sabinka_20 25.07.07, 01:57 Móglibyście polecić dobrą,sprawdzoną wróżkę??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leokadia206 Re: WRÓŻKA w trójmieście 25.07.07, 13:27 na Oksywiu, nr tel. 697 95 03 62. nie pamietam nazwiska. Ciezko sie dodzwonic bo ma duzo chetnych. Bylam u kilku wrozek, ale ta rewelacyjna, powiedziala wszystko z mojej przeszlosci a przyszlosc tez jak dotąd sie zgadza Odpowiedz Link Zgłoś
agis82 Re: WRÓŻKA w trójmieście 26.07.07, 18:07 Czy wszystko sprawdza Ci sie tak jak mowila P. Mirka? Czy dlugo musialas czekac na sprawdzenie sie wrozby? Pytam bo w moim przypadku P. Mirka byla bezbledna jesli chodzi o terazniejszosc, ale z przepowiedni na przyszlosc jeszcze nic sie nie sprawdzilo, choc sie ludze;) Odpowiedz Link Zgłoś
leokadia206 Re: WRÓŻKA w trójmieście 30.07.07, 11:09 powoli ale sie sprawdza, czesc rzeczy ktore maja sie zdarzyc powiedziala mi na konkretny rok wiec czekam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
beczka22 Re: WRÓŻKA w trójmieście 01.05.08, 18:41 szukam dobrej wróżki w trójmieście , która wróży ze zwykłej talii kart-może ktoś taką zna proszę o wiadomość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: axel Re: WRÓŻKA w trójmieście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.10, 07:42 też jestem ciekawy czy sie sprawdza u pani mirki michniewicz,byłem uniej czekam i sie łudze.a czy ktos był i moze napisac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pici Re: WRÓŻKA w trójmieście pani mirka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.10, 22:30 i jak sprawdziło sie wam po wizycie u pani mirki michniewicz? bo tez bylem i czekam. napiscie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mi Re: WRÓŻKA w trójmieście pani mirka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.10, 09:13 a kto z Was był u wróżki Kingi jestem ciekawa opinii , ja byłam i jestem pod wrażeniem: rzeczowa bardzo ciepła babka i wie co robi i mówi ... potrafi pomóc .:)polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: WRÓŻKA w trójmieście pani mirka IP: *.limes.com.pl 14.05.10, 18:40 ja byłam u P. Kingi polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ami Re: WRÓŻKA w trójmieście pani mirka IP: *.limes.com.pl 02.05.13, 17:11 a moge telefon prosic do tej p. Kingi ? Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik.het7 Re: WRÓŻKA w trójmieście pani mirka 06.11.10, 22:01 Witam, czytałam bardzo pozytywne opinie na temat wróżki Pani Mirki. Jesli ktoś ma kontakt do niej bardzo o niego proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: WRÓŻKA w trójmieście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.10, 13:57 Polecam Pania Amelie ( 511 578 047) Gdansk-Chelm, korzystam z jej uslug od 3 lat, rzetelna i konkretna,pomaga w rozwiazywaniu zawilych spraw sercowych i nie tylko!U mnie wszystko sie sprawdza.Czasem czeka sie pare dni na wolny termin. polecam goraco!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monique Re: WRÓŻKA w trójmieście IP: *.ip.jarsat.pl 28.08.11, 19:45 ja jestem rozczarowana,niestety nie podzielam twojego zdania o tej Pani,bylam u niej raz i straczy.NIC SIE NIE SPRAwDZA-WSZYSTKO TO BZDURY I OSZUSTWO!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liliana Re: WRÓŻKA w trójmieście IP: *.strazgraniczna.pl 13.11.11, 11:48 Kłamczucha nic sie nie sprawdza.Bylam u niej pól roku temu i niccccccccc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzocha2 Re: WRÓŻKA w trójmieście IP: *.chello.pl 20.08.07, 17:42 ja u niej bylam jakies 2 albo 3 lata temu i z przeszlosci faktycznie wszystko sie zgadzalo, ale z przyszlosci zupelnie nic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuma Re: WRÓŻKA w trójmieście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.08, 19:44 No własnie, nie mozna się dodzwonić, i trzeba jechac gdzies na koniec świata... ;-)) Podobno bardzo dobra jest pani LABEA z Sopotu - czy ktoś ją zna, ma jakieś namiary? Odpowiedz Link Zgłoś
konst.ancja Re: wróżka w Trójmieście 14.05.08, 15:57 Dobra i sympatyczna jest Halina z Gdańska. Wrózy z kart cygańskich i Lenormand. Czeka sie tylko kilka dni na wizytę. Odpowiedz Link Zgłoś
asia.kaczynska11 Re: wróżka w Trójmieście 02.12.08, 12:16 Bardzo zalezy mi na wrozce, ktora potrafi wrozyc z kart cyganskich i Lenormand. Czy bylaby mozliwosc namiarow na P. Haline? Serdecznie pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbbbeata Re: wróżka w Trójmieście IP: *.chello.pl 15.10.09, 22:23 Byłam dzisiaj u Haliny i jakoś nie jestem pod wrażeniem. Ide teraz do Emili podobno jest mega dobra i chce ja sprawdzic bo moja kumpela byla u Haliny i poszla potem do Emili byly zupelnie inne relacje z kart. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: wróżka w Trójmieście IP: 96.18.162.* 15.10.09, 23:55 popytajcie je czy wiedzialy o zalamaniu pogody i o "cofkach".komu wy wierzycie i ufacie.poczytajcie sobie troche materialu na temat psychologi i sami bedziecie mogli pootwierac interesy wrozbiarskie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyt Re: WRÓŻKA w trójmieście IP: *.chello.pl 16.02.10, 20:26 2 lata temu bylem u Pani Labeli i jak narazie wszystko sprawdza się w 100%. Zobaczymy co dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
merlinka99 Re: WRÓŻKA w Trójmieście 17.02.10, 12:23 A czy ona jeszcze przyjmuje? Jezeli tak to podaj prosze jakies namiary .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANIA Re: WRÓŻKA w trójmieście IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.08, 13:20 hej!!moge prosic dokladny adres do P. Mirki jak sie tam jedzie/ ania782@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikagda Re: WRÓŻKA w trójmieście IP: *.adsl.inetia.pl 26.07.09, 23:18 Czy można zamówić wróżkę na góra godzinę aby wywróżyła (koniecznie bardzo dobrą!) przyszłość w małżeństwie mojej przyjaciółki? Chodzi o wieczór panieński, taka dodatkowa atrakcja. Np wróżenie ze zdjęć itp może być fajne. Ile to może kosztować? Jeśli ktoś zna osobę, która by mogła wpaść i powróżyć proszę o namiar. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika25 Re: WRÓŻKA w trójmieście IP: *.gprs.plus.pl 26.08.08, 13:31 Witajcie powiedzcie gdzie na oksywiu? i jaki koszt? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyś Re: WRÓŻKA w trójmieście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.08, 17:06 A mogłabyś mi powiedzieć ile się płaci takiej wróżce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: WRÓŻKA w trójmieście IP: *.olsztyn.mm.pl 30.12.08, 23:27 Korzystałam kiedyś z usług wróżki ,która przyjmowała w Gdańsku wrzeszczu. Może ktoś ma na nią namiary? - chętnie bym ją odwiedziła. Z tego co pamiętam, to pisywała w czasopiśmie "Wróżka" Odpowiedz Link Zgłoś
sabinka_20 Re: WRÓŻKA w trójmieście 28.07.07, 12:31 A dziewczyny ile ona bierze za wizyte?? Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.testy Pani Mirka jest rewelacyjna! 29.07.07, 12:21 Opowiadała mi szczegóły z przeszłości! A to co przepowiadała sie sprawdziło. Świetnie przedstawia charatkter innych osób, o jakie zapytacie i ich stosunek do was :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gogo Re: Pani Mirka jest rewelacyjna! IP: 217.153.161.* 08.08.07, 16:18 czy pani mirka NAZYWA SIę MICHNIEWICZ Odpowiedz Link Zgłoś
