odessa71 19.07.06, 01:11 Ile kosztuje cyklinowanie w Gdańsku? Możecie polecić jakąś firmę? Będę bardzo wdzięczna za pomoc. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jarek Re: ile za cyklinowanie? IP: *.chello.pl 19.07.06, 17:44 ja zapłaciłem 1000 zł bez lakieru (ale z lakierowaniem) za ok. 22 m. średnio wychodzi ok. 40-60 zł/m. kw. Dodam tylko, że nie jestem zadowolony z usług firmy, która podjęla się tego zadania. Odpowiedz Link Zgłoś
balbina_alexandra Re: ile za cyklinowanie? 23.07.06, 16:48 Ceny są właśnie takie jak podał Jarek. Ja za niecałe 60 m zapłaciłam 2700, co jest dobrą ceną - najbardziej podraża całą zabawę koszt lakieru. Ja wybrałam opcję tanią, bo ten parkiet w moim mieszkaniu jest jeszcze na jakieś dwa-trzy lata, planuję zmienić go tak szybko jak tylko to będzie możliwe. Z usług firmy jestem bardzo zadowolona, będę niedługo robić łazienkę w drewnie i też się do nich zgłoszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balbina_alexandra Re: ile za cyklinowanie? IP: *.dynamic.chello.pl 01.08.14, 13:45 Czy mógłbym prosić o namiary na dobrą firmę cykliniarską? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: ile za cyklinowanie? IP: *.dynamic.chello.pl 07.08.14, 01:44 Witam, robiłem ostatnio parkiet w domu u siebie, i wyszło naprawdę dobrze. Pan Karasiewicz, imienia nie pamiętam nr. 691 890 039, mają też stronę www.adm-parkiet.pl...... Miałem stary parkiet około 50m2, aktualnie niedługo biorę ich na mieszkanie które wynajmuje jako biuro Odpowiedz Link Zgłoś
kidblack65 Re: ile za cyklinowanie? 08.11.14, 15:54 Korzystałam z usług firmy Master parkiet. Firma ma prawie 30 letni staz .Pracuje w niej ojciec i syn + pracownicy. Szczerze polecam. Wystarczy wpisac master parkiet gdansk majaswoją strone internetową. Odpowiedz Link Zgłoś
ralf2000 Re: ile za cyklinowanie? 20.05.15, 20:02 40 zł za m2 samego cyklinowania to dobra cena + materiały 501216893 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joleene Re: ile za cyklinowanie? IP: *.chello.pl 23.07.06, 20:38 Ludzie, skąd Wy bierzecie te ceny??? Ja miałam cyklinowanie dosłownie kilka dni temu - cena za metr cyklinowania + lakierowanie (razem z kosztami lakieru) to jakieś góra 26 zł, a samo cyklinowanie 10 zł :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Odessa71 Re: ile za cyklinowanie? IP: 80.54.90.* 23.07.06, 23:20 Proszę o namiary na firmę. A jak z zadowoleniem z usługi? pozdrawiam odessa71@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat Re: ile za cyklinowanie? IP: *.dynamic.chello.pl 22.05.13, 23:10 ja tez poprosze na mejla tych dobrych fachowcow mateuszce@gmail.com, z gory dziekuje za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hubik Re: ile za cyklinowanie? IP: *.183.240.25.dsl.dynamic.t-mobile.pl 24.05.13, 10:40 głupot byś nie opowiadał plis !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: technolog drewna Re: ile za cyklinowanie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.14, 09:15 Na pewno jakość lakieru i pracy w tej cenie jest powalająca..... Trzeba najpierw zobaczyć jak może wyglądać podłoga po fachowym cyklinowaniu z użyciem profesjonalnych lakierów, a później proszę spojrzeć ponownie na swoja podłogę i zastanowić się czy wydane 26 zł zamiast 55 nie poszło po prostu w błoto.... Widziałem setki takich podłóg nie ma opcji aby w tej cenie była dobrze zrobiona gdyż to po prostu fizycznie niemożliwe. Najtańszy dobry lakier to koszt 15 zł/m2 netto. Za pozostałe 11 zł nikt dobrze podłogi nie wycyklinuje, bo tyle kosztują na metr kwadratowy materiały ścierne. Pełna renowacja, to trzykrotne cyklinowanie trzema gradacjami papieru + polerowanie kolejną gradacją + szpachlowanie + trzykrotne lakierowanie. Za 10 zł robocizny to można mieć jeden etap z wyżej wymienionych wykonany dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joleene Re: ile za cyklinowanie? IP: *.limes.com.pl 10.02.14, 10:55 ja roniez poprosila bym o namiary na to tanie cyklinowanie poprosze o namiary na e mail gosiarudnik136@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: ile za cyklinowanie? IP: *.centertel.pl 20.07.14, 17:26 troche z poslizgiem, ale cyz moglabym prosic o namiary na cyklinarza,ktorego proponowalas? dzieki z gory ,moj mail: monika.wilczewska@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ralf2000 Re: ile za cyklinowanie? 20.05.15, 19:50 Firma MegaPark z Elbląga z przeszło 25 letnią tradycją.Polecam.Tadeoo-501216893 Odpowiedz Link Zgłoś
