16.02.03, 15:01
Gratuluje gdanskim naukowcom odkrycia " genu 6 " Mam nadzieje,ze choroba
niedokrwienna serca, przestanie byc tak grozna dla zycia kazdego z
nas.Mysle,ze nasi naukowcy sa naprawde dobrzy!
Obserwuj wątek
    • rafalinek Re: Gen 6 16.02.03, 20:27
      Gratulacje i uznania dla dzielnej zalogi ( profesora,naukowcow i pracownikow
      uczelni ) przyszlosc dla pokolen ! Niech zyja dlugo nam !
    • moszek Re: Gen 6 17.02.03, 14:41
      A ,o czym tu jeszcze pisac? Skoro nie ma zadnego odzewu na ten temat!Ale, jak
      wystapi bol w okolicy serca,pierwszy odruch to telefon do Pogotowia!Kto z was
      dochodzil przyczyny tego bolu!Lubimy dobrze zjesc,popic i polezec!A co nas
      obchodza czynniki genetyczne po rodzicach? Jedli dobrze ,az im sie umarlo,ale
      byli zdrowi:-)Czy oni byli sfustrowani? Zle sie odzywiali?A skad? Jedli
      schaboszczaki i szyneczki. Jak mozna od tego zachorawac! Genetyka, to dla tych
      z Bangladesh!Zyjmy dalej w niewiedzy!
    • Gość: kwazar Re: Gen 6 IP: 81.210.9.* 17.02.03, 16:23
      O co w tym wszystkim chodzi? Czy myślisz Moszek, że nawet jak odkyto gen, który
      powoduje zawał serca, to zaraz to zmieni sytuację tych obecnie chorych na to.
      Od tego odkrycia,do skutecznego leku, droga jeszcze daleka. Nie dziwię się więc
      reakcją ludzi na tę rewelację naukową. Po za tym pytanie, czy w ogóle to
      kwestia leku, kuracji itp. Jest wiele chorób uzależnionych genetycznie. Np.
      wady nerek. Mnie np. bardziej interesowałby gen, który powoduje, że nerki są
      nieaktywne.
      • moszek Re: Gen 6 04.05.03, 20:41
        Masz racje, ciebie interesuja nerki- byc moze,ze nastepnym odkryciem- beda
        nerki bez dializy?Wiem co masz na mysli,wszyscy chcemy aby nasi najblizsi
        mieli nadzieje na wyleczenie,- pozdrawiam -Moszek ale nie zydek:-)
      • moszek Re: Gen 6 04.05.03, 21:10
        Masz racje, kazdego boli,co go dotyczy! Wspolczuje,wiem,ze szukasz leku dla
        najblizszego,powodzenia,tylko wiara w Boga nam pomoze- Moszek-ale tak
        naprawde - Polak- zaden zyd,a zyd to tez czlowiek- zyli wsrod nas:-(((
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka