mala_zolza 29.09.06, 20:50 moglby ktos polecic mi dobrego fryzjera w gdansku? pewnie taki watek juz tu byl,ale nie chce mi sie przekopywac calego forum:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
etrusek wystarczy wklepac do wyszukiwarki 29.09.06, 23:25 szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html?VE_szukaj_a=fryzjer&ile=20&sort=data_desc&spojnik=and&forum=57&poz=0&A_szukaj=te mat&zywe=2&x=13&y=6 Odpowiedz Link Zgłoś
mala_zolza Re: wystarczy wklepac do wyszukiwarki 30.09.06, 13:13 dzieki:) tylko ,ze bardziej chodzi mi o cos z polecenia.konkretne namiary na kogos kto jest naprawde niezly i godny polecenia Odpowiedz Link Zgłoś
mala_zolza Re: wystarczy wklepac do wyszukiwarki 30.09.06, 13:18 yyyyyy......juz wiem:) ups, ale gafa....dopiero teraz sie zorientowalam jak to wysazukiwanie dziala.... i dzieki jeszcze raz:)tak to jest jak blondynka bawi sie kompem:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nika Re: fryzjer w gdansku IP: *.cable.satra.pl 02.10.06, 20:04 Dobry fryzjer jest na Przymorzu na ulicy Kołobrzeskiej. Studio urody Adea.Zawsze jestem z nich zadowolnona. Odpowiedz Link Zgłoś