Dodaj do ulubionych

Majątki gdańskich radnych

IP: *.sm-rozstaje.pl 20.12.06, 16:10
Kiepski interes z takiej pizzerii, a zawsze myślałem że Leone jest popularna
i z tradycją
Obserwuj wątek
    • Gość: ROTFL Skąd Jaworski ma samochód za 400.000 złotych? IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 21.12.06, 10:25
      I jak go utrzymuje, bo samo ubezpieczenie takiego auta to prawie 50 tysięcy?
      Czyżby Kurski aż tak dobrze dbał o swoje pieski?
      • Gość: Paweł Jaworski Re: Skąd Jaworski ma samochód za 400.000 złotych? IP: *.gprspla.plusgsm.pl 21.12.06, 18:50
        Wigdy nikogo nie obrażałem, proszę się ujawnić gdyż nazwał mnie Pan "PSEM"
        Możemy się spotkać w sądzie. Mój samochod jest wart około 35 tysięcy złotych -
        rocznik 1997 (to już prawie 10 lat. A ubezpieczenie ze zniżką to 3500 zł
        • Gość: andrzejek Re: Skąd Jaworski ma samochód za 400.000 złotych? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.06, 22:07
          Wielki glu*ek odgrazajacy sie na prawo i lewo sadami. Litosci.
          • Gość: JAWORSKI Re: Skąd Jaworski ma samochód za 400.000 złotych? IP: *.crowley.pl 28.12.06, 13:44
            Widzę, że Pan - " przyjaciel PO" takze lubi obrażać w sieci, bo czuje się
            bezskarny. No cóż, swoim zachowaniem nie szkodzicie mi ale sobie i PO.
    • Gość: Paweł Jaworski Do Pani Redaktor IP: *.gprspla.plusgsm.pl 21.12.06, 19:01
      Szanowna Pani Redaktor
      Proszę kierować się w swojej pracy rzetelnością i precyzją, a nie szukać i
      robić tanich sensacji. Z deklaracji dowiedziała się Pani Redaktor, że mój
      samochód to rocznik 1997 wart około 35 ooo zł, i robi Pani sensację że jeżdzę
      AUDI A8.
      Z poważaniem,
      Paweł Jaworski
      • Gość: 3citier Re: Do Pani Redaktor IP: *.interecho.com 22.12.06, 09:33
        kogo to obchodzi... jakim kto stoi w korkach autem, ile jest warte jakies
        smieszne mieszkanie... wiekszosc tych nazwisk nic mi nie mowi, te nazwiska dla
        mnie nie istnieja, te nazwiska nic dla mnie nie znacza
        • Gość: Piton Oświadczenia majątkowe to lipa. IP: *.chello.pl 23.12.06, 15:27
          Studenci maja oszczednosci, ludzie na stanowiskach zarabiaja po kilkanascie
          tysiecy, z czego utrzymuja domy, mieszkania, dzialki i jezdza dobrymi
          samochodami. W mojej skromnej ocenie szara strefa ma sie znakomicie. Niektorzy
          nie maja nic, utrzymuja sie z diety radnego, ale biora kredyty. Do tego: jak
          mozna dwa mieszkania wycenic na 340 000 PLN? Rozumiem, ze sa to mieszkania w
          Leborku (nikogo nie obrazajac). Kolejny bubel prawny.
    • Gość: igrek Majątki gdańskich radnych IP: *.chello.pl 24.12.06, 13:52
      Ciekawe co Borowczak wykłada na Akademi ... . Chyba jak psuc gospodarke a samemu
      sie nieźle dorobic!
    • Gość: andrzejek Patrycja Mlejnek-Galeza jest z PO ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.06, 22:03
      Patrycja MLEJNEK-GALEZA jest z PO a nie z PiSu Pani Redaktor ...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka