Dodaj do ulubionych

mięso z królika

14.07.07, 22:14
gdzie w Trójmieście sprzedają mięso z królika?pozdrawiam. A
Obserwuj wątek
    • Gość: lena w zoo IP: *.chello.pl 15.07.07, 10:08
      można tez tam dostać szczątki po padłych marabutanach
    • angelik1 Re: mięso z królika 15.07.07, 10:37
      mięso potrzebuje dla chorego dziecka,które nie może jeść innego.więc wycieczkę
      do zoo polecam tobie.baw się dobrze.
      • Gość: Takatam Re: mięso z królika IP: *.gdynia.mm.pl 15.07.07, 11:04
        Myślę, że nie ma sensu wdawać się w dyskusję z kimś, kto albo ma 'nie równo pod
        sufitem', albo jest małolatem. Angelik-znam ten problem, moje dziecko też ma
        alergię, bierzemy mięso królicze spod Słupska (załatwia moja teściowa)-tam
        facet hoduje króliki; a jak indyk-czy też uczula? Mój syn może jeść króliki i
        indyki. Pozdrawiam
        • Gość: lena aha IP: *.chello.pl 15.07.07, 16:59
          a, to sorki. Czasami dobrze jest rozwinąć pytanie, coby nie bylo dziwnych
          domysłów. Wiem, że np kaczki sprzedawane są na Morenie Carefour. Być może mają
          czasami inne zwierzeńce. Warto zadzwonić. No i opodal Gdańska jest nieco farm
          króliczych, hodujących króliki wyłącznie na mięso. :)
    • Gość: dita Re: mięso z królika IP: *.89.174.89.cable.satra.pl 15.07.07, 21:36
      w bomi w alfie widzialam kiedys mrozone kroliki, ale nie wiem, czy jeszcze je
      maja. dobre bomi jest tez w madisonie, tam tez warto zajrzec.
      pzdr!
      • Gość: gienio Re: mięso z królika IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 16.07.07, 04:50
        jak ci sie chce jecgac to w rosciszewku kolo trabek wielkich rolnik sprzedaje
    • Gość: Gość Re: mięso z królika IP: 193.138.110.* 16.07.07, 08:54
      Jakiś czas temu widziałem w Carrefoure (nie pamętam jak się pisze :( ) na morenie.
    • Gość: ala Re: mięso z królika IP: 145.253.3.* 16.07.07, 14:33
      1 w Selgrosie paczkowane piersi i uda z królika w stałej ofercie
      2 jak chcesz od rolnika to na Brodwinie w każdą sobotę przed południem
      przyjeżdża kobieta ze wsi i sprzedaje, jak akurat nie ma to można zamówić
      ja wypróbowałam z obu źródeł i jestem zadowolona - też dla dziecka kupuję :)
      pozdrawiam
    • ba_nita Re: mięso z królika 16.07.07, 14:38
      W każdym hipertruper, Bomi, Albert, zamawiasz u Kumera. Jesli potrzebujesz do
      tego przepisy daj znać na maila. Acha - i nie przejmuj się, że mrożone. To mieso
      MUSI być przemrożone (tzw.efekt kruszenia). Jeśli wepchną Co świeże to i tak
      najpierw zamroź.
    • angelik1 Re: mięso z królika 16.07.07, 17:46
      dziękuję serdecznie wszystkim, którzy chcieli pomóc.moje dziecko ma ciężką skazę
      i mało co może jeść.ma sześć miesięcy, więc mrożony odpada.muszę kupić świeże
      mięso, porobić porcje wielkości łyżki stołowej i zamrozić.mój mało ma uczulenie
      na wszyskie zupy słoiczkowe(dodają mleko albo uczulające warzywo).mój mąż
      dzisiaj zamówił królika na hali w Gdyni.ale cieszę się, że w niektórych sklepach
      sprzedają mrożone i to nawet w niektórych kawałki.nie zawsze nam po drodze na
      halę.dzięki,uśmiechnę się do banity na priva o przepisy dla dorosłych zjadaczy
      królików-jak kupię całego mrożonego to muszę cos z resztą robić.i pocieszyłeś
      mnie,że mrożone lepsze.jeszce raz wielkie dziękiwam wszystkim za pomoc.
      serdecznie was pozdrawiam.Andżelika
      • ba_nita Re:Masz przepisy na gazetowej poczcie.nt 17.07.07, 18:45

• angelik1 Re: mięso z królika 22.07.07, 09:08
        dziękuję
    • Gość: bolo głupoty z mięsa IP: *.zab.nat.hnet.pl 22.07.07, 22:48
      lecz dziecko kasztanie a nie piernicz że jedynym lekiem jest mieso z królika. a
      może zażyczysz sobie mięso z murzyna? albo marsjanina?
      • Gość: Takatam Re: głupoty z mięsa IP: *.gdynia.mm.pl 23.07.07, 09:22
        Nie wypowiadaj się w kwestii o której nie masz zielonego pojęcia, jeśli dziecko
        jest alergikiem to elementem postępowania (oprócz leków) jest właśnie
        prawidłowa dieta. Dziwię się, że jesteś na tyle bezczelny żeby takie głupoty
        wypisywać publicznie i nazywać matkę zatroskaną o dziecko kasztanem. Jak cię
        ten wątek nie interesuje to nie pisz durnych postów.
    • Gość: kasia Re: mięso z królika IP: *.b-ras1.chf.cork.eircom.net 25.07.07, 13:37
      przy nadmorskim w restauracji.nie polecam,bo sama mam domowego krolika-edka,i
      nigdy bym nie zjadła krolika..
      • Gość: ania Re: mięso z królika IP: *.net.autocom.pl 18.10.07, 23:14
        a świnkę byś zjadła? Są ludzie którzy hodują w domach świnki zamiast psów.
    • Gość: mane Re: mięso z królika IP: 83.238.148.* 17.10.07, 21:53
      zadzwon pod nr 58 684 30 99 - kroliki z domowej hodowli - smacznego :P - powołaj
      się na Irka
    • mery-1991 Re: mięso z królika 25.10.07, 20:25
      w restauracji tuż obok hotelu nadmorskiego. cena ok 45 złotych. pozdrawiam:)
      • Gość: miszza Re: mięso z królika IP: *.nsm.pl 16.11.07, 17:36
        acghA A JA WŁĄŚNI KUPIŁEWM na targowisku przyelbląskiej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka