Dodaj do ulubionych

Latający cyrk Andrzeja Leppera

IP: 192.168.140.* 15.11.01, 18:04
info.onet.pl/187105,11,item.html
Pod tym adresem znajdziecie artykul o kolejnych przekręcikach Jedrusia i jego
Samoobrony(tym razem w towarzystwie LPR).Chodzi fałszowanie podpisów na listach
poparcia dla komitetów wyborczych.Jako ,że tego typu informacje to nie
pierwszyzna ,i na pewno mozemy liczyc na kolejne ze strony Andrzeja i jego
druzyny(a także wszystkich krewnych i znajomych),proponuje stworzyc stały wątek
w którym bedziemy wpisywac kolejne ich osiągniecia,dokonania ku chwale
polskiej demokracji i satyry.
Obserwuj wątek
    • Gość: mcroti Re: Latający cyrk Andrzeja Leppera IP: 10.10.41.* 15.11.01, 21:15
      A nie wiem czy słyszałes ale poseł dyrektor ZUS twierdził dzisiaj w PR III że:
      - no to co
      - sfałszowane listy na pewno nie mają nic wspólnego z tym ,że miał dostep do danych mieszkańców
      swojego okręgu
      - a tak w ogóle to on ma dużo lepsze papiery na tych co go oskarżają o fałszowanie dokumentów
      Bajka, nieprawdaż?
      • Gość: beast Re: Latający cyrk Andrzeja Leppera IP: 192.168.140.* 15.11.01, 21:27
        Tak to typowe.Tak jak było w sejmie.Płażynski :Samoobrona to
        przestepcy!,Lepper:PO to jeszcze wieksi przestepcy!
    • frosty Re: Latający cyrk Andrzeja Leppera 15.11.01, 23:42
      Nie należy zapominać o sztandarowym wyczynie Andrzeja L.znanego bardziej
      jako "Marszałek",zablokował przeciez dzisiaj eksmisję nielegalnego targowiska
      we Włocławku.
      Jeżeli chłopy utrzymają taka średnią przez następne lata,ten wątek rozrośnie
      się do monstrualnych rozmiarów:)
      • lucy_z Re: Latający cyrk Andrzeja Leppera 15.11.01, 23:47
        frosty napisał(a):

Jeżeli chłopy utrzymają taka średnią przez następne lata,ten wątek rozrośnie
        > się do monstrualnych rozmiarów:)

A ja jak się nie mylę to jest to chyba trzeci wątek tu na forum o tej "grupie";)
        • frosty Re: Latający cyrk Andrzeja Leppera 15.11.01, 23:53
          To także świadczy o tym,że pan Piotr Tymochowicz dobrze wykonał powierzone mu
          zadanie:)
    • Gość: mcroti Re: Jest juz ciąg dalszy:))) IP: *.ibngr.edu.pl 16.11.01, 13:34
      Ano własnie usłyszałem w radiu, że Lepper nie zamierza rezygnowac ze stanowiska wicemarszałka.
      Zapowuiedział jednoczesnie ze jesli odbędzie sie takie głosowanie to zarzada listy obecnosci posłów głosujących
      za jego odwołaniem...
      jak sadzicie do czego mu tal lista????
      :))))
      • Gość: beast Re: Jest juz ciąg dalszy:))) IP: 192.168.140.* 16.11.01, 13:41
        Ja wam mówie ten facet zostanie prezydentem! ;)
        A z kolei w TVN24 pos.Kaminski z PiS,wypowiadał sie bardzo krytycznie o panu
        wicemarszałku i zapowiedział,że jego partia...nie złoży wniosku o odwołanie
        Leppera z tejże fukcji.
        • Gość: mcroti Re: Jest juz ciąg dalszy:))) IP: *.ibngr.edu.pl 16.11.01, 15:26
          No to czegos w tej jego wypowiedzi nie rozumiem
          • Gość: beast Re: Jest juz ciąg dalszy:))) IP: 192.168.140.* 16.11.01, 15:35
            Po prostu chce zdobyć pare punktow na krytykowaniu Leppera,u swiatlejszej
            czesci spoleczenstwa;) a jednoczesnie nie chca sie narazic Wielkiemu Andrzejowi.
            A oficjalnie tłumaczyl to tym,że po takim wnioski popularnośc Leppera jeszcze
            by wzrosła.
      • frosty Re: Jest juz ciąg dalszy:))) 16.11.01, 15:26
        Gość portalu: mcroti napisał(a):

> Ano własnie usłyszałem w radiu, że Lepper nie zamierza rezygnowac ze stanowiska
        > wicemarszałka.
        > Zapowuiedział jednoczesnie ze jesli odbędzie sie takie głosowanie to zarzada li
        > sty obecnosci posłów głosujących
        > za jego odwołaniem...
        > jak sadzicie do czego mu tal lista????
        > :))))

Po latach ktoś bedzie mógł nakrecić film "Lista Leppera" ;)))
        • Gość: mcroti Re: Jest juz ciąg dalszy:))) IP: *.ibngr.edu.pl 16.11.01, 15:28
          Ale na razie musiałyby nam wystarczycpokazywane w tv-newsach sceny z linczu na posłach - kontestatorach
          z udziałem wierzbowych witek i nozyc do strzyzenia owiec:))))))
          • lucy_z Re: Jest juz ciąg dalszy:))) 16.11.01, 15:32

> Ale na razie musiałyby nam wystarczycpokazywane w tv-newsach sceny z linczu na
            > posłach - kontestatorach
            > z udziałem wierzbowych witek i nozyc do strzyzenia owiec:))))))

Wczoraj, albo przedwczoraj na 2TV były pokazywane bijatyki w różnych
            parlamentach. Można się było uśmiać. Ciekawa jestem czy kiedyś u nas do tego
            dojdzie?
            • Gość: mcroti Re: Jest juz ciąg dalszy:))) IP: *.ibngr.edu.pl 16.11.01, 15:37
              Myslę, że będziemy mieli to jak w banku:)))
            • frosty Re: Jest juz ciąg dalszy:))) 16.11.01, 15:40
              Szkoda ,że tego nie widziałem:)
              Ale to jest tak,gdy ogladamy to w zagranicznych "sejmach" to sie można posmiac,
              u nas wzbudzało by to zażenowanie i,byc może wstyd.No i wtedy śmialiby sie
              z nas inni:)
              • lucy_z Re: Jest juz ciąg dalszy:))) 16.11.01, 19:42
                z onetu:

Poszkodowani przez Leppera łączcie się!

W Lublinie powstanie Komisja do Spraw Osób Poszkodowanych przez Andrzeja
                Leppera. Jej powołanie zapowiada Związek Zawodowy Rolników Ojczyzna.
                według przewodniczącego Ojczyzny Leszka Zwierza, do Związku już teraz zgłosiło
                się 11 osób, które uważają, że są "ofiarami" Samoobrony.

Leszek Zwierz wyjaśnił, że osoby te przekazały na rzecz partii znaczne sumy i -
                jak to określił - "nic z tego nie mają i czują się wypompowani z pieniędzy".
                Pozwy przeciwko Samoobronie mają trafić do Sądu na początku grudnia.

Związek Zawodowy Ojczyzna powstał po protestach rolniczych. Powołali go
                wcześniejsi członkowie Samoobrony.

Przewodniczący Ojczyzny twierdzi, że do Związku w całej Polsce należy około 10
                tysięcy osób.
                ====================================

Nie wiem czy śmiać się czy płakać:(
                • Gość: beast Re: Jest juz ciąg dalszy:))) IP: 192.168.140.* 17.11.01, 13:59
                  Czytałem o tych osobach wczesniej.To weterani ruchu lepperowego;) ktorzy
                  zostali,jak to się ladnie mowi,wydymani przez wodza.Trudno bedzie im odzyskac
                  pieniadze ,bo Jedrus przy okazji tych transakcji ujawnił spory talent cwaniaka
                  i przekręciarza.
                  • lucy_z Re: Jest juz ciąg dalszy:))) 17.11.01, 15:00
                    Gość portalu: beast napisał(a):

> Czytałem o tych osobach wczesniej.To weterani ruchu lepperowego;) ktorzy
                    > zostali,jak to się ladnie mowi,wydymani przez wodza.Trudno bedzie im odzyskac
                    > pieniadze ,bo Jedrus przy okazji tych transakcji ujawnił spory talent cwaniaka
                    > i przekręciarza.

Beast! A Jak oni sobie to wyobrażali to odzyskanie pieniędzy? Może obiecał im
                    jakieś pożyczki itd. Chyba, że to on od nich pożyczał;)
                    • Gość: beast Re: Jest juz ciąg dalszy:))) IP: 192.168.140.* 17.11.01, 15:19
                      Tak,dokladnie to on od nich "pozyczał"(słowo to w cudzysłowie,bo -wyłudzał-
                      byłoby lepsze).
                • frosty Re: Jest juz ciąg dalszy:))) 18.11.01, 23:03
                  Andrzej Lepper to największy oszust w Polsce!I nie chodzi tu o nieoddane kredyty
                  ale o tego rodzaju sprawy jak powyżej.Lecz przede wszystkim oszukał te 10%
                  ludzi ,którzy na niego głosowali.Kto wie może za dwa,trzy lata powstanie
                  Stowarzyszenie Poszkodowanych Wyborców AL...
                  • lucy_z Re: Jest juz ciąg dalszy:))) 19.11.01, 17:20
                    Za onetem:

Lepper ostrzega: w "Solidarności" tworzone są tajne struktury, których celem
                    jest doprowadzenie do wybuchu, a następnie pokierowanie rozruchami. Na ich
                    czele stanie Krzaklewski.

Wicemarszałek sugerował, że te informacje ma od służb specjalnych. Nie uważa
                    natomiast, by to jego działalność stanowiła zagrożenie dla państwa oraz powagi
                    parlamentu. Jego udział w zajściach na włocławskim targowisku raczej zapobiegł
                    starciom niż je wywołał. Oświadczył również, że nie łamał prawa, gdyż
                    występując przeciwko "rozporządzeniom jakiegoś prezydenta Włocławka" miał za
                    sobą Konstytucję RP. Zapowiedział też, że i w przyszłości nie zawaha się, by w
                    podobny sposób "bronić prostych ludzi".
                    ------------------------------------
                    Czy mam jeszcze komentować;)
                    • Gość: beast Re: Jest juz ciąg dalszy:))) IP: 192.168.140.* 19.11.01, 20:00
                      To jest bardzo chory człowiek...
                      • Gość: mcroti Re: Jest juz ciąg dalszy:))) IP: 10.10.41.* 19.11.01, 20:15
                        I dlatego odda się w ręce komisji etyki poselskiej:))))))))
                        Tak przynajmniej zapowiada
                        • Gość: beast Re: Jest juz ciąg dalszy:))) IP: 192.168.140.* 19.11.01, 20:21
                          To tak jakby sie złodziej oddawal się w rece kata-szwagra.Wiadomo,że nic mu nie
                          zrobia.Zachlanym kierowcom nic nie robili to Lepperowi tym bardziej nie
                          podskoczą.
                          • Gość: mcroti Re: Jest juz ciąg dalszy:))) IP: 10.10.41.* 19.11.01, 20:33
                            Szczególnie, że budżet jest w drodze
                            A każdy głos podobnie jak kłos na wagę złota
                            • Gość: beast Re: Jest juz ciąg dalszy:))) IP: 192.168.140.* 19.11.01, 23:21
                              I w ten sposób SLD sprawi,że i wilk syty i...wilk syty:)
                  • Gość: Ed Re: Jest juz ciąg dalszy:))) IP: 10.101.1.* 28.01.02, 10:41
                    frosty napisał(a):

> Andrzej Lepper to największy oszust w Polsce!I nie chodzi tu o nieoddane kredyt
                    > y
                    > ale o tego rodzaju sprawy jak powyżej.Lecz przede wszystkim oszukał te 10%
                    > ludzi ,którzy na niego głosowali.Kto wie może za dwa,trzy lata powstanie
                    > Stowarzyszenie Poszkodowanych Wyborców AL...

Czyżbyś chciał zdetronizować zasługi Mańka?

• Gość: beast W TYM ROKU TO BĘDĄ ANDRZEJKI IP: 192.168.140.* 19.11.01, 20:24
      -Ogłoszenie płatne-

LEPPER PARTY

Gazeta Rock Cafe - Muzeum Polskiego Rocka

25 Listopada 2001 (niedziela)
      Godzina: 19:30

W programie:
      POKAZ MODY „GUMIAKI I WACIAKI”

BLOKADA ULICY TKACKIEJ POD HASLEM „ANDRZEJ LEPPER IDOLEM MŁODZIEŻY”

KONCERT RADYKALNEJ GRUPY „KŁONICA”

WYBORY SOBOWTÓRA LEPPERA

KONKURS RAPOWANIA ZŁOTYCH MYŚLI LEPPERA

W FINALE AKCJI - SAMOOBRONA DANCE PARTY (GRA DJ FIFI)

PROWADZENIE CAŁOŚCI:
      SOŁTYS SKIBA
      I WÓJT JANISZEWSKI

OBOWIĄZUJĄ STROJE LUDOWE

• lucy_z Re: W TYM ROKU TO BĘDĄ ANDRZEJKI 19.11.01, 20:28

No nie Beast, muszę już iść - ogarnęło mnie wariactwo śmiechu, nie wytrzymam,
        ha, ha;)))))))))))))))))
        • Gość: mcroti Re: W TYM ROKU TO BĘDĄ ANDRZEJKI IP: 10.10.41.* 19.11.01, 20:37
          Ale to droga kumo jest na serio:)))))
          • Gość: beast Re: W TYM ROKU TO BĘDĄ ANDRZEJKI IP: 192.168.140.* 19.11.01, 23:24
            Tak jest.Ale tym śmieszniej:)
            • lucy_z Re: W TYM ROKU TO BĘDĄ ANDRZEJKI 19.11.01, 23:43

> Tak jest.Ale tym śmieszniej:)

Nie, ja tego nawet czytać nie mogę:)))))
      • Gość: Erik Re: W TYM ROKU TO BĘDĄ ANDRZEJKI IP: *.sn.g.bonet.se 28.11.01, 22:02
        Biorę kosę, kłonnicę i bronę przepraszam Bronkę.
        Takie party
    • Gość: mcroti Szczwany Andrew IP: *.ibngr.edu.pl 20.11.01, 16:40
      O i proszę
      Andrzejek zrobił sobie klake i reklamę we Włocławku a szczeki i tak rozebrali
      Szczwany z niego szpenio:)))
      • Gość: beast Re: Szczwany Andrew IP: 192.168.140.* 20.11.01, 20:36
        I o to chodzi!W końcu tak uczy Goebbels:)
        • Gość: mcroti Re: Szczwany Andrew IP: 10.10.41.* 20.11.01, 21:37
          Zaiste propaganda potrafi czynić cuda:((((
          Ciekaw jestem gdzie teraz zaatakuje Andrew
          Może na Chełmie?
    • Gość: mcroti Re: Latający cyrk Andrzeja Leppera IP: *.ibngr.edu.pl 21.11.01, 10:59
      Andrew zaatakował dzisiaj w radiu komornika i policję z Włocławka mówiąc:
      W nocy pracują tylko złodzieje i bandyci
      Piekne nie????
      • lucy_z Re: Latający cyrk Andrzeja Leppera 21.11.01, 11:12

> Andrew zaatakował dzisiaj w radiu komornika i policję z Włocławka mówiąc:
        > W nocy pracują tylko złodzieje i bandyci
        > Piekne nie????

