Gość: Pizzeria 3tys/m-c? IP: *.sm-rozstaje.pl 20.12.06, 16:10 Kiepski interes z takiej pizzerii, a zawsze myślałem że Leone jest popularna i z tradycją Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ROTFL Skąd Jaworski ma samochód za 400.000 złotych? IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 21.12.06, 10:25 I jak go utrzymuje, bo samo ubezpieczenie takiego auta to prawie 50 tysięcy? Czyżby Kurski aż tak dobrze dbał o swoje pieski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Jaworski Re: Skąd Jaworski ma samochód za 400.000 złotych? IP: *.gprspla.plusgsm.pl 21.12.06, 18:50 Wigdy nikogo nie obrażałem, proszę się ujawnić gdyż nazwał mnie Pan "PSEM" Możemy się spotkać w sądzie. Mój samochod jest wart około 35 tysięcy złotych - rocznik 1997 (to już prawie 10 lat. A ubezpieczenie ze zniżką to 3500 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzejek Re: Skąd Jaworski ma samochód za 400.000 złotych? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.06, 22:07 Wielki glu*ek odgrazajacy sie na prawo i lewo sadami. Litosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAWORSKI Re: Skąd Jaworski ma samochód za 400.000 złotych? IP: *.crowley.pl 28.12.06, 13:44 Widzę, że Pan - " przyjaciel PO" takze lubi obrażać w sieci, bo czuje się bezskarny. No cóż, swoim zachowaniem nie szkodzicie mi ale sobie i PO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Jaworski Do Pani Redaktor IP: *.gprspla.plusgsm.pl 21.12.06, 19:01 Szanowna Pani Redaktor Proszę kierować się w swojej pracy rzetelnością i precyzją, a nie szukać i robić tanich sensacji. Z deklaracji dowiedziała się Pani Redaktor, że mój samochód to rocznik 1997 wart około 35 ooo zł, i robi Pani sensację że jeżdzę AUDI A8. Z poważaniem, Paweł Jaworski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3citier Re: Do Pani Redaktor IP: *.interecho.com 22.12.06, 09:33 kogo to obchodzi... jakim kto stoi w korkach autem, ile jest warte jakies smieszne mieszkanie... wiekszosc tych nazwisk nic mi nie mowi, te nazwiska dla mnie nie istnieja, te nazwiska nic dla mnie nie znacza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piton Oświadczenia majątkowe to lipa. IP: *.chello.pl 23.12.06, 15:27 Studenci maja oszczednosci, ludzie na stanowiskach zarabiaja po kilkanascie tysiecy, z czego utrzymuja domy, mieszkania, dzialki i jezdza dobrymi samochodami. W mojej skromnej ocenie szara strefa ma sie znakomicie. Niektorzy nie maja nic, utrzymuja sie z diety radnego, ale biora kredyty. Do tego: jak mozna dwa mieszkania wycenic na 340 000 PLN? Rozumiem, ze sa to mieszkania w Leborku (nikogo nie obrazajac). Kolejny bubel prawny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igrek Majątki gdańskich radnych IP: *.chello.pl 24.12.06, 13:52 Ciekawe co Borowczak wykłada na Akademi ... . Chyba jak psuc gospodarke a samemu sie nieźle dorobic! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzejek Patrycja Mlejnek-Galeza jest z PO ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.06, 22:03 Patrycja MLEJNEK-GALEZA jest z PO a nie z PiSu Pani Redaktor ... Odpowiedz Link Zgłoś