roslon3 30.01.07, 23:57 Słuchajcie, jak można, gdzie i przez kogo zamówić jedzenie jakieś w internecie? Proszę o rady. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: t Re: jedzenie przez internet IP: *.softlab.gda.pl 31.01.07, 00:23 ja korzystalem z www.dodomku.pl wszystko bylo ok.spory wybor ale dosc drogo. produkty maja chyba z bomi Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: jedzenie przez internet 31.01.07, 00:27 "Do domku" jest solidną firmą, korzystałam wielokrotnie. Ceny nieco wyższe (średnio 20-30 groszy), a zakupy robią w Bomi. Jest jeszcze jedna firma gdzie można zamówić takie zakupy, ale nie pamiętam nazwy, jak znajdę to tu dopiszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agulec Re: jedzenie przez internet IP: *.chello.pl 31.01.07, 15:12 A mnie by interesowało jedzenie tez do dom ku, ale ciepłe :) Macie do polecenia jakies "internetowe bary" ??? Wiem, z ejest duzo punktów "na telefon", ale moze sa tez "przez interenet" ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paddinktun Re: jedzenie przez internet IP: *.gdynia.mm.pl 31.01.07, 17:40 To zalezy gdzie mieszkasz, bo sa strefowe ograniczenia zapewne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paddinktun Niestety, zaden z gdynskich barow i restauracji... IP: *.gdynia.mm.pl 31.01.07, 17:57 ...nie ma strony www. Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: jedzenie przez internet 31.01.07, 18:54 We Wrzeszczu niestety nie znalazłam żadnego baru, skąd można zamówić jedzenie z dostawą poprzez internet, wyłącznie telefonicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Tino - Trójmiasto i kolice IP: 135.245.72.* 31.01.07, 18:58 www.tino.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś