Gość: M&M IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 17.04.03, 10:17 Materiałów dot. katastrofy niezidentyfikowanego obiektu latającego w 1959 r. w Gdańsku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mottlauspucker Re: Poszukuję!!! 17.04.03, 11:22 Gość portalu: M&M napisał(a): > Materiałów dot. katastrofy niezidentyfikowanego obiektu latającego w 1959 r. > w Gdańsku. To było w Gdyni a nie w Gdańsku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M&M Re: Poszukuję!!! IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 18.04.03, 10:27 :)weryfikator zadziałał - w końcu ktoś kto choć trochę w temacie...może masz jakieś materiały? Udało mi się tylko zdobyć 2 zdjęcia i to w wersji elektronicznej :(((... Odpowiedz Link Zgłoś
mottlauspucker Re: Poszukuję!!! 18.04.03, 11:06 Wybacz ale nie bardzo mnie interesują UFO. O tym wypadku z 1959 (?) kiedyś czytałem w jakimś czasopiśmie, a pamiętam że w Gdyni bo on ponoć wpadł do basenu portowego i potem go tam nurkowie szukali. Jedyne co Ci mogę pomóc to dać ci namiary na ufologa z Sopotu którego kiedyś przelotnie poznałem w necie - jego strona ma adres www.totalizm.of.pl/ Tam są namiary, jak się z nim skontaktować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M&M Re: Poszukuję!!! IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 22.04.03, 11:16 BARDZO CI DZIĘKUJĘ!!! AHO pozdrawia! Odpowiedz Link Zgłoś