Gość: Zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bchsia.telus.net 05.09.04, 08:52 Oj Oliwka gdzie Ty jestes? Chyba ostro wzielas sie do nauki ;) A u nas w sumie nic nowego. Wlasnie jestesmy w trakcie wymiany okna w sypialni, potem bedziemy malowac i bedziemy szykowac wszystko dla bejbika. W koncu juz niewiele czasu zostalo :):) A przynjamniej chcemy to porobic poki mam jeszcze sily i niewielki brzuch ;) wyglada jakbym wsadzila sobie pod bluzke pilke koszykowa :D A poza tym mamy tzw "long weekend" wiec mamy poniedzialek wolny. Super. Extra dzien wolny. Krotki tydzien :) Pozdrawiam wszystkich!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bchsia.telus.net 05.09.04, 22:16 .........no i wcielo Oliwke......:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bchsia.telus.net 07.09.04, 03:35 Ja juz chyba przestane pisac..............nikt juz tu nie zaglada...buuuuuu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 07.09.04, 20:51 Siemka! Żabko, jestem, jestem. Jakis tydzien tem,u zepsul mi sie monitor, tzn. spalił. Mój tata woził go do naprawy, ale stwierdzili, że wiecej bedzie kosztowała naprawa niz jest on wart, heh,wiec postanowił kupic nowy, i trzeba było cxzekac akurat na ten modelik do dzisiaj... Kuypilismy tez nowa klawiature i myszke- taka, że nie trzeba podlaczac kabli :D bezprzewodową :] Hmm, a nauki faktycznie mnóstwo... Ten rok najcięższy :( Ale am rade... mam nadzieje :) Tymczasem pozdrawiam i lece do nauki :) Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bchsia.telus.net 09.09.04, 07:50 Aaaaaaaaaaaaa...to dlatego Ciebie tyle nie bylo...nawet mi do glowy nie przyszlo, ze to moze byc z powodu monitora...ciesze sie, ze juz jestes. U mnie nic nowego...z wyjatkiem powiekszajacego sie brzucha hehehe! Ciekawa jestem co u chlopakow slychac, ale oni pewno juz tu nawet przestali zagaldac, bo juz wieki minely jak pisali :( szkoda. Ale jak czytaja to bardzo serdecznie pozdrawiam! Pozdrawiam wszystkich! Zaba i strasznie wiercaca sie kijanka albo kijanek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 09.09.04, 13:16 Hehe, nie poprzestałabym pisać bez pożegnania sie :P U mnie duużo nauki... Jestem głodna jak wilk! I zaraz zajrze do lodówki co tam ciekawego słychac, hehe :P Juz wróciłam... Zrobiłam sobie kanapke z bółką, z masłem osełkowym :D z szynką, serem żółtym, pomidorem i papryka :] Mmmm, pycha :D Oho, policja na motorku właśnie zatrzymała jakis samochód przed moim blokiem :D Gosciu zapłaci mandacik... I dobrze! Po co tak szybko jechał :] Hm, lece jeszcze sobie nalac soczku pomarańczowego, a Was pozdrawiam!!! Buźka Oliwka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 10.09.04, 23:53 Siemka! W E E K E N D :D Wreszcie... Ach, a jutro ma byc 23 stopnie ciepła :D Hehe, czyli zapowiada sie całkiem przyjemny weekend :) A teraz pomykam spać... Bo padam ze zmeczenia :) Dobranoc :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bchsia.telus.net 11.09.04, 19:15 My wlasnie po sniadaniu. U nas za to jest troche chlodno, ale slonce swieci, a mialo padac! Dizisiaj chyba bedziemy malowac sypialnie. A tak poza tym to nic sie nie dzieje. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 11.09.04, 23:50 A na jaki kolor malujecie sypialnie? I jaki pokoik bedzie miało dziecko?:D Hehe, interesuje sie bardzo takimi sprawami... :) W końcu chce zostać dekoratorką wnętrz :] PS U mnie tez po staremu :) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: 207.194.165.* 14.09.04, 02:24 Wlasnie lece do domku. Nareszcie!!!!!!! Opisze Ci Oliwko wiecej z domu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 15.09.04, 21:20 Hehe, oki :P Hm, albo mi sie psuje monitor, albo internet pada w całym bloku.. :( Co poza tym... mam coraz więcej nauki ;( Brzydka pogoda... Pada dziś cały dzień, typowo jesienna :/ Pomykam! Pa, pa :* Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: 207.194.165.* 21.09.04, 18:15 Tego jeszcze nie bylo! Znalazlam nas na 3-ciej stronie!!! Siedze sobie, chrupie marchewke i czytam, ze bylo trzesienie ziemi w Polsce!!! Ciekawe czy Vidmo cos czul? Musze do rodzinki zadzwonic i sie spytac. Oliwko, ten pokoj to bedzie wygladal mniej wiecej tak: sufit-tradycyjnie bialy, myslelismy o kolorze, ale zostalismy przy bieli. Glownie dlatego, ze pokoj jest od strony polnocnej. Sciany w kolorze jak to tutaj ladnie okreslisli "country blossom", a tak naprawde jest to taki cieply zolty. Bedzie troche dodatkow typowo dla malych bobasow. Nie mamy firan ani zaslon tylko poziomowe zaluzje o grubosci 4.5 cm. Hm...co jeszcze? Chyba to mniej wiecej wszystko. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: 207.194.165.* 22.09.04, 20:52 To znowu ja :) Kochani zostalo mi juz "tylko" 2 i pol tygodnia pracy :):) Potem krotki urlop i sru! na macierzynski :) Ciekawe tylko czy i tym razem bede musiala dlugo czekac na dzidzie czy tez moze jednak nie??? Moze tym razem bedzie inaczej? Pozyjemy-zobaczymy. No nic. To ja lece cos zjesc. Pa pa! Zaba i kijanka/ek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zet Wrocław pozdrawia Gdańsk i... Siedlce!!!:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.04, 10:57 Wpadłem na chwilke do Gdańska, tak sobie patrze, patrze, patrze i postanowiłem również przyłączyć się do wątku. Fajni ludzie tu siedzą. Pozdrowienia z Dolnego Śląska!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 23.09.04, 20:14 Witaj Zet!!! :D Witaj Żabko! A moja siostrzyczka jest w ciązy :D U jestem taka baaardzo happy!! :D Dowiedziałam się juz jakieś 4 dni temu ale jest extra! Hehe :D Tymczasem pozdrawiam :D Papapa :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bchsia.telus.net 24.09.04, 00:20 Najpierw: GRATULACJE DLA PRZYSZLYCH RODZICOW!!!!!!!!!!!! Kiedy urodzi sie dzidzia? Oj jak fajnie! Ja siedze w tym temacie wiec milo mi uslyszec, ze ktos rowniez spodziewa sie dzidzi!!! Buziaki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bchsia.telus.net 24.09.04, 00:22 Zapomnialam sie spytac..Czy to jest pierwsze czy drugie dziecko Twojej siostry? Ja juz trace rozeznanie...sorry... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaba Re: Wrocław pozdrawia Gdańsk i... Siedlce!!!:) IP: *.bchsia.telus.net 24.09.04, 00:21 Witaj zet :):) Pozdrawiamy bardzo serdecznie i zagladaj do nas kiedy masz ochote ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: 207.194.165.* 24.09.04, 20:10 Oj Jak dobrze , ze juz piatek :):) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 24.09.04, 21:11 Cześć! Hehe, to dopiero pierwsze dziecko :D i baardzo długo sie starali, aż w końcu... wyszło!! :D Co poza tym... Ach, zimno :D Odpowiedz Link Zgłoś
egotystka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 25.09.04, 19:23 egotystka z siedlec pozdrawia wszyskich w szczególnosci tych którym zazdroscie teraz KOMINKA:/ :>:>nie wydawajcie pieniedzy na wino tylko kupcie sobie podrecznik do biologii i uczcie sie ze mna do matury. aha!i to naprawde MEGA zabawa olivko!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CiociaBrygida Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.itpp.pl 26.09.04, 23:23 Pozdrowienia z Siedlec dla calego 3miasta ;-) trzymam kciuki za ten mily wateczek. Wasza Ciocia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zet Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.04, 17:36 Witajcie! Co u was słychać bo ja oczekuje z niepokojem rozpoczęcia nowego roku akademickiego:) Niestety, koniec wakacji, ale za rok...:) Pozdrawiam wszystkich serdecznie! Trzymajta się!:P Odpowiedz Link Zgłoś
mazuz1 Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 28.09.04, 13:49 Dzień dobry. krążyłem jakieś 2-3 lata temu po forum GW i wtedy to własnie rozpoczął się ten wątek . Nigdy, no może raz, na niego wszedłem żeby zobaczyc o co wogóle chodzi ale zaniechałem. teraz wróciłem na forum coś tylko sprawdzić i widze że wątek kwitnie . moze czas najwyższy aby to gdańsk qrna pozdrowił siedlce ? :-))))) na ra, nie odpisujcie i tak tu zaglądać już nie będe;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: 207.194.165.* 28.09.04, 18:33 Dzis sa moje URODZINY!!! Mam luz w pracy. Jest super! Pogoda piekna! Pozdrawiam Was wszystkich!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 28.09.04, 18:43 Hehe, Żabko, wszystkiego najlepszego!!!!!!!! Przede wszystkim zdrówka dla Ciebie i bobaska ;) Sukcesów w pracy, szcześcia w rodzinie i "powrotu" do Polski !!! :) :**** A jutro sa mojego chłopaka urodziny :D Fajnie, że wpadacie na Nasz watek :) To jest takie urozmaicenie:) Pozdrawiam Was bardzo, bardzo mocno :* Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zet Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.04, 21:15 Witajcie! Spóźnione acz szczere życzenia urodzinowe Żabko! Wpadłem do was na chwilke, ale już uciekam do Wrocka:) Pozdrowienia z Dolnego Śląska!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 01.10.04, 18:15 Siemka siemka Co tam u Was? Bo u mnie fajnie :) Blok mi odmalowywuja :D I hałasuja :/ Poza tym, zimno ;( :P Pozdrówka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bchsia.telus.net 04.10.04, 06:58 A u nas nic nowego :) Wlasnie rozpoczynam ostatni tydzien pracy :):) Potem biore sobie prawie miesiac urlopu a potem macierzynski. Rety julek jak ten czas leci!! Oliwka, a jak Twoja siostra? Jak sie czuje? Ja juz zaczynam odliczanie :) jeszcze troche mi zostalo, ale zawsze to juz blizej niz dalej. U nas piekna pogoda. Slonce, cieplo, temp +25! No nic. Ide spac. Dobranoc wszystkich :) Zaba (2 w 1) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 04.10.04, 20:04 Witam! Kasia wzięła sobie urlop tydzien temu... Porobiła badanie :) i wszystko wporzadku :) Juz jest w 8 tygodniu ciazy :D A tak poza tym szczesciem i w ogóle to strasznie mi zimno :D Dlatego zmykam pod koc :] Papa :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: 207.194.165.* 08.10.04, 17:38 Hej Kochani, no wiec koncze dzisiaj kariere zawodowa na jakis czas. U mnie jest jeszcze piatek rano, ale jest to moj ostatni dzien pracy. Dziwne uczucie... Deszcz pada, jest ponuro,ale ma sie rozpogodzic. No nic. Na razie sie zmywam, cos jeszcze trzeba porobic dzisiaj ;)Pa pa pa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 10.10.04, 12:59 Hehe, fajnie Ci Żabko :) A mnie jest smutno... :( Mój chłopak wyjechał... na 4 dni ;( :P W środę mam skrócone lekcje, każda trwa tylko 30 minut.. W czwartek w ogóle nie ide do szkoły.. mamy wolne :D Suuuuper !!! :D Oki, pomykam się trochę pouczyć :/ Papa, pozdrawiam! :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bchsia.telus.net 13.10.04, 08:51 Dobranoooooc! Ide spac. Totalne lenistwo. Do pracy juz nie chodze. Teraz juz tylko czekam :) Zostalo mi gora 5 tygodni :) i to juz w przypadku gdybym byla "przeterminowana" ;) A tak w ogole do terminu zostalo mi 3 tygodnie. No to pa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bchsia.telus.net 16.10.04, 02:24 To ja. Nikogo nie ma...:(:( Pierwszy tydzien "leniuchowania" mam za soba :) Do terminu zostaly w sumie juz niecale 3 tygodnie :):) Co u Was slychac? Tutaj juz jesiennie, ale cieplo :) Pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 16.10.04, 18:01 Witaj... Ech.. wszystko mi sie wali w zyciu osobistym... szkoda gadac :( Poza tym nic kompletnie cekawego... pOzdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bchsia.telus.net 16.10.04, 23:56 Hej Oliwka! Glowa do gory! Jak to sie mowi....po deszczu zawsze slonce swieci :):) Mam nadzieje, ze wszystko bedzie OK!!!! Specjalne buziaki dla Ciebie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 17.10.04, 11:59 Ojj Żabko, żeby to wszystko było takie łatwe... Wiesz jak ja bym chciała miec znów te 8 lat? :( Nie miec problemów, hehe... Nie chce miec 16-stu lat!!! ;( Nie lubie chłopaków!! Nigdy juz żadnego nie będę miała! A poza tym Kasia nie jest w ciązy :( Bo w 4 tygodniu ciazy zarodek przestał sie rozwijac :( I tez jest załamana... zreszta jak wszystcy... Ech, pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bchsia.telus.net 17.10.04, 22:04 Oliwko, tak mi przykro....zycze Wam obu jak najlepiej! Naprawde mam nadzieje, ze wszystko znow sie jakos ulozy. Ojej...tak mi przykro....Trzymajcie sie cieplutko. Pozdrawiam. Zaba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 18.10.04, 16:38 Mnie jest juz troszke lepiej... dzieki Żabko :-) :-* U Kasi tez w sumie nie jest źle :-) Próbujemy sobie radzic ;-) Przyjaciele podtrzymuja mnie na duchu... Ją tez :-) On był po prostu głupi, że zrobił to co zrobił... :-P I nie wie co stracił, hehe! Także pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bchsia.telus.net 18.10.04, 18:04 Ciesze sie, ze juz jest lepiej :) Czasu zawsze potrzeba na takie sytuacje. A ja mam za to dzisiaj smutasa. Chlopakow juz nie ma. Pojechali do pracy/przedszkola a ja zdazylam poryczec sie dwa razy...tak po prostu bez powodu...no ale mysle, ze bedzie lepiej. Zaraz wezme sie do roboty i przejdzie. Zabiore sie najpierw od rzeczy ktore robi sie z przyjemnoscia, a potem to juz poleci ;) pa pa ! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 18.10.04, 21:25 Żabko! To ja chetnie popłacze z Toba! Bo mi sie chce ;-(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 09:56 A cóż to za mazanie się ? Chyba już przeszło,co? U Zaby to fizjologiczne, a ty masz sie trzymać, zajrzeć wreszcie do Siedlec i zobaczyć, że jesteś niezastąpiona. Kto opowie mi o PZSA, no kto ???Buziaki,Mirka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 19.10.04, 18:56 Hehe, no dobra, jakos sie spróbuje trzymac ;) Juz lecę do Siedlec :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bchsia.telus.net 19.10.04, 21:19 Hej!!!!!!! Nie zostawiajcie mnie samej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bchsia.telus.net 21.10.04, 00:43 buuuuuuuuuu...i zostawili mnie....poleciala Oliwka do Siedlec....a ja tutaj samaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa z moim brzuchem i plackami z jablkami...mniam mniam...pycha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bchsia.telus.net 21.10.04, 00:52 ...i juz po plackach.............. pozdrawiam "grubsza" o kilka plackow Zaba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 21.10.04, 14:07 Nie, no cos Ty Żabko :) Nie zostawałam Cie ;) A ja jem sobie teraz ryz gotowany z sosem meksykańskim i piersiia z kurczaka pokrojona w kosteczke :D tez pyyycha :D A poza tym to u mnie juz wszystko super ;) Wcale nie jest mi juz smutno :) Pozdrawiam Cię Żabko, i Maluszka też! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bchsia.telus.net 24.10.04, 04:16 To ja :) Jeszcze 2 w 1 ;) Ide jesc kolacje :):) Oliwko, co nowego u Ciebie? Ktos nowy moze na horyzoncie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 26.10.04, 21:16 Hehe, witaj Żabko 2 in 1 :P U mnie all po staremu ;) Pogoda w Siedlcach przepiekna (żeby tylko nie zapeszyć...) Chodze w krótkich spódniczkach i samych bluzkach! Suuuper! W zyciu osobistym tez się zaczyna wszystko układać :) Może nie mam jeszcze nikogo konkretnego na oku, ale... nie narzekam na brak zainteresowania, hehe ;) Sa wokół mnie przyjaciele etc. więc nie jestem sama :) I tymczasem pozdrawiam! PS Żabko, a na kiedy masz umowny termin porodu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bchsia.telus.net 26.10.04, 21:42 Ciesze sie , ze wszystko zaczyna sie ukladac :) To najwazniejsze. I jeszcze pogoda dopisuje! 1.11. tuz tuz a tam u Was taaaaka pogoda. Wczoraj rozmawialam z moja Mama to mowila, ze jest bardzo cieplo i na dodatek jeszcze grzeja w autobusach i tramwajach...grrr...a jak zrobi sie zimno to pewno przestana...Pamietam, ze zawsze na 1.11. wyjmowalo sie kozaki, szaliki i czapki :) ciekawe jak to w tym roku bedzie? A u mnie moja cierpliwosc sie konczy ;) Termin mam na 3.11. Tak wiec zostal mi tydzien. Juz "ciazy" mi ten brzuszek :) ale to nie szkodzi. Juz niedlugo. Pozdrawiam!! Zaba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 27.10.04, 18:30 Uuuu to juz tuż tuż! Mojego brata dziecko, Bartus, urodził się 1 listopada :) Kurcze... ale fajnie Ci Żabko! Taki dzidzius maleńki juz bedzie z Wami w Boże Narodzenie i w ogóle.. :D :D suuuper ;) Zmykam troszkę sie pouczyć... Ech, jutro troszkę cięzki dzień przede mną :/ Pozdrawiam mooocno! Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 29.10.04, 20:29 Siemanko... Jak sie czujesz Żabko? :) Poród tuz tuz ;) U mnie jako tako... Nie jestem bardzo szcęsliwa, ale jakos zyje... :) Ech... Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bchsia.telus.net 29.10.04, 22:17 Bez zmian czyli 2 w 1 ;) Jade teraz do sklepu...bo jajca sie skonczyly ;) pa pa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 30.10.04, 12:11 Hehe, jajca sie skończyły, powiadasz... :P A u mnie juz prawie świateczna atmosfera... czyli sprzątanie, sprzatanie... :/ Ech, lece znów sprzatac :P Papa, pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 02.11.04, 16:26 Witajcie! Ależ wczoraj było ślicznie na cmentarzu wieczorkiem... :) Co prawda poleciało mi kilka łez, ale miałam je o kogo otrzeć, hehe... ŻABKO!! Co u Ciebie? A raczej u Was?! Nadal kijanka siedzi w środeczku?:> pOzdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bchsia.telus.net 03.11.04, 03:54 Wlasnie tutaj brakuje tej takiej atmosfery owijajacej ten specjalny dzien. Tutaj nikt nie mysli o zmarlych...tylko o duchach na dzien przed czyli Halloween. Maja inne tradycje. Tutaj strzelaja sztuczne ognie jak na Sylwestra, a za to w Sylwestra jest ciiiisza... A co do mnie to.........ciagle 2 w 1....oj uparte to mlode....jeszcze sie nie urodzilo a juz sie tutaj swojej matce stawia ;) jutro mija termin. Obawiam sie, ze znow bede przeterminowana...zreszta wszystko juz na to wskazuje..no zostala jeszcze jedna noc. Pozyjemy-zobaczymy. Pa pa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 03.11.04, 17:32 :) a ja juz trzymam kciuki! :) i chyba tak samo sie niecierpiliwie jak Mama :P nieee, Ty Żabko na pewno najbardziej ;) Ja ztem lece sie pouczyc, bo jutro mam sprawdzian ;( Papa, pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bchsia.telus.net 06.11.04, 18:51 Oliwko, dzieki za email! Zdjecia super! A u mnie nic nowego, czyli ciagle 2 w 1. U nas dzisiaj pada. Po poludniu wpadaja znajomi. Pewno zamowimy pizze i posiedzimy sobie ;) OK. Lece. Na razie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 07.11.04, 18:08 Nie ma sprawy Żabko ;) U mnie tez po staremu, hehe. Wczoraj byłam w szkole - odrabiałam przyszły piatek :) Nawet nie poczułam, że jest weekend :( Pozdrawiam i CZEKAM z niecierpliwościa, Zabko ;) Papa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bchsia.telus.net 07.11.04, 20:36 Oj Oliwko ja tez czekam i moje chlopaki czekaja...to juz tak dluuuuuuuuuugo trwa! A przed Toba super dlugi weekend! Fajnie! Tego weekendu w ogole nie odczulas, ale za to pomysl od srody wieczorem LUZ!!!! Superasno! Pa pa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 09.11.04, 16:27 :) Jeszcze tylko jutro... 5 lekcji i WEEKEND :D Ojj Żabko, chyba dobrze temu bobaskowi u Ciebie w brzuszku ;) Hehe, albo po prostu ciepło, bo jakbyście mieszkali w Polsce... to ja na Jego miejscu wyszłabym z mamy dopiero w maju :P Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bchsia.telus.net 10.11.04, 17:50 Oliwko milego dluuuuuuuuuuuuuuuuuugiego weekendu Ci zycze!! Skoro mialas tylko 5 lekcji to juz na pewno jest po ! A ja tak jak bylam tak jestem czyli 2 w 1.....:( pa pa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 11.11.04, 12:47 Hehe, no jakie uparte!! :P Już... już sie zaczął :D Dzisiaj i jutro przyjezdza do mnie rodzinka... Znad morza i z Włodawy :D hehe, bedzie mnostwo ludzi :> :D Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bchsia.telus.net 12.11.04, 19:14 Witam w ten sloneczny piatek. Alez u nas piekna pogoda. U mnie nic nowego....czyli ciagle 2 w 1. Dzisiaj zasuwam do lekrza i zobacze co mi powie :) Lece, bo idziemy wszyscy na spacer :):) Zaba (2w1) i chlopaki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 12.11.04, 23:20 :/ Kurde!! :D Wychodz mały!! :D Ciocia Oliwka sie nie pokoi :D:D:D:D hehe :D U mnie tez po staremu, czyli 1 w 1 :D Rodzinka sie zjechała, i włąsnie kombinuja gdzie kto będzie spał :D a ja sobie siedze na komputerku... :] Pozdrawiam!! Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 17:41 Chyba nam Żabe przyaresztowano... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 16.11.04, 18:05 Może w końcu maluch zdecydował sie wyjśc :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaba JEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.bchsia.telus.net 17.11.04, 08:36 Sorry, ale az musialam zmienic temat bo mam TAKIE SUPER wiesci :):) No wiec w sobote 13.11.2004 o godz. 12:21 (poludnie) przyszla na swiat mala Kijanka :):) A na imie ma: MAJA NATALIA. Tak tylko dodam, ze porod trwal...niecale 4 godzinki :)Musze leciec! PA!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirka Re: JEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 09:10 No to gratulacje i naj naj najserdeczniejsze życzenia zdrowia i duzo dużo szczescia dla malenstwa , mamy i całej rodzinki. Oj troche sie juz niepokoiłam, czy nie za długo czekasz, bo od pewnego czasu wam tu kibicuje. A Oliwka nic nie wie, hehehehe. Buziaki i pisz co dalej. A może by nowy wątek ? Mirka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: JEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 17.11.04, 16:26 Huuurrraa !!! :D Majka - jak mi sie to imie podoba :D Mam kolezanke Majke, hehe :P SUPER!!! :D:D Pozdrawiam i całuski dla Małej ode mnie, i dla Mamy !! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bchsia.telus.net 26.11.04, 10:39 Kochani moi...a gdzie Wy jestescie??????????? Maja okazala sie strasznym zarlokiem...a ja jej mowie "dziecko drogie...bo na diete bede musiala Cie wrzucic" ;):) Ale juz tak na powaznie. Maja jest wspaniala. Spi w nocy ( z malymi przerwami na posilek) a w dzien juz jest coraz bardziej aktywna. Ide teraz spac. Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 11:32 to my czekałysmy na wiadomosć od Was, ktoby sie pchał przeszkadzać w pierwszych dniach, kiedy wszystko trzeba dograc i przystosować ! Widzę, że sytuacja opanowana,a Majka grzeczne dzieciatko ? Spi sama ? u mnie co dziecko to gorzej z tym bylo, a najmłodszy /4-ty/ w ogole od poczatku kazał sie polożyc w łozku rodzicow , a po uśpieniu i odlożeniu też niedlugo wracał. Teraz jest niewielelepiej, w lutym skonczy 4 lata. Tylko że ja chyba w sumie jestem z tego zadowolona, i tak zaraz wyrosnie i już nie będzie takiego slodkiego ciepełka do przytulenia... Fajnie masz, w sumie. Pozdrawiam cala rodzinkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bchsia.telus.net 26.11.04, 23:50 Hej Mirka, wiesz co...moj konczy 5 lat w marcu i faktycznie taki duzy nagle sie zrobil przy Maji. Taki juz prawdziwy mezczyzna ;) To Ty masz 4 pociechy? Najmlodszy ma 4 lata a najstarszy? My chyba zakonczymy na 2. Hi hi hi...no chyba, ze sie nie uda ;) Pozdrawiam Was serdecznie z baaaaaaaaaaaaardzo mokrej Kanady :( Zaba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 08:40 Witam Żabę ! Oj to będzie krolewną ta Maja, a synek dumnym jak paw starszym bratem. Myśle, że dzięki róznicy płci nie będzie żadnej zazdrosci w rodzinie. U mnie są dziewczyny 13 i 11, chłopcy 9 i prawie 4. Po drugiej dziewczynce nastraszono mnie w szpitalu, bo to było 3-cie cc/mniejsza o szczegóły/, wiec też miał byc raczej koniec. Ale jak powiedzial mój dawny nauczyciel /na wieśc o kolejnej ciązy/ "czlowiek strzela, Pan Bóg kule nosi". A lekarz trafil mi się wspaniały, wiec przy tej ostatniej /chyba mocno ryzykownej wpadce/ już w ogole się nie bałam no i poszło wszystko idealnie bazproblemowo. Teraz mam tyle dzieci ile sobie wymarzyłam dawno dawno temu. Agata,Basia,Jaś i Krzyś.A ja pozdrawiam was z lekko zmrożonych i zaśniezonych Popław na Podlasiu. Mirka PS W Trojmieście mam/miałam?/trochę rodziny i znajomych, w Siedlcach 2 szwagierki i biorę pod uwagę kształcenie tam dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bchsia.telus.net 29.11.04, 08:30 Tutaj Zaba :) Daaaaaaaaawno temu moja Babcia "wywrozyla" mi, ze bede miec 3 dzieci. Rowniez powiedziala mi wtedy, ze bedzie chlopiec-dziewczynka-chlopiec. No i na razie sie zgadza, ale co do tego trzeciego bobasa to ja nie wiem. Bo ja nie planuje wiecej niz 2. Ale nigdy nie wiadomo ;) A tak ogolnie to nic sie nie dzieje. Pogoda jak na listopad przystalo odpowiednia. Troche sloneczka, troche przymrozkow, troche deszczow... Wlasnie zajadam sie herbatnikami "Be-Be". Uwielbiam je :)))))))))) No to PAPAPAPAPAPAAAAAAAAAAA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bchsia.telus.net 29.11.04, 08:31 A Oliwke gdzie wcielo?????????????????????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 30.11.04, 21:08 JESTEM!! :D Witam! Ech, mnostwo nauki... dlatego bardzo rzadko siedze na komputerze... Ojjj Żabko! ale sie ciesze, ze wszystko dobrze sie układa! Mirka, czworka dzieci? ;o Łał, susper :) A u mnie wszystko po staremu... "dom, praca, dzieci" :D:D hehe Pozdrawiam! i napisze cos wiecej jak tylko doprowadze sie do dobrego stanu :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 08:38 Czesc i czolem ! Nastroj jesienny, snieg zniknal i jest okropnie ciemno,brr, nie lubie. Co do dzieciakow, to jest to wielka satysfakcja i przezycie ogólnie wzbogacające/duchowo, oczywista, haha/, ale tez widzi sie jak na dloni wszystkie swoje defekty, problemy i braki. kazde cos z tego ma, chcesz pomóc, ale się nie da. Chodzi o nieśmialosc, nadwrazliwosć, brak zorganizowania i systematycznosci i inne takie. Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 02.12.04, 18:24 :) Brzydka pogoda :/ Dopiero 18:22 a jest juz tak ciemno ;( Buu... nie podoba mi sie to :P Hm, dzisiaj doszłam do wniosku, ze w dziewiątym miesiacy ciąży będę latała "tam i z powrotem" samolotem, żeby urodzic w nim dziecko :D No bo wtedy bedzie miało darmowe linie lotnicze ;p hehe... bedzie mi dziękowało :D Okej, lece coś przekąsic, bo od rana o suchym żoładku... :/ Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bchsia.telus.net 03.12.04, 19:15 Hi hi hi oj to bedziesz musiala chowac brzuch, bo nie kazda linia pozwala ciezarnej w ostatnim miesiacu latac :) no chyba, ze nie bedzie go mocno widac :) to tez mozliwe...ja tak mialam 2 razy. Brzuszek owszem bylo widac, ale w sumie wygladalo to jak na 7 miesiac. A w 7-mym miesiacu mozna latac!!! Ale wiesz co, troche Cie to bedzie kosztowalo....hi hi hi. Bedziesz musiala czekac na skorcze i wtedy hop-siup do samolotu...ale wiesz co, a co jak porod bedzie trwal ponad 8-10 godzin? Chyba bedziesz musiala poleciec do Australii. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bchsia.telus.net 03.12.04, 19:09 skad ja to znam! :) mimo, ze nie mam jeszcze wielkiego doswiadczenia, ale widze juz co nie co w moim prawie 5-letnim synku :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 04.12.04, 17:50 Hehe, spokojnie... Ja jeszcze sie chyba zastanowie nad ta ciążą :P i nad samolotem... bo faktycznie troszke mnie to wyniesie... :D Gorzej jak zacznie sie poród od razu po wyjsciu z samolotu :| :P Pozdrawiam! Ania Odpowiedz Link Zgłoś