123kryjeszty1 08.02.07, 10:22 Czy znacie Wykładowców UG ktorzy kokietują i zapraszają do swoich domów Studentki?? Co na to regulamin aby wykładowca wysyłał miłosne smsy?? dzieki za odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania Re: Wykładowcy Podrywacze Na UG IP: *.orange.pl 08.02.07, 10:46 to teraz wykładowcy maja numery telefonów swoich studentek? Te telefony są częścią integralną listy studentów (obok numeru indeksu)? Trzeba się zastanowić komu i w jakim celu dajemu swój numer telefonu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mucha Re: Wykładowcy Podrywacze Na UG IP: *.chello.pl 08.02.07, 11:27 Jezlei wysyłają sms "podrywajace", to świadczy to albo o ich głupocie (zostawiają pisemny dowód) albo o bezkarności. Odpowiedz Link Zgłoś
saha_ra Re: Wykładowcy Podrywacze Na UG 09.02.07, 11:36 nie no faktycznie ciekawi fakt jak pozyskali te numery telefonów. Na egzaminie? Bo jeśli w knajpce na wesołej imprezce, no to sorry trzeba było nie podawać albo dac zmyślony, a nie z uśmiechem dyktowac i się teraz obruszać. A próbowałaś odpisać coś? Na przykład: "Przepraszam, jadę z narzeczonym w góry"??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale jaja Re: poszukujesz donosicieli? IP: *.crowley.pl 10.02.07, 20:54 faktycznie dziwny ten wątek. Autor/ka pyta czy znamy takich wykładowców... Ja osobiście nie znam. Ale jeśli ktoś zna albo co gorsza sam tym wykładowcą jest, to co???????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chętny Re: Wykładowcy Podrywacze Na UG IP: *.chello.pl 21.02.07, 21:45 Czy koniecznie musi być z UG. Ktoś z kad inad Cie nie zadowoli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Wykładowcy Podrywacze Na UG IP: *.pro-internet.pl 22.02.07, 21:28 osoba, ktora zalozyla ten watek jest pewnie "niezadowolona :) i sfrustrowana". a moze sesja nie poszla najlepiej i w ramach zemsty wrzucamy wymiociny na forum? kiepski styl, żenujący poziom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: funthomas Re: Wykładowcy Podrywacze Na UG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 10:31 Gościu, widocznie życia nie znasz i ludzi, jacy potrafią być, chyba że jesteś jednym z takich gnojków. Podczas konferencji w listopadzie 2005, w Gdańsku, jeden z profesorów wydziału mechanicznego PG mówił do swojej byłej studentki tak: "(...) ty taka fajna dupcia przecież byłaś, a tak schudłaś teraz...". To jest moja kumpela i zapytałem jej dlaczego wobec tego gośc po pysku nie dostał, wciąż tego nie rozumiem... Przygotowałem nawet email w tej sprawie do władz wydziału mechanicznego, nie wysłałem go, nie wiem czy dobrze postąpiłem, że tego w końcu nie zrobiłem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Wykładowcy Podrywacze Na UG IP: *.pro-internet.pl 25.02.07, 21:11 nie jestem gnojkiem - wypraszam sobie. jestem kobietą. już nie studiuję. ale kojarzę syf, jaki potrafią komuś zrobić "bezinteresownie" studentki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Wykładowcy Podrywacze Na UG IP: *.pro-internet.pl 25.02.07, 21:27 aczkolwiek - zeby bylo jasne - nie aprobuje tego typu tekstow: "(...) ty taka fajna dupcia przecież byłaś, a tak schudłaś teraz...". są żenujące i prymitywne. Odpowiedz Link Zgłoś
takitamjeden Re: Wykładowcy Podrywacze Na UG 24.02.07, 18:00 niestety, studentki wstydzą się o tym mówić i boją się zemsty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Student Tak było IP: *.chello.pl 25.02.07, 22:25 Pewnie sie niewiele zmieniło. Ok. 20 lat temu był na uniwerku, na humanie pewnien profesór. Koleżance w trakcie egzaminu zaproponował "kawę". Gdy grzecznie podziękowała - od razu została oblana. Niektóre stare capy chcą się wyszumieć wykorzystując swój status. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaa Re: Wykładowcy Podrywacze Na UG IP: *.laczpol.net.pl 28.02.07, 18:06 zatrzymali profesora UG za korupcje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: Wykładowcy Podrywacze Na UG IP: *.chello.pl 28.02.07, 20:06 a co?? kogo podrywał ten profesor?? Odpowiedz Link Zgłoś