Dodaj do ulubionych

Mocne postanowienie poprawy kibiców Lechii

IP: *.bltmmd.east.verizon.net 27.09.06, 17:37
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: król maciuś 14 Re: Mocne postanowienie poprawy kibiców Lechii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 19:08
      zejdź na ziemię rybi synu
      liczy się tylko LECHIA GDAŃSK
      • Gość: Kudlacz` Re: Mocne postanowienie poprawy kibiców Lechii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.06, 10:53
        A wiecie dlaczego na stadionie Arki NASA przeprowadza próby kosmiczne??

-Bo to jedyne miejsce na ziemi pozbawione atmosfery:D:D:D

Pozdro dla prawdziwych kibicow:D 4 ever Lechia
    • Gość: Dimek Re: Mocne postanowienie poprawy kibiców Lechii IP: *.chello.pl 27.09.06, 20:43
      Mimek ty jestes chory na leb.masz sledzia zamiast mozgownicy
      • Gość: antifa Ha,ha,ha! IP: *.crowley.pl 28.09.06, 10:01
        Święte oburzenie działaczy Lechii (zresztą byłych szalikowców) jest obłudą.
        Gdyby po aferze z bananami nie rozpętała się w mediach afera, pewnie na
        stadionie przy ul. Traugutta wciąż spokojnie wisiała - i nikomu nie
        przeszkadzała - flaga z podobizną R.Hessa lub KKK. Żałosne!
    • Gość: nep Gazeta wyborcza IP: 212.69.68.* 28.09.06, 10:24
      Za co ta gazeta tak nienawidzi Lechii? Przecież podobne zachowania mniejszych,
      czy większych grupek rasistów zdarzają się na większości polskich stadionów!!!
      A nie zauważyłem wcześniej takiej nagonki na inne kluby.
    • Gość: asa Re: Mocne postanowienie poprawy kibiców Lechii IP: 217.153.6.* 28.09.06, 11:09
      Lechia musi u sibie dać prztyczka w nos tym gó..arzom. Niestety rzucali
      gó..arze ale ci co MILCZELI i się PRZYGLĄDALI i uważali, żę NIC SIĘ NIE DZIEJE
      teraz muszą ruszyć dupki.
      I okaże się jacy SĄ kibice Lechii teraz.
    • Gość: koko PZPN ukarze a potem ..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.06, 11:13
      karę umorzy - jak zwykle
      • Gość: Piotrek Re: PZPN ukarze a potem ..... IP: *.eia.pl 28.09.06, 11:21
        Tam gdzie piłkarze Lechii nogi myją - tam piłkarze arki wodę piją.
    • Gość: ryty Mocne postanowienie poprawy kibiców Lechii IP: 83.238.231.* 28.09.06, 11:24
      poprawa ma polegać na zjedzeniu bananów i obrzucaniu skórkami
      • Gość: nero Re: Mocne postanowienie poprawy kibiców Lechii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 11:51
        to jakieś obłudne postanowienie,przyszli z babanami bo mieli taki zamiar od
        począdku,ośmieszają wzystkich kibiców ale myśle ze to porzemówi im do rozsądku
        i oczyszczą klimat z,heer tusków"
    • Gość: gość Re: Mocne postanowienie poprawy kibiców Lechii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 11:58
      A gdzie ja mam chodzić? Jak mieszkałem w Wejherowie to wszyscy biegali na Arke,
      a teraz jak mieszkam w Gdańsku to mam biegać na Lechie? I napewno najlepiej
      podjechać swoim autem z rejestracją z Gdyni i zaparkować koło stadionu Lechii.
      buhaha. Kiedyś można było iść na stadion z dzieckiem małym żeby obejrzał sobie
      mecz. A teraz? Nie ma takiej możliwości, bo zamiast oglądac mecz patrzysz na
      bałwanów żeby czymnie rzucił. Jeszcze chyba z 50 lat będziemy się starać o
      normalność na stadionach.
      • Gość: Petit Re: Mocne postanowienie poprawy kibiców Lechii IP: 83.238.208.* 28.09.06, 12:32
        Gość nie bądź frajerem, po co masz chodzić na tą biedę zapleczowską na
        Traugutta. Wsiadaj w auto i zapraszamy do Gdyni na prawdziwe emocje piłkarskie.
    • lukka74 Re: Mocne postanowienie poprawy kibiców Lechii 28.09.06, 12:56
      patrze optymistycznie na deklaracje klubu i zaczynam wierzyc, ze te
      zawstydzajace wydarzenia z meczu z pogonia w koncu sprowokuja takie dzialanie,
      ktore wykorzenia rasistowskie zachowania z trybun lechii.

a ja nie bede sie wstydzil zaprosic znajomych na stadion.

• Gość: murzyn Mocne postanowienie poprawy kibiców Lechii IP: 212.160.249.* 28.09.06, 14:33
      lechia idiota baran chory

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka