Dodaj do ulubionych

Hojarska: Majewski przegiął

IP: 217.153.221.* 03.07.06, 21:59
Burak-baba oburzyla sie na satyre...
To dopiero parodia.
Obserwuj wątek
    • fraglesi67 Granica dobrego smaku 03.07.06, 22:14
      Z drugiej strony majewski czasem nieco przegina i przekracza granicę dobrego
      smaku. Ale ciemny lud to kupuje
    • Gość: sylwek Re: Hojarska: Majewski przegiął IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 22:27
      za wszystkie przewinienia jakie na Pani ciaza bym sie wstydzl byc poslem,a Pani
      straszy Majewskiego sadem.Smiechu warte
      • prosiak25 Re: Hojarska: Majewski przegiął 03.07.06, 22:28
        no no samoobrona rosnie w sile kto nastepny??
        • kalinowski11 Re: Hojarska: Majewski przegiął 03.07.06, 22:35
          Jak tak można! Przecież ja mam dzieci, które chodzą do szkoły. Jak one mają się
          czuć, kiedy w telewizji tak matkę pokazują?

A wyrokami się dzieci nie przejmują ?
          • Gość: Tom Re: czy kiedys sparodiuje TUSKA? IP: *.centertel.pl 04.07.06, 15:09
            Dziwne, ze tylko politycy zwiazani z obecna koalicja sa parodiowani... Bo
            oczywiscie nie mozna porownywac szkalowania jakim w tym "show" poddawani sa
            politycy PIS czy LPR lub Samoobrony z innymi.. Wezmy na przyklad Tuska z PO
            ktory tez tam "goscil". Jego "parodia" polegala na pokazaniu go jako bardzo
            powaznego i rozstropnego choc nieco milczacego polityka... Jak parodiowac to
            juz wszystkich rowno majewski!
            • Gość: Bard Re: czy kiedys sparodiuje TUSKA? IP: *.softlab.gda.pl 03.09.06, 12:24
              To by bylo po prostu nie smieszne, Tusk, nie jest smieszny. nie ma powodu byc dla niego zlosliwym,
              zasadniczo to on powinien parodiowac Polakow za to jakiego sobie wybrali prezydenta.
              • Gość: elibre Re: czy kiedys sparodiuje TUSKA? IP: *.leed.cable.ntl.com 16.12.06, 12:17
                dobre :D

a poza tym,

kalinowski11 napisał:

Jak tak można! Przecież ja mam dzieci, które chodzą do szkoły. Jak one mają się
                czuć, kiedy w telewizji tak matkę pokazują?

A wyrokami się dzieci nie przejmują ?

Apel do kolegow i kolezanek wspomnianych dzieci, zeby posmialy sie wlasnie z
                wyrokow to moze mamunia sie zastanowi troche nad soba. Dojdzie moze rowniez do
                tego dlaczego akurat ją parodiują..
          • Gość: Tom Re: Hojarska: Majewski przegiął IP: *.centertel.pl 04.07.06, 15:12
            no tym to z tego co wiem powinien sie przejac sąd... jak ktos ma wyrok to juz
            nie moze skarzyc sie na innych? Jakies nowe prawo?
        • Gość: piotr Re: Hojarska: Majewski przegiął IP: *.centertel.pl 04.07.06, 15:23
          jeszcze pare afer i PO? Tak jak kiedys w sile uroslo SLD?
    • maruda.r Przekręcił 03.07.06, 22:46

- Strój to jeszcze nic. Aktorka odsłoniła dekolt i miała tam sierść jak u
      zwierzęcia.

Ależ to nic zdrożnego. Niektóre starsze gwiazdy ekranu instalują sobie na czubku
      głowy taką śrubę do podciągania skóry. Czasami podkręca za mocno i stąd ta
      sierść w okolicach szyi.

• Gość: Dante Re: Przekręcił IP: *.emea.sclnet.com / 62.206.190.* 04.07.06, 14:32
        hehe ... to musza owe miec ale gruba czache, ze nie dochodzi w krytycznym momencie do implozji.

Byli i to nie tak dawno tez inni tak gruboczaszkwi, ze sie nawet od owych kule odbijaly, moze to ten
        sam rod?
      • Gość: dobre! Re: Przekręcił IP: *.pro-internet.pl 04.07.06, 20:15
        ahahahaha
    • Gość: XXX Re: Hojarska: Majewski przegiął IP: *.chello.pl 03.07.06, 22:47
      Prawda w oczy kole
    • maruda.r Majewski powinien siedzieć za oszczerstwo! 03.07.06, 22:50

Oszpecił mnie i zrobił ze mnie głupią babę. Ubrał parodiującą mnie aktorkę w
      białe pończochy i złote pierścionki jak z odpustu! Przecież ja nigdy takich
      rzeczy nie nosiłam!

To szczera prawda. Posłanka Hojarska zawsze chodziła w tradycyjnym berecie z
      antenką, fufajce i walonkach. A na czas odpustu, to nawet wiechcie w walonkach
      zmieniała.

• nessuno [...] 04.07.06, 11:48
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: Tomasz Re: Majewski powinien siedzieć za oszczerstwo! IP: *.centertel.pl 04.07.06, 15:29
          spadaj na drzewo POpaprancu.
          • Gość: henio127 Re: Majewski powinien siedzieć za oszczerstwo! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.06, 14:53
            sam spadaj pispaprańcu nie masz żadnego poczucia humoru
      • Gość: gość Re: Majewski powinien siedzieć za oszczerstwo! IP: *.pro-internet.pl 04.07.06, 20:18
        ja pamietam stare foty hojarskiej. pamietacie? ehehehe. zaraz zapytam google. moze tam cos jeszcze jest z "wczesnej hojarskiej"
    • Gość: zniesmaczony Re: Hojarska: Majewski przegiął IP: *.chello.pl 03.07.06, 23:14
      Polska satyra i bez tego sięgnęła dna. Majewski uważa, że program skierowany
      jest do oglądaczy "kiepskich", więc w tym gronie najlepiej chwyta wysmiewanie
      się i ośmieszanie danej osoby. Inteligentniejsza satyra nie trafiła by do
      odbiorców.
      • Gość: zig.m Re: Hojarska: Majewski przegiął IP: *.zab.nat.hnet.pl 04.07.06, 07:14
        Twoj pozimom nigdy nie dorowna poziomowi tego programu, przykro mi!!
    • z.potocki Re: Hojarska: Majewski przegiął 04.07.06, 08:25
      Przecież toa Samoobrona to same buraki. Wszyscy inni którzy legitymują się
      czymś więcej niż świadectwem zawodówki to wsiuny którym komuna dała szansę a
      teraz im się przypomniało kim są. Jedna banda i w oczach wielu właśnie tak
      wyglądają jak Hojarska u Majewskiego.
      • Gość: Michal Re: Inteligencja kradnie... IP: *.centertel.pl 04.07.06, 15:31
        .. spojrz na PO. Juz wole idiotow, ktorzy nie kradna za wiele. Przypomnij sobie
        madrali z PO i SLD.. zabrali wiecej niz unijne doplaty.
    • Gość: Andrzej Re: Hojarska: Majewski przegiął IP: *.ar.wroc.pl 04.07.06, 09:39
      A kiedy ją się posadzi za wszystkie te przekręty.
      Kiedy wrescie ta samoobrone ktos roz....rzy!!!!
    • Gość: antek Re: Hojarska: Majewski przegiął IP: *.net.autocom.pl 04.07.06, 11:02
      Myślę,że ktoś z TVN Hojarską podpuścił. Proces będzie gigantyczną reklamą dla
      stacji,ewentualne odszkodowanko (jeśli nie odnajdą się żadne archiwalne
      zdjecia, na ktorych księżniczka nosi złote pierźdźionki lebo białe pończochy, a
      wystarczy choćby jedno) wrzuci się w koszty.

Ze swojej strony prosze o powtórzenie tego odcinka z siercią.

Panie Majewski, sparodiuj pan wyscigi w Ascot. Hojarska z widłami na głowie, to
      będzie hit.
      • Gość: wow Re: Hojarska: Majewski przegiął IP: *.pro-internet.pl 27.08.06, 22:22
        ahahaha. tak! niech powtorza odcinek z sierscia :)))))))))))
    • Gość: Tuptek z Eire Może i przegiął,może nie. IP: *.b-ras1.prp.dublin.eircom.net 04.07.06, 12:24
      Ta baba jest tępa jak obuch siekiery i takich samych ma wyborców.I czego się tu
      oburzać?Prawda zawsze boli.
      • Gość: Dante Agitacja polityczna na odpuscie:) IP: *.net-htp.de 04.07.06, 21:52
        (Kale do Twojej informacji:
        te zdjecia pochodza z GW i net'u, tzn. sa ogolnie dostepne, a wjec nie ma
        powodu aby je cenzurowac).

dante.dobrebopolskie.com/
    • maruda.r Kto to jest ten facet na zdjęciu? 04.07.06, 23:31
      • Gość: Dante Re: Kto to jest ten facet na zdjęciu? IP: *.net-htp.de 04.07.06, 23:48
        Ten po prawej stronie jest sklonowany z dwoch pozostalych i jest Super Star w
        nowym filmie Lucas'a: "Wychowanie fizychen/wychownia patriotyczne"

• Gość: :) Re: Kto to jest ten facet na zdjęciu? IP: *.pro-internet.pl 27.08.06, 22:26
          spoko, dante : ) pozdro!
      • kalinowski11 Re: Kto to jest ten facet na zdjęciu? 05.07.06, 07:05
        sport.gazeta.pl/Mundial2006/3369912,73477,,,,64525586,P_SPORT_PODMIOT.html
        • Gość: :) Re: Kto to jest ten facet na zdjęciu? IP: *.pro-internet.pl 27.08.06, 22:18
          ale to nie jest hojarska?
    • Gość: jacquesso Re: Hojarska: Majewski przegiął IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.06, 02:22
      Pani hojarska sama robi z siebie błazna. Nie dość że zachowuje się jak jakaś
      wieśniaczka to jeszcze pozywa za najmniejsze drobiazgi. Jakby pozwała szymka za
      włosy no to może może...
      • Gość: uhuhu Re: Hojarska: Majewski przegiął IP: *.pro-internet.pl 27.08.06, 22:17
        mercedes, kt. jezdzi, pasuje do niej, jak kwiatek do kufajki, hihihihi. to jest dopiero satyra! hehehe
    • Gość: someone Re: Hojarska: Majewski przegiął IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 01:05
      dokładnie.
      te dzieci powinny sie wstydzić za matke - nie dośc , że wieś totalna, bez
      wykształcenia (matura po 30? latach od skończenia podstawowki ;/), z wyrokami,
      to zero elokwencji czy obycia. ta kobieta nie potrafi sie wypowiedzieć
      ("włancza"), a mimo to pcha sie do sejsmu, do władzy i jeszcze innych sądami
      straszy.. na jej miejscu to sąd bym omijała z daleka.
      a Majewski świetnie ją przedstawia - dokładnie taką, jaka jest. czyli głupią,
      prostą, dziką i nieobytą babę, która jedyne co potrafi to awanturowac sie i
      robić dużo zamieszania.
      • Gość: żurawinka Re: Hojarska: Majewski przegiął IP: *.gdynia.mm.pl 12.09.07, 08:39
        a dlaczego chce pani zaskarżyć Szymona, a nie kabaret RWT
        przecież nie on im pisze scenariusze skeczy
    • mich.999 Niech ta mietła cieszy się 12.09.07, 18:21
      że może być lansowana w telewizji.To że jest głupia to nie wina Majewskiego.
    • Gość: flaszek U Majewskiego Hojarska wypada lepiej niż w realu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.07, 09:34
      więc nie rozumiem o co babsko się ciska...?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka