malia211 04.04.07, 16:06 Czy ktos z was wie cos o tej pracy? Chodzi o stanowisko multilingual data analist.Czy ktos z was byl moze na interview?? Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: data Re: Praca w Reutersie IP: *.chello.pl 11.04.07, 20:14 dostajesz tekst w obcym jezyku i tlumaczysz go na inny obcy jezyk. ja tlumaczylem niemiecki na angielski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: veri Re: Praca w Reutersie IP: *.chello.pl 14.04.07, 13:04 Czy dostales wiec prace? Jakie sa tam warunki? Czy maja jeszcze jakies inne wymagania oprocz jezykowych??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: socerplayer Re: Praca w Reutersie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.07, 14:08 nie byłem na interview ws. multilingual data analist, ale grałem dziś w socera i strzeliłem gola z cornera (oblukałem, że goalkiper za bardzo się wysunął z bramki), ale referi uznał, ze ten goal sie nie liczy, potem nasz scorer nie wykorzystał penaltiego i skonczyło sie null-null. Nasz multisocerplayer data analist zapisał ten wynik w statystykach. Odpowiedz Link Zgłoś