lepiej niż w realu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.07, 09:34 więc nie rozumiem o co babsko się ciska...? Odpowiedz Link Zgłoś