Gość: jaac-p Samoobrona idzie na chorobowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.07, 10:53 Mam nadzieję,ze rzetelnośc zaświadczeń lekatskich zostanie zweryfikowana. Lekarze któryz wystawili ew. "lewe" zwolnienia powinni poniesć odpowiedzialnosć.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Optyymista A ja myślę, że Hojarska...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.07, 10:53 i tak skończy jako pastuch na pastwisku. Patrząc na tą babę jest do tego stworzona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fryz zrobić wszystkim lewatywe!!! skoro tacy chorzy IP: 194.126.167.* 10.08.07, 10:53 najlepiej lewatywe muzgu... Odpowiedz Link Zgłoś
wuetend a moze to.. 10.08.07, 10:54 jakas kila albo rzezaczka - nie bylo jakiegos ogolnopolskiego zjazdu Samoobrony ostatnio? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Samoobrona idzie na chorobowe IP: 88.156.63.* 10.08.07, 11:14 wyslac do kazdego orzecznika zus i niech wracaja lenie do roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
niutt Samoobrona idzie na chorobowe 10.08.07, 11:25 Tego się nawet nie da komentować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lek WYBIĆ całe stado!!! IP: 212.160.172.* 10.08.07, 11:31 ta epidemia wymknęła się z pod kontroli i należy postąpić jak w temacie! Odpowiedz Link Zgłoś
podatnikad73 Gilotyna w ruchu. Tylko czy utnie to co powinna? 10.08.07, 11:57 Postępujące mutacje wirusów i organizmów żywych wzbogaciły się o kolejny ciekawy przypadek. Szczury, które dotąd uciekały z tonącego okrętu, próbują przejść w stan hibernacji. Natura jednak potrafi zadziwiać. Podobnie jak natura ludzka. Niby proste zdanie 'Żeby służyć wsi, nie muszę być w Samoobronie. Za wielką politykę nikt nie będzie umierał'. Znaczy się, że jeszcze zostały naturalne odruchy przetrwania. Zastanawia mnie jednak ile każą sobie płacić za 'służbę wsi' i ilu jest takcih troskliwych wujków. I pomyśleć tylko, że nie byłoby tej całej szczurzej mutacji, gdyby nie socjalistyczny wynalazek pod nazwą ARiMR. Dochodzimy więc do sedna. Jak uwolnić się od mechanizmu TKM? - Ano, polikwidować wszystkie Agencje od Spraw Niezbędnych, Departamenty Modernizacji i inne Bardzo Ważne Podmioty w Zarządzaniu. Czy przeciętnego podatnika interesuje kto bierze pieniądze w Agencjach od Spraw Niezbędnych? Raczej nie. Natomiast szlag trafia, że zupełnie legalnie te pieniądze są wysysane od nas wszystkich. Jak więc pozbyć się tych agencji, skoro pozbycie się ich żadnej władzy nie jest na rękę? Ot zagadka. Odpowiedz Link Zgłoś
ponury_drwiacy_szyderca Samoobrona idzie do obór niedługo i gnój rozrzucać 10.08.07, 12:03 czyli to do czego są stworzeni Odpowiedz Link Zgłoś
kate.przym Re: Samoobrona idzie do obór niedługo i gnój rozr 10.08.07, 12:20 To wszystko by było bardzo śmieszne - gdybyśmy nie płacili za to... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thomas Samoobrona idzie na chorobowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.07, 12:22 Pewnie że wrócą, ale pazerne buraki nikomu nie dowierzają. Ten odruch braku zaufania mimo jasnych przesłanek jest niezwykle charakterystyczny dla natur prymitywnych i egoistycznych. Jednym słowem: sól naszej ziemi obawia się... Odpowiedz Link Zgłoś
bobbie2 Samoobrona idzie na chorobowe 10.08.07, 12:35 To jest duze sku..synstwo, ze dzialacze polityczni od siedmiu bolesci, ida na zwolnienia lekarskie, zeby przeczekac. Gdzie tam jest prawo? przeciez to jest manipulacja i oszustwo,sprawa dla prokuratury. Odpowiedz Link Zgłoś
kate.przym DO WYBRÓW!!! 10.08.07, 12:41 Ludzie błagam !!!!!!!!! Musimy WSZYSCY iść do wyborów !!!! Ten kto nie poszedł może czuć się winny tej sytuacji !!!! Namawiajcie WSZYSTKICH znajomych !!!! Nie możemy pozwolić aby PiS , LPR i Samoobrona znowu dorwali się do władzy !!!! P.S A tym którzy za nic bawią się za NASZE pieniądze skopała bym tyłki... ;p Pozdrawiam Wszystkich normalnych :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajcasz Re: DO WYBRÓW!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.07, 15:01 A ...kogo proponujesz? Domyślam się, ale chcę być pewny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Sprawdzić zwolnienia i lekarzy.Normalne gnojki! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.07, 12:39 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Samoobrona idzie na chorobowe IP: *.155d0sw.resetnet.pl 10.08.07, 12:43 tych złodzieji z samoobrony powinni już dawno posadzić.Hojarską z Leperem i tymi innymi na Sybir niech tam tajgę karczują Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kato28 Samoobrona idzie na chorobowe IP: *.chello.pl 10.08.07, 12:52 Ta Hojarska to tak ograniczone babsko że mnie chyba nigdy w głowie się nie zmieści że takie coś może zasaidać w sejmowych ławach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzyciel Samoobrona idzie na chorobowe IP: 217.153.8.* 10.08.07, 13:17 Jak to mozliwe , że tak wspaniałych "fachowców" tak wspaniałe kadry PIS się pozbywa,przecież Polską rządzą najlepsi od 18 lat jak mawiał jeden z posłów PIS,chyba teraz sam w te brednie , które wygadywał już nie wierzy,inny idiota wczoraj coś gadał o autorytecie prokuratury , chciałbym go zapytać czy on mysli , że w Polsce żyją już sami debile. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro A to sie juchy, bezkurcyje rozbisurmanily! 10.08.07, 13:25 a posly ze won!!! Odpowiedz Link Zgłoś
california07 Re: Samoobrona idzie na chorobowe 10.08.07, 18:57 Gość portalu: marzyciel napisał(a): > Jak to mozliwe , że tak wspaniałych "fachowców" tak wspaniałe kadry > PIS się pozbywa,przecież Polską rządzą najlepsi od 18 lat jak mawiał > jeden z posłów PIS,chyba teraz sam w te brednie , które wygadywał > już nie wierzy,inny idiota wczoraj coś gadał o autorytecie > prokuratury , chciałbym go zapytać czy on mysli , że w Polsce żyją > już sami debile. Bo zyja-jesli wybrali to bydlo do wladzy!!masz jeszcze zludzenia???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doktorek Samoobrona idzie na chorobowe IP: 217.197.166.* 10.08.07, 13:48 a któż to tak ładnie wypisuje te zwolnienia? Pewnie po bardzo wnikliwej diagnozie. Oj tak, kłania się młoda lekarka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyRydz Jak nazywa sie Mlodziezowka Samoobrony ? IP: *.nwrknj.east.verizon.net 10.08.07, 14:10 - "BOTWINKA" Odpowiedz Link Zgłoś
brucelee00 Samoobrona idzie na chorobowe 10.08.07, 14:18 No teraz trzebaby CBA zapytać, kto leczy tych ludzi i wyleczyć lekarzy z wystawiania zwolnień. Ale w to może znowu spowodować falę strajków, jak ostatnio. Bo gdy kaczki się dobrały lekarzom do d.upy to ci tracąc łapówki- swój główny dochód zaczęli strajkować. A domy mają wystawne i trzeba je teraz utrzymać. A bez łapówek będzie ciężej. Oj biedaki muszą się gnieździć w domkach z ogrodem lub w 150-cio metrowych mieszkaniach, zamiast żyć jak ludzie w apartamentach w centrum miasta, lub w kalifornijskich domach z widokiem na morze. Biedactwa... A jeszcze do tej pory w Polsce nie było tak beznadziejnej partii jak "Hamoobrona". Myśliciele z partii "Samotnabrona", myśleli, myśleli i wymyślili, że tak łatwo się nie dadzą. Nie oddadzą swojej władzy choćby ich kaczki wyrzucali drzwiami - to oknem wrócą... Hm... - tak niskiej kultury politycznej można tylko żałować, - na zabawę taneczną to się nadają, "weź sztachetę i bij się jak człowiek", ale do rządzenia krajem trzeba jeszcze czegoś więcej niż tylko wojowniczej duszy - chłop żywemu nie przepuści..... Pozdrawiam wszystkich lekarzy.Bądźcie zdrowi jak nasza partia, samotnabrona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sam Samoobrona idzie na chorobowe IP: *.hascom.com.pl 10.08.07, 14:37 ZUS powinien sprawdzić te wszystkie zwolnienia. Ta pazerność jest ohydna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Już niebawem leczyć się będą za kratkami... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.07, 14:42 Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Lewe zaświadczenia lekarskie 10.08.07, 14:50 Z inicjatywy Hojarskiej: Niech przeczekają, bo za dwa tygodnie wrócimy do koalicji - mówi Danuta Hojarska No i gdzie jest ten nowotwór zwany CBA i goniący lekarzy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaorac leppera! ja nie jestem kominiarzem IP: *.hsd1.or.comcast.net 10.08.07, 14:57 ja nie jestem kominiarzem, ja tylko pelnie obowiazki kominiarza... i to bydlo ciagle zeruje?.... skopac wam mordy i wyrzucic na bruk parszywe scierwo samoyebow!!! Odpowiedz Link Zgłoś