ralf2000 Re: ile za cyklinowanie? 20.05.15, 19:56 Firma MegaPark z Elbląga z przeszło 25 letnią tradycją.Polecam tel.501 216 893. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tara Re: ile za cyklinowanie? IP: *.dynamic.chello.pl 02.07.14, 14:44 Proszę o namiary na firmę. Zadowolona z usługi? pozdrawiam Tara fenix_gda@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tara Re: ile za cyklinowanie? IP: *.dynamic.chello.pl 02.07.14, 17:03 Proszę o namiary na firmę. Zadowolona z usługi? pozdrawiam Tara fenix_gda@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarkur Re: ile za cyklinowanie? IP: *.gdynia.mm.pl 03.08.14, 16:37 ja równiez mam zrobioną podłogę chyba przez tego samego gościa. U mnie wziął 22zł bo się targowałem. Podłoga wyszlifowana i lakierowana. Slady po cyklinowaniu (rysy) mi nie przeszkadzają a lakier był najtańszy akrylowy. Kuzru było przy tym sporo, bo robił przy scianach kątówką 11000 obrotów. Ale uczciwie ostrzegał! Cała chałupa do odkurzania i sciany tez ale co tam, ściany i tak będą malowane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edek 26-27 zł za m.kw. z lakierem włącznie IP: *.chello.pl 24.07.06, 00:42 niesamowite te ceny podajecie. 60 zł to granda w biały dzień:) Za tyle to chyba z położeniem nowego parkietu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kate Re: ile za cyklinowanie? IP: 193.138.110.* 24.07.06, 14:01 Witam, prosze o namiary na tych dobrych i nie drogich cykliniarzy. Z góry dziękuje i pozdrawiam. confiar@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
balbina_alexandra Re: ile za cyklinowanie? 24.07.06, 17:35 W firmie której zamawiałam usługę, samo cyklinowanie kosztuje dokładnie 15 zł/m2, trzykrotne lakierowanie 7 zł. Do tego dochodzi koszt lakieru (może podwoić koszt całej imprezy), fugowanie - kupiłam mieszkanie z rynku wtórnego i jest tam dębowy parkiet, który zły nie jest, ale ja zawsze marzyłam o ciemnej podłodze z desek i taką za jakiś czas sobie zrobię - zapłaciłam dużo za fugowanie bo parkiet miał sporo szpar, ktore trzeba było szpachlować. Aha i jeszcze listwy przypodłogowe, 10 zł za metr bieżący. Zważywszy to wszystko oraz fakt iż parkiet był taki sobie mówiąc szczerze, nie uważam bym zaplaciła za dużo. Zależało mi na dobrych fachowcach, znajomy, który zajmował się u mnie remontem radził mi dobrze wybrać parkieciarzy, ponoć bardzo dużo partaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: ile za cyklinowanie? IP: *.centertel.pl 20.07.14, 17:24 hej czy mozesz mi podac namiar na cyklinowanie na maila?, monika.wilczewska@wp.pl, dzieki z gory Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hubik Re: ile za cyklinowanie? IP: *.183.240.25.dsl.dynamic.t-mobile.pl 24.05.13, 10:47 cena dobrego lakieru można to łatwo sprawdzić to 20 zł/ m2 + szpachla papiery + robocizna więc naucz się liczyć proszę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: ile za cyklinowanie? IP: *.dynamic.chello.pl 15.08.13, 13:59 CYKLINOWANIE GDYNIA Odpowiedz Link Zgłoś
bardzolysapala Re: ile za cyklinowanie? 18.08.13, 14:56 Tani lakier to przy trzech warstwach nie mniej niz 15zł / m2 jako material. Robocizna15-20 zł za wycyklinowanie i 10 zł za 3 x pomalowanie w tym przeszlifowanie, 3 odkurzania, dojazdy. Farbowane olejno deski to nie mniej niż 35zł/m cyklinowanie Generalnie stary parkiet i deski zawsze będa stare, ze szparami. Wszelkie kity szybko wypadna.. Chyba, ze ktos lubi taki rustykalny styl. Polecam panele.bo stare parkiety i deski to nieustanne reklamacje. Lakiery na pastowanych niegdyś parkietach i deskach łuszczą sie. Panele z lat 90-tych to było badziewie Obecnie będą ładniejsze, tańsze niż stare deski parkiet. Chyba, że wartości sentymentalne i konserwator zabytków.Odradzam deske barlinecka bo po kilku latach bedzie ruiną a opowieści, ze da się je wycyklinować to kant. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cantor Re: ile za cyklinowanie? IP: *.icpnet.pl 27.10.13, 15:25 Cyklinowanie bezpyłowe to około 22zł/m - tu www.eurobudowa.pl/cenniki-budowlane/cennik-prac-budowlanych/remonty-cennik-uslugi-wykonczeniowe-cennik/remonty/ znajdziesz ceny innych prac, które też mogą Cię interesować przy okazji remontu. A jeśli szukasz firmy to też na tym serwisie eurobudowa.pl/firmy znajdziesz listę cykliniarz z Twojego regionu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sliwa Re: ile za cyklinowanie? IP: *.gdynia.mm.pl 03.08.14, 16:46 dla wymagających i mających wartościowe podłogi, polecam firmę Parpo z Sopotu. Facet zna swój zawód wyjątkowo. Przez następne lata użytkowania zawsze służy radą i pomocą. Odpowiedz Link Zgłoś
cyklinarb cyklinowanie 01.12.14, 16:06 mała pomyłka gdyż nasz adres to cyklinowaniegdynia pisane razem a tel yo 503606506 Odpowiedz Link Zgłoś
lucjano1973 polecam cykliniarzy 28.05.15, 08:28 Witam ja skorzystałam z oferty cykliniarzy z Tczewa , super dokładni i tani . ich numer 603865082 . Jestem zadowolona i to bardzo . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolony Re: polecam cykliniarzy IP: *.200.158.69.internetia.net.pl 07.01.16, 20:26 Skorzystałem z wymienionych cykliniarzy z Tczewa , latif polecam , prawdziwi fachowcy , i widać że znają sie na swoim fachu , ceny też mają przystępne. Gorąco polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur111 Re: polecam cykliniarzy IP: *.play-internet.pl 17.04.16, 19:19 Cześć, czy mogła byś mi podesłać fotki parkietu jak została wykonana renowacja parkietu? Artur.josk@gmail.com z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie Polecam !!! Re: polecam cykliniarzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.17, 23:40 Moja opinia na temat firmy Latif z Tczewa jest bardzo negatywna. Skorzystałem z ich usług i jestem bardzo niezadowolony. Pozostawili niedokładnie wyszlifowaną podłogę z dużą ilością smug po lakierowaniu. Później tłumaczyli że smugi się z czasem spolerują. Nie polecam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezadowolony klie Re: polecam cykliniarzy IP: *.play-internet.pl 20.06.18, 19:51 haha lucjano napisał a Lucjan to przypadkiem właściciel firmy, chyba nie wie że widać login :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzadkowska1 Re: ile za cyklinowanie? IP: *.200.158.69.internetia.net.pl 01.07.15, 21:28 Polecam firme Latif z Tczewa . Szybcy , tani ,solidni i uczciwi . Zaplaciłam im wcześniej za usługę i myślałam że tyle ich widziałam ale nie panowie wrocili dokonczyli i mimo atrakcyjnej ceny zrobili kawał dobrej roboty . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzadkowska 1 Re: ile za cyklinowanie? IP: *.200.158.69.internetia.net.pl 01.07.15, 21:30 Ich numer tel 785 506 855 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleksandra _Gdańsk Re: ile za cyklinowanie? IP: *.play-internet.pl 26.02.18, 12:25 PARTACZE !!! CHYBA SAMI SOBIE TE OPINIĘ WYSTAWIAJĄ ROBIĄ SZYBKO ALE BYLE JAK U MNIE SZPACHLOWALI DESKI BO BYŁY SZPARY ...TYLKO PÓŁ ROKU TEMU A JUZ ZACZYNA SIE WYKRUSZAĆ KAIER TAK CIENKO KŁADĄ ŻE WYGLĄDA NA 1 WARSTWĘ ODRADZAM TO NIE SĄ FACHOWCY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIe polecam!!! Re: ile za cyklinowanie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.17, 23:43 Moja opinia na temat firmy Latif z Tczewa jest bardzo negatywna. Skorzystałem z ich usług i jestem bardzo niezadowolony. Pozostawili niedokładnie wyszlifowaną podłogę z dużą ilością smug po lakierowaniu. Później tłumaczyli że smugi się z czasem spolerują. Nie polecam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Latif Re: ile za cyklinowanie? IP: *.200.158.69.internetia.net.pl 07.01.17, 11:04 Witam z tej strony firma Latif w odpowiedzi na pańskie zarzuty , informuję pana iż u nas obowiązuje reklamacja jeżeli nie był pan usatysfakcjonowany