Dodaj do ulubionych

Shell stacja w trojmiescie

16.06.07, 21:49
Witam

Mam pytanie, czy ktoś może korzystał ze stacji obsługi pojazdów Shella w
Gdansku albo w gdyni?
<a
href="http://www.shell.com/home/Framework?siteId=pl-pl&FC2=/pl-pl/html/iwgen/zzz_lhn.html&FC3=/pl-pl/tailored/shell_for_motorists/carcare/2004_shellautoserv_pkg/autoserv_findus_ga_1308.html">mapka
tutaj</a>

Mam do niej blisko i chciałbym się tam udać. Mam wrażenie, że coś z wahaczem
mam nie tak.

Pytanie czy warto udać się właśnie tam?
Obserwuj wątek
    • foxer696 Re: Shell stacja w trojmiescie 16.06.07, 21:50
      Link nawalił

Mapka na stronie Shella
      • Gość: ssa Re: Shell stacja w trojmiescie IP: *.gdynia.mm.pl 17.06.07, 20:00
        super stacje i paliwo tankujemy na shell
    • Gość: Mariobytehsea Re: Shell stacja w trojmiescie IP: 87.204.217.* 18.06.07, 09:27
      Jak była raz w serwisie shella i było ok. Wymieniałem opony.
      Teraz zresztą mają jakąs promocję na wymiane opon. Można kupic okazyjnie i
      zamontować czy coś. W kazdym razie miła obsługa i fachowo.

mario
      • liveforever Re: Shell stacja w trojmiescie 18.06.07, 09:38
        Witam

Obecna promocja na opony i felgi na lato. Są obniżone ceny jak sie kupi komplet
        opon i komplet felg za jednym razem.

Szczegoly sa na www.shell.pl/autoserv
        • Gość: biker Re: Shell stacja w trojmiescie IP: 213.17.251.* 18.06.07, 09:54
          nie jest tanio
          • Gość: wojek dobra rada Re: Shell stacja w trojmiescie IP: *.zakoniczyn.net 18.06.07, 16:51
            ceny z kosmosu!!! wwielu przypadkach znacznie przekraczaja ceny w ASO! a
            mechancy jak wszedzie placa podle wiec rotacja niesamowita!!!
            • Gość: ferdynand Re: Shell stacja w trojmiescie IP: *.echostar.pl 22.06.07, 20:17
              Witajcie

Nie jest w cale tak źle, ja osobiście wolę zapłacić trochę więcej i mieć spokój
              z głowy, a nie kilka razy jeżdzić. W shellu przynajmniej jestem pewien ze
              wszystko bedzie OK!
              • foxer696 Re: Shell stacja w trojmiescie 03.07.07, 10:20
                Hej Ferdynand

wiec byłem i masz rację. Lepiej zapłacić ciut więcej za obsługę a mieć kłopot z
                głowy. A na Shellu tak jest. Oddałem autko i po 3 godzinkach było ready steady go!
                • Gość: looki Zakładzik IP: *.chello.pl 03.07.07, 23:38
                  Ja od dawna preferuję mały zakładzik samochodowy z tzw. "Panem Tadziem". Dobre
                  ceny i zero przycinania. W autoserve tez kiedyś coś naprawiałem. Ale bez szału.
                  Np ceny części zamienników są zdecydowanie złe.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka