Gość: mimek IP: *.bltmmd.east.verizon.net 27.09.06, 17:37 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: król maciuś 14 Re: Mocne postanowienie poprawy kibiców Lechii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 19:08 zejdź na ziemię rybi synu liczy się tylko LECHIA GDAŃSK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kudlacz` Re: Mocne postanowienie poprawy kibiców Lechii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.06, 10:53 A wiecie dlaczego na stadionie Arki NASA przeprowadza próby kosmiczne?? -Bo to jedyne miejsce na ziemi pozbawione atmosfery:D:D:D Pozdro dla prawdziwych kibicow:D 4 ever Lechia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dimek Re: Mocne postanowienie poprawy kibiców Lechii IP: *.chello.pl 27.09.06, 20:43 Mimek ty jestes chory na leb.masz sledzia zamiast mozgownicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antifa Ha,ha,ha! IP: *.crowley.pl 28.09.06, 10:01 Święte oburzenie działaczy Lechii (zresztą byłych szalikowców) jest obłudą. Gdyby po aferze z bananami nie rozpętała się w mediach afera, pewnie na stadionie przy ul. Traugutta wciąż spokojnie wisiała - i nikomu nie przeszkadzała - flaga z podobizną R.Hessa lub KKK. Żałosne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nep Gazeta wyborcza IP: 212.69.68.* 28.09.06, 10:24 Za co ta gazeta tak nienawidzi Lechii? Przecież podobne zachowania mniejszych, czy większych grupek rasistów zdarzają się na większości polskich stadionów!!! A nie zauważyłem wcześniej takiej nagonki na inne kluby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asa Re: Mocne postanowienie poprawy kibiców Lechii IP: 217.153.6.* 28.09.06, 11:09 Lechia musi u sibie dać prztyczka w nos tym gó..arzom. Niestety rzucali gó..arze ale ci co MILCZELI i się PRZYGLĄDALI i uważali, żę NIC SIĘ NIE DZIEJE teraz muszą ruszyć dupki. I okaże się jacy SĄ kibice Lechii teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko PZPN ukarze a potem ..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.06, 11:13 karę umorzy - jak zwykle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: PZPN ukarze a potem ..... IP: *.eia.pl 28.09.06, 11:21 Tam gdzie piłkarze Lechii nogi myją - tam piłkarze arki wodę piją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryty Mocne postanowienie poprawy kibiców Lechii IP: 83.238.231.* 28.09.06, 11:24 poprawa ma polegać na zjedzeniu bananów i obrzucaniu skórkami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nero Re: Mocne postanowienie poprawy kibiców Lechii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 11:51 to jakieś obłudne postanowienie,przyszli z babanami bo mieli taki zamiar od począdku,ośmieszają wzystkich kibiców ale myśle ze to porzemówi im do rozsądku i oczyszczą klimat z,heer tusków" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Mocne postanowienie poprawy kibiców Lechii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 11:58 A gdzie ja mam chodzić? Jak mieszkałem w Wejherowie to wszyscy biegali na Arke, a teraz jak mieszkam w Gdańsku to mam biegać na Lechie? I napewno najlepiej podjechać swoim autem z rejestracją z Gdyni i zaparkować koło stadionu Lechii. buhaha. Kiedyś można było iść na stadion z dzieckiem małym żeby obejrzał sobie mecz. A teraz? Nie ma takiej możliwości, bo zamiast oglądac mecz patrzysz na bałwanów żeby czymnie rzucił. Jeszcze chyba z 50 lat będziemy się starać o normalność na stadionach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Petit Re: Mocne postanowienie poprawy kibiców Lechii IP: 83.238.208.* 28.09.06, 12:32 Gość nie bądź frajerem, po co masz chodzić na tą biedę zapleczowską na Traugutta. Wsiadaj w auto i zapraszamy do Gdyni na prawdziwe emocje piłkarskie. Odpowiedz Link Zgłoś
lukka74 Re: Mocne postanowienie poprawy kibiców Lechii 28.09.06, 12:56 patrze optymistycznie na deklaracje klubu i zaczynam wierzyc, ze te zawstydzajace wydarzenia z meczu z pogonia w koncu sprowokuja takie dzialanie, ktore wykorzenia rasistowskie zachowania z trybun lechii. a ja nie bede sie wstydzil zaprosic znajomych na stadion. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: murzyn Mocne postanowienie poprawy kibiców Lechii IP: 212.160.249.* 28.09.06, 14:33 lechia idiota baran chory Odpowiedz Link Zgłoś