Dodaj do ulubionych

Wykładowcy Podrywacze Na UG

08.02.07, 10:22
Czy znacie Wykładowców UG ktorzy kokietują i zapraszają do swoich domów
Studentki?? Co na to regulamin aby wykładowca wysyłał miłosne smsy??
dzieki za odpowiedz
Obserwuj wątek
    • Gość: ania Re: Wykładowcy Podrywacze Na UG IP: *.orange.pl 08.02.07, 10:46
      to teraz wykładowcy maja numery telefonów swoich studentek? Te telefony są
      częścią integralną listy studentów (obok numeru indeksu)?
      Trzeba się zastanowić komu i w jakim celu dajemu swój numer telefonu...
    • Gość: mucha Re: Wykładowcy Podrywacze Na UG IP: *.chello.pl 08.02.07, 11:27
      Jezlei wysyłają sms "podrywajace", to świadczy to albo o ich głupocie (zostawiają pisemny dowód) albo o bezkarności.
      • saha_ra Re: Wykładowcy Podrywacze Na UG 09.02.07, 11:36
        nie no faktycznie ciekawi fakt jak pozyskali te numery telefonów. Na egzaminie?
        Bo jeśli w knajpce na wesołej imprezce, no to sorry trzeba było nie podawać
        albo dac zmyślony, a nie z uśmiechem dyktowac i się teraz obruszać. A
        próbowałaś odpisać coś? Na przykład: "Przepraszam, jadę z narzeczonym w góry"???
        • Gość: xxx poszukujesz donosicieli? IP: *.chello.pl 10.02.07, 15:45
          • Gość: ale jaja Re: poszukujesz donosicieli? IP: *.crowley.pl 10.02.07, 20:54
            faktycznie dziwny ten wątek. Autor/ka pyta czy znamy takich wykładowców... Ja
            osobiście nie znam. Ale jeśli ktoś zna albo co gorsza sam tym wykładowcą jest,
            to co????????
    • Gość: Chętny Re: Wykładowcy Podrywacze Na UG IP: *.chello.pl 21.02.07, 21:45
      Czy koniecznie musi być z UG. Ktoś z kad inad Cie nie zadowoli?
      • Gość: gosc Re: Wykładowcy Podrywacze Na UG IP: *.pro-internet.pl 22.02.07, 21:28
        osoba, ktora zalozyla ten watek jest pewnie "niezadowolona :) i sfrustrowana". a moze sesja nie poszla najlepiej i w ramach zemsty wrzucamy wymiociny na forum? kiepski styl, żenujący poziom.
        • Gość: funthomas Re: Wykładowcy Podrywacze Na UG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 10:31
          Gościu, widocznie życia nie znasz i ludzi, jacy potrafią być, chyba że jesteś
          jednym z takich gnojków. Podczas konferencji w listopadzie 2005, w Gdańsku,
          jeden z profesorów wydziału mechanicznego PG mówił do swojej byłej studentki
          tak: "(...) ty taka fajna dupcia przecież byłaś, a tak schudłaś teraz...". To
          jest moja kumpela i zapytałem jej dlaczego wobec tego gośc po pysku nie dostał,
          wciąż tego nie rozumiem...
          Przygotowałem nawet email w tej sprawie do władz wydziału mechanicznego, nie
          wysłałem go, nie wiem czy dobrze postąpiłem, że tego w końcu nie zrobiłem...
          • Gość: gość Re: Wykładowcy Podrywacze Na UG IP: *.pro-internet.pl 25.02.07, 21:11
            nie jestem gnojkiem - wypraszam sobie. jestem kobietą. już nie studiuję. ale kojarzę syf, jaki potrafią komuś zrobić "bezinteresownie" studentki.
          • Gość: gość Re: Wykładowcy Podrywacze Na UG IP: *.pro-internet.pl 25.02.07, 21:27
            aczkolwiek - zeby bylo jasne - nie aprobuje tego typu tekstow:
            "(...) ty taka fajna dupcia przecież byłaś, a tak schudłaś teraz...".
            są żenujące i prymitywne.
    • takitamjeden Re: Wykładowcy Podrywacze Na UG 24.02.07, 18:00
      niestety, studentki wstydzą się o tym mówić i boją się zemsty
      • Gość: Student Tak było IP: *.chello.pl 25.02.07, 22:25
        Pewnie sie niewiele zmieniło. Ok. 20 lat temu był na uniwerku, na humanie
        pewnien profesór. Koleżance w trakcie egzaminu zaproponował "kawę". Gdy
        grzecznie podziękowała - od razu została oblana. Niektóre stare capy chcą się
        wyszumieć wykorzystując swój status.
    • Gość: aaaaa Re: Wykładowcy Podrywacze Na UG IP: *.laczpol.net.pl 28.02.07, 18:06
      zatrzymali profesora UG za korupcje
      • Gość: zzz Re: Wykładowcy Podrywacze Na UG IP: *.chello.pl 28.02.07, 20:06
        a co?? kogo podrywał ten profesor??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka