Gość: rk Re: Jaką dzielnicę polecacie do zamieszkania? IP: 195.143.166.* 12.10.06, 09:07 Jeszcze 3 lata temu za 300k mozna bylo kupic mieszkanie w strefie nadmorskiej. Obecnie 70-80mq kosztje przynajmniej 500.000 zl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lulu A ja kocham swój NEW PORT !!! IP: 212.106.21.* 12.10.06, 10:43 ...industrialne klimaty!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kalinowski11 Re: A ja kocham swój NEW PORT !!! 12.10.06, 10:50 Gość portalu: lulu napisał(a): > ...industrialne klimaty!!! xnb.webd.pl/blog/category/new-port-city-npc/ Proszę bardzo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc otomin lub kiełpin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.06, 10:15 jak mieszkac to w otominie lub kiełpinie.super okolica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik gdansk chelm IP: *.bois.qwest.net 30.10.06, 02:24 to najlepsze miejsce i juz w nie dlugim czasie najbezpieczniejsze w calym gdansku,jeszcze chyba taka sama pozycje ma cyganka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leo Re: Jaką dzielnicę polecacie do zamieszkania? IP: *.zab.nat.hnet.pl 05.11.06, 18:05 Ja proponuję Żabiankę. Choć jest mały problem z budową drogi blisko osiedla ale pracujemy nad tym. Dam Ci namiar na stronę www.zabianka.gda.pl jest tam wiele informacji możesz zobaczyć jaki jest czynsz za mieszkanie itp. Tak jak ktoś w cześniej napisał Żabianka jest perełką Trójmiasta i nie śadzę by jakieś osiedle było ładniejsze. Mimo bloków z wielkiej płyty, ma swój urok. Poza tym komunikacja jest super, blisko szybka kolej miejska, tramwaje, utobusy, a do Sopot masz kilka minut drogi, właściwie to graniczy z Sopotem. Jeśli Ciebie interesuje sport to masz wszystko pod nosem: kilka kortów tenisowych, kilka basenów, siłownie, boiska, kompleks AWF, jeżeli lubisz koniki (Sopot Hipodrom) to również masz pod bokiem. Wszystko w promieniu kilku/kilkunastu minut od osiedla. Zpraszamy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: Jaką dzielnicę polecacie do zamieszkania? IP: *.bois.qwest.net 05.11.06, 18:48 jednak tylko chelm i cyganka.kiedy nadejdzie trzesienie ziemi na baltyku,to tylko spokojny bedziesz na tych dzielnicach.mysl tez o tym. Odpowiedz Link Zgłoś