Dodaj do ulubionych

Gdańsk - Zaginął Bokser Antoś!!!!! Prosimy O Pomoc

10.05.07, 18:30
Wczoraj w godzinach wieczornych ,w okolicach Dolnej Bramy (Gdańsk- Orunia, ul
Przybrzezna) zaginął bokser Antoś, adoptowany w marcu ze schroniaka w Łodzi.
Prawdopodobnie został wykradziony.
Wszystkich mieszkańców Trójmiasta i okolic prosimy o pomoc w poszukiwaniu psa.
Antoś, to pies po przejściach, pobity i bardzo nieszczęśliwy znalazł kochający
dom w Gdańsku. Znowu go stracił
Antoś ma chipa! Kastrowany.

Kontakt do właścicieli:

E-mail: frost68@o2.pl
Tel./fax: 505419211

images21.fotosik.pl/272/128365a554c7e0b4.jpg
Obserwuj wątek
    • Gość: Małgoś Re: Gdańsk - Zaginął Bokser Antoś!!!!! Prosimy O IP: *.gdynia.mm.pl 11.05.07, 13:11
      Proponuje podzwonić do wszystkich lecznic w Trójmieście i podać nr chipa i
      jakieś cechy charakterystyczne psa (dlatego, że nie każda lecznica ma czytnik
      do czipów), jesli ma dodatkowo tatuaż to jego nr; jeśli sądzi pani że został
      skradziony to raczej marna szansa że się znajdzie choć wcześniej czy później
      ktoś będzie musiał zgłosić się z nim do lecznicy na np. szczepienie p-
      wściekliźnie (bo jest obowiązkowe), chyba że wywiezie psa gdzieś na wieś... Na
      pewno nie wywiozą go w zagranicę bo nie mają paszportu dla psa (chcąc wyrobić
      paszport musieliby zgłosić się do lecznicy która posiada czytnik do czipa).
      Może też pani kontrolować ogłoszenia w gazetach o sprzedaży zwierząt, bo może
      ktoś go ukradł dla chęci zysku. Jeśli zaś się zgubił bądź uciekł to proszę
      podzwonić do schronisk bo często ludzie jak znajdą psa to właśnie tam go wiozą.
      Mam nadzieję, że psiak jednak się zgubił i wróci do kochających właścicieli:)
      Pozdrawiam
    • jfk3 Gabryjella 13.05.07, 07:48
      wklej zdjecie jeszcze raz, bo to się nie otwiera.
      Wierzę, że Antoś się znajdzie. W razie czego informuj.

Swoją drogą jak piesek mógł zostać wykradziony?
      • kalinowski11 :) 13.05.07, 20:42
        images21.fotosik.pl/272/128365a554c7e0b4.jpg
    • Gość: Dorota Mam nadzieję, że nikomu krzywdy nie zdrobi. IP: *.gdynia.mm.pl 13.05.07, 12:48
      Przecież wyprowadzanie psa bez smyczy jest wykroczeniem. U nas niestety to
      norma. Pies rasy bokser i to pewnie jeszcze bez kagańca. Pogratulować tylko
      społeczenstwu przyznania się do wykroczenia. Co na to straż miejska?
      • Gość: Eddie Re: Mam nadzieję, że nikomu krzywdy nie zdrobi. IP: *.gdynia.mm.pl 13.05.07, 21:07
        Popieram przedmówczynię. Sam dzisiaj widziałem co najmniej kilkanaście psów bez
        smyczy i kagańca. Większość prezentowała rasy niebezpieczne. A do tego te
        obs..ne ulice.
      • Gość: marma Re: Mam nadzieję, że nikomu krzywdy nie zdrobi. IP: *.gdynia.mm.pl 13.05.07, 22:10
        Mam nadzieje ze pies sam uciekl a nie ukradli go bo jesli tak to raczej nie dla
        siebie do domu tylko jako zabawke dla innego psa lub na polowanie tak sie teraz
        dzieje U mnie na osuedlu pani z bloku obok juz dwa razy probowali ukrasc
        boksera Wiec mam wielka nadzieje ze Piesek sie odnajdzie w jakims
        schronisku Zuycze tego z calego servca
    • Gość: kiełpinianka Re: Gdańsk - Zaginął Bokser Antoś!!!!! Prosimy O IP: *.171.55.2.crowley.pl 14.05.07, 10:38
      Ja dziś rano przez okno swojego domu w Kiełpinie Górnym widziałam podobnego
      psa. Nawet zastanawiałam się czyj to pies bo nikt z sąsiadów takiego nie ma. I
      nie ukrywam, że byłam wkurzona, że taka bestia biega sobie sama bez kagańca i
      swojego pana w pobliżu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka