gocharynka2 27.02.07, 18:47 Jaka jest najtańsza taksówka w trójmieście? czy wszystkie korporacje mogą podjeżdżać pod lotnisko w Rębiechowie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fetor Re: Taxi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.07, 19:30 pod lotnisko podjeżdżać moga wszystkie korporacje, ale parkować na postoju jedynie należące do korporacji licencjonowanej przez lotnisko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gocharynka2 Re: Taxi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.07, 08:59 a jak jest najtańsza taksówka w Trójmieście ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: Taxi IP: 135.245.72.* 28.02.07, 11:11 Żadna taksówka nie jest najtańsza w Trójmieście. Kazde miasto ma swoje własne korporacje i jesli wyjedziesz poza obręb danego miasta płacisz wyższą taryfę. Napisz skąd dokąd chcesz dojechać to wtedy mozna bedzie ci cos doradzić. Nie ma sensu zamawiac na gdańskie lotnisko najtańszej gdyńskiej taksówki i zamawiać kursu do gdańska. www.cph.gda.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
gocharynka2 Re: Taxi 28.02.07, 14:24 Masz racje od tego powinna zacząć wieć moja trasa lotnisko- Gdynia Orłowo wiem że nie ma najtańszych ale u nas są taksówki które nie są w żadnej korjporacji i wtedy liczą sobie za kurs jak za zboże i chcę uniknąc niemiłych niespodzianek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: Taxi lotnisko - Gdynia IP: 135.245.72.* 28.02.07, 15:40 Czyli zrób to "po bożemu". Gdy wyjdziesz z terminala weź taksówkę stojącą na oficjalnym postoju tuż przy wejściu głównym. Tam stają jedynie koncesjonowane przez lotnisko taksówki. Odpowiedz Link Zgłoś
przyjaciel1410 Re: Taxi lotnisko - Gdynia 27.10.14, 11:31 www.taxibustrojmiasto.pl Bus który przyjeżdża nawet po 1 osobę :) 509 203 767 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda&Michał Re: Taxi lotnisko - Gdynia #Jak dojechać z Gdyni IP: *.147.158.235.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 20.11.14, 02:12 Zaczęliśmy korzystać i polecamy. Solidny kierowca, który zawsze jest przed czasem. Duże , wygodne auto , a cena jak za zwykłą taksówkę. Obiecałam, że pochwalę, więc chwalę i POLECAM. M2 :) Odpowiedz Link Zgłoś
ansil Re: Taxi 28.02.07, 15:48 a tam.. tele taxi wez.. osowy nie traktuja jako II strefy, bo maja tam postoj a trasa lotnisko-orlowo to praktycznie tylko obwodnica (kolo osowy) ja juz dlugo taksowka nie jezdzilam, ale za moich czasow byli najtansi i mieli nr 91 95 ale z tym numerem sie upewnij.. i uwazaj na kanciarzy typu podjade i wystawie koguta, ktorzy wcale taksowkarzami nie sa.. oni zdzieraja z klientow strasznie.. Odpowiedz Link Zgłoś