Gość: anonim -nie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.06, 16:43 gazeta publikuje anonim ? :)Jutro gramy ważny mecz, to jest ważne, a nie porażka z Kotwicą. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: PTS rulez List od kibiców Prokomu Trefl Sopot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.06, 18:26 jako kibic PTS nie podpisuję się pod tym! i mam gdzieś tych, co to napisali. marudzić to Wy potraficie. ciekawe, że jakoś żaden z tej grupy "kibicow" nie zaproponował jakiejś alternatywy. ok, skoro piszecie, że jest źle, to pokażcie co zrobić, żeby było lepiej. bo w tym sezonie znowu będzie top16 i miś na koniec sezonu. dodatkowo szarpniemy z dwa zwycięstwa w el na wyższym szczeblu i wtedy będziecie wielce radośni. kogo w ogole obchodzi ten mecz z Kotwą. Barca ma bilans w lidze 4-5 i jakoś tam nikt nie panikuje. a co do stylu jaki prezentujemy to też nie przesadzajcie. są fragmenty gdzie gramy nieźle. przede wszystkim gramy duuużo lepiej w obronie. od tego się wszystko zaczyna. zobaczycie, dostaną świeżości, to się poprawi też w ataku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zarząd SSSK List od kibiców Prokomu Trefl Sopot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 19:25 Zarząd Sopockiego Stowarzyszenia Sympatyków Koszykówki oświadcza iż publikowany tu list otwarty nie jest inicjatywą naszej organizacji i stanowczo odcinamy sie od zawartych w nim treści. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dasiu Re: List od kibiców Prokomu Trefl Sopot IP: *.gprspla.plusgsm.pl 22.11.06, 21:10 a SSSK jest akurat malo dla mnie obiektywnym i liczacym sie na forum kibicow autorytetem... jest to raczej zamkniety klub, zwiazany z PTS na tyle blisko ze nawet gdyby prokom spadl do I ligi to i tak by sie od takich listow odcinali... a co do barsy i prokomu, to pragne zauwazyc, ze autor listu, nie tyle ma pretensje do wynikow, ale o wiele bardziej do stylu gry druzyny... i pod tym to ja sie akurat calym sercem podpisuje.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba List od kibiców Prokomu Trefl Sopot IP: *.gdynia.mm.pl 22.11.06, 21:09 ciekawe co to za (pseudo)kibice pisali? co to ma niby być? sezon sie ledwo zaczął, najważniejsze mecze przed nami a tu jakiś "spec" domaga sie zmian w drużynie, Bo przgrali z Kotwicą. Uwazam ze to troche niepoważne. Nie jest jeszcze tak tragicznie żeby się wstydzić gry naszej druzyny. Liga to liga, mnie to akuarat zupełnie nie martwi. wiadomo ciężko się skoncentrować na mecze z drużynami które są o klase bądź więcej słabsze. Jednym daje się odpocząć, drudzy sie sami trochę oszczędzają, a koncentracja przeciwnikow jest maxymalna i tak to wygląda że mecze są często na styku, nieraz sie przegra. Ale jestem pewnien ze jak dojdzie do play-offow takich sytuacji nie bedzie. I prokom zdobędzie mistrza. W eurolidze, grają na dobrym poziomie. nic specjalnie nie zawalili a o mały włos mieliby jedno zwycięstwo więcej. Co do stylu to nikt sie chyba nie spodziwał że będziemy nie wiadomo jak grali. Są wzmocnienia ale są to solidni gracze europejskiego formatu a nie wirtuozi. Od zawsze siła naszej drużyny była obrona i nic się nie zmieniło. nie mamy superstrzelcow którzy by sami wygrywali mecze. także podsumowując twierdze ze nasza druzyna nie gra narazie perfekcyjnie ale idzie w dobrym kierunku. skład jest skomponowany dosc dobrze, jego zbranie to nie jest kwestia tygodnia ale paru miesiecy. takze spokojnie, bez nerwów czekajmy na rozwoj wydarzen. Nie nakręcajmy jakiejs chorej atmosfery, kto zawinił, kogo zwolnić itp. Bo zaraz sie zacznie nagonka i prawdziwe nerwy w klubie i wtedy moze byc dopiero zle. dajmy im spokojnie pracować i sie wykazac i na koniec zobaczymy kto miał racje. Nerwowe ruchy kadrowe w trakcie sezonu jeszcze chyba nigdy nikomu nie wyszły na dobre. bedzie dobrze, nic sie nie stało chłopaki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan List od kibiców Prokomu Trefl Sopot IP: 213.192.65.* 22.11.06, 21:34 W rzeczy samej - tu naprawdę chodzi przede wszystkim o styl gry naszej drużyny. Proszę sobie przypomnieć poprzednie sezony. Z reguły zaczynaliśmy z wysokiego pułapu. Pewnie , że dołek może się przytrafić każdemu, ale żeby wpaść w dołek trzeba najpierw być na górce. Ja jako kibic chcę oglądać dobrą grę mojej drużyny, a trudno to co mamy możliwość widzieć do takich zaliczyć. Proszę sobie przypomnieć gwizdy żegnające naszych zawodników schodzących na przerwę w meczu z Dynamem. Poza tym, jeśli zawodnicy krytycznie wypowiadają się o tym wszystkim to chyba daje to do myślenia. I zgodnie z przysłowiem -"lepiej zapobiegać, niż leczyć". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARKA GDYNIA to trufle mają kibiców??????? IP: *.chello.pl 22.11.06, 21:39 KLUBIK DLA KRAWACIARZY I TYLE~! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milkman List od kibiców Prokomu Trefl Sopot IP: *.who.vectranet.pl 22.11.06, 22:41 Co za ułom to napisał. I dlaczego poważna gazeta to publikuje. Typowe narzekania jakiegoś złamasa. Pewnie że chcielibyśmy oglądać Prokom gromiący 2 razy w tygodniu rywali. Tylko najważniejszy jest efekt końcowy a póki co ciągle są realne szanse zapewnić sobie awans do TOP 16 już w Moskwie. Liga zacznie się od półfinału playoff i każdy o tym wie. No ale jak się komuś nudzi i lubi nieźle zamieszać to pisze takie bzdury. Kibicować a nie krytykować !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja List od kibiców Prokomu Trefl Sopot IP: *.pomcert.ppnt.pl 23.11.06, 08:02 Proszę Państwa, czy ktoś w tym liście napisał, że trzeba wyrzucić zawodników? Czy ktoś napisał, ż trzeba zmienić Trenera? Nie !!! Chodiz tylko o to, że trzeba wprowadzić zmiany, aby gra drużyny, która przecież jest NASZĄ drużyną dawała nam satysfakcje. Abyśmy oczekiwali każdego kolejnego meczu z przeświadczeniem, że bez względu na klasę przeciwnika NASI zawodnicy dadzą z siebie wszystko zapewniając jednocześnie NAM - KIBICOM widowisko na najwyższym poziomie. Nie jest wytłumaczeniem, że drużyna koncentruje się na Eurolidze, a w Lidze zacznie grać od play-off. Zgadzam się, że Mistrzostwa pewnie nikt nam nie odbierze, ale czy tylko o to chodzi ??? Po poprzednim sezonie wszechobecne były głosy, że potrzebujemu 12 równorzędnych zawodników, żeby ci najwięcej grający w Eurolidze mogli odpocząć w meczach ligowych. I co z tego wyszło? Jak zwykle nic. Ci sami zawodnicy grają bardzo dużo zarówno w Eurolidze jak i w DBE - a rezultaty są widoczne. Gra Prokomu, zarówno w Eurolidze, jak i w DBE daleka jest od tego, do czego przyzwyczaili nas zawodnicy. I w tym wszystkim chodzi tylko o to, żeby Zespół zaczął w końcu grać na poziomie, który będzie satysfakcjonował zarówno kibiców jak i ich samych. A wtedy wyniki z pewnością przyjdą same... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kos List od kibiców Prokomu Trefl Sopot IP: *.gdynia.mm.pl 23.11.06, 10:57 Typowe działanie dla GazWyb. publikacja jakiegoś anonimu, który ma świadczyć o tym że wszyscy kibice myślą tak samo. Tak promowana przez Was demokracja zakłada różnorodność poglądów więc może lepiej gdyby podać ilu kibiców PTS (zwłaszcza z redakcji morskiej) go podpisało??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GoZeR List od kibiców Prokomu Trefl Sopot IP: *.optix.pl 23.11.06, 12:31 Kijewski musi odejść .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.A. Anwil rok temu też brał baty IP: *.pro-internet.pl 23.11.06, 13:18 Rok temu lidze zespół Anwilu -obecny wicemistrz dostawał baty. Pięć kolejnych porażek. Nikt z kibiców nie wyzywał.Wszyscy wierzyli w sukces. U nas zespół Trefla to na razie niezgrana zbieranina.Część grała w swoich repr.narodowych.Brak zgrania widać,brak też motywacji do wysiłku. W P.Offie będzie prawdziwa walka. Dziś ważne są mecze o awans do TOP-16. Liga niestety na drugim planie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brb List od kibiców Prokomu Trefl Sopot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 16:26 jestem kibicem prokomu i w zadnym wypadku i nie podpisuje sie pod tym listem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sopocianin List od kibiców Prokomu Trefl Sopot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 18:54 Dziwię się co poniektórym opiniom. Czyżby Trener Prokomu miał taką dużą rodzinę. Czas przejrzeć na oczy. Sam do niedawna z uporem maniaka go broniłem. Prokom z taką kasą i składem ma grać na 100% z każdym zespołem, nawet najsłabszym. Jak ma się zmobilizować do ważnego meczu jeśli nie przećwiczył tego samego na słabym przeciwniku? Gdzie szacunek dla kibiców? To oni przecież nierzadko kupują karnety na cały rok z góry. Prokom ma mieć swój styl, wzbudzać szacunek swoją grą a nie dawać powody do kpin w koszykarskim światku. Czy to takie trudne zmobilizować się w 1 czy 2 kwarcie a później kontrolować wynik? PS. Do tej pory nie mogę wyjść z "nerw" jak sobie przypomnę, że Kijek dopuścił do rzutu Nordgarda (grał wtedy w Anwilu) za trzy w meczu finałowym kilka lat temu. Byłby jeden tytuł mistrza więcej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe List od kibiców Prokomu Trefl Sopot IP: *.satfilm.net.pl 23.11.06, 18:58 Gleba z was ! Przegraliscie dwa mecze i juz placzecie ?! Jakbyscie przegrywali mecz za meczem to zaraz by byla pusta hala ! Za bardzo sie do wygrywania przyzwyczailiscie ! LIFE IS BRUTAL ! Odpowiedz Link Zgłoś