mim-i Re: Pani Mirka jest rewelacyjna! 10.08.07, 13:18 A odpowiedzcie mi moje drogie,czy Pani Mirka upoważniła Was do podawania jej danych na forum? Nie wszyscy sobie tego życzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika pytanie do mim IP: *.dyn.optonline.net 14.08.07, 17:33 Moja droga mysle ze pani Mirka nie miala byc nic przeciwko temu taka reklama dla innych kobiet przez to pieniadze sie zarabia nie? wiec co sie martwisz? no chyba ze ty jestes ta Mirka hihi i juz jestes znudzona swoimi klientkami ;) Powiedzcie moje drogie czy na odleglosc tez moze powrozyc p. Mirka??? dajcie znac :)z gory dziekuje pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mim-i Re: pytanie do mim 15.08.07, 11:38 Nie nie jestem "ta Mirka", ale kiedy byłam u Pani Mirki podała mi wizytówkę i poprosiła żeby nie zamieszczać jej danych na forach.Dlatego zapytałam. Ot i cała tajemnica:} Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: pytanie do mim IP: *.chello.pl 04.04.08, 01:05 nie rozumiem pytania. Kobieta rozdaje wizytówki, a ktoś się pyta o to czy pozwoliła na podaweanie jej nazwiska .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: No tak Re: pytanie do mim IP: *.st.vc.shawcable.net 04.04.08, 02:00 Bez obrazy -ZACOFANIE-ale z drugiej strony jak WROZKI i KOSCIOL na piedestale to takie sa efekty-Polska-"cywilizowana-hmmmmmm?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ffemina Re: pytanie do mim IP: 193.189.116.* 17.04.08, 22:29 hehe. otóz to. irracjonalność tępej polki. idź do wróżki, idiotko, ehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: pytanie do mim IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 08.12.13, 15:06 super wróżka jest pod adresem kobietamag@interia.pl gorąco polecam bo naprawdę warto! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalia Re: Pani Mirka jest rewelacyjna! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.09, 12:48 A czy ktoś mógłby podać jakieś namiary na Panią Mirke?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda P.Kinga IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.09, 10:35 a ja bylam u Pani Kingi i jestem super zadowolona juz po raz drugi. wszystko sie sprawdza. polecam gorąco . M Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Pani Mirka jest rewelacyjna! IP: *.limes.com.pl 17.07.08, 09:51 Gosi a mogłabyś podać mi namiary na panią MIrkę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sikora1408 Re: Pani Mirka jest rewelacyjna! IP: *.olsztyn.mm.pl 30.12.08, 23:13 Czy mogłabyś podać mi namiary na Panią Mirkę - wróżenie?Sprawa pilna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oskara im dać:) Re: WRÓŻKA w trójmieście IP: *.dew.pl 06.04.08, 00:25 cha .cha, ,,,,,,,,hahahahahahahahahaha hej i co niechciała zadna przepowiedzieć jakie liczby padną w Totolotka?:) Super wrózka a ile bierze za taka niwnośc przeplataną z głupotą? Bo kolerzanka jest bezrobotna bedzie brala mniej bo jeszce niedoswiadczona jak sie robi glupie blądyny w balona.Ale z czasem wprawy i doswiadczenia nabierze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alejaja Re: WRÓŻKA w trójmieście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.08, 12:29 Ale Wy jestescie naiwni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muszelka Re: WRÓŻKA w trójmieście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.08, 14:28 do szkoły jakie błędy???masakra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Suchita [...] IP: 81.190.126.* 08.05.08, 14:43 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościu z Polski Re: WRÓŻKA w trójmieście IP: *.zamosc.mm.pl 09.05.08, 10:19 Też polecam panią Kasię. Mieszka gdzieś na Pustkach Cisowskich. Byłem u niej dwa razy i wszystko się sprawdza prędzej czy później. Odpowiedz Link Zgłoś
konst.ancja Re: WRÓŻKA w trójmieście 09.05.08, 15:43 A gdzie sa te Pustki Cisowskie? Ile kosztuje wizyta? Z czego ta pani Kasia wróży? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Suchita Re: WRÓŻKA w trójmieście IP: 81.190.126.* 14.05.08, 23:33 Wróży z Tarota i zwykłych kart wizyta kosztuje 25zł. Odpowiedz Link Zgłoś
ange24 Re: WRÓŻKA w trójmieście 17.05.08, 14:58 Pani Kasia jest do bani - ja byłam u niej kilka razy, nic się nie sprawdziło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Suchita Re: WRÓŻKA w trójmieście IP: 81.190.126.* 19.05.08, 18:44 A kogo polecasz? Z dtugiej strony uciesze sie że nie wszystko co mówi to prawda bo powiedziala mojej kumpeli że ona rozejdzie sie ze swoim chlopakiem, a są fajną parą. Odpowiedz Link Zgłoś
konst.ancja Re: WRÓŻKA w trójmieście 20.05.08, 11:04 Moge polecic jeszcze panią Kostencką na Żabiance. Posługuje się kartami cygańskimi, czyta tez ze zdjęć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Suchita Re: WRÓŻKA w trójmieście IP: 81.190.126.* 20.05.08, 12:20 a jakiś namiar do niej? Odpowiedz Link Zgłoś
konst.ancja Re: wróżka w Trójmieście 20.05.08, 13:50 Jutro, bo nie mam teraz pod ręką... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wuel Re: wróżka w Trójmieście IP: *.nsm.pl 20.05.08, 17:51 czekam na ten namiar ;p Odpowiedz Link Zgłoś
konst.ancja Re: wróżka w Trójmieście 21.05.08, 12:54 Ale nie jesteście tu zalogowane, więc nie mogę do was napisać na priv. Ale wy mozecie - na konst.ancja@gazeta.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: wróżka w Trójmieście IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 06.09.09, 20:18 prosze o poprawny adres email do ciebei bo ten co podałeś odrzuca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jg Re: WRÓŻKA w trójmieście IP: *.centertel.pl 11.08.12, 14:50 bardzo proszę o podanie numeru telefonu do pani Kostenckiej Odpowiedz Link Zgłoś
pchelk.a1982 Re: WRÓŻKA w trójmieście 10.09.13, 20:49 Witam, czy mogę prosić o kontakt do P. Kosteckiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klara Re: WRÓŻKA w trójmieście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.13, 11:13 dobrą wrózkę masz pod adresem kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
pchelk.a1982 Re: WRÓŻKA w trójmieście 11.09.13, 19:51 Czy korzystałaś z usługi u tej Pani. Z czego wróży? Proszę o opinię. dziękuję & pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ali Re: WRÓŻKA w trójmieście IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.11.12, 22:15 prosiłabym o numer do tej pani na priva aliskaaa@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mea Re: WRÓŻKA w trójmieście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.09, 23:30 Czy była byś tak dobra i podała mi namiary na Panią Kasię :) bardzo długo szukam do niej kontaktu. mój mail flipp@wp.pl z góry serdecznie dziękuję i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: WRÓŻKA w trójmieście IP: *.cpe.cableone.net 01.01.09, 23:51 czy ty czlowieku sie pod kamieniami chowales? w 21 wieku do wrozki? najlepszym zrodlem jest Biblia[osobisty list od Stworcy do calej ludzkosci]i do Niej po wszelka rade i pomoc,powinnismy sie uciekac,bo Bog,jako nasz Stworca,sam wie najlepiej czego nam potrzeba do szczescia.i na Jej kartach prorokuje wszystko co bedzie,az do ostatecznej proby w 1000 letnim Krolestwie Bozym na ziemi.warto wiec sie wziasc za Jej lekture i czytajac,rozwazac czytany material.samemu wtedy bedzie nawet mozna pomoc innym wszelka rada,bez uciekania sie do szukania pomocy u wrozki,ktora i tak w niczym nie pomoze,prucz ogolocenia w tych ciezkich czasach z zawartosci portfela.obudzic sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: WRÓŻKA w Trójmieście IP: *.cpe.cableone.net 02.01.09, 21:53 do kazdego co mysli o pomocy od wrozki i kazdego co szczerze mysli o zaznajomieniu sie z trescia Biblii. Odpowiedz Link Zgłoś
2zytka Re: WRÓŻKA w trójmieście 24.06.13, 23:36 Sprawdzające się wróżby , skuteczne rytuały przesyłam po uiszczeniu opłaty 40zł na rózne sytuacje życiowe w tym m.in rytuały miłosne, a także dot. pracy, zdrowia, szczęścia, powodzenia,polepszenia relacji i wielu innych. Rytuały są proste mozliwe do wykonania w warunkach domowych. więcej informacji pod adresem : kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
bopin Re: WRÓŻKA w trójmieście 28.05.08, 14:28 sabinka_20 napisała: > Móglibyście polecić dobrą,sprawdzoną wróżkę??? fajne jest to sformułowanie "sprawdzoną" Odpowiedz Link Zgłoś
konst.ancja Re: WRÓŻKA w trójmieście 29.05.08, 12:23 To skrót myślowy... Chodzi o sprawdzalność wróżb, która jest bardzo różna. Zalezy od intuicji danej wróżki. Odpowiedz Link Zgłoś
mysia1103 Re: WRÓŻKA w trójmieście 23.06.08, 14:32 podajcie mi prosze jakis namiar na sprawdzona wróżkę z gdyni, wielkie dzieki. Na temat komputerów wypowiada się mój mąż, korzystający z mojego zę mi konta... fotoforum.gazeta.pl/3,0,764193.html Odpowiedz Link Zgłoś
bopin Re: WRÓŻKA w trójmieście 24.06.08, 10:59 konst.ancja napisała: > Chodzi o sprawdzalność wróżb, Moim zdaniem sprawdzona wróżka zajmuje się grą w toto lotka, bo wszystko inne przy takich zdolnościach jest poniżej progu opłacalności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria rolek Wrozka Emilia IP: *.crowley.pl 16.07.08, 18:44 Bylam ja,mama,kilka znajomych.Mieszka w Gdansku centrum.Swietna ,niedroga nr 500388955 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Re: Wrozka Emilia IP: *.play-internet.pl 19.12.13, 18:25 Też u niej byłam. Rzeczowa, szczera, konkretna i bardzo sympatyczna. Nie wiem skąd te negatywne opinie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KaLa Re: Wrozka Emilia IP: *.play-internet.pl 22.03.14, 17:01 Popieram! Pani Emilia to wspaniała kobieta, ogromnie się cieszę, że spotkałam na swojej drodze tak wartościową, niezwykła i dobrą osobę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: WRÓŻKA w trójmieście IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.08, 08:31 newage.info.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=209&Itemid=209 iść do osoby,która zarabia na oszukiwaniu ludzi i wyłudzaniu pieniędzy,raz na kilka przypadków uda się trafić z "przepowiednią" i na -przepraszam nie chcę Cię urazić,na naiwnych żerują,takie "wróżki zębuszki"-"bo COŚ! się zgadza" .Szkoda pieniędzy i czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: najlepsza wrózka!! Re: WRÓŻKA w trójmieście IP: *.208.bakcyl.dew.pl 12.10.08, 15:40 ja moge wywrózyc kazdemu co sobie zazyczy.Biore tylko stówke 1000zł:) napewno bedziecie zadowoleni!! Spawdzalnosc przepowiedni gwarantowana na 100% :)inaczej zwracam kase!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: WRÓŻKA w trójmieście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.09, 21:44 Najlepsza jest wrózka Kinga z Fikakowa w Gdyni, namiar - 691406645 polecam bo warto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: WRÓŻKA w trójmieście IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.08, 08:33 newage.info.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=270&Itemid=270 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: najelpsza i pewna! Re: WRÓŻKA w trójmieście IP: *.208.bakcyl.dew.pl 12.10.08, 15:42 przepraszam miało byc nie 100zł a tysiac zł 1000zł usługi zdrozały bo jest kryzys finansowy i mam klejke bankierów i graczy giełdowy.Wiec trudno sie domnie dostać.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Burak Re: WRÓŻKA w trójmieście IP: *.vc.shawcable.net 13.10.08, 06:52 Ja wroze z BURAKA,ze jestescie takie BURAKI??????? Odpowiedz Link Zgłoś
zdybex Re: WRÓŻKA w trójmieście 13.10.08, 14:37 Mimo najazdu debili Gdańsk od 1983 roku ma ciagle 460. 000 mieszkańców. Miasto się nie rozwija. Demograficznie. Nie moze dociagnąc do 500 000. Wałesie i żonie skończył się potencjał reprodukcyjny, Gwiazda strzelał slepakami, a najazd wiochy spowodował wyjazd dotychczasowych mieszkańców.Wiocha przyjechała a ci co nie zdążyli w 1945 na ostatni statek powoli wymierają A tylko oni potrafią mówić po polsku tak jak Tusk.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: framira Re: WRÓŻKA w trójmieście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.09, 19:23 hej, poszukuję wróżki(czarownicy) z pogranicza Gdyni gł.-Grabówka - takiej co to potrafi zdejmować złe uroki...serio...serio... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: WRÓŻKA w trójmieście IP: *.cpe.cableone.net 03.01.09, 21:59 nie igraj z mocami ciemnosci,moze sie to bardzo dla ciebie skonczyc tragicznie. interesuj sie swiatlem pochodzacym od Stworcy czlowieka i Jego sie pytaj o rady,a sa one dostepne w Jego Slowie,Biblii.powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: WRÓŻKA w trójmieście IP: *.centertel.pl 04.01.09, 00:14 Forumowicz o nicku Kazik jest bardziej nawiedzony niż mu jego Biblia nakazuje. W tym wątku, z tego samego forum, można poczytać jego nawiedzone wypociny: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=57&w=66962131 Trzeba mieć moc czasu, bo kto normalny tyle by pisał? A zresztą ciężko dyskutować z kimś tak ograniczonym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: WRÓŻKA w trójmieście IP: *.cpe.cableone.net 04.01.09, 03:39 jak mozna pisac o ciezkim dyskutowaniu,jezeli sie samemu nie bierze Biblii do reki i na Jej podstawie udawadnia swoje racje? i wcale nie trzeba do tego za wiele czasu.a czas jeszcze dla ciebie tez nadejdzie kiedy tych,w twym mniemaniu wypocin,bedzie sie pragnelo i szukalo. czas ci to pokaze,przypomnisz to sobie,byle nie za pozno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: framira Re: WRÓŻKA w trójmieście - do Kazika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.09, 12:05 ...skoro uważasz, że źle postępujemy...to po co tutaj ciągle siedzisz Kaziku? I ciekawe jak znalazłeś ten portal?...bo chyba nie wpisując biblia.pl?... I nie głoś tutaj swojej misji...przypominam Ci, że większość z nas to katolicy (bo taki to kraj)...i skoro szukają tutaj pomocy...to ich wybór...bo każdy z nas ma prawo wyboru...to się nazywa tolerancja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: WRÓŻKA w trójmieście - do Kazika IP: *.cpe.cableone.net 04.01.09, 19:38 to jest demokratyczne forum i kazdy ma prawo sie tu wpisac.i ja kazdego wpis na rowni toleruje tez,a to,ze chce pomoc[bo sami o to prosicie],pokazuje tylko,ze robie to z milosci do bliznich,tak jak to nam wszystkim nakazal Jezus[ew.Mat.24:14,2do Tymoteusza 3:16,17]. a,ze jak piszesz,wiekszosc w tym kraju to katolicy,to tym bardziej powinni byc zadowoleni wskazowkami i radami z Ksiegi,ktora jest przecierz najwazniejsza w katolickiej religii i sami nawet powinni na Jej podstawie pomagac innym,ku umocnieniu wiary[1Piotra 3:15,16]. prosze sie zapoznac z tymi wersetami i nawet czytac cala Biblie w wolnych chwilach.i jak piszesz,kazdy ma swoj wybor i wolna wole.ma prawo isc droga,ktora sobie sam obierze.i ja to toleruje,nie smieje sie z osobistych decyzji.rada jednak zawsze na miejscu,szczegolnie oparta na Ksiedze nad Ksiegami.podyskutuj o tym z ksiedzem,na kolede. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: WRÓŻKA w trójmieście - do Kazika IP: *.centertel.pl 04.01.09, 19:45 Chcesz pomóc? To podaj namiary na dobrą wróżkę w Trójmieście, bo tego dotyczy wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: WRÓŻKA w trójmieście IP: *.centertel.pl 04.01.09, 19:43 Kazik, czy Ty umiesz czytać że zrozumieniem? To jest wątek o poszukiwaniu wróżki a nawet czarownicy. Jeśli posiadasz potrzebne adresy i telefony, udostępnij je. Może posiadasz Biblię Wróżek i Czarownic? To, że w Tobie jest duża wiara w "coś" nie znaczy, że reszta ma podobne zdanie. Jesteś totalnie monotematyczny, zupełnie jak Ci co regularnie burzą mój spokój domowy dzwoniąc do drzwi i zadając od lat te same pytania, tylko w ich mniemaniu ważne, typowy bełkot, a polemika jest bezcelowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: WRÓŻKA w trójmieście IP: *.cpe.cableone.net 05.01.09, 00:37 twoja niechec do prawdy biblijnej kiedys sie srogo na tobie chyba zemsci,ale to twoje zycie i nic mi do niego.innym ludziom jednak sie podoba co pisze i sami zaczynaja zagladac do kart Slowa Bozego,nawet po kryjomu,ze wzgledu na nasmiewcow.ja tu piszac,pragne tylko wskazac,ze Bog Biblii jest przeciwny uciekania sie ludzi do wrozb. jest na ten temat jasno i wyraznie w tej ksiedze napisane.jezeli jestes wierzaca osoba,to po koledzie porusz temat wrozby z ksiedzem, ktory cie odwiedzi,on tez chyba powola sie na Biblie,tlumaczac ci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blix Re: WRÓŻKA w trójmieście IP: 81.190.124.* 06.01.09, 08:58 Wróżka Żeżba, z Brzezna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joannag81 Re: WRÓŻKA w trójmieście IP: *.91.25.242.static.crowley.pl 06.01.09, 11:12 podaj namiary na wrozke z Brzezna, prosze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abra Re: WRÓŻKA w trójmieście IP: *.chello.pl 18.04.09, 23:34 ja wróże z kart tarota także na odleglość opłate pobieram symbolicznie co łaska ,ponieważ tarot jest moją pasją i chęć niesienia pomocy ludziom Odpowiedz Link Zgłoś
trisonly Re: WRÓŻKA w trójmieście 19.05.09, 08:32 cześć, nie podałaś żadnych namiarów na siebie. Chętnie skorzystałabym z Twojej pomocy :) tristy@vp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczypawa doskonała wróżka IP: *.chello.pl 07.06.09, 19:24 A ja tak czytam i z podziwu wyjsc nie moge, ze nikt nie wspomina o Pani, ktora jest fenomenalna moim zdaniem chociac nie jest natarczywa w reklamowaniu sie. No moze to dlatego, ze przyjezdzaja do niej ludzie z calej Polski a nie tylko z Trojmiasta. Jesli ktokolwiek i kiedykowiek mialby mnie spytac o dobra wrozke (a znam ich troche) to doradzilbym Pania Boudicce z Sopotu. O ile wiem, to trzeba sie z duzym wyprzedzeniem do niej umawiac ale warto poczekac. Zbyt wielu ludzi chwali jej umiejetnosci. Skoro inni rekomenduja innych to ja podam jej telefon 501 776 488 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noooo Re: doskonała wróżka IP: *.vc.shawcable.net 07.06.09, 21:32 Nie moge sie nadziwic,Polska w EU,a wciaz -ZACOFANIE-wiara we wrozke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liv Re: doskonała wróżka IP: 94.254.220.* 25.06.09, 10:55 mam pytanie w zwiazku z pania, o ktorej wspomnialas: bylas u niej osobiscie? jestes zadowolona? sprawdzilo sie to, co powiedziala? czy moze ktos Ci tylko mowil, ze jest niezla? bo tak sie zastanawiam czy sie nie wybrac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: infinity Re: doskonała wróżka IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.07.09, 20:33 Polecam doskonałą, życzliwą i posiadającą "dar" wróżkę z Gdańska. Łucję, po prostu-bez żadnych magicznych "dodatków" egipsko-wyrocznio-innych. Pełen konkret.Jeśli ktoś ma ochotę należy umówić się telefonicznie 691-565-066. Odpowiedz Link Zgłoś
joannag81 Re: doskonała wróżka 17.07.09, 12:09 Infinity prosze podaj wiecej info na temat wrozki Łucji, m.in. ile kosztuje wrozba (najchetniej na priv)........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominikaa Re: doskonała wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.09, 12:41 Też o niej słyszałam, a ile kosztuje wizyta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaciekawiona Re: doskonała wróżka IP: *.bremultibank.com.pl 13.10.10, 18:28 a ten nr do Pani Łucji nie dziala moze mi ktos podac aktualny? moj mail: asiunia248@buziaczek.pl prosze o szybka odp Odpowiedz Link Zgłoś
natalkamilutka Re: doskonała wróżka 16.09.13, 20:10 bardzo dobrą wróżkę masz pod adresem kobietamag@interia.pl, gorąco polecam, mi wiele pomogła! Odpowiedz Link Zgłoś
pchelk.a1982 Re: doskonała wróżka 16.09.13, 20:19 Sprawdziły się Tobie przepowiednie od niej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mira Re: WRÓŻKA w trójmieście IP: *.superkabel.de 24.08.11, 17:00 Chetnie skorzystam z Twojej pomocy:)miraslawas@live.de Czekam na wiadomosc Odpowiedz Link Zgłoś
najlepszy.jozek Re: WRÓŻKA w trójmieście 08.06.09, 20:53 Czy ludzie świadomi z wyższym wykształceniem chodzą do wróżki, raczej wątpię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ech Re: WRÓŻKA w trójmieście IP: *.adsl.inetia.pl 10.06.09, 20:18 jestem wrożka profesor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: WRÓŻKA w trójmieście IP: *.chello.pl 23.06.09, 22:48 a czy ludzie z wyższym wykształceniem chodzą do kościoła? jedno i drugie jest tak samo absurdalne i opiera się tylko i wyłącznie na wierze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noooo Re: WRÓŻKA w trójmieście IP: *.vc.shawcable.net 24.06.09, 19:55 Obojetnie jak do tego podejdziemy,wrozka=ZACOFANIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gilda Re: WRÓŻKA w trójmieście IP: *.chello.pl 27.06.09, 14:17 kosciół nie kosciół wiara nie ma nic do rzeczy.. ja chodze do koscioła mam wyższe wykształcenie i stawiam tarota ,a kto mi zabroni?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do gildy Re: WRÓŻKA w trójmieście IP: *.vc.shawcable.net 28.06.09, 23:58 Najgorsze jak ktos odpowiada nie na temat?????,pewnie,ze,mozesz chodzic do kosciola,ukladac tarota Twoj wybor,temat byl wrozka=zacofanie i nie probuj mnie w tym wzgledzie "edukowac".Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: WRÓŻKA w trójmieście IP: 96.18.162.* 01.07.09, 00:20 nikt nikomu nie zabroni chodzic do kosciola tego czy tamtego i potem chodzic do wrozki albo sobie samemu wrozyc.tylko jak na to sie zapatruje Stworca?by sobie odpowiedziec nalezy zasiegnac wiedzy z Jego Slowa,to nic trudnego w obecnym czasie i swiecie.a jezeli te wszystkie wrozki takie swietne i dobre oraz madre[chyba w ogalacaniu z ciezko zapracowanych pieniedzy],to dlaczego nie ida na wikt rzadowy,pomagajac mu w uniknieciach niepowodzen politycznych czy tez katastrof naturalnych,by ludziom zylo sie dlugo i przyjemnie? Odpowiedz Link Zgłoś
merlinka99 Re: WRÓŻKA w trójmieście 02.07.09, 13:39 Od tsięcy lat mądrzy władcy korzystali i nadal korzystają z usług doradców takich jak jasnowidze i astrolodzy. Wielu z nich sie do tego przyznało, i jest wiele historycznych spisanych przekazów na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przechodzień Re: WRÓŻKA w trójmieście IP: *.chello.pl 16.07.09, 11:47 Byłam u pani Boudicci. Rewelacja!Szczypawa, odezwij się, bo chciałabym Ci podziekować za namiary! Muszę powiedzieć, ze pani Boudicca czasu nie liczy jak wróży i wszystko jest ważne dla niej . A wróżby sie sprawdzają - parę dni temu juz się sprawdziło to, na czym mi najbardziej zależało! Namiar na pania Boudiccę to 501776488 Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: WRÓŻKA w trójmieście 17.07.09, 21:26 a to ciekawe,ze razem ze szczypawa macie net w chello, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fatyga Re: WRÓŻKA w trójmieście IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.02.10, 20:20 normalka,szczypawa robi krecią robotę i nagania do wróżki B....... brawo szczypawa brawo,pofatygowałam się i sprawdziłam inne twoje wypociny na innych forach i wszystko wskazuje na kiepską reklamę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: WRÓŻKA w trójmieście Halinka IP: *.lokis.net.pl 12.03.14, 20:13 Byłam kiedyś u Halinki na Morenie , dużo się sprawdziło, a przede wszystkim choroba mojego dziecka .Chciałam po latach wybrać się znowu, ale nie pamiętałam adresu i tel. też gdzieś przepadł. Dziś znalazłam w necie tel. 602703230. Jeśli się do niej wybierzesz to ciekawa jestem twoich wrażeń ? Dziś już późno , ale jutro zamierzam się umówić. pozdrawiam Aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczypawa Re: WRÓŻKA w trójmieście IP: *.chello.pl 14.08.09, 14:12 Nie ma za co dziękować. Ja zawsze kieruje do ludzi wartościowych. Pani Boudicca jest jedną z nielicznych wróżek, które nie znajdą się nigdy na mojej czarnej liście. Jest dobra, skuteczna, dobrze zorientowana w psychologii i przede wszystkim- pomaga ludziom a nie "doi kasę". Nie ma u niej motywu przewodniego, czyli "powiem więcej jak zabulisz". POlecam. Uczciwa w tym co robi. Sumienna. I bardzo inteligentna. No chyba że szukacie wrózki a la tvn7 :) jej telefon to 501 776 488 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goorgeina Re: WRÓŻKA w trójmieście IP: *.182.177.216.nat.umts.dynamic.eranet.pl 18.10.10, 15:48 szczpawka z ciekawosci umówiłam sie do tej pani wróżki.. termin szybki.zdam relacje pani stawia Karty Runiczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: WRÓŻKA w trójmieście IP: *.dynamic.chello.pl 03.07.11, 22:30 hej, ile bierze ta wrozka i jak wrazenia ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
lovelymedlady Re: WRÓŻKA w trójmieście 22.09.09, 10:27 A z czego wrózy wróżka Boudicce,gdzie i za ile?czy długo się czeka na wizytę,czy opowiada o przeszłości,ile trwa takie wrózenie?prosze o odpowiedż Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: WRÓŻKA w trójmieście IP: *.aster.pl 01.09.11, 10:58 Ale autoreklama..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuma Re: WRÓŻKA w trójmieście IP: *.net.stream.pl 03.09.11, 20:38 Autoreklama kogo?... Za duzo tu juz postow i nie widac... Odpowiedz Link Zgłoś
najlepszy.jozek Re: WRÓŻKA w trójmieście 04.10.09, 11:30 > Od tsięcy lat mądrzy władcy korzystali i nadal korzystają z usług > doradców takich jak jasnowidze i astrolodzy. Wielu z nich sie do > tego przyznało, i jest wiele historycznych spisanych przekazów na > ten temat. Ciekawe, czy są opisy tego, jakie były efekty i skuteczność tych usług Odpowiedz Link Zgłoś
najlepszy.jozek Re: WRÓŻKA w trójmieście 04.10.09, 11:28 > kosciół nie kosciół wiara nie ma nic do rzeczy.. > ja chodze do koscioła mam wyższe wykształcenie i stawiam tarota ,a kto mi zabro > ni?? Jak nikt nie zabrania, to ludzie od tej "wolności" głupieją Odpowiedz Link Zgłoś
merlinka99 Re: WRÓŻKA w trójmieście 02.07.09, 13:33 Wręcz przeciwnie: z usług wróżek, astrologów i jasnowidzów korzystaja zwykle osoby najbadziej świadome tego, ze ŻYCIEM fizycznym rządzą prawa duchowe, najpierw przejawiające się na planach wyższych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: WRÓŻKA w trójmieście IP: 96.18.162.* 02.07.09, 15:49 jedynym kto wszystko wie,jest Stworca.i wystarczy szczeremu czlowiekowi Biblia,przyklad tego dal nam Jezus.reszta pochodzi od przeciwnika Bozego,Szatana Diabla.wie,ze zginie i chce swymi trykami pociagnac za soba ludzkosc.ale niestety sporo ludzi daje sie na ten lep nabrac i ida za Szatanem jak woly na rzez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gilda Re: WRÓŻKA w trójmieście IP: *.chello.pl 07.07.09, 13:13 stwórca rządzi fakt.mnie interesuje to co jest tu i teraz na Ziemi. jak umre to już mi będzie obojętne gdzie trafie i tak tego wiedzieć nie będę.Grunt żeby tu na Ziemi być w porządku do samego siebie i ludzi..a tarot jest czyms co kocham dlatego się tym zajmuje. I na pewno jakis Swiadek jechowy sekciarz nie bedzie mi mowił jak mam życ. Chodzi po domach i werbujecie ludzi ,nakłaniacie na ulicy do zmany wiary i to uwazasz ze jest Boskieee super gratulacje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: WRÓŻKA w trójmieście IP: 96.18.162.* 07.07.09, 21:54 SJ wzoruja sie na Jezusie i przykladzie apostolow.nikt nikogo do zmiany wiary nie namawia,tylko do tego,by czlowiek zwrocil uwage na to co mowi Biblia[Slowo samego Boga]i sie do tego ustosunkowal[ty juz to okazalas swym wpisem].identyczna sytuacja byla przed potopem na ziemi[ostrzeganie i zwracanie ludziom uwagi na to co wokolo nich sie dzialo,by mogli sie ustosunkowac swym zyciem,by je ratowac].nikt ci nie bedzie dyktowal,jak masz zyc,albo robic.to twoja osobista sprawa. badz wiec szczesliwym czlowiekiem imajac sie wrozba i zycze ci byc nawet bardzo bogatym po przez wygranej na loterii[przeciez ufajac tarotowi,mozna duzo sie dowiedziec,nawet prawdziwych numerow].ja jednak proponuje proroctwa biblijne[wszystkie dotychczas sie spelnily,co jest rekojma,ze i te przed nami tez sie spelnia dokladnie i to bez wygranej na loterii]. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tola 21 Re: WRÓŻKA w trójmieście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.10, 08:05 CO SADZICIE O PANI MIRCE Z OKSYWIA GDYNIA, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aguś Re: WRÓŻKA w trójmieście IP: *.chello.pl 23.02.10, 14:31 hej hej Gilda chyba się nieco zapędziłaś z tym sekciarstwem ja również jestem ŚJ co prawda jeszcze nie ochrzczonym ale głoszącym dobrą Nowinę o Bogu. Każdy ma prawo się tuta wypowiedzieć to otwarte forum.Ty nie musisz się stosować do przykazań Bożych .Pan Bóg dał nam wolną wolę,każdy sam za siebie decyduje jaka drogą chce podążać. Nie ma dróg pośrednich są tylko dwie albo z Bogiem albo Przeciwko.A Ty zajmując się takimi rzeczami jesteś przeciwko Bogu.Nawet nie zdajesz sobie sprawy z tego jak współpracujesz z demonami.Bo na pewno nie z Jehową. Kazik Światem obecnie Rządzi Szatan wiec nie ma się co dziwić ,że ludzie maja pozaklejane uszy i umysły..Tylko nieliczni wejdą do "Tej Arki" a szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
najlepszy.jozek Re: WRÓŻKA w trójmieście 04.10.09, 11:33 > Wręcz przeciwnie: z usług wróżek, astrologów i jasnowidzów > korzystaja zwykle osoby najbadziej świadome tego, ze ŻYCIEM > fizycznym rządzą prawa duchowe, najpierw przejawiające się na > planach wyższych. życiem fizycznym rządzą prawa fizyczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyna Re: WRÓŻKA w trójmieście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.13, 03:02 POLECAM Z SERCA WRÓŻKĘ IDALIĘ, BARDZO MIŁA WSZYSTKO SIĘ SPRAWDZA ROBI TEŻ RYTUAŁY NA WSZYSTKO ADRES EMAIL Do Niej . kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc forum Re: WRÓŻKA w trójmieście IP: 193.188.105.* 18.07.09, 13:06 Mam sprawdzona wrozke w Gdansku, stawia karty klasyczne.Chodze do niej od 2 lat i wiele rzeczy sie sprawdza.Kobieta potrafi doradzic, jestem wdzieczna za jej rady i madrosc. kontakt do wrozki: Amelia tel:511578047. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: WRÓŻKA w trójmieście IP: 96.18.162.* 21.07.09, 21:11 no to macie okazje nie tylko do tej,ale do wszystkich innych wrozbitow sie teraz udac,jeszcze przed zacmieniem slonca.niech wam przepowiadaja co bedzie.bo wrozbici azjatyccy[chyba maja wiecej madrosci],juz to robia.no to wyglada na cos interesujacego.lecz szczerzy i pokorni ludzie i tak beda ufac Bogu Biblii[caly czas sie sprawdza]. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romeonr1 Re: WRÓŻKA w trójmieście IP: *.lokis.net.pl 28.07.09, 21:55 sluchajcie .potrzebuje naprawde dobrej wruszki,i takiej co zna sie na sciaganiu uroku.itp- wierze w boga i czytam biblie i lubie psychologie.. durzo rozumiem ,, ale od czasu kiedy przestalem byc z taka jedna dziewczyna co jest naprawde zlym czlowiekiem do szpiku kosci- tylko materializm widzi,zero litosci.zabrala by 100glodnemu zeby miec na fryzjerke.i chodzi do wruszki,,, niemoge poznac na dlurzej zadnej dziewczyny ,poznaje .ale zapominam numeru .lub wyrzuce karteczke z numerem -lub jakims cudem jak jest cos dobrze ´po piwku powiem cos co bym wrzyciu niepowiedzial... podobno mam w sobie mnustwo mocy jak to sie muwi i jestem niezlym facetem ,ale niemoge jusz. to jest niemorzliwe, te niemorzliwe zbiegi okolicznosci jakie mnie spotykaja sa poza norma1000razy. wiec pujde do wruszki .ale chce isc do dobrej prawdziwej wruszki .a takich jest 1d en procent prosze dac o jakies namiary prosze o jakies namiary na moja poczte - romeonr1@wp.pl -------------- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtasik21 Re: WRÓŻKA w trójmieście IP: *.gdynia.mm.pl 29.07.09, 16:01 jak cos dostaniesz mi tez przeslij Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtasik21 Re: WRÓŻKA w trójmieście IP: *.gdynia.mm.pl 29.07.09, 16:03 bardzo mi zalezy na sprawdzonej wrozce z gdyni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zosia Re: WRÓŻKA w trójmieście IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.09, 09:55 Kiedyś byłam u wróżki Anastazji ale ona chyba nie jest z trojmiasta. Ostatnio byłam u niej jakies 3 miesiące temu... - zdecydowanie polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciówa Re: WRÓŻKA w trójmieście IP: 188.33.107.* 03.10.09, 16:34 Czy ktoś ma może numer do wrózki z ul. Długiej, byłam u niej około 8 lat temu, a teraz widzę, że się wszystko sprawdza. Niestety nie pamiętam imienia, ona przyjmowała w SIENI MAłEJ albo BIAłEJ, jakoś tak. Proszę o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Życzliwa Re: WRÓŻKA w trójmieście IP: *.ip.jarsat.pl 17.09.09, 21:03 Kolego Tobie nie potrzebna jest wróżka tylko powrót do szkoły podstawowej. Tylu błędów ortograficznych chyba nigdy nie widziałam i to nie są zwykłe błędy. Musisz mieć problemy z poprawnym mówieniem i to może jest Twój problem. Polecam pójście do szkoły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bazan Re: WRÓŻKA w trójmieście IP: *.vc.shawcable.net 06.11.09, 23:57 Nastepna ..NAIWNA.....ludzie dobrowolnie wieza w wrozke....czyt.bajke i jeszcze za to placa.....po cichu do niej chodza,a jak zapytasz o nia......alez z kad ja w bzdury nie wieze?????.....buhaha.....Polska to wyedukowany,cywilizowany narod????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmmm Re: WRÓŻKA w trójmieście IP: *.vc.shawcable.net 09.12.09, 23:26 Do poprzedniczki....nastepna....reklama wrozbitow-bajerantow- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefka Re: WRÓŻKA w trójmieście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.10, 15:16 Zgadzam się. Również byłam u pani Amelii kilkakrotnie. Bardzo dużo się sprawdziło i co dla mnie ważne - widać że podchodzi do tego bardziej "z powołania" i chęci pomocy niż dla pieniędzy. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gilda Re: WRÓŻKA w trójmieście IP: *.chello.pl 06.08.09, 14:03 zapraszam do mnie wróżba przez internet ze zdjęcia wpłata co łaska płatnosc z góry .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do gildy Re: WRÓŻKA w trójmieście IP: *.vc.shawcable.net 06.08.09, 21:44 Twoja wrozba jest z fusow kawy czy z innego badziewia..........ludzie opanujcie mozgi swoje i nie wiezcie w pie...wate bajeczki,wrozbitow,ksiezy i tym podobnym naciagaczom.....Polska jest w Europie czy w Togo ze swoja naiwnoscia obywateli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bazan Re: WRÓŻKA w trójmieście IP: *.vc.shawcable.net 20.08.09, 23:05 Wrozka to taka-Papuzka-za oplata wcisnie Ci,kazdy bajer......,a My naiwniacy,rodacy nabijamy jej kase?????.My Polacy hmmmm Europejczycy czy Tubylcy z dzungli.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fairy Re: WRÓŻKA w trójmieście IP: *.chello.pl 30.09.09, 15:41 Poszukuję aktualnego numeru telefonu do wróżki z Sopotu z ul Haffnera. Mój mejl to :ffairy4@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
aa2009 Re: WRÓŻKA w trójmieście 06.08.09, 23:34 prosze o numer wrozki z Zabianki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm Re: WRÓŻKA w trójmieście IP: *.vc.shawcable.net 11.08.09, 00:33 Ta z Zabianki Ci,moze jedynie o zabach powrozyc......o NAIWNOSC i ZACOFANIE ludzkie nie ma granic??????-Realny- Odpowiedz Link Zgłoś
merlinka99 Re: WRÓŻKA w trójmieście 07.10.09, 14:06 Napisz do mnie na adres priv to Ci podam... Na takim forum nikt szanujący się nie chce byc reklamowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mija Re: WRÓŻKA w trójmieście IP: 195.245.226.* 17.08.09, 13:23 Proszę, jeśli ktoś zna tel. do P. Kasi z Pustek... Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariaaaaaa WRÓŻKA z Kolberga?? IP: *.chello.pl 21.09.09, 10:47 Czy ktoś był i ma namiary. (Wróżka z Brodwina)? Odpowiedz Link Zgłoś
lovelymedlady Re: WRÓŻKA z Kolberga?? 22.09.09, 10:18 Hej!Podobno wrózka z Brodwina była rewelacyjna ale miała wylew i nie wróży:(Czytam to forum i szukam,chciałam kogos z Sopotu ale sprawdzonego. Wiesz coś o wróżce Bouidicce z sopotu bo na forum dwie osony ja zachwalają?Sama nigdy nie byłam u wróżki bałam się ale teraz chce podjąć decyzje życiowe i chce aby były trafne i potrzebuje rady ale boje się czy to wszystko nie sciema? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bazan Re: WRÓŻKA z Kolberga?? IP: *.vc.shawcable.net 24.09.09, 00:46 Oczywiscie,ze -WROZKI-to Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: WRÓŻKA z Kolberga?? IP: 89.72.121.* 20.10.09, 10:46 mnie pomogła pani z Trójmiasta, nazwiska ani kontaktu publicznie nie podam, bo nie wiem czy sobie tego życzy. We wróżby wierzy średnio, za to pomaga w przypadkach, kiedy ktoś sądzi, ze rzuono na niego klątwe, albo urok, lub gdy chce przyciągnąć milość, zmienić coś w swoim życiu. Napisała dla mnie rytuał i ćwiczenia i nie powiem - coś wreszcie zaczęło iśc wreszcie w dobrym kierunku. Pieniędzy nie chce, albo symbolicznie, żeby przeciąć powiązania karmiczne. Wszystkim poszukującym życzę, żeby na taką pomoc trafili. Nie wyzbywajcie się nadziei! Są jeszcze na świecie ludzie którzy pomagają. Odpowiedz Link Zgłoś
merlinka99 Re: WRÓŻKA 20.10.09, 16:17 To prosze podaj mi jakies namiary na nią na mój e-mail gazetowy... Pilnie potrzebuje takiej osoby ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: WRÓŻKA IP: *.dynamic.chello.pl 26.12.12, 22:14 Witam dostała pani może namiar do tej pani co potrafi uroki rzucać? Bo też bym chciał skorzystać. Jeśli tak proszę o udostepnienie bo mam problem i to jest chyba jedyne wyjście. Mój email jjohzie@gmail.com Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: WRÓŻKA z Kolberga?? IP: *.chello.pl 07.01.10, 23:20 Lena, czy mogłabyś wysłac mi namiar do pani, u której byłaś na prywtanego maila? szukam właśnie takiej osoby. bardzo mi zależy, mój mail mattino@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: WRÓŻKA z Kolberga?? IP: *.tvteletronik.pl 25.12.12, 02:09 Witam a mogłabyś mi podać kontakt na priv potrzebuję takiej pomocy w sprawie miłości którą ktoś mnie obdarował a teraz sytuacja sie odwróciła i jest mi z tym ciezko bardzo. Proszę pomóż jjohzie@gmail.com pilne!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: WRÓŻKA z Kolberga?? IP: *.play-internet.pl 15.07.13, 17:49 poprosze na maila kontakt z tą panią pilne izabela-1977@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jjohzie Re: WRÓŻKA z Kolberga?? IP: *.dynamic.chello.pl 23.05.15, 15:26 Proszę o namiary na ta odobę pilnie potrzebuje jjohzie@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: WRÓŻKA z Kolberga?? IP: 84.38.21.* 03.12.09, 21:08 wróżka z Brodwina, to Pani Grażynka, faktycznie jest po wielu wylewach i już nie przyjmuje. Szkoda, była fantastyczna. U mnie się wszystko sprawdziło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mloda Re: WRÓŻKA z Kolberga?? IP: *.pools.arcor-ip.net 24.02.14, 13:22 Witam, Kiedys bylam u wrozki w Sopocie (gdzies kolo kolejki SKM Sopot Kamienny Potok) przyjmowala w swoim mieszkaniu w wiezowcu, wtedy ok. 9 lat temu byla to pani po 50-tce. Nie pamietam jej imienia, ani ulicy. Wszystko co mowila sie sprawdza, ale pamietam to dopiero po fakcie. Chcialabym znow do niej sie wybrac, dlatego prosze o pomoc kogos kto moze wie jak sie nazywa albo ma kontakt. Pamietam, ze wrozyla ze zwyklych kart. Prosze o info na: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: WRÓŻKA z Kolberga?? IP: *.pruszcz.mm.pl 12.04.14, 15:10 CZEŚĆ , MASZ NAMIARY DO WRÓŻKI O KTÓREJ PISAŁAŚ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlodda Re: WRÓŻKA z Kolberga?? IP: *.pools.arcor-ip.net 13.04.14, 18:24 Nie mam, dlatego pytam sie na forum czy ktos ma. Jak ma niech pisze Odpowiedz Link Zgłoś
3city3city Re: WRÓŻKA z Kolberga?? 18.01.18, 22:19 Czy ktoś tę Panią znalazł??? Byłam kilka razy (2003,2004) i wszystko (a podawała szczegóły) sprawdziło się. Pani Grażyna Adamczyk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calineczka Re: WRÓŻKA w trójmieście Z ul Fiszera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.10, 15:42 Witam!! Słyszalam o wrozce ktora prezyjmowala kiedys w baraku na ul. Fiszefa niedaleko politechniki Gdańskiej jest bardzo dobra w tym co robi a jej przepowiednie sie sprawdzaja... czy ktos mial z nia stycznosc wie jak sie nazywa gdzie teraz przyjmuje i jaki ma kontakt do siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adasko Re: WRÓŻKA w trójmieście Z ul Fiszera IP: *.gdansk.vectranet.pl 16.05.21, 11:21 Znalazłaś ? bo też szukam do tej wróżki. Wszystko się potwierdzą przez 20 lat jak byłem u niej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: graza Re: WRÓŻKA w trójmieście IP: *.chello.pl 20.09.09, 09:34 Polecam wróżkę Karolinę z Gdyni przyjmuje na ul Śląskiej.. niesamowita wiedza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmmm Re: WRÓŻKA w trójmieście IP: *.vc.shawcable.net 16.10.09, 22:15 A ile ci sie nalezy za -REKLAME BAJERU-???????? jak na na moj gust 10gr!!!!.....Ludzie naiwniacy wieza jak w Ugandzie w Czarownikow....bo wrozka to nic innego????....buhaha.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: WRÓŻKA w trójmieście IP: 96.18.162.* 17.10.09, 23:52 masz racje i nawet tego nie wart.ale pewnie to modne,wiec nie wypada. i naiwniactwa nigdy nie brakowalo,a zaczelo sie to juz przy zalozeniu swiata w Edenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Caban Re: WRÓŻKA w trójmieście IP: *.vc.shawcable.net 22.10.09, 21:14 Hmmmmm..........Kazda wrozka to taka BAJERUJACA dziewozka,kombinujaca jak od Was wyciagnac nawet malego OKRUSZKA!!!!!!Hmmmmmm........glupota wciaz na topie!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: WRÓŻKA w trójmieście IP: *.hsd1.il.comcast.net 23.10.09, 09:54 do numerologa idzcie - tam sie dopiero mozna dowiedziec! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lizak Re: WRÓŻKA w trójmieście IP: *.vc.shawcable.net 29.10.09, 21:20 Numerolodzy,bajerolodzy i inne wrozkowe czyt.-BZDURY-.....to jest to czego narod potrzebuje??????.....no coz glupich nie sieja....ale ida do wrozki!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
merlinka99 Re: WRÓŻKA w trójmieście 09.11.09, 11:22 Sam jestes głupi ... :-(( Ludzie korzystają z porad wróżek i astrologów od tysięcy lat. I opublikowano wiele przykładów, że to się często sprawdza. Więc zamiast oceniac cos, czego nie rozumiesz, lepiej sobie poczytaj na ten temat, żeby poszerzyc swoje horyznoty myslowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Realny Re: WRÓŻKA w trójmieście IP: *.vc.shawcable.net 10.11.09, 22:59 Czy ja ja KOMUS???? ublizylem,ze jest GLUPI (ty tym sie POSLUGUJESZ),a o NAIWNOSCI,ktora potkreslalem to dalej powtarzam.......gdyby WROZKI mialy RACJE??????,byly by na etatach w:rzadzie,armii,bankach,przedsiebiorstwach itp......czy mam dalej rozjasniac mozgowni..,,,,,,.....Wciaz wielu jest ODPORNYCH na WIEDZE??????,no coz natura ma swoje prawa??????-Bzdyl- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joannag81 Re: WRÓŻKA w trójmieście IP: *.air-net.gda.pl 11.11.09, 09:15 Prosimy wszystkich sceptyków o nie nawiedzanie tego forum...Swoje opinie gloscie na innym forum- zalozcie sobie swoj watek. Ten nosi tytuł "wrózka w Trojmiescie" i niech do licha dotyczy tego tematu, a nie waszych wypocin... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marikaaa Re: WRÓŻKA Justyna- kiedyś sopot Haffnera? IP: *.chello.pl 05.12.09, 15:01 Czy ktoś ma nowe namiary do p.Justyny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KHADRISSA Re: WRÓŻKA Justyna- kiedyś sopot Haffnera? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.10, 13:08 [i]POLECAM WRÓZKĘ JUSTYNĘ GDAŃSK UL TYSIĄCLECIA 1 BAAAAAAAARRRRRDDDDDDZZZZZZOOOOO DOBRA OD 16 LAT RÓZNI LUDZIE TRAFIAJA DO NIEJ I ZAWSZE ALE TO ZAWSZE SIE SPRAWDZA:) GWARANCJA JAK MILION PROCENT%%%%% KHADRISSAm, napisz ola2_32@o2,pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidka Re: WRÓŻKA Justyna- kiedyś sopot Haffnera? IP: 87.204.173.* 20.05.13, 15:53 Witam.Mam namiar na Panią Justyne.Która nadal mieszka w Sopocie na Haffnera 23. Byłam u niej kilka dni temu tak więc adres jak najbardziej aktualny. Podaje numer tel:601-539-642 Pozdrawiam i gorąco polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prosens Re: WRÓŻKA w trójmieście IP: *.chello.pl 08.12.09, 11:47 Witam, Szukam par, które z braku funduszy nie zatrudniają fotografa na ślub/wesele... ja zrobię to za darmo :) w zamian potrzebna jest mi tylko zgoda na wykorzystanie zdjęć do własnego portfolio :) Ps. Mogę również to zrobić jako drugi fotograf. Kontakt do mnie na stronie prosens.pl/ Zapraszam, Krzysiek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poszukująca wrożka halina z moreny poszukiwana pilnie !!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.10, 16:32 witam, pilnie poszukuję namiarów na wróżkę Halinę z Moreny (bodajże mieszka przy ul. arctowskiego) gdyby ktoś był łaskawy to proszę o przesłanie mi maila z nr tel. almost_angel@gazeta.pl będę bardzo zobowiązana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buch Re: wrożka halina z moreny poszukiwana pilnie !!! IP: *.vc.shawcable.net 21.02.10, 04:02 Bo wiecie wrozka to taka dobrze kitujaca dziewuszka.buhaha-Buch- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tedi Re: wrożka halina z moreny poszukiwana pilnie !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.10, 08:08 Potrzebuje namiary na mirke michniewicz.i czy sie sprawdza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM WRÓŻKA Anna IP: *.adsl.inetia.pl 16.03.10, 23:42 Tak, Anna z ul>Dantyszka jest naprawde godna polecenia! Cena za seans to 65zl, trzeba miec odliczone i koncowka koniecznie monety!!! zeby zadzwieczaly na szczescie :O))) a tego kazdy potrzebuje :) Wrozy z kart tradycyjnych, za pierwszym razem z reki jeszcze. Pierwszy raz bylam u niej jakies 3 lata temu - bylam pod ogromnym wrazeniem trafnosci opisu mojej owczesnej sytuacji rodzinnej i finansowej, i okreslenia tego, co tak naprawde mnie nurtowalo.....a nie chcialam o tym mowic :))) sama mi to opisala. Przyszlosc? Coz, pomogla mi podjac pare decyzji, z ktorych jestem baaaaaaaardzo zadowolona, zyciowych decyzji! Wazne,ze nie zostawia nikogo (wiem, bo kolezanki tez korzystaly z jej uslug) z problemem, podpowiada drogi rozwiazania, zadaje trudne pytania, rozmawia o problemie i stara sie, bysmy zobaczyli sprawy takimi jakimi sa, a nie jakimi chcielibysmy by byly..... to jest bardzo cenne!! Taktowna, bardzo sympatyczna,zyciowa dziewczyna. Szczera i otwarta. SPRAWDZALNOSC PRZEPOWIEDNI NAPRAWDE BARDZO DUZA!!!!! Koniecznie trzeba zapisywac, zaczeka, powtorzy :))) ale nie wolno nagrywac!!!!!!!! Polecam!! :))) tel. 696800430 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irys Re: WRÓŻKA w trójmieście IP: *.asp.gda.pl 17.03.10, 00:05 polecam monike- gg 6290997. jest mloda, ale wie o czym mowi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stella Re: WRÓŻKA w trójmieście IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.06.10, 16:54 mam pytanie a czy ta Monika wróży moze też przez skype ? Ja powiem Wam szczerze nie wiem co myśleć, bo uważam, że przez wróżkę rozwalił się mój najlepszy związek, nie chce tutaj pisać u kogo byłam jeśli chodzi o tą prognozę, ale padła tu na forum ta osoba i uważam ze jest to bardzo nieodpowiedzialne, że ta osoba z głosem 100% przekonanej WYROCZNI powiedziała mi że mój związek się rozwali przez to że mój chłopak zafascynował się w innej, niektórzy pewnie juz zauwazyli ze w prognozach bywają czasem pomyłki więc nie można wypowiadać sie z pozycji wyroczni... chciałabym namiary do kogoś kompetentnego jednocześnie jesli chodzi o to w jaki sposób przekazuje informacje, bo w moim przypadku okazało sie, po czasie ze mój chłopak wcale mnie nie zdradzał, co ciekawe on też korzystał z usług wrózek (troche szalone jak na chłopaka) :) i one tak samo go dziwnie na wszystko nastawiały, z tego co wiem to tak, ze nawet jak sie rozejdziemy to sie zejdziemy i tak, i faktycznie się ode mnie odseparował a potem był zdziwiony że ja nie chce powrotu, szalone, naprawde, trzeba uważać, są też rzeczy które zanalizowano mi bardzo dokładnie, moja kumpela ma fajną wróżke ale to w Toruniu i nie analizuje przeszłości w ogóle, chciałabym coś na miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
am_30 Re: WRÓŻKA w trójmieście 24.04.10, 12:14 Witam, 3 lata temu byłam u pani Mirki z Oksywia. Nic się nie sprawdziło, nawet jedna najmniejsza rzecz dotycząca przyszłości. Byłam z koleżanką, jej też się nic nie sprawdziło. Dobrze mówi, pociesza, jeżeli chodzi o rozmowę o przeszłości to mówi o niej tak, że wszystko ze swojego życia można pod to podczepić. Z całą odpowiedzialnością odradzam wizytę u tej pani. Odpowiedz Link Zgłoś
am_30 Re: WRÓŻKA w trójmieście 24.04.10, 12:18 czy ktoś z was korzystał z usług pani (chyba) Łucji (lub Lucyny) z Żabianki? wróży ze zwykłych kart, mieszka w wieżowcu. Byłam u niej pare lat temu i teraz jest rok kiedy ma się moje życie odmienić ale nie wiem czy po takim czasie starczy mi wiary w jej słowa. Jakieś wsparcie w waszych dobrych o niej wypowiedziach by się przydało:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuku Re: WRÓŻKA w trójmieście IP: *.gdynia.mm.pl 24.04.10, 12:27 Byłam u tej Pani kilka lat temu, naopowiadała mi takich bzdur, że nie wiedziałam śmiać się czy płakać. Natomiast byłam rok temu u Pani Mirki i bardzo dużo mi się sprawdziło. Czyli jak zawsze..."jeszcze się taki nie urodził , co by każdemu dogodził". Odpowiedz Link Zgłoś
am_30 Re: WRÓŻKA w trójmieście 24.04.10, 20:07 święte słowa. Nikt z moich znajomych z Mirki nie był zadowolony ale za to słowa tej wróżki z Gdańska mojej przyjaciółce się sprawdziły... sama już nie wiem co myśleć. Wiem tylko że pani Mirka to był wielki niewypał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grażyna. Re: WRÓŻKA w trójmieście IP: *.gdynia.mm.pl 24.04.10, 22:46 Jeśli niewypał to czemu tak trudno się dostać? A oprócz tego z tego co wiem, ona mówi ,że jak czujesz,że coś jest nie tak, w tym co mówi,można powiedzieć i wtedy nie ma wróżenia, ale też nie bierze za niezrealizowaną wróżbę kasy.Piszesz,że już przeszłość była nie taka,mogłaś nie milczeć tylko powiedzieć. Ja byłam raz,mnie się podobało,tak samo moje koleżanki są zachwycone, moja mama, siostra i babki z pracy.Chodziłam do różnych wróżących ,ale tylko tu było konkretnie i na temat. Odpowiedz Link Zgłoś
merlinka99 Re: WRÓŻKA w trójmieście 27.04.10, 13:18 Trudno sie dostac, bo jedna pani poleca ja drugiej pani, i tak ten łańcuszke się ciagnie. Ja tez mam negatywne wrażenia, ale chętnie bym poszła do tej Łucji czy Lucyny z Żabianki. Czy ktos moze mi podac jakies namiary?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuma Re: WRÓŻKA w trójmieście IP: 94.78.176.* 09.07.10, 22:19 Znalazlam nowa wrozke na Zabiance. Bardzo zyczliwa osoba i tania, ma na imie Aleksandra, tel.603-544-816. Odpowiedz Link Zgłoś
merlinka99 Re: WRÓŻKA w Trójmieście 24.07.10, 12:59 Rzeczywiscie szybko i tanio... I sensownie. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al Re: WRÓŻKA w trójmieście IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.11.12, 20:28 prosiłąbym o namiary do tej pani z wieżowca na zabiance na maila aliskaaa@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
darek.1981 Re: WRÓŻKA w trójmieście 05.08.10, 21:34 WRÓŻKA JOANNA Z OLSZTYNA, MI POMOGŁA W ŻYCIU BARDZO, JEST WIELKIM MISTRZEM REIKI POPRZEZ REIKI I TE ZABIEGI WRÓCIŁAM DO ŻYWYCH, PÓŹNIEJ SKOŃCZYŁAM KURS ISTOPNIA I TO MI TEŻ DUŻO DAŁO. JESTEM W CIĄGŁYM KONTAKCIE NAWET NA DZIELĄCĄ ODLEGŁOŚĆ. DLA CHĘTNYCH PODAM NR. 791 276 505 www.jomada.pl GORĄCO POLECAM I POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fionas Re: WRÓŻKA w trójmieście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.10, 22:27 CO SADZICIE O MIRCE MICHNIEWICZ CZY KORZYSTAŁ Z JEJ USŁUG! Odpowiedz Link Zgłoś
white_catty Re: WRÓŻKA w trójmieście 15.09.10, 20:47 witam, szukam sprawdzonej wróżki z Gdyni, która wróży ze zwykłych kart i za przystępną cenę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: khadrissa Re: WRÓŻKA w trójmieście IP: *.gdynia.mm.pl 09.10.10, 18:29 polecam , Justyna z tysiaclecia 1, gdańsk!!!!!!bardzo dobra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hh Re: WRÓŻKA w trójmieście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.11, 09:51 byłam nic się nie sprawdziło po 5 latach juz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alicja Re: WRÓŻKA w trójmieście IP: *.chello.pl 16.10.10, 15:41 Poszukuję dobrej wróżki, która udziela wizyt domowych (najlepiej, żeby była z Gdańska). Chodzi o to, że chciałybyśmy zrobić przyjaciółce taki prezent na urodziny, że przyjdzie do niej wróżka i jej powróży. Więc jeśli możecie kogoś polecić, to piszcie na: meemm@o2.pl Tylko od razu z konkretnymi namiarami. Odpowiedz Link Zgłoś