afitos 07.09.07, 12:19 Witam, co uważacie na temat tej ulicy? Chodzi o rejon pomiędzy numerami 60-80. Czy to ruchliwe miejsce? Można powiedzieć że to ścisłe centrum miasta? Chadza tamtędy dużo ludzi? POMÓŻCIE! :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gda Re: Grunwaldzka Gdańsk IP: *.crowley.pl 07.09.07, 12:45 to ścisłe centrum Wrzeszcza. A Wrzeszcz to drugie Śródmieście Gdańska. Ludzi mnóstwo, w przesiadkach, w sklepach, trochę mieszkańców, reszta "tranzytowa". A dlaczego pytasz można wiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: afitos Re: Grunwaldzka Gdańsk IP: *.wro.vectranet.pl 07.09.07, 12:58 :) można- pytam, bo chciałabym Was odwiedzić i poszukać miejsca na moj własny sklep :) a Gdańska nie znam i potrzebuję oceny kogoś kto wie na ten temat więcej niż ja; dziękuje za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
kalinowski11 Re: Grunwaldzka Gdańsk 07.09.07, 13:13 tiny.pl/5zq9 Dosyć ruchliwe miejsce :) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
afitos Re: Grunwaldzka Gdańsk 07.09.07, 14:19 skrobnijcie proszę coś jeszcze- parę ocen stworzy mi pelniejszy obraz sytuacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gda Re: Grunwaldzka Gdańsk IP: *.such.nat.hnet.pl 07.09.07, 18:20 tam jest mnóstwo oddziałów banków, centrum handlowe Manhattan a zaraz Galeria Bałtycka - wielkie malle. Jaką branżę planujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fetor Re: Grunwaldzka Gdańsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.07, 22:32 scisle centrum komercyjne. brak miejsc parkingowych. Odpowiedz Link Zgłoś
oleena Re: Grunwaldzka Gdańsk 08.09.07, 21:24 ulica w centrum, owszem ale miejsce na sklep to niezbyt dobre, moim zdaniem w najbliższej okolicy same banki, miejsca do parkowania brak ludzie chodzą na zakupy do Manhattanu (to takie centrum handlowe, zwane także galerią handlową) i poza niego rzadko kto już się zapuszcza w celach szopingowych w dodatku rośnie kolejna galeria hadlowa, z zupełnie innej strony Grunwaldzkiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: afitos Re: Grunwaldzka Gdańsk IP: *.wro.vectranet.pl 09.09.07, 18:40 Wielkie dzięki za życzliwość. Większość Waszych opinii jest raczej na 'tak'- ostatnia tylko zmierza w zupełnie inną stronę :) nie wiem czy mogę Wam powiedzieć o jaką branżę chodzi, bo to nie tylko moja decyzja, ale... to ciekawa branża :) Nie stanowimy raczej dla niekogo konkurencji- poza taką jedną wielką siecią:) Rozglądajcie się, może lada chwila uda mi się otworzyć salonik:) Muszę tylko znaleźć odpowiednie miejsce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menka Re: Grunwaldzka Gdańsk IP: *.chello.pl 10.10.07, 19:38 afitos, ale sex shop juz jest na grunwaldzkiej;) Odpowiedz Link Zgłoś