No, już ma nagrodę na przyszły rok - "złote usta", czy jakoś tak.....
    • Gość: beast Gdzie byłes Andrzej??? IP: 192.168.140.* 21.11.01, 17:16
      W Krakowie prostestowano przeciw hipermarketom,a ciebie tam nie było!Jak to
      mozliwe?Oj,nie lekcewaz swoich obowiązków:)
      • lucy_z Re: Gdzie byłes Andrzej??? 21.11.01, 22:27

> W Krakowie prostestowano przeciw hipermarketom,a ciebie tam nie było!Jak to
        > mozliwe?Oj,nie lekcewaz swoich obowiązków:)

I już masz odpowiedź, za onetem:

W manifestacji uczestniczył poseł Gabriel Janowski z LPR oraz posłowie
        Samoobrony: Tadeusz Szukała i Kazimierz Wójcik.

Do Krakowa miał przyjechać także wicemarszałek Sejmu Andrzej Lepper, ale jak
        tłumaczył jego asystent Krzysztof Sikora nie mógł. "Bo jakoś tak się dziwnie
        składa, że kiedy ma się spotykać z kupcami, tak jak to było niedawno w Dąbrowie
        Górniczej, po prostu zarządzono obrady Sejmu" - wyjaśniał asystent wicemarszałka
        Leppera.

-----------------------------------
        To tylko dwa fragmenty tego co napisali. Ale popatrzcie, specjalnie dla bohatera
        naszego, zarządzają obrady sejmu. A to paskudy!!!!!!
        • Gość: mcroti Re: Gdzie byłes Andrzej??? IP: 10.10.41.* 21.11.01, 22:39
          lucy_z napisał(a):

> To tylko dwa fragmenty tego co napisali. Ale popatrzcie, specjalnie dla bohate
          > ra
          > naszego, zarządzają obrady sejmu. A to paskudy!!!!!!
          No musza je zwołać bo nie ma przeciez wybranej komisji etyki poselskiej do której nasz Andrew
          wystosował juz list z prosba o której pisalismy sobie wczesniej:))))
          • Gość: beast Re: Gdzie byłes Andrzej??? IP: 192.168.140.* 22.11.01, 17:11
            Jak mogłem zwątpic w Wielka Nadzieje Białych(a nie,to inny Andrew:),wiadomo
            że musiało byc cos waznego skoro nie mógł przybyć.Ale dlaczego inni posłowie
            mogli?Czyżby był obowiązek dla wicemarszałków udziału w posiedzeniach?Jesli
            tak,to A.L. wykazał sie tym razem brakiem wrodzonej mu przeciez przenikliwości,
            Czy mozna w ogle porownywac radosc z udziału w posiedzeniu Sejmu(ha,ha)z
            niesieniem pomocy ludziom!
    • Gość: beast Cimoszewicz-czuj sie odwołany i polska mrówka IP: 192.168.140.* 23.11.01, 15:15
      Trwa wyścig komu uda sie pierwszemu złozyc wniosek o wotum niufności w stosunku
      do ministra spraw zagranicznych Cimoszewicza(SLD).Na cel wzieły sobie pana
      ministra PiS,LPR i oczywiście bohater teto wątku.Powod oczywiscie zmiana
      stanowiska polskiego rzadu w negocjacjach z UE.
      Tymczasem w stosunku do innego dużego organizmu politycznego A.L. zajmuje
      bardziej spolegliwe stanowisko:
      "W zeszłym roku był dwa razy w Rosji.Pytany jak władze rosyjskie oceniaja
      Samoobrone,odpowiedział:Bardzo ciepło,powiedzieli mi,że przyjechał w końcu
      ktoś ,kto rozmawia z o konkretach.Powiedzieli mi>>Co sie dzieje w Polsce,kazdy
      kto przyjezdza,żada wielkich przeprosin<< To jest śmieszne,taka mróweczka jak
      Polska wobec takiego kolosa jak Rosja i my mamy swoje żadania"
      No faktycznie skandal...
      • frosty Re: Cimoszewicz-kanalia 23.11.01, 23:38
        Tak nazwał ministra w radiu olsztyńkim.Cimoszewicz mówi,że nie będzie pozywał
        Jędrola.Jaskiernia twierdzi,że sprawa nadaje się do Komisji Etyki poselskiej
        (biedna komisja:)
        Ciekawe czy Lepper urządzi i tym razem wielki cyrk(latający he,he)gdyby ktoś
        usiłował go tam doprowadzić;)
        • Gość: beast Re: Cimoszewicz-kanalia2 IP: 192.168.140.* 24.11.01, 15:35
          Dziś Lepper podtrzymał swoje stanowisko w sprawie min.Cimoszewicza tylko
          zmienił uzasadnienie:

"Ja dokładnie przemyślałem to słowo "kanalia" i nie znalazłem innego w
          słowniku, chyba że ktoś zna inne, żeby określić człowieka, który mówił o tym,
          co się stało na Dolnym Śląsku po powodzi - powiedział Lepper, nawiązując do
          swojej piątkowej wypowiedzi na antenie uniwersyteckiego radia w Olsztynie.

Szef Samoobrony powtórzył, że Polska powinna przypomnieć sobie słowa ówczesnego
          premiera Cimoszewicza z 1997 roku. Cimoszewicz, jako premier, mówił: "powódź,
          no powódź". Normalna rzecz dla niego. Mówił, że ci ludzie, którzy stracili
          mienie, praktycznie dorobek całego życia, mogli się ubezpieczyć - mówił
          Lepper. "Za WP.

W sumie z całej tej sprawy może wyniknąć wiele dobrego.Jesli Lepper naprawdę
          sie narazi eseldowcom moga go w końcu zniszczyć(politycznie),ostecznie maja ku
          temu odpowiednie środki (i doswiadczenie).
          PS
          Własnie na Polsacie mówią,że Andrzej ma zamiar doprowadzić do przedterminowych
          wyborów...
    • frosty Dyzma naszych czasów 23.11.01, 23:33
      Chciałem zrobić z tego osobny wątek,ale myślę,że będzie to pasować także tutaj.

Otóż zakończono prace nad filmem "Kariera Nikosia Dyzmy"(o karierze wnuka
      Nikodema właściwego).Oto co myślą o filmie scenarzysta i odtwórca roli głównej
      C.Pazura:
      "Według scenarzysty, Tomasza Kępskiego, film jest portretem współczesnej klasy
      politycznej. Dzisiaj satyra polityczna stała się u nas rzeczywistością -
      powiedział Bromski.

Według niego, Nikoś ma być Dyzmą naszych czasów. Nieuk, prostak i cham robi
      karierę wśród elit rządowych. Ci, na których głosowaliśmy zawiedli nas,
      pokazali, że nie nadawali się na swoje stanowiska - mówił reżyser.

Scenarzysta Tomasz Kępski dodał, że nie spodziewa się aby jakiś polityk się
      obraził, gdyż uzna, że film mówi nie o nim, lecz o jego koledze. [słusznie!:]]]

Odtwórca roli Nikosia Dyzmy, Cezary Pazura określił swego bohatera jako
      prostackiego aroganta, którego na szczyty władzy wyniósł przypadek. Pazura
      powiedział, że tworząc postać Nikosia kierował się słowami Aleksandra
      Sołżenicyna: Żadna władza nie demoralizuje, daje tylko okazję, a łajdak to
      wykorzystuje. Taki jest według Pazury współczesny Dyzma - w filmie i w wielkiej
      polityce." Cytat z Wirtualnej.
    • Gość: mcroti Re: Zapraszam na Lepper Party IP: 10.10.41.* 25.11.01, 20:38
      Hłe hłe hłe
      Co prawda już się skońćzyło ale warto zobaczyć co się tam działo
      Znaczy pod Gazeta Rock Cafe
      <a
      href="wyborcza.gazeta.pl/info/artykul.jsp?xx=574228&dzial=gdg0110&rze=gol_lok_duze4_6_8&tablica=doc
      ument">Zajrzyjcie tutaj:)))</a>
      • Gość: hela Re: Zapraszam na Lepper Party IP: *.*.*.* 26.11.01, 09:08
        Podobno wczoraj byl u was w Gdansku byl protest przeciwko Lepperowi . Wlasnie
        mowia o tym w Zetce. Papier toaletowy i te sprawy. Jedrus jest najwazniejsza
        informacja dnia. Dopiero potem sklonowany embrion i inne wiadomosci. Wszyscy
        robia mu reklame. A przeciez wystarczy po prostu go zignorowac. Niebyt medialny
        - to by go wkurzylo! No, ale media kochaja sensacje - roznego rodzaju. Pa.
        • Gość: mcroti Re: Zapraszam na Lepper Party IP: *.ibngr.edu.pl 26.11.01, 09:57
          To nie protest tylko to co za załączonych obrazkach
          Skiba i Janiszewski zrobili przesmiewczy heppening
          A sa w tym dobrzy bo maja ponad 20 letnią praktykę:)
          A srajtasmy troche w czasie heppeningu poszło:)
        • Gość: beast Re: Zapraszam na Lepper Party IP: 192.168.140.* 26.11.01, 10:04
          To tak jak z idiotami na forum,czasem trudno ich zignorować.
          A na Leppera nie można nałozyć embarga informacyjnego ,tak jak nie można na
          powiedzmy Kwasniewskiego,Olechowskiego czy Kalinowskiego(emabrgo na Kaliego-
          ha,ha,ha!)i to nie tylko formalnego,ale i nieformalnego,zawsze sie ktos
          wyłamie.I to jest jedna z dobyrch cech wolnego rynku.
          • lucy_z Re: Odwołają?????????? 27.11.01, 19:50
            • lucy_z Re: Odwołają?????????? 27.11.01, 19:52

Poddać się chyba nie podda????? Czy go odwołają???????
              Ale będzie cyrk. A jak lepperowcy pójdą z kosami na Belweder???
              • Gość: beast Re: Odwołają?????????? IP: 192.168.140.* / *.chelmnet.pl 27.11.01, 22:12
                To trzeba będzie...zablokować drogi:)))
    • Gość: Aka Broncie Leppera bo bedziecie BIEDNI IP: *.tnt36.det3.da.uu.net 30.11.01, 03:59
      Zgadza sie, Lepper jest czlowiekiem folkloru. Nie umie gadac odswietnym
      jezykiem jak inteligent lub kombinator z SLD. Atakuje prostym jezykiem.

Lepper jest chlopem, ktory broni Polskiej ziemi, aby byla TWOIM bagctwem a nie
      kogos z poza kraju.

Problem polega na tym ze Cimosiewicz i ta cala zgraja postkomunistow NIE zna
      interesu narodowego ani panstwowego.

80% kapitalu bankowego w obecnej Polsce jest w posiadaniu NIE Polakow, lecz
      obcokrajowcow, ktorzy wykorzystali slaba pozycje ekonomiczna Polakow.
      Czy Polacy w kraju sie na tym interesie bankowym wzbogacili i czy maja kozysci
      z operacji bankowych?

Teraz tak:
      80% Polakow w kraju nie posiada RZADNEJ wlasnosci. Komletnie nic. Nawet
      UCZCIWIE pracujac nie starcza im aby zaplacic czynszu.
      Zastanow sie dlaczego ?

Czy Ty ktory czytasz te moje slowa posiadasz w 100% jakos nieruchomosc (dom,
      ziemie itp) ?
      Jesli dzisiaj NIC nie posiadasz bo cie NIE STAC na kupno nieruchomosci to KIEDY
      w koncu bedziesz cos posiadac co bedzie jakims twim ZABESPIECZENIEM w
      przyszlosci?
      Jesli popierasz “polityke” postkomunistow L.Milera, to GWARANTUJE ze nigdy nie
      DOGONISZ ceny, aby cos kupic i ZAWSZE bedziesz biedny.

Ogromna czesc majatku WSPOLNEGO w Polsce wciaz POZOSTAJE w rekach latwych do
      SKORUMPOWANIA urzednikow administracji panstwowej roznego szczebla.
      Kto dzisiaj jest ta tzw. administracja panstwowa?
      Otuz ci co maja wladze w kraju tzn. komuchy z SLD.

To ci administratorzy panstwowi, ktorzy sa aktualnie przy wladzy chca
      sprzedawac JAK NAJSZYBCIEJ ta ziemie i nieruchomosci dla obywatela Uni
      Europejskiej za ceny, dla ktorego beda wyjatkowo NISKIE.
      Dlatego ze bedzie niska cena to ci z UE kupia, bo dla nich to maly wydatek.

Pamietaj ze ciebie PRZECIETNY Polaku jeszcze nawet na te DZISIEJSZE NISKIE ceny
      nawt NIE STAC.

Zachodni inwestorzy o tym doskonale wiedza, ktorzy kupia ta Polska nieruchomosc
      za BEZCEN a ty bedziesz DALEJ zbierac pieniadze, aby byc moze ODKUPIC w
      PRZYSZLOSCI za lat 20 ta ziemie czy nieruchomosc od tego "zachodniego
      inwestora", ale juz za PODWOJNA CENE, albo jak oni ustala.

Agentami tych inwestorow z Brukseli co chca SZYBKO zarobic na polskich
      nieruchomosciach wiesz kto bedzie?

Otoz agentami beda wlasnie SLD-owska administracja panstwowa, ktora jest
      dzisiaj PRZY WLADZY i zarzadza tymi nieruchomosciami.

Dlatego taki POSPICH SLD i tej calej kliki towarzysza L.Millera i Cimosiewicza,
      bo chca skozystac z okaji latwego zarobku.

O TO W TYM WSZYSTKIM CHODZI.

Kumple Cimosiewicza, ci zlodzieja z PRL-u i komunisci przebrani w demokratyczne
      szaty SLD beda handlazami polskich nieruchomosci i majac ten caly biznes w REKU
      chca sie dorobic ZNOWOZ bardzo SZYBKO bez grosza w keszeni.

Wiesz dalaczego liberalowie i postkomunisci przez ostatnie 5 lat BLOKOWALI
      ustawe o uwlaszczeniu i starali sie DORWAC do wladzy?
      SLD nie chcielo REFORMY uwlaszczenia dla obywateli polskich bo TY bys sie
      PRZYPADKIEM wzbogacil na tranzakcjach tego co bys najpierw posiadl a potem SAM
      sprzedawal.
      Posiadaczami majatku jest administracja i to wlasnie oni chca POSREDNICZYC i
      zarobic jak WLASCICIEL tego majatku.

Jedynym kapitalem komunistow byla i jest wladza, ktora zawsze wykorzystywali do
      zrobienia fortny kosztem spoleczenstwa.

SLD i Cimosiewicz nie chca PRZEGAPIC znowoz OKAZJI do zarobienia pieniedzy bez
      wlasnego kapitalu.

Oni NIE CHCA CZEKAC az ty UCIULASZ pieniadze za lat kilka i bedziesz w stanie w
      koncu kupowac nieruchomosci, bo prawdopodobnie komuchow juz wtedy nie bedzie
      przy wladzy i nic na tym nie zarobia. Dlatego sie spiesza.

Wlasnie o to chodzi ze nalezy USATALIC takie prawo, ktore TOBIE zagwarantuje
      kupno po niskiej cenie, wtedy kiedy UZBIERASZ pieniadze jesli ich jeszcze nie
      masz. Chodzi tez o to abys te nieruchomosci kupowal BEZ KONKURENCJI z tymi
      bogatymi z zachodu co maja WIECEJ pieniedzy od CIEBIE i bez podbijania ceny.

O to wlasnie walczy Lepper i LPR, bo oni wiedza ze za lat 5 TY bedziesz jeszcze
      ekonomicznie za slaby do PRZETARGU nieograniczonego i chce niedopuscic do
      sytucji, ze ty niby, ktory mieszkasz na Polskiej ziemi zostaniesz ZEPCHNIETY
      nie bedziesz jej mogl nabyc, bo cena szybko urosnie tak ze jej nigdy nie
      DOGONISZ.

Sa tacy ktorzy domagaja sie UWLASZCZYNIA tego kata w ktorym mieszkasz, aby
      stalo sie to twoja wlasnoscia i abys stal sie posiadaczem, ale wielu jest
      takich ze sie nie zgadza aby dawac takie prezenty za darmo.

Co nalezy zrobic?

NIE DOPUSCIC przez nastepne 12-15 lat do swobodnego obrotu ziema dla
      obcokrajowcow tzn. do momentu kedy ty DOGONISZ cene i bedziesz ZDOLNY
      ekonomicznie do kupowania nieruchomosci jak dzisiaj do kupna samochodu.
      Za 10 lat kupisz ta nieruchomosc i TY bedziesz sprzedawal za PODWOJNA cene, a
      nie jakis SLD-ski posrednik lub inwestor z zachodu.
      CIERPLIWOSCI drodzy rodacy Polacy, Ukraincy czy Zydzi i ci wszyscy co mieszkaja
      na Polskiej ziemi. Nie dajcie sie zrobic BOGATSZYM w „konia”.

BRONCIE Leppera, WYGONCIE Cimosiewicza z jego pomyslami, ktory dziala aby
      komunisci znowoz zarobili i OBCY zagrniczni inwestorzy.

O to wlasnie WALCZY ten folklorystyczny czlowiek Lepper, aby jego i Ciebie
      biednego znowoz NIE skrzywdzono, ze nie bedziesz mogl zostac wlascicielem
      nieruchomosci na ktorej bedziesz mogl TY zarobic pare zloty.

To nie o SLOWA chodzi, lecz o pieniadze, ktore ty mozesz zarobic lub stracic.

Nie DOPUSC do sprzedazy Polskiej ziemi do momentu, kiedy staniesz sie TY
      wlasnie jej autentycznym wlascicielem.
      • lucy_z Re: Lepper odwołany !!!!!!!! 30.11.01, 08:34

Marszałek Sejmu Marek Borowski powiedział, że Andrzej Lepper został odwołany z
        funkcji wicemarszałka Sejmu nie dlatego, że walczył z krzywdą i
        niesprawiedliwością, ale dlatego, że wzywał do naruszania prawa oraz lżył i
        poniżał ludzi.

W oświadczeniu wygłoszonym po odwołaniu Leppera marszałek Borowski powiedział,
        że w ciągu 10 lat istnienia demokratycznego Sejmu nie zdarzyło się jeszcze, aby
        odwołano wicemarszałka w takich okolicznościach.

Marszałek podkreślił, że zdecydowana większość posłów, od lewa do prawa,
        wyraziła wobec takiej postawy zdecydowany sprzeciw. Wyrazi l także nadzieję, że
        posłowie w tym sprzeciwie pozostaną solidarni również w przyszłości, w innych
        tego rodzaju przypadkach.

"Dziś podjęliśmy decyzję trudną, przykrą, ale konieczną" - zakończył marszałek
        Borowski.
        --------------------------
      • petelka Re: Do Ake 30.11.01, 12:10
        Czy to obowiązkowe,że o godz. 03,59 takie głupoty przychodzą do głowy? To ja
        wolę spać!
      • Gość: Andy Re: do Ake IP: *.*.*.* 30.11.01, 14:46
        Masz wiele racji, ze wielu rodakow niewiele posiada, ale w jednym na dzisiaj bodaj
        najwazniejszym punkcie mianowicie sprzedazy ziemi obcokrajowcom jest za duzo demagogii
        jak i niewiedzy. byloby niezle aby w koncu polskie media przedstawily jak sprawa naprawde
        wyglada: ZAINTERESOWANIE KOPNEM ZIEMI ROLNICZEJ W POLSCE JEST ZADNE- NULL-ZERO:
        Natomiast KOOPERACJA Z POLSKIMI ROLNIKAMI - JEST DOSC DUZE:
        Pojmujesz roznice ???
        Zaden producent rolny na zachodzie nie przeniesie sie nigdy do Polski - bo po co???
        On ma na miejscu dosyc do roboty, opracowana logistyke produkcji i subwencje .
        Pojaka cholere wszystko rzucac i pchac sie do kraju w ktorym nietylko nie ma nawadnianych pol,
        nie ma opracowanych systemow dostaw i odbiorow, a nawet porzadnych drog i transportu.
        nawet spekulant nie jest zainteresowany ziemia rolna bo nie bedzie mial komu sprzedac.
        KOOPERACJA; WSPOLPRACA; WSPOLNY RYNEK ZBYTU PRODOKTOW - to jest to,
        Ale powiedz mi jaki rolnik niemiecki czy holenderski zainwestuje np w prod. 50 ha salaty
        bez zabezpieczenia ze strony polskiego producenta ???
        Gdyby nawet 10 rolnikow zalozylo spolke i weszlo w umowy z producentem holenderskim
        czym zagwarantuja ,ze produkcja zostanie wykonana ??? Dobrym slowem ???
        Nikt w Europie nie kupuje ziemi rolnej w obcym kraju pod uprawe - taki numer sie poprostu nie
        kalkuluje -praktykuje sie natomiast spolki prod. - handlowe.
        Nie warto straszyc ludzi jakas bzdura, lepiej ich uswiadomic.
        Jestem dziennikarzem -robilem dosyc Interviev (Niemcy, Holandia) w tej sprawie
        Pozdrowienia
    • Gość: jaro Re: Latający cyrk Andrzeja Leppera IP: *.pppool.de 03.12.01, 22:30
      Uśmiechnij się!
      Jutro będzie Lepper!

Pewnie to już powiedzonko z brodą, ale mi się podoba :-)
      • Gość: Polska Re: V-ce Marszalek Sejmu Pan Andrzej Lepper IP: *.browardlibrary.org 05.12.01, 01:36
        Napisze krotko.
        Nigdy w Naszej Ojczyznie prawdziwy Patriota-Polak nie mial zadnego moralnego wsparcia
        nie mowiac juz o poszanowaniu. Czy to polskie spoleczenstwo tak zasleplo i ogluchlo ze
        nie rozpoznaje co cuchnie a co pachnie. Co z nim robili i co robia kurwy zydowskie co
        zadomowily sie wszedzie i tylko potrafia krasc,sprzedawac kraj Nasz, spychac nas w
        niewole - kogo????? Czy nie potraficie Polacy juz rozrozniac ze bedziecie sie dlawic
        wlasna sraczka - stale macie jakies zagraniczne zadluzenia, brak czy jakies tam dziury w
        budzecie, etc. Zyjecie tak jak lachy - a wkrotce to nie bedziecie zyli wogole, bo nie
        mieliscie i nie macie zadnego wlasnego zdania,rozeznania po co zyc i jak zyc. Potraficie
        tylko szpanowac jeden przed drugim - po co i na co- czy sie zastanowiliscie. Po co sie
        mnozycie i zenicie aby byc niewolnikami i wydawac nastepnych niewolnikow dla zyda do
        podcierania jego dupy. Na co wam uniwersytety i tytuly magistrow ,inzynierow - aby sobie
        na drzwiach wieszac, czy na furtkach wejsciowych. A pies was sral, jak takie zycie
        chcecie miec. Lepiej sie wykastrujcie i niech ta ziemie przejma inni razem z magistrami
        niewolnikami i prezydentem i sejmem co jego najjasniejsza. Huj wam w ten splasdzczony
        polski lepek.
        Jeszcze jedno nie kontaktowano sie i nic nie ma wspolnego Pan Andrzej Lepper z moim
        zapisem na Inter.No wysilajcie sie szanowni dupcy na moja zapiske. Sram na was .
        • Gość: Detektyw Re: V-ce Marszalek Sejmu Pan Andrzej Lepper IP: *.4c.pl 05.12.01, 08:04
          Chyba poznaje ten styl: jestes Lepperem???
          • Gość: beast Re: V-ce Marszalek Sejmu Pan Andrzej Lepper IP: 192.168.140.* / *.nsm.pl 05.12.01, 23:16
            Przeciez pisze ,ze nie ma z Nim nic wspolnego.Marszałkowi nie wierzysz?;)
          • Gość: POLSKA Re: dla dedektywa IP: *.browardlibrary.org 14.12.01, 00:12
            Jestes zlym de-dektywem i nigdy nie bedziesz zadnym. Jestes do du-dupy de-
            degradowany na dyktoewgo dektywa. Modl sie bys mial prad i wode. Niedlugo
            zdejma ci ten szmatlawy internet i bedziesz spierdalac na bezrobocie
            zatwierdzone przez zapierdzony sejm warsiawski. Pakuj walizki juz teraz i
            spierdalaj do izraela dopuki jeszcze wpuszczaja. Tu juz nie istniejesz. Cial de-
            de-dyka dedektyw.
        • Gość: don't Re: V-ce Marszalek Sejmu Pan Andrzej Lepper IP: *.ibl.bm 07.12.01, 15:21
          Honey,
          do you need some treatment? If you tried hard, you'd find some good doctors in
          your place.
          And... stay away from us, please.
          • Gość: POLSKA Re: DO don´t IP: *.browardlibrary.org 14.12.01, 00:25
            Oj,Oj bardzo zly English. Some - uzywa sie nie w takim zdaniu jak sformulowal je
            autor, doctors - odnosi sie do tytulow naukowych a nie do lekarzy. Polecam
            slownik p. Stanislawskiego do kupienia i posiadania. Studiowac nie trzeba bo
            przyszlosc twoja nie przwiduje mowy j. angielskiego,jezeli juz to ucz sie
            niemieckiego bo mieszkasz nie w Gdansku a w Danzing. Przejzyj ostatnie gazety
            wychodzace w Niemczech ale popros dobrego tlumacza aby ci przeczytal na polski.
            Mysl ze jestes zamieszkujacy Polske ale prawda jest taka ze jestescie juz
            sprzedani przez Zydorzadzacych w dobre rece, ktore beda wam dobrze w kaczy lepek
            lac i w dupe kopac ze slowami polska swinia - bo swinie jestescie dobre. Oj
            sprawdziliscie sie na wszystkich kontynentach w kradziezy, robieniu nieslubnych
            dzieci, porzucaniu rodzin, morderstwach oj macie to z macic matczynch wyssssane.
            A huj wam w serce - macie na co zasluzyliscie obdarte niepokalane.
            • Gość: Ed Re: DO don´t IP: 10.100.3.* 28.01.02, 10:52
              Sądziłem, że w kruchcie uczą jeszcze przynajmniej poprawnej i kulturalnej
              polszczyzny. Po tym poście tracę już całkowitą nadzieję na jakiekolwiek
              wartości edukacyjne.
              • Gość: Polska Re: CZYTAC WSZYSCY - Don't tez !!! IP: *.browardlibrary.org 06.02.02, 18:56
                Ty nie sadz a wystaw uszy i wytrzeszcz oczy - i przejasnij sobie umysl , na
                pewno pamietasz tego co to " nie chce a musze" i dostal nagrode Nobla. Widzisz
                on sie nie wysilal poprawna polszczyzna , bo co to jest poprawna polszczyzna i
                przez kogo zapisana?????? On kradl i rozdawal zagranicy a o tobie i takich jak
                ty nie myslal. Ty jestes zero w/g takich jak on. Andrzej chociaz walczy aby cos
                zostalo w Polsce dla Ciebie i twoich co ich pozostawisz po sobie na tej Ziemi.
                Wkrotce zapomnisz swojego Ojczystego jezyka jak staniesz sie "unijjja
                europejska". Przypomnij sobie i popatrz na obraz Matejki - gdzie Rejtan rzucil
                sie aby nie dopuscic do Rozbiorow prez Targowice. To dokladnie dzieje sie
                teraz z Polska a Targowica to Unia Europejska. Radze zrozumiec P.Andrzeja
                LEPERA i wesprzec tego P A T R I O T E POLSKI !!!!!!!!!!!!
        • Gość: Ed Re: wrażliwy banita IP: 10.103.4.* 28.01.02, 11:04
          Wyjątkowo wrażliwy nos nie mówiąc o wyszukanym języku. Lepiej pozostań na
          swojej banicji. Stamtąd lepiej odczuwać gorzkie żale własnej nieudolności.
    • Gość: jaru Re: Latający cyrk Andrzeja Leppera IP: *.pppool.de 05.12.01, 22:24
      Słyszałem ostatnio w radiu słowa, po których pojawił się komentarz, że to nie
      Lepper przemawiający we Włocławku, lecz Mussolini, który w kilka miesięcy po
      ich wypowiedzeniu był już premierem...
    • Gość: beast Re: Latający cyrk Andrzeja Leppera IP: 192.168.140.* / *.chelmnet.pl 09.12.01, 00:14
      "Zapytywania" insynuujące korupcje kilku znanych polityków,bez dowodów
      (okazało sie,że "świadkiem" imbecyla jest wariat:) ,tradycyjnie nieco
      socjotechniki (mówienie o kims per S. ma sugerować jego konflikt z prawem,
      niejaki Andrzej L. powinien wiedzieć o tym najlepiej),zamieszanie wokól
      detektywa Rutkowskiego(a wszyscy zastanawiali sie skąd się ten facet wział na
      listach Samoobrony),do tego wybór posłanki Samoobrony pozostającej w konflikcie
      z prawem do Trybunału Stanu-to tylko niektóre osiągnięcia Jedrka z ostatniego
      czasu.
      To ma Go stawiac na pozycji zagrożenia polskiej demokracji.Faktycznie nasza
      demokracja rachityczna taka,niewyrosnięta,chorowita ale nawet ona zasłuzyła na
      porządnego wroga:)
      Andzrej Lepper za to jest tylko Pierwszym Wrzodem na Tyłku
      Rzezcpospolitej,którego trzeba sie po prostu pozbyć.Pomoże w tym coraz
      prężniejsze Stowarzyszenie Osób Pokrzywdzonych przez Andrzeja Leppera,coraz
      większa liczba ludzi przyznaje sie do kontaktów z Wrzodem w jego wczesniejszych
      czasach jego kariery i do tego,że zostali przez niego natsepnie oszukani.Tak
      jak wyborcy...
      • lucy_z Re: Latający cyrk Andrzeja Leppera 09.12.01, 00:23

> Andzrej Lepper za to jest tylko Pierwszym Wrzodem na Tyłku

cyt. Wrzodem, nie mylić z Wrzodakiem:)
        Beast, to Ty też jeszcze drugi nocny Marek jesteś??? Ja jestem trzeci!!!!
        Kiedyś o tym pisałeś. Tylko te nocne Marki lubią rano spać długo a nie zawsze
        się da:)))
        • Gość: Piotr Re: Latający cyrk Andrzeja Leppera IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 09.12.01, 00:31
          lucy_z napisał(a):

> Gość portalu: beast napisał(a):
          >
          > > Andzrej Lepper za to jest tylko Pierwszym Wrzodem na Tyłku
          >
          >
          > cyt. Wrzodem, nie mylić z Wrzodakiem:)
          > a co się stanie jak ktoś pomyli?
          nic, drugi obrońca pokrzywdzonych:-)
          Poparcie jakie ma Lepper pokazuje że nie jest dobrze, jeżeli leppera skasują
          pojawi się następny który spróbuje wykorzystać niezadowolenie.
          myślę że jeżeli nastroje społeczne się nie poprawią to może być nie wesoło :-(
          • Gość: beast Re: Latający cyrk Andrzeja Leppera IP: 192.168.140.* / *.nsm.pl 09.12.01, 00:40
            Lepper tak łatwo sie nie podda,wiec jesli pojawi sie kolejny/ni kandydat/ci na
            Robin-Złuda,to podzielą się poprciem,a ambicje nie pozwolą sie zjednoczyć.
      • petelka Re: Latający cyrk Andrzeja Leppera 10.12.01, 10:00
        Coś mi się wydaje, że ostatnie posunięcie Andrzeja L. (z udziałem Polaków w
        ataku na WTC) może przynieść pozytywne skutki. Mam nadzieję, że dzięki temu
        przynajmniej parę osób z jego elektoratu zrozumie z kim ma do czynienia.
        • Gość: Dark Re: Latający cyrk Andrzeja Leppera IP: 62.89.106.* 10.12.01, 15:58
          A ja chyba na niego zagłosuję. Gościu ma kontakty z kosmitami którzy
          przylecieli helikopterem i zabrali wszystkie zarażone wąglikiem krowy.
          Jestem polany!!!
          • Gość: beast Re: Latający cyrk Andrzeja Leppera IP: 192.168.140.* 10.12.01, 16:06
            Heh,no tak ale to nie kabareton.Chociaż...:)
            • lucy_z Re: Latający cyrk Andrzeja Leppera 10.12.01, 20:32

> Heh,no tak ale to nie kabareton.Chociaż...:)

Strzeżcie się Lepper jest dzisiaj w Gdańsku ;)))
              Jak wyczytałam na onet.pl - Ambasada USA nie przyjęła "rewelacyjnych
              dokumentów" Leppera i przekazała je władzom polskim.
              Pętelko:) Ja nie wiem, czy ci ludzie przejrzą tak szybko na oczy. To takie jakieś
              zaślepienie,jak w bajce -"król jest nagi", widzą i udają, że nie widzą :(((
              • Gość: beast Re: Latający cyrk Andrzeja Leppera IP: 192.168.140.* 11.12.01, 01:01
                Był dzisiaj w Gdansku???Faktycznie korki jakby wieksze;)
                • Gość: jaro36 Re: Latający cyrk Andrzeja Leppera IP: 212.187.240.* 11.12.01, 09:17

> Był dzisiaj w Gdansku???Faktycznie korki jakby wieksze;)
                  Andrju byl dzisiaj w miescie, i tylko tyle? Ze korki jakby wieksze? Przeciez -
                  gdzie stapnie - bije zrodelko prawdy, gdzie spojrzy - wyrasta drzewko oliwne,
                  gdzie sie zatrzyma - tam kraj mlekiem i miodem plynacy...
                  A tak powaznie, czy ktos moze mnie uspokoic, ze Neptun stoi tam, gdzie stal?
                  Obawiam sie, czy czasem nie pobiegl byl na rogatki pozegnac trojzebem jego ex-
                  wicemarszalkowskie cztery litery. Znany jest Krol z niewzruszonej spokojnosci
                  swojej, osobliwie gdy mlodz gdanska przyjdzie ochota z Jego Wysokoscia
                  poswawolic, ale t e g o, na Jowisza, mogl nie zdzierzyc!
              • petelka Re: Latający cyrk Andrzeja Leppera 12.12.01, 10:20
                lucy_z napisał(a):

> Pętelko:) Ja nie wiem, czy ci ludzie przejrzą tak szybko na oczy. To takie jaki
                > eś
                > zaślepienie,jak w bajce -"król jest nagi", widzą i udają, że nie widzą :(((
                No i niestety Lucy miałaś rację. Właśnie wczoraj usłyszałam zdanie jak to "Z Tego
                Jedynego Prawdziwego Polaka, Jedynego Który Mówi Prawdę" te wredne komuchy chcą
                zrobić wariata. Naprawdę ręce opadają.

• Gość: mcroti Re: Popis w Polsacie IP: 10.10.41.* 11.12.01, 20:14
      Nie wiem czy oglądaliscie ale było fantastycznie
      I o krasnoludkach co do talerza wchodzą i o marsjanach co do nas wkrótce przylecą
      Ale najlepszy był telesondaż
      Nieco ponad 51 proc. nie wierzy w to co mówi Andrew a reszka czyli ponad 48 proc. TAK!!!
      Myslę, że już czas pakować walizki

Sharky, ty może lepiej tutaj nie przyjeżdzaj tylko od razu staraj sie o papiery politycznego
      • Gość: beast Re: Popis w Polsacie IP: 192.168.140.* 12.12.01, 16:49

> Ale najlepszy był telesondaż
        > Nieco ponad 51 proc. nie wierzy w to co mówi Andrew a reszka czyli ponad 48 pro
        > c. TAK!!!

Głosowały chyba krasnoludki marsjanie.Tylko którzy Mu nie wierzą?!;)
        • Gość: mcroti Re: Popis w Polsacie IP: *.ibngr.edu.pl 12.12.01, 17:17
          W jedynce wieczorem było jeszcze gorzej
          To było żałosne jak kilku prominentnych polityków debatowało w towarzystwie naszego Andrew nad jego
          portretem psychogiczno-ideologiczno-fizjologicznym przy okazji podszczypując się w tyłeczki
          A co na to Andrew
          On swoje
          A co na to teleaudio
          Ponad 25 tys. głosów poparcia dla Andew wobec 24 tys. przeciwko
          Ja powaznie zaczałem myslec o pakowaniu walizek
          • Gość: beast Re: Popis w Polsacie IP: 192.168.140.* 12.12.01, 17:32
            Nie łam się,łam blokady-jak to się mówiło parę lat temu;)
            Nad emigracja trzeba by sie zastanowić gdyby Andrew został premierem...
    • Gość: beast Andrzej jak Gołota? IP: 192.168.140.* 12.12.01, 17:38
      Podobno A.L. był kiedys bokserem(calkiem byc może ,że prawda to taka sam jak...
      inne wypowiedzi ludzi Sammobrony:) .Frasyniuk własnie mówi w TV4 ,że chetnie
      skrzyzowałby z nim rękawice(Fras jest prezesem klubu boxerskiego we Wrocławiu).
      Kto wygra???
      Niepokonay w profesjonalnej kareierze Andrzej "Brona" Lepper,czy wracający po
      cięzkim K.O. Władysław"Szofer" Frasyniuk?I kto bedzie walił po jajkach?
      • lucy_z Re: Andrzej jak Gołota? 12.12.01, 18:14

> Podobno A.L. był kiedys bokserem(calkiem byc może ,że prawda to taka sam jak...
        > inne wypowiedzi ludzi Sammobrony:) .Frasyniuk własnie mówi w TV4 ,że chetnie
        > skrzyzowałby z nim rękawice(Fras jest prezesem klubu boxerskiego we Wrocławiu).
        > Kto wygra???
        > Niepokonay w profesjonalnej kareierze Andrzej "Brona" Lepper,czy wracający po
        > cięzkim K.O. Władysław"Szofer" Frasyniuk?I kto bedzie walił po jajkach?

Wiecie co? Już mam taki niesmak jak to oglądam i tylko wrodzona kultura nie
        pozwala mi napisać co mi się robi i co mi się chce.........;)
        • Gość: mcroti Re: Andrzej jak Gołota? IP: 10.10.41.* 12.12.01, 19:34
          lucy_z napisał(a):

> Wiecie co? Już mam taki niesmak jak to oglądam i tylko wrodzona kultura nie
          > pozwala mi napisać co mi się robi i co mi się chce.........;)
          Ale ja wiem co robisz
          wyłączasz lub przełączasz telewizor aby nie doszło do krótkiego spięcia:))))))))))))
          • lucy_z Re: Andrzej jak Gołota? 12.12.01, 19:40

> ***
            > Ale ja wiem co robisz
            > wyłączasz lub przełączasz telewizor aby nie doszło do krótkiego spięcia:)))))))
            > )))))

Oj Mcroti:) Nie mogę jaśniej się wyrazić bo mnie zabanujesz ;))))))
    • petelka Re: Latający cyrk Andrzeja Leppera 19.12.01, 09:26
      Za GW: <W prasie pojawią się ogłoszenia Samoobrony, w których Krzysztof
      Rutkowski i Zbigniew Nowak - posłowie, którzy odeszli z klubu tego ugrupowania -
      zostaną określeni mianem "zdrajców wyborców" - zapowiada Andrzej Lepper.>
      Szkoda, że nie nazwie ich od razu "zdrajcami narodu":)
      • Gość: koprofag Re: Latający cyrk Andrzeja Leppera IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 19.12.01, 09:45
        petelka napisał(a):

> Za GW: <W prasie pojawią się ogłoszenia Samoobrony, w których Krzysztof
        > Rutkowski i Zbigniew Nowak - posłowie, którzy odeszli z klubu tego ugrupowania
        > -
        > zostaną określeni mianem "zdrajców wyborców" - zapowiada Andrzej Lepper.>
        > Szkoda, że nie nazwie ich od razu "zdrajcami narodu":)

proponuje jeszcze inne znane skonikad skroty:
        Platni Zdrajcy Pacholki Rosji (to chyba moczulski)
        Zaplute Karly Reakcji (to jest jeszcze starsze ale dobre:))

• petelka Re: Latający cyrk Andrzeja Leppera 20.12.01, 10:30
          Opinia przeczytana w wp.:
          "Podobno Lepper w Wigilię, po północy, będzie mówił ludzkim glosem. Ale na
          krótko niestety":)))
    • Gość: sensor Re: Latający cyrk Andrzeja Leppera IP: 10.10.46.* 20.12.01, 11:37
      jjj
      • Gość: mcroti Re: Latający cyrk Andrzeja Leppera IP: 10.10.41.* 20.12.01, 21:33
        Gość portalu: sensor napisał(a):

> jjj

jjj...
        Jjędrus jjjestem jjjasnie panstwo
        • Gość: beast Re: Latający cyrk Andrzeja Leppera IP: *.nsm.pl 21.12.01, 01:45
          Heh,podejrzewam ,że tamto to byl post nr 13 999.
          • Gość: Piotr Re: Latający cyrk Andrzeja Leppera IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.02, 17:23
            jak wczoraj oglądałem sprawozdanie z sejmu, gdzie najpierw jakaś nawiedzona z
            mównicy klepała pacierz, a potem odbywała się tam lepperiada to miałem ochotę
            zadzwonić po pogotowie, najlepiej to z Łodzi :-)
            • Gość: lucy_z Re: Latający cyrk Andrzeja Leppera IP: 192.168.0.* 25.01.02, 18:11
              Gość portalu: Piotr napisał(a):

> jak wczoraj oglądałem sprawozdanie z sejmu, gdzie najpierw jakaś nawiedzona z
              > mównicy klepała pacierz, a potem odbywała się tam lepperiada to miałem ochotę
              > zadzwonić po pogotowie, najlepiej to z Łodzi :-)

Znowu cyrk w sejmie. Znowu Lepper chce się pokazać. Pół godziny temu, Płażyński
              mówił, że Lepper wygłasza "przemówienie" prawie przy pustej sali.
    • Gość: sombre Re: Latający cyrk Andrzeja Leppera IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 25.01.02, 18:10
      Już sobie ostrzę zęby na wieczorne wiadomości. Ten dewiant oskarżył chyba
      dzisiaj wszystko co na dwóch łapach chodzi... Np. Balcerowicza o zbrodnię
      ludobójstwa, w której to pomagał mu Kwaśniewski :-D)))
      • lucy_z Re: Latający cyrk Andrzeja Leppera 25.01.02, 18:20
        Gość portalu: sombre napisał(a):

> Już sobie ostrzę zęby na wieczorne wiadomości. Ten dewiant oskarżył chyba
        > dzisiaj wszystko co na dwóch łapach chodzi... Np. Balcerowicza o zbrodnię
        > ludobójstwa, w której to pomagał mu Kwaśniewski :-D)))

Naprawdę??? Nic o tym nie wiem. Wiesz, nie wiem czy tych głupot słuchać.
        Niepotrzebnie się denerwuję;)))))
        • Gość: sombre Re: Latający cyrk Andrzeja Leppera IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 25.01.02, 18:40
          Witaj Lucy :))) Oskarżył oskarżył....chyba nie pierwszy zresztą raz o to
          biednego Balcerka. Słyszałem w trójce. Ja zaraz zapuszczę sobie Fakty z Pięknym
          Lisem ;) a potem chyba jeszcze w ramach powtórki z rozrywki państwowe
          PSL-News :))) Ale będzie to , że się posłużę oksymoronem, smutna radość...
          :)))
          • lucy_z Re: Latający cyrk Andrzeja Leppera 25.01.02, 18:45
            Gość portalu: sombre napisał(a):

> Witaj Lucy :))) Oskarżył oskarżył....chyba nie pierwszy zresztą raz o to
            > biednego Balcerka. Słyszałem w trójce. Ja zaraz zapuszczę sobie Fakty z Pięknym
            >
            > Lisem ;) a potem chyba jeszcze w ramach powtórki z rozrywki państwowe
            > PSL-News :))) Ale będzie to , że się posłużę oksymoronem, smutna radość...
            > :)))

Ja się cały czas zżymam na głupotę ludzką przy wyborach:((((((((
            A cyrku wolała bym może nie oglądać a z drugiej strony trudno udawać, że tego
            nie ma.
            Pozdrawiam:))
            • Gość: fulmar Re: Latający cyrk Andrzeja Leppera IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 26.01.02, 16:27
              Tak, to, że nie chcemy widzieć problemu nie znaczy, że go nie ma. A posłów mamy
              takich jak społeczeństwo, też wściekam się na ludzką głupotę ale pytam się sam
              siebie, czy mam się obrażać na Naród i wyjechać w diabły? Przecież tu jest moje
              miejsce a takie numery pokazują jedynie, ile czeka nas pracy aby odrobić peerel.
              A co do A.L. i jego organizacji to zobaczycie, że niedługo przyjdą do Sejmu
              każdy ze swoją laską i strażą marszałkowską. Potem w parku sejmowym postawią
              okrągły namiot i będzie komplet :-D)))/(((. Cholera, obym nie okazał się
              prorokiem...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka