zainteresowani3 18.08.07, 18:29 witam ! chcemy zaprosić znajomych na obiad i tu nasze pytanie - co sądzicie o Pueblo na Władysława IV ??? Jaka atmosfera , co warto zamówić , jakie są ceny ? A może inne propozycje na obiad dziękczynny ? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: miami Re: pueblo Gdynia.... IP: *.multicon.pl 18.08.07, 19:59 Zależy od upodobań kulinarnych, ja Pueblo nie znoszę, bo kuchnia dla mnie zbyt pikantna. Uwielbiam za to Santorini, grecka restauracyjka o miłej atmosferze. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia39 Re: pueblo Gdynia.... 18.08.07, 22:25 najlepsze meksykańskie jedzenie w trójmieście, ceny przystępne www.trojmiasto.pl/ob.phtml?id_ob=578&akcja=wyniki#wyniki Odpowiedz Link Zgłoś
jkwt Moja ulubiona 21.08.07, 21:42 Jeśli ktoś lubi kuchnię z charakterem to nie znajdzie lepszego lokalu. I nie prawda, że wszystko jest pikantne. Są potrawy, do których trzeba zamówić kufel piwa, ale i są bardzo łagodne choć o zdecydowanym smaku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gyti Re: pueblo Gdynia.... IP: *.gdynia.mm.pl 22.08.07, 01:50 Potrafią zabrać Ci talerz zanim skończyłeś jeść. Szczególnie dwie kenerki w tym procederze przodują. Spotkało mnie to dwukrotnie. Dopiero awantura u kierownika spowodowała, że oddano nam dania na koszt lokalu. Gadanie do panienek to jak do ściany - stoi gapi się na Ciebie i ani me ani be. Niech sobie pogada a my i tak po swojemu. Za to jedzenie smaczne i niedrogie. Odpowiedz Link Zgłoś
dalenne Re: pueblo Gdynia.... 22.08.07, 08:15 ? Czy to aby na pewno to samo Pueblo? Nigdy się z takim zachowaniem tam nie spotkałam. Jedzenie pyszne, spokojnie można wybrać coś ostrego lub łagodnego. Polecałabym wcześniejszą rezerwację stolika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karla Re: pueblo Gdynia.... IP: *.roehlig.pl 22.08.07, 08:53 Pueblo było na prawde ciekawa restauracja na początku swojego istnienia.Teraz juz sie pozmieniało i juz nie wszystko mi sie podoba tak jak kiedys. Obsługa miła - nikt mi nie zabieral jedzenia sprzed nosa. Z ostrych polecam - Chimichange z łagodnych - Burrito vegetarianskie Odpowiedz Link Zgłoś
kociamama Re: pueblo Gdynia.... 26.08.07, 14:51 Ja w Pueblo sie nigdy z niemila obsluga nie spotkalam, a chadzam tam dosc czesto. WLasnie kelnerzy sa tam jedni z lepszych - mili, uprzejmi, i umieja cos polecic i nie gadaja glupot. Jedzenie bardzo mi smakuje - co do piknatnosci - rozne opcje. KAzde danie kucharz moze przyrzadzic mniej lub bardziej pikantnie. Sa opcje dla wegetarian a atmosfera mila. Na obiad z przyjaciolmi zrobilabym wczesniej rezerwecja - knajpa zawsze peka w szwach, co tez chyba swidczy o jedzeniu. PZdr, Kociamama. Odpowiedz Link Zgłoś