z efektu jaki wyszedł na pańskiej podłodze wystarczyło aby pan do nas zadzwonił i poinformował nas o tym , jesteśmy rzetelną firmą i nigdy nie pozostawiamy klienta samego sobie z rozterkami . Podjechalibyśmy do pana i w ramach reklamacji poprawili . Zawsze liczymy się ze zdaniem klienta . Chyba że jest to post konkurencji która próbuje nas oczernić względem klienta gdyż zdaje sobie sprawę iż jesteśmy konkurencyjni a nasze usługi są na najwyższym poziomie , my takich technik nie stosujemy i nawet konkurencje traktujemy uczciwie .Z poważaniem Lucjan Kargól właściciel firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
niachniach11 Re: ile za cyklinowanie? 30.01.16, 18:43 Polecam firme Latif z Tczewa . Byli oni punktualni, na dodatek za tą cenę to myślałam, że ta praca nie będzie zrobiona profesjonalnie, ale myliłam się. Praca od nich była szybka i solidna, jestem bardzo zaskoczona i zadowolona . Numer telefonu : 785506855 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: ile za cyklinowanie? IP: *.wmc-si.pl 26.04.16, 21:30 Uważajcie na firmę "podłogi niezgoda"! U mnie podjęli się m.in. cyklinowania i bielenia podłóg. Cwaniactwo, brak rzetelności i fuszerka w całej okazałości. Do tego zniszczyli nam drzwi i ościeżnice, bo nawet ich nie zabezpieczyli. Tragedia!!! Także jak chcecie rzetelnych porad-szukajcie wśród znajomych, którzy korzystali z tego typu usług, gdyż firma ta nawet podaje nieprawdziwe dane dot.doświadczenia, co wyszło niestety na naszych podłogach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dariusz Re: ile za cyklinowanie? IP: *.wmc-si.pl 30.10.16, 20:33 Bzdury. Jedna klientka na 16 lat pracy która postanowiła ze jak nie uda jej się wyłudzić pieniędzy od wykinawcy to neg komentarzami poprawi sobie samopoczucie. Żal mi takich osób. Odpowiedz Link Zgłoś
adam_lulek Re: ile za cyklinowanie? 06.09.16, 22:20 Witam. Ja znalazłem w necie pod adresem cyklinowanie.pomorskie.pl firmę z Gdyni. Robili u mnie renowację podłogi i schodów i jestem w 100% zadowolony. Mają bardzo przystępne ceny i do tego bardzo zgraną i fachową ekipę. Widać że chłopaki wiedzą co robią. Dla zainteresowanych podaję nr 883777666. Polecam i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek Re: ile za cyklinowanie? IP: 91.233.25.* 04.10.16, 22:23 u mnie cyklinowanie 38zł/ m2 www.olx.pl/oferta/cyklinowanie-lakierowanie-lakiery-38zl-m-CID619-IDhVWKr.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: ile za cyklinowanie? IP: 195.33.34.* 17.05.17, 13:19 Uwaga na Pana Maruisza Kardysia z Gdańsk Przymorze tel. 668109848 Robił u mnie podłogę razem ze swoim wspólnikiem. Fuszerka jakich mało. Podłoga na brzegach wogóle nie wycyklinowana. Powłoka lakierniacza w wielu miejscach matowa (brak powłoki lakierniczej - wsiąknięty lakier). W wielu miejscach powierzchnia szorstka. Raz się dodzwoniłem z rklamacją. Teraz brak kontaktu. Nie odbiera telefonów. Oferta OLX www.olx.pl/oferta/cyklinowanie-bezpylowe-ukladanie-parkietu-paneli-desek-CID619-IDkgq.html#8bc20aa769 Oferta OLX www.olx.pl/oferta/cyklinowanie-bezpylowe-ukladanie-parkietu-paneli-desek-CID619-IDkgq.html#8bc20aa769 Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz4 Re: ile za cyklinowanie? 08.11.18, 10:51 Mam takie samo doswiadczenie z ta ekipa. Pieniadze wyrzucone w bloto, powierzchnia szorstka, miejscami wogole brak lakieru. Nie odbiera telefonow. Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz4 Re: ile za cyklinowanie? 08.11.18, 10:51 Przestrzegam przed Panem Mariuszem Kardysiem i jego wspolnikiem. Parkiet w wielu miejscach ma szorstka powierzchnie, miejscami braluje lakieru, przy scianach jest niedoszlifowany. Doplacilem za szpachlowanie a szpary na prawie calym parkiecie sa gorsze niz przed cylkinowaniem, w miejscach gdzie uzyli szpachli wyglada to beznadziejnie bo kupili gotowa szpachle z marketu ktora kolorem nie pasuje do podlogi. Probowalem reklamowac. Pan parkieciarz nie pojawil sie na miejscu umowionego spotkania i nie odbiera ode mnie telefonow. Ja stracilem 3000. Uwaga na tych ludzi! Odpowiedz Link Zgłoś