Gość: ANIBOLEK-ANILOLEK IP: *.chello.pl 05.03.07, 21:41 niekończąca się opowieść... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maruda.r Wałęsa - Wyszkowski 2:0 05.03.07, 22:55 W tej sytuacji na panu Wyszkowskim spoczywał obowiązek udowodnienia, że działał w społecznie uzasadnionym interesie. Poprzestał jednak na ogólnej, niczym niepopartej opinii - uzasadniała sędzia. ******************************************** Jedyne widoczny tu interes, to kaczy interes. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2X2ss4WZ Re: Wałęsa - Wyszkowski 2:0 IP: *.dsl.pltn13.sbcglobal.net 06.03.07, 00:02 Zeby innych nauczyc zwyklej politycznej kuruazji,koniecznie trzeba pociagac do odpowiedzialnosc takich typow,bo polityk lub dyplomata,czy inna osoba publiczna bez kurtuazji to huligan,a nie czlowiek ktorego opinie warto publikowac. To rowniez wstyd dla edytora programow w ktorych udostepnia sie glos politycznej huliganerii. Odpowiedz Link Zgłoś
qdlinski Zakłamana Polska 06.03.07, 00:35 Jak długo tak będzie - toż już cały świat wie że Wałęsa był agentem. "Broni" go jednak te oświadczenie IPN-u wydane przed odnalezieniem materiałów potwierdzających agenturalność Wałęsy. Stajemy się Narodem Niewiarygodnym Między innymi przez takich ludzi jak Wałęsa, Polskie Sądy, opłacane z naszych podatków. Są przecież sędziowie którym zależy na takim a nie innym wizerunku Polski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Zakłamana Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.07, 12:53 Jak cały świat? Jak dotąd słyszałem wypowiedzi kilku oszołomów że Wałesa był agentem. Może podasz jakieś konkretne dokumenty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Zakłamana Polska IP: *.chello.pl 06.03.07, 13:49 Nawet jeżeli takie dokumenty istniały, a istniały napewno, zostały "odpowiedni zabezpieczone" za czasów prezydentury Wałęsy,czy kolega uważ, że on jest takim cymbałem, żeby mogąc wykorzystac pełniony urząd, pozostawił by potomnym czarne karty swojej historii. Teraz to się można w d.. ugryźc, wcześniej trzeba było miec oczy otwarte ( patrz upadek rządu Olszewskiego za czasów prezydentury Wałęsy) czy to nie jest koronny dowód ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: solidaruch Re: Zakłamana Polska IP: *.dsl.pltn13.sbcglobal.net 06.03.07, 16:01 A niby to po jakiego wala Walesa mial byc agentem SB? Z pewnoscia byl kontaktowany i to niejednokrotnie przez agentow SB,byl nawet internowany,czyli przez poltora roku pod kluczem SB,gdzie z pewnoscia usilowano Go zdoktrynowac, ale nic z tego nie wyszlo,Walesa pozostal Walesa, czlowiek wierny ideaom ruchu solidarnosciowego do dnia dzisiejszego,wiec w koncu odpwalcie sie od tego czlowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
qdlinski Re: Zakłamana Polska 07.03.07, 20:17 Masz zobacz, na jednym z filmów są pokazane te dokumenty: orlegniazdo.org/modules/mP3/ Polecam także moje dwa felietony, oto link do ostatniego: orlegniazdo.org/modules/news/article.php?storyid=23 Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
feniks28 Wałęsa - Wyszkowski 2:0 06.03.07, 06:54 Dla Walęsy wszyscy są chorymi ludzmi,glupkami i durniami-on jeden jest-The best! Żenujące...że czym miższe ma się wyksztalcenie,kulture i inteligencje-tym więcej ma się do powiedzenia(w tym kraju).W innych,autorytetami są ludzie,którzy coś wymiernego SAMI osiągnęli...a poza wyciąganiem Wachowskiego z więzienia(ze wspólnych pieniędzy na koncie),trudno doszukać się innych osiągnięć tego maluczkiego czlowieka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Wałęsa - Wyszkowski 2:0 IP: *.chello.pl 06.03.07, 08:49 To granda sądowa, Wyszkowski ma w pełni rację, trzeba by może zrobic jakąś składkę i pomóc Wyszkowskiemu finansowo. Nie może tak byc , żeby płatny agent pod ochroną miał rację. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Wałęsa - Wyszkowski 2:0 06.03.07, 08:57 Gość portalu: Andrzej napisał(a): > To granda sądowa, Wyszkowski ma w pełni rację, trzeba by może zrobic jakąś > składkę i pomóc Wyszkowskiemu finansowo. Nie może tak byc , żeby płatny agent > pod ochroną miał rację. **************************************** Wyszkowski jest płatnym agentem Kaczyńskich, więc niech się do nich zwróci o wsparcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Wałęsa - Wyszkowski 2:0 IP: *.chello.pl 06.03.07, 09:06 Bzdura Kolego, jestem w odpowiednim wieku, byłem w środku tego bagna polską pierestrojka nazywanego i dużo wiem. Był agentem, bo musiał, a teraz nie ma odwagi się przyznac. Wstyd, wstyd jeszcze raz wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Wałęsa - Wyszkowski 2:0 06.03.07, 09:42 Gość portalu: Andrzej napisał(a): > Bzdura Kolego, jestem w odpowiednim wieku, byłem w środku tego bagna polską > pierestrojka nazywanego i dużo wiem. Był agentem, bo musiał, a teraz nie ma > odwagi się przyznac. Wstyd, wstyd jeszcze raz wstyd. ****************************************** Bardzo możliwe, że Wyszkowski był agentem. I to jest wstyd, że nie potrafi się do tego przyznać. Też jestem w odpowiednim wieku i też brałem udział w odzyskiwaniu niepodległości. A pieriestrojka była w innym kraju. Więc w czym brałeś udział i gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Wałęsa - Wyszkowski 2:0 IP: *.chello.pl 06.03.07, 10:01 Nie dosyc, Kolego że obrażasz prawdziwego patriotę Wyszkowskiego, to równiez i mnie. schamiało to forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Wałęsa - Wyszkowski 2:0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.07, 12:55 Przepraszam bardzo a czym się różni wypowiedź Marudy od wypowiedzi Wyszkowskiego. Nazwał kogoś agentem nie podając konkretnych na to dowodów .Przecież to to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Wałęsa - Wyszkowski 2:0 IP: *.chello.pl 06.03.07, 13:50 Koronnym dowodem jest obalenie rządu Olszewskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Wałęsa - Wyszkowski 2:0 06.03.07, 17:35 Gość portalu: Andrzej napisał(a): > Koronnym dowodem jest obalenie rządu Olszewskiego. ****************************************** Zwanego w społeczeństwie rządem oszołomów. Faktycznie, koronny dowód - głownie w imaginacji Kurskiego, który nie raz i nie dwa, został złapany na kłamstwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XY Wałęsa - Wyszkowski 2:0 IP: *.chello.pl 06.03.07, 09:14 Pan Wyszkowski zapomniał, że ludzie których oskarża sami tworzyli aparat "sprawiedliwości" w Polsce, więc musi poczekać na inną epokę, żeby wygrać. To znaczy, że niestety dopiero historia to rozliczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Wałęsa - Wyszkowski 2:0 IP: *.chello.pl 06.03.07, 09:21 I to sie niestety zgadza, ale zdarzają się wyjątki od takiej niechlubnej reguły. T jednak jest trudne do przeskoczenia, jak się ma mało pieniędzy, stąd mój apel o pomoc Wyszkowskiemu w udowodnieniu największego przekrętu współczesnego świata. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Wałęsa - Wyszkowski 2:0 06.03.07, 09:44 Gość portalu: Andrzej napisał(a): > I to sie niestety zgadza, ale zdarzają się wyjątki od takiej niechlubnej > reguły. T jednak jest trudne do przeskoczenia, jak się ma mało pieniędzy, stąd > mój apel o pomoc Wyszkowskiemu w udowodnieniu największego przekrętu > współczesnego świata. ************************************** A na czym ów przekręt polegał? Na odzyskaniu niepodległości? Wolałbyś z Wyszkowskim pozostać w PRL-u? Jeżeli tak, to wyjedźcie na Białoruś lub na Kubę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Wałęsa - Wyszkowski 2:0 IP: *.chello.pl 06.03.07, 10:04 A chociażby na żydo-komunistyczno masoński okrągły stół. Ponadto jaka była komuna taka była, ale chociaż byli to ludzie politycznie kulturalni , a to dzisiejsze bydło ???? Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Wałęsa - Wyszkowski 2:0 06.03.07, 17:37 Gość portalu: Andrzej napisał(a): > A chociażby na żydo-komunistyczno masoński okrągły stół. ****************************************** Chyba już czas wziąć lekarstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młoda Re: Wałęsa - Wyszkowski 2:0 IP: *.pro-internet.pl 07.03.07, 22:49 no raczej :D. miedzy innymi leki geriatryczne :D. tzw. nootropowe :)))))))))) moze niech dziadkowie zalatwia spory miedzy soba, bo mlodziez niewiele to obchodzi. mamy inny dyskurs (dziadek wie, co to dyskurs? ihihi) dobranoc .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XY Re: Wałęsa - Wyszkowski 2:0 IP: *.chello.pl 06.03.07, 10:20 Szanowny Maruda zapomniał, że to co do końca nie udało się za czasów PRL, tzn. zniszczyć polską inteligencję i ludzi z inicjatywą, udało się za czasów III RP.Nie na tym polega niepodleglość, że kilka tysięcy ludzi podzieliło między siebie majątek RP, a reszta obywateli otrzymała tylko pozorną "wolność słowa" i biedę. To, że przybyło nam starych samochodów, nie oznacza rozkwitu naszego wolnego kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piton 1976 Wyszkowski i inni maluczcy nieudacznicy IP: 194.97.106.* 06.03.07, 11:14 Gwiazda, Walentynowicz i s-ka, co macie do zaoferowania oprocz ciaglego opluwania i wywracania do gory nogami okraglego stolu? Przesladuje was jakas mania - wszedzie UBecja. Znacie slowo kompromis? Przeciez gdyby przeprowadzono rewolucje radyklanie, czyli deubekizacja kompletna, bez grubej kreski, to teraz Wyszkowski by sie bił z Gwiazda, a ten z kolei z Walentynowicz. Taka nasza polska natura. Co by to dalo? Czerwoni by szybko wrocili do wladzy. Mam 31 lat i dla mnie Walesa to WIELKA POSTAC. Zycie to jeden wielki KOMPROMIS. I trzeba sie z tym pogodzic, a nie bredzic. PS. Ciekawe, ze nieudacznicy pluja na Walese, ze Bolek, mimo ze nie ma na to zadnych dokumentow. A taki bp Wielgus, ktory cala kariere zawdziecza poparciu UBecji to niewinny... Nie widzialem Wyszkowskiego, Gwiazdy i innych aby protestowali przeciwko nominacji Greya na stanowisko Metropolity Warszawskiego. Poza tym, zawsze wszedzie rzadzi jakis uklad. Nie jestem naiwny. Kaczynscy, symbol odnowy, tez go tworza. Ale uwazaja ze jest lepiej, bo to jest ICH uklad. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Wyszkowski i inni maluczcy nieudacznicy IP: *.chello.pl 06.03.07, 12:22 Tylko ,że zwykli Kowalscy maja już w d...ie te kompromisy, są już zmęczeni wojenkami na szczycie. Nie może byc tak, żę poseł Kozak na moje pytanie w sejmie w sprawie zmian partii przez posłów, bezczelnie odpowiada, że "posłowi elektorat potrzebny jest tylko raz przed wyborami, a potem i tak poseł robi co chce bo jet tylko żołnierzem", takiej Polski chce Maruda i inni wielbicziele Kaczystanu, i przedtym żydowsko-masońskiego okragłego stołu ? Co to zwykli Kowalscy są bydłem ?. A rząd i sejm to jest arena cyrkowa ? Ludzie pieprznijcie znowu piescią w stoły. To jest paranoja która niszczy kraj. Premier musi na klęczkach wybaczac kretyyńskie wyskoki, żeby większośc uzyskac dla swoich kretyńskich celów. Gdzie ny k...a żyjemy, Wybrzeże Kości \Słoniowej albo inna wiocha? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Wyszkowski i inni maluczcy nieudacznicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.07, 13:09 Zgadzam się z toba ale jedna uwaga. Wszyscy mówią że Mazowiecki wprowadził polityke grubej kreski ale mało kto sprawdza o co dokładnie chodziło Mazowieckiemu gdy mówił o grubej linii ekspoze. Przeczytajcie pl.wikipedia.org/wiki/Gruba_kreska Odpowiedz Link Zgłoś
rakunica Prawdy jak czystej wody nam trzeba 07.03.07, 15:38 Wspolczuje, ze Pan Wyszkowski musi samotnie walczyc o wspolna prawde. Niestety jest to proces cywilny. Sad nie dopatrzyl sie interesu spolecznego a dowodow wskazywanych przez Wyszkowskiego nie dopuscil. Nie wzial tez pod uwage. ze obronca KW nie mogl stawic sie w sadzie. Sad pewnie tez nie ogladal filmu Plusy dodatnie plusy ujemne gdzie dowody przedstawiaja najblizsi koledzy Wielkiego Bohatera Samoobalacza. Sad wydajac wyrok nie moze miec klapek na oczach - ten jak widac ma wielkie klapy bo widzi wasko a klap nie chce uchylic zeby zobaczyc tlo cale. To nie jest sprawa tylko Wyszkowskiego i Walesy. To sprawa nas wszystkich. Widac wciaz lapy PRLu w polskim zyciu spolecznym a Temida zaciska slepia zeby utrzymac ten stan. Ciekawa jestem jakie korzenie i przeszlosc ma oslepiony misja Wysoki Sad. Zbrodnie sadaowe nieukarane widac nie odstraszaja nasladowcow. To zbrodnia, pani Malgorzato Masternak, ze nie widzi paniusia interesu spolecznego w tej calej kpinie w dociekaniu prawdy. Dla zwyklego garkotluka jest oczywiste, ze nalezy dojsc prawdy. Jesli sad cywilny nie jest uprawniony do spojrzenia szerzej lub nie jest w stanie wyrokowac z braku kompetencji - niech odesle sprawe do prokuratorow IPN do wyjasnienia prawdy, a potem rozstrzyga czy powod jest dziewica czy interes spoleczny jest w to uwiklany. Sprawa jest zbyt powazna zeby poprzestac na cywilnoprawnych przepychankach do czego sprowadza sie sprawe agenturalnosci najwyzszego urzednika w panstwie. Ja tez glosowalam na Walese kiedy po raz pierwszy startowal w wyborach prezydenckich. Miliony nas mu uwierzyly i oddaly mu swoj glos. Gdybysmy mogli wowczas miec watpliwosci - z pewnoscia nie zostalby wybrany. A jeszcze wczesniej - za czasow "pierwszej" Solidarnosci sprawa bolka byla zupelnie nieznana szerzej. Gdyby tak bylo - historia potoczylaby sie calkiem inaczej dla wszsytkich. Nie byloby nobli, doktoratow HC i wozenia bohaterskiego tylka po uniwersytetach swiata, nie byloby magdalenkowania z czerwona swolocza, do dzis nietykalna, nie byloby tysiecy emigrantow za chlebem i bolu Solidarnosciowcow, ze zostali puszczeni w skarpetkach przez Wielkiego Lecha. Nie przypuszczam, ze bylibysmy nadal w bratniej przyjazni ze wschodnim sasiadem. Nasz przyklad byl zarazliwy i rozluznil kagance w calych demoludach. Wegierska rzez nie zdarzylaby sie z pewnoscia. Moze przelalaby sie jednak krew - ale wywalczylibysmy sobie sami wolnosc a nie niewole w opakowaniu klamstwa obalaczy i nieujawnionych wciaz agentow prowadzonych na pasku towarzyszy. Panie Krzysztofie - walczy Pan o wazna sprawe - nasza wspolna historie. To nie jest sprawa Lecha i Krzycha - jest zbyt powazna zeby ja tak traktowac. Moj glos nic nie zmieni ale moze ktos przeczyta to i zastanowi sie bez klapek na rozumie czy warto dac sie manipulowac "nieomylnym sadom". Polskie sadownictwo ma wiele plam z krwi na honorze - nie zmylo ich dotychczas. Od 89 bylo dosyc czasu na lustracje, odkomuszenie, oczyszczenie Polski ze sprzedajnego lajna. Nic nie zrobiliscie, obalacze III RP. Dolozyliscie swoj gnoj i twierdzicie, ze pachnie fiolkami. Nic z tych rzeczy - smierdzi z daleka. Sciskam Pana bardzo serdecznie, Panie Krzysztofie. Niech sie Pan trzyma chociaz wdziecznosci za swoja postawe nie doczeka sie Pan od ludzi - raczej straci zdrowie. Co z nas zrobila ta banda agentow, esbekow, czerwonych przebierancow z drogimi bronislawami od kurtyzan na czele? Zrobili co chcieli, a my sie dalismy. ALTORYTETY nas przekonaly? Nie ma wiekszego autorytetu niz wlasne uczciwe podejscie do siebie. Nikt nas nie moze zastepowac w mysleniu, nikt nas z tego obowiazku nie zwalania. To do pani Masternak i innych funkcjonariuszy wymiaru tzw. sprawiedliwosci. Nie zapominajcie, ze wyroki wydajecie w imieniu nas wszystkich. Chcecie zebysmy sami zaczeli sadzic i wymierzac kary idac na skroty? Was to takze nie ominie - jesli nie zaczniecie byc czescia spoleczenstwa, ktore ma prawo do poznawania prawdy kazdym sposobem. Stracilismy zdrowy rozsadek? Rece nam opadly? Nikt obcy za nas porzadku w naszym kraju nie zrobi. Obcy, nie czujacy sie Polakami sa nastawienia tylko na dojenie slabszych. Przeciez nas jest blisko czterdziesci milionow! Gdzie sie podziala nasza solidarnosc, do diabla? Nawet jesli polowa sposrod nas to bolki - to gdzie ta reszta? Zachlysnela sie klamstwami, zmeczyla sie, zmienila bratni sojuz na eurokolchoz i spoczela na laurach? Czy czeka na eutanazje z kagancem strachu przed wolnoscia slowa? Wrrrrrrrrrrrrr...... Anna Kozlowska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noi Re: Wyszkowski i inni maluczcy nieudacznicy IP: *.pro-internet.pl 07.03.07, 22:54 "Gwiazda, Walentynowicz i s-ka, co macie do zaoferowania oprocz ciaglego opluwania i wywracania do gory nogami okraglego stolu?" permanentna faza pryncypializmu moralnego (niekonczaca sie opowiesc :) charakteryzuje sie tym, ze nie ma nic ponad te faze do zaoferowania (jesli wychodzi poza adolescencje - a tu WYRAZNIE WYCHODZI. AZ PO WIEK STARCZY) dobranoc, pryncypialnym geriatrykom Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Wałęsa - Wyszkowski 2:0 06.03.07, 17:38 Gość portalu: XY napisał(a): > Szanowny Maruda zapomniał, że to co do końca nie udało się za czasów PRL, tzn. > zniszczyć polską inteligencję i ludzi z inicjatywą, udało się za czasów III > RP.Nie na tym polega niepodleglość, że kilka tysięcy ludzi podzieliło między > siebie majątek RP, a reszta obywateli otrzymała tylko pozorną "wolność słowa" i > > biedę. To, że przybyło nam starych samochodów, nie oznacza rozkwitu naszego > wolnego kraju. ***************************************** Więc w PRL-u było lepiej? A może tzw. IV RP coś zmieniła? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grymas Re: Wałęsa - Wyszkowski 2:0 IP: *.dsl.pltn13.sbcglobal.net 07.03.07, 17:52 maruda.r napisał: Więc w PRL-u było lepiej? A może tzw. IV RP coś zmieniła? ***************************************** W PRL-u rzadzili wlasciciele PRL-u,czyli PZPR.Obecny system oparty na demokratycznej wielopartyjnosci posiada zabezpieczenia prawne przed klikarskim rzadzeniem Polska.Waznym czynnikiem jest transparentalnosc rzadzenia,czego nie bylo za PRL-u,bo nie bylo wolnosci prasy i bylo nie do pomyslenia,zeby partyjniakowi odpowiedzialnemu za czytanie z kartki dyrektyw KC zadawac publicznie pytania.Obecnie bierze sie wszystkich politykow na pytanki przed kamery i dlatego coraz trudniej jest stworzyc klike.Trzeba pamietac,ze za PRL-u klika wielokrotnie wiezila lub mordowala oponetow politycznych,co obecnie jest nie do pomyslenia.Czyli jest postep w prawach czlowieka i obywatela do zycia w bezpieczniejszej atmoswerze ale to dotyczy tylko politykow,bo Jan Kowalski obecnie czesto miewa wieksze bole glowy anizli jego ojciec za PRL-u.Problem globalnego ocieplenia jest o wiele powazniejszy niz wielu to sobie wyobraza,wiec w niedalekiej przyszlosci politycy,ktorzy nie wykaza sie doglebna znajomoscia problemu nie beda mieli zadnych szans na sukces,gdyz wszystko bedzie krecilo sie wokol tego od polityki,przez gospodarke po religie. Obecnie ludzie jak Wyszkowski,Kurski i setki innych to ambarasujaca lecz konieczna rzeczywistosc podczas politycznej transformacji kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anastazy Re: Wałęsa - Wyszkowski 2:0 IP: *.dsl.pltn13.sbcglobal.net 06.03.07, 16:21 A co zrobisz jak Walesa sie nie przyzna? co sie wtedy stanie z zebranymi pieniedzmi? Bo wyglada,ze pieniadze znikna w kieszeni adwokatow...,byc moze odpala dole Wyszkowskiemu ale kto pokryje koszta na dobre uczynki,ktore w razie oczyszcenia Walesy od zarzutow zdrady wlasnych idei ponownie wyznaczy sad? Czy myslisz,ze przyjaciele idioty zrobia zrzutke,zeby wybudowac przedszkole w biednej dzielnicy Gdanska? To przeciez zli ludzie,a od tego tupu scum-u niczego dobrego dobrowolnie spoleczenstwo spodziewac sie nie moze,dlatego trzeba dla rekompensaty zla jakie uczynili sila odebrac im pieniadze i przeznaczyc na cele dobroczynne co zreszta bardzo zrecznie robi pan Prezydent. Odpowiedz Link Zgłoś
qdlinski Wałęsę Pan Bóg rozliczy napewno 08.03.07, 09:35 Szczególnie za wykorzystywanie wizerunku Matki Boskiej w celach omamienia ludzi katolików. Panie Wałęsa - dostajemy to co dajemy. Żal mi pana, ja wiem że Pan wolałby, ale z tego sie nie wychodzi chyba że w worku. Odpowiedz Link Zgłoś
marcowsky Niech Wyszkowski ujawni dokumenty nt Bolka! 06.03.07, 19:16 Przeciez jest duzo gazet ktore chetnie to wydrukuja!A my przeczytamy! Odpowiedz Link Zgłoś
dociekliwa3 Czy TW Bolek to fikcyjna postać? Ha, ha... 06.03.07, 22:18 Oto fragment protokołu rozprawy (cyt): "Sąd postanowił: oddalić wnioski dowodowe pozwanego o przesłuchanie świadków zgłoszonych w piśmie z dnia 28 grudnia 2006 r. , a także o przesłuchanie świadków zgłoszonych w piśmie z dnia 23 stycznia 2005 r. oraz oddalić jego wniosek zgłoszony w tymże piśmie o zwrócenie się do Biura Udostępnienia i Archiwizacji Dokumentów IPN Oddział w Gdańsku o udostępnienie Sądowi dokumentów wskazanych w tymże piśmie, a także oddalić wnioski o dopuszczenie dowodu z dokumentów dołączonych do kolejnego pisma pozwanego z dnia 23 stycznia 2005 r. zatytułowanego "uzupełnienie listy dowodów", a także oddalić wnioski zgłoszone w piśmie pozwanego z dnia 28 grudnia 2006 r. o udostępnienie Sądowi dokumentów przez Biuro Udostępnienia i Archiwizacjii Dokumentów IPN w Warszawie i z oddziału w Gdańsku wyszczególnionych na karcie 16 wyżej wymienionego pisma oraz oddalić wniosek o dopuszczenie pozostałych dowodów wymienionych na karcie 16 , 17 i 18 tego pisma, oznaczonych numerami od 1 do 11." >> Prawda was wyzwoli (Św Paweł) << Odpowiedz Link Zgłoś