Dodaj do ulubionych

Derby w Gdańsku, Gdyni czy przełożone?

IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.07, 03:39
jak zwykle w pzpn śledzie juz cos kąbinują
Obserwuj wątek
    • Gość: The End Re: Derby w Gdańsku, Gdyni czy przełożone? IP: *.gdynia.mm.pl 06.07.07, 17:20
      Elvis ty id....to czytaj ze zrozumieniem tekst a potem pisz .To betony probuja
      popieprzyć cała ligę bo im ogrodzenie zwineło
      • Gość: kazik Re: Derby w Gdańsku, Gdyni czy przełożone? IP: *.bois.qwest.net 06.07.07, 17:56
        czy to w calym wojewodztwie nie innego porzadnego stadionu do odbycia sie tego
        meczu?chyba az tak zle to nie jest.
        • Gość: kruuch Re: Jedyny porzadny stadion w woj. to Gdyński IP: *.centertel.pl 08.07.07, 14:11
          taka jest prawda.poza stadionem Pogoni Szczecin na calym wybrzerzu nie ma
          porządengo stadionu prócz Arki.Dlatego nie ma innego wyboru !
          Nowoczesna murawa podgrzewana,oswietlenie, i 80% w krzesełkach.
    • Gość: Kibic Lechii SkANDAL !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 21:23
      Ludzie jak można mówić , że nie wpuści się kibiców gości na stadion bo kilka
      płotków się zepsuło p omeczu z Ruchem. Przecież to jest skandal , sezon na
      włąsnym satdionie dla Lewchii skończył się 2 czerwca!!! a teraz cyrki z
      przekłąddaniem meczy :/ Coś to śmierdzi i coś czuje , że Jacek i PZPN w tym
      palce maczali. Jak do czegoś takiego można przetargi robić ! TO SKANDAL !!!
      Jako kibic Lechii żądam od zarządu aby mecz odbył się 28 albo 29 lipca razem z
      kibicami Arki. Obiecaliście nam awans , nie dotrzymaliście słowa , to dajcie
      nam chociaż to. !!! A redakcje proszę , aby sprawiła ,żeby to przeczytali
      działcze Lechii i cała reszta , bo skończy się z tym , że mecze derbowe będą
      albo bez kibicow , albo tylko w Gdynii , a ja nie mam zamairu planowac sobie 10
      razy wolnego , bo jest podany terminarz i po coś on jest , aby się do niego
      dostosowac. Mnie to nic nie obchodzi i ja bę de 29 lipca na stadionie Lechii ,
      i oprocz mnie ebdzie tam jeszcze wielu dlatego mecz ma się odbyć !!!
    • Gość: jacol Re: Derby w Gdańsku, Gdyni czy przełożone? IP: *.centertel.pl 08.07.07, 14:05
      to betony kombinują bo sa gospodarzami ! bo nie maja porzadnego stadionu i
      obawiaja sie wysokiej porazki lehii.
      Arka niczego sie nie obawia bo ma porzadna druzyne,stadion 1 ligowy !
    • Gość: jacol Re: Derby w Gdańsku, Gdyni czy przełożone? IP: *.centertel.pl 08.07.07, 14:05
      to betony kombinują bo sa gospodarzami ! bo nie maja porzadnego stadionu i
      obawiaja sie wysokiej porazki lehii.
      Arka niczego sie nie obawia bo ma porzadna druzyne,stadion 1 ligowy !
    • Gość: nep Derby w Gdańsku, Gdyni czy przełożone? IP: 81.15.171.* 09.07.07, 10:22
      Klatka dla kibiców? Prawdziwi kibice nie potrzebują klatek!!! Klatki moga być
      dla bandytów lub zwyrodnialców!!!
      • Gość: kazik Re: Derby w Gdańsku, Gdyni czy przełożone? IP: *.bois.qwest.net 09.07.07, 17:57
        mecz w Olsztynie?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka