Dodaj do ulubionych

mamy Szczecin!

IP: 192.168.3.* 15.12.01, 22:01
Mamy teraz po 13683!
Obserwuj wątek
    • Gość: Piotr Re: mamy Szczecin! IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 15.12.01, 22:04
      Gość portalu: jaro napisał(a):

> Mamy teraz po 13683!

juz po 13 684 :-)
      • Gość: jaro Re: mamy Szczecin! IP: 192.168.3.* 15.12.01, 22:29
        Gość portalu: Piotr napisał(a):

> Gość portalu: jaro napisał(a):
        >
        > > Mamy teraz po 13683!
        >
        > juz po 13 684 :-)

Dawno nieprawda.
        Już ich odsadziliśmy!
        We dwóch :-)
        • Gość: Piotr Re: mamy Szczecin! IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 15.12.01, 22:31

> Gość portalu: Piotr napisał(a):
          >
          > > Gość portalu: jaro napisał(a):
          > >
          > > > Mamy teraz po 13683!
          > >
          > > juz po 13 684 :-)
          >
          >
          >
          > Dawno nieprawda.
          > Już ich odsadziliśmy!
          > We dwóch :-)

właśnie , a gdzie reszta?:-)
          • Gość: jaro Re: mamy Szczecin! IP: 192.168.3.* 15.12.01, 22:45

> właśnie , a gdzie reszta?:-)

No cóż, tyramy za wszystkich :-)
    • Gość: beast Re: mamy Szczecin! IP: 192.168.140.* / *.nsm.pl 15.12.01, 23:17
      Tym razem w tym temacie powiem:
      I słusznie:)
      • Gość: jaro Re: mamy Szczecin! IP: 192.168.3.* 15.12.01, 23:23
        Jest wsparcie!
        Jutro w Szczecinie szczypanie się po przebudzeniu nie pomoże :->
    • Gość: jaro Re: mamy Szczecin! IP: 192.168.3.* 15.12.01, 23:45
      teraz jest 30 postów przewagi!
      • Gość: Piotr Re: mamy Szczecin! IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 16.12.01, 00:00
        widzę że już spadłeś z netu więc życzę dobranoc i fajnie się walczyło
        • Gość: jaro Re: mamy Szczecin! IP: 192.168.3.* 16.12.01, 00:07

> widzę że już spadłeś z netu więc życzę dobranoc i fajnie się walczyło

Właśnie wróciłem na chwilę, żeby podzielić się mailem w "Bocznych drogach".
          • Gość: lucy_z Re: mamy Szczecin! IP: 192.168.0.* 16.12.01, 00:21

>
            > > widzę że już spadłeś z netu więc życzę dobranoc i fajnie się walczyło
            >
            > Właśnie wróciłem na chwilę, żeby podzielić się mailem w "Bocznych drogach".

Ale powalczyliście, ho, ho!!!!! Gratuluję:))))
            Mnie padł internet :(((((
            • lucy_z Re: mamy Szczecin! 17.12.01, 11:01
              Gość portalu: lucy_z napisał(a):

> Ale powalczyliście, ho, ho!!!!! Gratuluję:))))
              > Mnie padł internet :(((((

No to teraz przewaga jest około 40 postów. Na razie jesteśmy tu tylko z Kasią,
              może ktoś jeszcze przyjdzie:)
              Ale ścigać się nie będziemy.
    • Gość: Jolka cytat ze Szczecina IP: 10.10.41.* 17.12.01, 12:07
      "Nie martw sie bury. zaraz zaczne jakis konfliktowy watek w stylu "Wykupywanie
      ziem przez Niemców" i zobaczysz jak podgonimy ..(hihi). Pozdrowienia dla
      wielbicieli szczecinskiego forum i jego przystojnych redaktorów."

Moze nie powinno sie kopiowac wypowiedzi z innych forow ale jest to typowy przyklad jak podciagnac
      licznik
      • Gość: beast Re: cytat ze Szczecina IP: 192.168.140.* / *.chelmnet.pl 17.12.01, 18:17
        Takie "podciaganie" licznika to nic złego ,moim zdaniem.Najgorsze są róznego
        rodzaju listy obecności itp.
        Ostatecznie i u nas moglibysmy założyć podobny temat,ale ja tego nie zrobię bo
        mi lekarz zabronił sie denerwować;)
        • lucy_z Re: cytat ze Szczecina 17.12.01, 18:19
          Gość portalu: beast napisał(a):

> Takie "podciaganie" licznika to nic złego ,moim zdaniem.Najgorsze są róznego
          > rodzaju listy obecności itp.
          > Ostatecznie i u nas moglibysmy założyć podobny temat,ale ja tego nie zrobię bo
          > mi lekarz zabronił sie denerwować;)

No ja tez tego nie lubię ale jest jeden wyjątek, inaczej nie mogę ;))))
    • Gość: jaro Re: mamy Szczecin! IP: 213.134.154.* 18.12.01, 21:07
      Chyba się Szczecin pozbierał!
      • Gość: beast Re: mamy Szczecin! IP: *.nsm.pl 18.12.01, 23:15
        Otóż to Szczecin sie pozbierał i u nas zaraz trzeba bić na alarm.A dlaczego?Bo
        nasze uprzednie sukcesy wynikały z ich słabszej,a nie naszej lepszej
        formy,niestety.
        • petelka Re: mamy Szczecin! 19.12.01, 09:08
          Gość portalu: beast napisał(a):

> Otóż to Szczecin sie pozbierał i u nas zaraz trzeba bić na alarm.A dlaczego?Bo
          > nasze uprzednie sukcesy wynikały z ich słabszej,a nie naszej lepszej
          > formy,niestety.
          Już nas wyprzedzili:(

• lucy_z Re: mamy Szczecin! 19.12.01, 09:43
            petelka napisał(a):

> Gość portalu: beast napisał(a):
            >
            > > Otóż to Szczecin sie pozbierał i u nas zaraz trzeba bić na alarm.A dlaczeg
            > o?Bo
            > > nasze uprzednie sukcesy wynikały z ich słabszej,a nie naszej lepszej
            > > formy,niestety.
            > Już nas wyprzedzili:(
            >

Dzień dobry Petelko:)))) Tak to jest, raz my jesteśmy górą, raz oni ale bez
            zawiści. Dzisiaj trudno mi jest wejść na forum i coś otworzyć.
            Strasznie mi przykro, że Kasi nie ma, zepsuty mam całkiem humor, mam taki żal
            chyba do losu........
            Jeszcze bardziej mi przykro, że tak się stało przed świętami:((((
            • petelka Re: mamy Szczecin! 19.12.01, 11:08
              lucy_z napisał(a):

> petelka napisał(a):
              >
              > Strasznie mi przykro, że Kasi nie ma, zepsuty mam całkiem humor, mam taki żal
              > chyba do losu........
              > Jeszcze bardziej mi przykro, że tak się stało przed świętami:((((
              No muszę Ci powiedzieć, że całe popołudnie wczoraj o tym myslałam i też
              dochodziłam do wniosku, że coś takiego zrobić przed samymi świętami to naprawdę
              duże świństwo. A Kasi będzie bardzo brakować:((((

• lucy_z Re: mamy Szczecin! 19.12.01, 14:35
                petelka napisał(a):

> lucy_z napisał(a):
                >
                > > petelka napisał(a):
                > >
                > > Strasznie mi przykro, że Kasi nie ma, zepsuty mam całkiem humor, mam taki
                > żal
                > > chyba do losu........
                > > Jeszcze bardziej mi przykro, że tak się stało przed świętami:((((
                > No muszę Ci powiedzieć, że całe popołudnie wczoraj o tym myslałam i też
                > dochodziłam do wniosku, że coś takiego zrobić przed samymi świętami to naprawdę
                >
                > duże świństwo. A Kasi będzie bardzo brakować:((((
                >
                Petelko:)))) Z Kasią miałam bardzo bliski kontakt, na szczęście będę utrzymywać
                dalej, nie w internecie ale będzie mi brakowało tego szybkiego kontaktu.
                Dalej jestem zgnębiona, internet to trudno, ale sytuacją jej i to przed świętami:
                (( Pozdrawiam Cię:)))))
    • Gość: jaro Re: mamy Szczecin! IP: 213.134.154.* 20.12.01, 15:18
      No a teraz Szczecin ma nas :-(
      Chyba musimy znow kiedys zakasac rekawy z Piotrem...
      • Gość: Toi Re: mamy Szczecin! IP: *.cm-upc.chello.se 23.12.01, 02:26
        Sluchajcie. Co za roznica???? Swoja droga kopalnia wiedzy dla psychologa
        spolecznego i socjologa :))))))

Wszystkim wesolej niedzieli, poniedzialku, wtorku i srody, a potem zawsze
        calego tygodnia w Nowym 2002.

Toi, co z forum psycholo czasem wpada i tak sie zlozylo, ze z rejsami po
        Baltyku poczeka do piatku, a zatem nie po kaszubsku zyczy, tylko w inszej
        polnocnej mowie God Jul & Gott Nytt År.

PS A moze dlatego mi wszystko jedno, ze urodzilam sie w Szczecinie, a pierwsze
        13 lat zycia mieszkalam w Swinoujsciu? Ale mama we Wrzeszczu urodzona i
        uczona... Ziemie obca zagraniczna nadbaltycka pokochalam jak Gdansk moj
        ukochany (coz, zadna pasja nie trwa wiecznie), a ostatnio ciagnie do naszej, za
        przeproszeniem, stolicy. Tylko czy da sie zniesc otoczenie ladem ze wszystkich
        stron?!!!!!
        • Gość: fulmar Re: mamy Szczecin! IP: 64.154.26.* 23.12.01, 08:59
          Lekko i ja dzisiaj w pstrowszczyzny nute tracilem. Do mlodszej mlodziezy -
          wiedza, kto to byl Wincenty Pstrowski?
          • Gość: beast Re: mamy Szczecin! IP: *.nsm.pl 23.12.01, 14:41
            Wiedzą!
    • Gość: bogdan Re: mamy Szczecin! IP: *.tnt5.hou3.da.uu.net 23.12.01, 12:35
      TERA JUZ NI MOMY STTETINA
      • lucy_z Re: mamy Szczecin! 24.12.01, 00:03
        Gość portalu: bogdan napisał(a):

> TERA JUZ NI MOMY STTETINA

Jest różnica 70 postów ale komu by się chciało w święta walczyć........
    • Gość: mat.pl Re: mamy Szczecin!... IP: *.mofnet.gov.pl 27.12.01, 15:26
      ...na wyciągnięcie dłoni (a konkretnie kilkanaście postów).
      hej
      do ulubionego dnia tygodnia pracy - tj. PIĄTKU
    • Gość: ja Re: mamy Szczecin! IP: 213.76.179.* 27.12.01, 20:08
      teraz powinien byc remis
    • Gość: Jolka Re: mamy Szczecin! IP: 10.10.41.* 27.12.01, 20:18
      Teraz jest o jeden wiecej
      • Gość: u92 Re: mamy Szczecin! IP: *.dip.t-dialin.net 27.12.01, 20:21
        A moze tak cos ciekawego stukniecie ? to bedzie wiecej :-))))
        • lucy_z Re: mamy Szczecin! 27.12.01, 22:17
          Gość portalu: u92 napisał(a):

> A moze tak cos ciekawego stukniecie ? to bedzie wiecej :-))))

Jak ostatnio zaglądałam to mieliśmy 10 postów przewagi. Ja niestety mam dzisiaj
          problemy z wejściem na forum:((((
          • lucy_z Re: mamy Szczecin! 30.12.01, 20:12

Tak przy okazji;))) Wyprzedzamy Szczecin o 35 postów. A u nas też niemrawo:((((
            Kto da więcej?????????
            • Gość: u92 Re: mamy Szczecin! IP: *.dip.t-dialin.net 30.12.01, 21:45
              Lucy
              Jestesmy na najlepszej drodze zeby dogonic Wroclaw, co Ty na to ? .-))))
              • lucy_z Re: mamy Szczecin! 30.12.01, 21:59

> Lucy
                > Jestesmy na najlepszej drodze zeby dogonic Wroclaw, co Ty na to ? .-))))

:))))))))) Oj kpiarzu, kpiarzu;)))
                Może w przyszłości, dalekiej, jak więcej będzie forumowiczów ..........
                • Gość: u92 Re: mamy Szczecin! IP: *.dip.t-dialin.net 30.12.01, 22:29
                  Lucy :)
                  Ja poprostu jestem optymista !,zapewne to znasz "Sila bez woli jest niczym"
                  Seneka
                  • lucy_z Re: mamy Szczecin! 30.12.01, 22:35

> Lucy :)
                    > Ja poprostu jestem optymista !,zapewne to znasz "Sila bez woli jest niczym"
                    > Seneka

Muszę przyznać, że jesteś aktywnym forumowiczem a Trójmieszczanie/nie wiem czy
                    dobrze napisałam/myślę o mieszkających w Trójmieście- śpią. Ty jesteś daleko, ja
                    daleko ale zawsze się pokazujemy:)))
                    A doczekałeś się śniegu?????
                    • Gość: u92 Re: mamy Szczecin! IP: *.dip.t-dialin.net 30.12.01, 22:58
                      Lucy:)
                      Napisalbym ze mamy cos wspolnego z soba ale juz znam odpowiedz
                      Tak!!!Koszmarne dzieci :)))
                      Ludzie z 3miasta zapadli w sen zimowy przez ten snieg zapewne ale na wiosne sie
                      obudza. Nic mi nie mow o sniegu to moj osobisty wrog! Kolega dla pocieszenia
                      albo dla zazdrosci przyslal mi kiedys foto z balangi sylwestrowej w
                      australi,wyobraz sobie on lezal w basenie na materacu na brzegu stala choinka
                      Buuuuuuuu
                      • lucy_z Re: mamy Szczecin! 30.12.01, 23:52
                        No i pomału, pomału mamy 65 postów przewagi:))))))

Ciekawe gdzie jest beast?????? Pewno ma moc zajęć;)))
                        • Gość: u92 Re: mamy Szczecin! IP: *.dip.t-dialin.net 31.12.01, 00:03
                          lucy!
                          Tych postow mozemy miec wiele wiecej,to zaden problem.!
                          Wystarczy jakimkolwiek tematem rozwiazac "pieklo"czy klutnie
                          Mysle ze lepiej jednak jest ludzi zainteresowac odpowiednim tematem z zycia
                          codziennego a takich tematow nie brakuje rowierz
                          W nowym roku otworze pare takich tematow one sa zawsze aktualne.
                          • lucy_z Re: mamy Szczecin! 31.12.01, 00:08

> lucy!
                            > Tych postow mozemy miec wiele wiecej,to zaden problem.!
                            > Wystarczy jakimkolwiek tematem rozwiazac "pieklo"czy klutnie
                            > Mysle ze lepiej jednak jest ludzi zainteresowac odpowiednim tematem z zycia
                            > codziennego a takich tematow nie brakuje rowierz
                            > W nowym roku otworze pare takich tematow one sa zawsze aktualne.

Ja chociaż o tym piszę, traktuję to z przymrużeniem oka. Masz rację! Zaglądam
                            czasem na inne fora to czasami trudno nazwać dyskusją co tam wygadują. Przeważnie
                            bluzganie, obrażanie, normalne chamstwo a posty lecą.........
                            • Gość: u92 Re: mamy Szczecin! IP: *.dip.t-dialin.net 31.12.01, 18:57
                              "Stukniemy dzisiaj jeszcze 100 przewagi nad Szczecinem, kto ma ochote ? :)
                              • Gość: jaro Re: mamy Szczecin! IP: 134.147.154.* 31.12.01, 19:21

> "Stukniemy dzisiaj jeszcze 100 przewagi nad Szczecinem, kto ma ochote ? :)

Tez troche pomoge.

Wszystkiego najlepszego, U92!
                                • Gość: u92 Re: mamy Szczecin! IP: *.dip.t-dialin.net 31.12.01, 20:04
                                  Witaj jaro :)))
                                  Czyzbys spedzal tez sylwestra w domu ?
                                  Ja mialem wspaniale plany co Sylwestra niestety wyladowalem w domu ;(
                                  • Gość: jaro Re: mamy Szczecin! IP: 134.147.154.* 31.12.01, 20:25

> Witaj jaro :)))
                                    > Czyzbys spedzal tez sylwestra w domu ?
                                    > Ja mialem wspaniale plany co Sylwestra niestety wyladowalem w domu ;(

Ten post oznacza setke przewagi nad Szczecinem - tak spelnilo sie Twoje zyczenie!
                                    A co do Sylwka to ide do znajomych.
                                    Ale nie zapomne wypic za forumowiczan :-)
                                    • Gość: u92 Re: mamy Szczecin! IP: *.dip.t-dialin.net 31.12.01, 20:34
                                      Jaro !
                                      Zycze dobrej zabawy i wypij "za tych co na forum" :)))
                                      • Gość: u92 Re: mamy Szczecin! IP: *.dip.t-dialin.net 31.12.01, 20:38
                                        Jaro juz sie nasz " kolega lech " zalapal chyba czekal jak sep za rogiem hi hi
                                        • lucy_z Re: mamy Szczecin! 31.12.01, 20:45
                                          Witajcie :)))))
                                          Jaro, ja Tobie też życzę szmpańskiej zabawy:))))

Ten kolega Lech to nie jest on, to jest drugi co z nim chadza. Ale to nieważne.
                                          Ja tu będę wpadać...........:))))
                                          • Gość: u92 Re: mamy Szczecin! IP: *.dip.t-dialin.net 31.12.01, 20:47
                                            Lucy:)))
                                            Widze ze dotrzymujesz slowa,ciesze sie ze jestes:)))
                                            • lucy_z Re: mamy Szczecin! 31.12.01, 20:57

> Lucy:)))
                                              > Widze ze dotrzymujesz slowa,ciesze sie ze jestes:)))

Cieszę się również:))))) Wcześniej miałam komputer zajęty :((((
                                              Znajomi jeszcze ponawiali zaproszenie ale przyznam Ci się, że nie chce nam się
                                              wychodzić, to kawałek na piechotę, sypie śnieg, no i te zwierzęta.....
                                              Dzisiaj, jestem zdziwiona nawet mało jak do tej pory strzelają, może około
                                              północy będzie więcej odpaleń;)))
                                              Całkiem mi dobrze, sączę sobie koniaczek, no bo taki szczególny wieczór....:)
                                            • lucy_z Re: mamy Szczecin! 01.01.02, 15:30

> Widze ze dotrzymujesz slowa,ciesze sie ze jestes:)))

Napisałeś, to co napisałeś i co?????? Zmyłeś się i ja sama tu się tułałam, hm
                                              dopóki nie przyszło dwóch dżentelmenów ;)))))
                                        • Gość: jaro Re: mamy Szczecin! IP: 134.147.154.* 31.12.01, 20:46

> Jaro juz sie nasz " kolega lech " zalapal chyba czekal jak sep za rogiem hi hi

Dzieki!
                                          Juz wychodze...
                                          Ale jutro dzien zaczne od wypocien "lecha" ;-)
                                          Mam nadzieje, ze jeszcze da glos :-)))
                                          Nie moge sie doczekac ;-)
                                          I zajrzyj pod "dwie wierze"!
                                          • Gość: u92 Re: mamy Szczecin! IP: *.dip.t-dialin.net 01.01.02, 15:46
                                            Lucy
                                            Padam na kolana i tluke sie w piersi krzyczac ze skrucha w oczach" moja
                                            kulpa"jeszcze raz okazuje skruche:---------------------.Za duzo rodziny i
                                            znajomych rozeslanych po swiecie.

Lucy moge sie juz podniesc z tych kolan?
                                            Ech ja durny ! ,zamiast saczyc tobie slodkie slowka w uszko o polnocy
                                            zadawalemsie z rodzina:)))
                                            Dzieki Bogu Dotrzymano Tobie Towarzystwa:)))))))))))
                                            • lucy_z Re: mamy Szczecin! 01.01.02, 15:53

> Dzieki Bogu Dotrzymano Tobie Towarzystwa:)))))))))))

No już podnieś się z tych kolan ;)
                                              Ja też byłam z rodziną trochę niekompletną i też trochę tu byłam, trochę
                                              dzwoniłam lub dzwoniono do nas, trochę rzucałam okiem na telewizję i tak
                                              przekroczyliśmy rok:)
                                              • Gość: u92 Re: mamy Szczecin! IP: *.dip.t-dialin.net 01.01.02, 16:06
                                                Lucy
                                                Dziekuje ze moglem wstac( jeszcze bola),wiesz ja mialem tez troche zajecia z
                                                moim synkiem.Kupil sobie 240 petard i musialem troche uwazac na jego palce
                                                poniewaz robil to pierwszy raz samodzielnie,troche na kamerze gadalem z ludzmi
                                                z Australi oraz jednoczesnie telefonowalem(WOW ale rachunek bedzie! dobrze ze w
                                                € bede placil)po calym swiecie.
                                                • lucy_z Re: mamy Szczecin! 01.01.02, 16:45

wiesz ja mialem tez troche zajecia z
                                                  > moim synkiem.Kupil sobie 240 petard i musialem troche uwazac na jego palce
                                                  > poniewaz robil to pierwszy raz

U nas w tym roku bardzo rygorystycznie podchodzono do sprzedaży petard, wolno
                                                  było sprzedawać tylko dorosłym ale wiadomo, że takie przepisy łatwo obejść.
                                                  I tak jeszcze przed Sylwestrem było parę wypadków.....
                                                  W tym roku, przynajmniej koło mojego domu, zdecydowanie było spokojniej.
                                                  Piszesz, że syn kupił 240 petard, hm i wszystkie odpaliliście?????????
                                          • Gość: jaro Re: mamy Szczecin! IP: 134.147.154.* 01.01.02, 16:02

> Dzieki!
                                            > Juz wychodze...
                                            > Ale jutro dzien zaczne od wypocin "lecha" ;-)
                                            > Mam nadzieje, ze jeszcze da glos :-)))
                                            > Nie moge sie doczekac ;-)
                                            > I zajrzyj pod "dwie wierze".

No to dalem ciala.
                                            Wiec raz jeszcze:
                                            I zajrzyj pod "dwie wieze".

• Gość: u92 Re: mamy Szczecin! IP: *.dip.t-dialin.net 01.01.02, 16:25
                                              Jaro :)
                                              Nie ,nie dales ciala wrecz przeciwnie!!!
                                              • Gość: u92 Re: mamy Szczecin! IP: *.dip.t-dialin.net 01.01.02, 16:58
                                                Lucy :)
                                                Jego koledzy nie byli lepsi,zabawe rozpoczeli o 20.00 a zakonczyli o 02.00,wiec
                                                nie byl to jakis specjaly problem dla nich
                                                Ps.Musialem szukac twego ostatniego wpisu byl "ukryty " miedzy poprzednimi
                                                wypowiedzami
                                                • lucy_z Re: mamy Szczecin! 01.01.02, 17:01

> Ps.Musialem szukac twego ostatniego wpisu byl "ukryty " miedzy poprzednimi
                                                  > wypowiedzami

Ha, ha;)))))) Bo ja się bawię w chowanego ;)))
                                                  • Gość: u92 Re: mamy Szczecin! IP: *.dip.t-dialin.net 01.01.02, 17:09
                                                    lucy
                                                    Czekaj! poskarze sie Kasi57,to Tobie uszu natrze.:)))
                                                  • lucy_z Re: mamy Szczecin! 01.01.02, 17:17

> lucy
                                                    > Czekaj! poskarze sie Kasi57,to Tobie uszu natrze.:)))

Powiedz, powiedz, Kasia mi wszystko wybaczy... Brak mi jej bardzo, tak się z
                                                    nią zaprzyjaźniłam:) Pisała mi, że w styczniu będzie miała internet, ale bedzie
                                                    szaleństwo;) Ale sobie będziemy gadać, gadać ;))))
                                                    Nie wiem co nasze rodziny powiedzą na to, ja już i tak jestem podpadnięta;)
                                                  • Gość: u92 Re: mamy Szczecin! IP: *.dip.t-dialin.net 01.01.02, 17:59
                                                    To sobie moge wyobrazic:))) ,bedzie zupelnie jak u mnie w domu internet "
                                                    chodzi" 24 godz na okraglo tylko obsluga sie zmienia.
                                                  • lucy_z Re: mamy Szczecin! 01.01.02, 18:03

> To sobie moge wyobrazic:))) ,bedzie zupelnie jak u mnie w domu internet "
                                                    > chodzi" 24 godz na okraglo tylko obsluga sie zmienia.

To prawie tak jak u mnie,no w nocy, tak od 1-wszej do rana to nie.....
                                                    A Ciebie jeszcze dopuszczają do komputera czy macie grafik ?????? ;))))
                                                  • lucy_z Re: mamy Szczecin! 01.01.02, 18:00

Tak przy okazji sprawdziłam, ponieważ "jedziemy" na tym wątku, że już Szczecin
                                                    wyprzedziliśmy o 177 postów !!!!!!
                                                    Ale jak reszta naszych koleżanek i kolegów się nie ruszy to jutro Szczecin to
                                                    nadrobi;)
                                                  • Gość: u92 Re: mamy Szczecin! IP: *.dip.t-dialin.net 01.01.02, 18:10
                                                    My mymy inny problem, nasz synek domaga sie dostepu do tego zrodla informacji.
                                                    Mowi ze tam sa ciekawe strony np."Lego"i inne dla dzieci gry a ja sie obawiam
                                                    zeby za trzecim stuknieciem nie weszly mu strony porno !
                                                  • lucy_z Re: mamy Szczecin! 01.01.02, 18:25

> My mymy inny problem, nasz synek domaga sie dostepu do tego zrodla informacji.
                                                    > Mowi ze tam sa ciekawe strony np."Lego"i inne dla dzieci gry a ja sie obawiam
                                                    > zeby za trzecim stuknieciem nie weszly mu strony porno !

Chyba żartujesz;) Możesz te strony zakodować jakoś;) Ale może niech on się nie
                                                    przyzwyczaja......
                                                  • Gość: u92 Re: mamy Szczecin! IP: *.dip.t-dialin.net 01.01.02, 19:04
                                                    Lucy
                                                    Co on ma sie nie przyzwyczajac jak on juz od 2 lat ma wlasny komp!,problem jest
                                                    inny .W wielu wypadkach on jest lepszy w te " klocki "niz my!!!,co z tego ze ja
                                                    zaloze blokade jak on ja zdeinstaluje w 10 min.:(
                                              • Gość: jaro Re: mamy Szczecin! IP: *.pppool.de 03.01.02, 00:26

> Jaro :)
                                                > Nie ,nie dales ciala wrecz przeciwnie!!!

Pięknie to ująłeś, żeby nie napisać, że prz...
    • Gość: jaro Re: mamy Szczecin! IP: *.pppool.de 01.01.02, 23:22
      Jest 200 postów przewagi!
      14632 do 14432
      • Gość: u92 Re: mamy Szczecin! IP: *.dip.t-dialin.net 02.01.02, 18:04
        Jaro :))),trzeba chciec
        Pozdrowionka dla Ciebie
      • Gość: Piotr Re: mamy Szczecin! IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 02.01.02, 18:18

> Jest 200 postów przewagi!
        > 14632 do 14432
        już prawie 300 :-)

• Gość: u92 Re: mamy Szczecin! IP: *.dip.t-dialin.net 02.01.02, 19:18
          Witaj jaro !!!
          ile dzisiaj jest roznicy,policz bo ja musialbym zdjac skarpetki do liczenia:)
          • lucy_z Re: mamy Szczecin! 02.01.02, 19:50

Jest 285 postów różnicy......
          • Gość: jaro Re: mamy Szczecin! IP: *.pppool.de 02.01.02, 20:10

> Witaj jaro !!!
            > ile dzisiaj jest roznicy,policz bo ja musialbym zdjac skarpetki do liczenia:)

Czołem U92!
            Zdaję się na rachunek Lucy (pozdrawiam!)
            No to chyba faktycznie czas zabrać się za Wrocław ;-)
            • lucy_z Re: mamy Szczecin! 02.01.02, 22:55

> Gość portalu: u92 napisał(a):
              >
              > > Witaj jaro !!!
              > > ile dzisiaj jest roznicy,policz bo ja musialbym zdjac skarpetki do liczeni
              > a:)
              >
              > Czołem U92!
              > Zdaję się na rachunek Lucy (pozdrawiam!)
              > No to chyba faktycznie czas zabrać się za Wrocław ;-)

:)))))))))))
              Mamy 301 postów przewagi no i ten jest 302 trochę pustawy ;)))))
              • Gość: Piotr Re: mamy Szczecin! IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 03.01.02, 00:02
                lucy_z napisał(a):

>
                > > Gość portalu: u92 napisał(a):
                > >
                > > > Witaj jaro !!!
                > > > ile dzisiaj jest roznicy,policz bo ja musialbym zdjac skarpetki do li
                > czeni
                > > a:)
                > >
                > > Czołem U92!
                > > Zdaję się na rachunek Lucy (pozdrawiam!)
                > > No to chyba faktycznie czas zabrać się za Wrocław ;-)
                >
                > :)))))))))))
                > Mamy 301 postów przewagi no i ten jest 302 trochę pustawy ;)))))
                Mamy chyba jeszcze więcej , mimo tego że 'przodownik " :-) Beast gdzieś się
                zapodział. Jest styczeń, zbliża się sesja więc może się modli :-)))))

• lucy_z Re: mamy Szczecin! 03.01.02, 00:06

> Mamy chyba jeszcze więcej , mimo tego że 'przodownik " :-) Beast gdzieś się
                  > zapodział. Jest styczeń, zbliża się sesja więc może się modli :-)))))

Witaj Piotrze!!! My z U92 walczymy jak możemy....... I moje postanowienia eh...
                  >
                  Też myślę,że Beast ma co robić albo mu sieć padła jak to było w przeszłości:(((

• Gość: u92 Re: mamy Szczecin! IP: *.dip.t-dialin.net 03.01.02, 00:15
                    lucy
                    Za trudy walki dostaniesz " cacko z dziurka" i "pochwale w jadlospisie" od
                    jaro :)
                    • lucy_z Re: mamy Szczecin! 03.01.02, 00:17

> lucy
                      > Za trudy walki dostaniesz " cacko z dziurka" i "pochwale w jadlospisie" od
                      > jaro :)

Dziękuję, to też trochę pusty post ale trudno :))))))
                      • Gość: u92 Re: mamy Szczecin! IP: *.hellmann.nikoma.de 03.01.02, 16:45
                        lucy:)
                        Masz szanse i naturalnie inni tez!!!, zeby nie bylo o pustych postach.
                        Stawim na Jarmarku Domnikianskim puchar lodow tej osobie ktora zgadnie kiedy
                        licznik "skoczy" u nas na 16000 .
                        Co Wy na to?, oczekuje propozycji.
                        • lucy_z Re: mamy Szczecin! 03.01.02, 16:54

> lucy:)
                          > Masz szanse i naturalnie inni tez!!!, zeby nie bylo o pustych postach.
                          > Stawim na Jarmarku Domnikianskim puchar lodow tej osobie ktora zgadnie kiedy
                          > licznik "skoczy" u nas na 16000 .
                          > Co Wy na to?, oczekuje propozycji.

Witam Cię:) Ale chyba najpierw będzie 15000??? Już niedużo brakuje:)
                          Ja już nie chcę być na pudle:))))
                          • Gość: u92 Re: mamy Szczecin! IP: *.hellmann.nikoma.de 03.01.02, 17:02
                            15000 to zaden problem ,16000 to juz inna sprawa.Trzeba troche policzyc,jeszcze
                            raz policzyc i w koncu zapytac dziecko (nalepiej male takie 3-letnie)co otym
                            mysli zareczam Wam ze zgadnie jak sie dowie ze chodzi o lody.
                            To sa wlasnie te "cudowne dzieci" :)))

• lucy_z Re: mamy Szczecin! 03.01.02, 17:13

> 15000 to zaden problem ,16000 to juz inna sprawa.Trzeba troche policzyc,jeszcze
                              >
                              > raz policzyc i w koncu zapytac dziecko (nalepiej male takie 3-letnie)co otym
                              > mysli zareczam Wam ze zgadnie jak sie dowie ze chodzi o lody.
                              > To sa wlasnie te "cudowne dzieci" :)))
                              >

Masz racje! 15000 będzie może jutro..... 16000 -kiedy będzie,zależy od kilku
                              ważnych czynników! Od ilości forumowiczów, a z tym jest różnie, od pogody też,
                              jak będzie ładnie to ludzie wypuszczają się z domu, nie siedzą przed komputerem!
                              Acha! Takiego dziecka małego nie mam w domu:(((
                              Hmmmmmm, lody:) Ja już odpadam i tak się nie spotkamy;)))))
                              Ale strzelać lubię, mam naturę trochę hazardzisty - maj:))))
                              • lucy_z Re: mamy Szczecin! 03.01.02, 20:31
                                No, no aż 417 postów przewagi!!! Ciekawe skąd to się wzięło;))))
                                • Gość: jaro Re: mamy Szczecin! IP: *.pppool.de 03.01.02, 20:46
                                  lucy_z napisał(a):

> No, no aż 417 postów przewagi!!! Ciekawe skąd to się wzięło;))))

Pewnie mamy jakieś wtyki ;-)
                                  A właśnie widziałem okrągłą liczbę: 149000!
                                  • lucy_z Re: mamy Szczecin! 03.01.02, 20:48

> lucy_z napisał(a):
                                    >
                                    > > No, no aż 417 postów przewagi!!! Ciekawe skąd to się wzięło;))))
                                    >
                                    > Pewnie mamy jakieś wtyki ;-)
                                    > A właśnie widziałem okrągłą liczbę: 149000!

Jaro:) Bo tu dwie gaduły się spotkały i dlatego tak to urosło;)
                                    • Gość: u92 Re: mamy Szczecin! IP: *.dip.t-dialin.net 03.01.02, 22:07
                                      "ludzie listy pisza,zwykle,polecone", jejku kto to spiewal?
                                      ja stawiam na 16 maja ze stuknie 16000
                                      Jaro a ty co spisz czy liczysz kiedy? :)))
                                      • lucy_z Re: mamy Szczecin! 03.01.02, 22:15

> "ludzie listy pisza,zwykle,polecone", jejku kto to spiewal?
                                        > ja stawiam na 16 maja ze stuknie 16000
                                        > Jaro a ty co spisz czy liczysz kiedy? :)))

To ja znowu;(( Wiesz jak mi się długo otwierają te posty??????wrrrrrrrrrrr
                                        Ja też stawiałam na maj, ale ja strzelałam, nic nie liczyłam;(

:)))) A to śpiewają albo śpiewali tacy dwaj bracia z Krakowa;))))
                                        Widziałeś, że była Kasia???? Ale sobie pohasałyśmy tylko za krótko, ha, ha;))))
                                        • Gość: u92 Re: mamy Szczecin! IP: *.dip.t-dialin.net 03.01.02, 22:25
                                          Widzialem Wasze "szalenstwo" ,dlugo czekalas na ta chwile nie? :)))
                                          Poszlyscie jak burza po temacie ,jak tak dalej bedziecie robic to te 16000
                                          bedzie w marcu :)))
                                          • lucy_z Re: mamy Szczecin! 03.01.02, 22:38

> Widzialem Wasze "szalenstwo" ,dlugo czekalas na ta chwile nie? :)))
                                            > Poszlyscie jak burza po temacie ,jak tak dalej bedziecie robic to te 16000
                                            > bedzie w marcu :)))

Ha, ha, ha:)))))))))))
                                            Najgorzej, że po niewłaściwym wątku;) Trzeba by stworzyć jakiś tylko dla nas;)
                                            Poczytaj, poczytaj to się uśmiejesz, ach te kobiety.........
                                            Ale Kasię nagle wcięło, może nie mogła wejść na gazetę tak jak mnie się zdarza:
                                            ((( Albo co się zaloguję to mnie wyloguje:((((
                                            ona nawet nie zdążyła nic poczytać bo ja ją przykuwałam swoimi wpisami:)))
                                            • Gość: u92 Re: mamy Szczecin! IP: *.dip.t-dialin.net 03.01.02, 22:47
                                              Lucy
                                              Jestes niepoprawna! :) ,"zagadlabys ja na smierc" a to mialbyc dialog a nie
                                              monolog:)))
                                              KOBIETY :)))))) bez Was ten swiat bylby nudny!!!
                                              • lucy_z Re: mamy Szczecin! 03.01.02, 22:57

> Lucy
                                                > Jestes niepoprawna! :) ,"zagadlabys ja na smierc" a to mialbyc dialog a nie
                                                > monolog:)))
                                                > KOBIETY :)))))) bez Was ten swiat bylby nudny!!!

Wiesz:) Ja już dawno nauczyłam się milczeć w domu, ale w towarzystwie czy jak
                                                spotkam kogoś pierwszy raz zawsze nawiążę kontakt. Ja lubię ludzi, lubię młodych
                                                i bardzo lubię starszych ludzi......
                                                Ale te gadanie to nie myśl, że takie straszne, nie, nie - z umiarem :)))))
                                                • Gość: u92 Re: mamy Szczecin! IP: *.dip.t-dialin.net 03.01.02, 23:17
                                                  " gadanie z umiarem" taaaaaaaa? A kto zapisal polowe tematu dzisiaj ha?! :)
                                                  Jezeli Ty to nazywasz milczeniem - to niech tak bedzie.Bedzie zdrowiej dla
                                                  wszystkich.Czemu odpadasz z konkursu na 16000 czy naprawde masz tak daleko?
                                                  • lucy_z Re: mamy Szczecin! 03.01.02, 23:27

> " gadanie z umiarem" taaaaaaaa? A kto zapisal polowe tematu dzisiaj ha?! :)
                                                    > Jezeli Ty to nazywasz milczeniem - to niech tak bedzie.Bedzie zdrowiej dla
                                                    > wszystkich.Czemu odpadasz z konkursu na 16000 czy naprawde masz tak daleko?
                                                    :))))))))

Pisałam, że muszę się wycofać z tego pisania. Zobacz ile tu moich bazgrołów,
                                                    trochę za dużo jak na jedną osobę, jak się przyjrzałam tym wątkom to aż się
                                                    przestraszyłam:(((((
                                                    Hmmm lody???? Nie wiem co czas i los pokaże, gdzie mnie w lecie rzuci, nie
                                                    wiadomo czy bym wygrała:))) Ale postawiłam na maj:))
                                                    A czy mam daleko????? Jestem dość daleko od Gdańska ale w parę godzin da się
                                                    dojechać:)))))))
                                                    Acha! Gdyby Ciebie nie było to tych moich wpisów też by nie było, taka jest
                                                    prawda:)))
                                                  • Gość: u92 Re: mamy Szczecin! IP: *.dip.t-dialin.net 03.01.02, 23:45
                                                    Lucy:)))
                                                    W pierwszej chwili nie chcialem odpisywac na Twoje posty.
                                                    Na moim chat,cie " domowym" gdzie stale przebywam doszlo do tego ze wielu z nas
                                                    sie zna osobiscie organizujemy wspolne imprezy ,zjezdzamy sie z prawie calej
                                                    Europy ,mozna powiedziec jest super!
                                                    Niestety jest male "Ale" przez to ze znamy sie osobiscie czesto wstrzymujemy
                                                    sie z krytycznymi wypowiedziami odnosnie wspoluczestnikow.Brakuje swiezego
                                                    powiewu.Na tych ludzi moge liczyc nawet w realnym zyciu,wiem ze mi pomoga.
                                                    Ale my sie poprostu juz za dobrze znamy to tak jak z malozenstwem "po latach
                                                    nie mamy sobie wiele do powiedzenia" wszystko leci jest ok.
                                                    Troszeczke przygladam sie z trwoga odnosnie tego spotkania w Gdansku mozecie
                                                    miec tez ten problem ale z drugiej strony to zwiaze tych ludzi z soba.
                                                  • Gość: jaro Re: mamy Szczecin! IP: *.pppool.de 04.01.02, 00:03

> Niestety jest male "Ale" przez to ze znamy sie osobiscie czesto wstrzymujemy
                                                    > sie z krytycznymi wypowiedziami odnosnie wspoluczestnikow.Brakuje swiezego
                                                    > powiewu.

Tu mamy na szczęście lecha.n... no i Jędrka!

> Na tych ludzi moge liczyc nawet w realnym zyciu

A czy na w/w nie można liczyć!?
                                                  • Gość: jaro Re: mamy Szczecin! IP: *.pppool.de 04.01.02, 00:06

> "ludzie listy pisza,zwykle,polecone", jejku kto to spiewal?
                                                    > ja stawiam na 16 maja ze stuknie 16000
                                                    > Jaro a ty co spisz czy liczysz kiedy? :)))

Wpadam, żeby się odprężyć i wypadam, bo mam coś do dokończenia :-(
                                                  • lucy_z Re: mamy Szczecin! 04.01.02, 00:04

> W pierwszej chwili nie chcialem odpisywac na Twoje posty.
                                                    > Na moim chat,cie " domowym" gdzie stale przebywam doszlo do tego ze wielu z nas
                                                    >
                                                    > sie zna osobiscie organizujemy wspolne imprezy ,zjezdzamy sie z prawie calej
                                                    > Europy ,mozna powiedziec jest super!
                                                    > Niestety jest male "Ale" przez to ze znamy sie osobiscie czesto wstrzymujemy
                                                    > sie z krytycznymi wypowiedziami odnosnie wspoluczestnikow.Brakuje swiezego
                                                    > powiewu.Na tych ludzi moge liczyc nawet w realnym zyciu,wiem ze mi pomoga.
                                                    > Ale my sie poprostu juz za dobrze znamy to tak jak z malozenstwem "po latach
                                                    > nie mamy sobie wiele do powiedzenia" wszystko leci jest ok.
                                                    > Troszeczke przygladam sie z trwoga odnosnie tego spotkania w Gdansku mozecie
                                                    > miec tez ten problem ale z drugiej strony to zwiaze tych ludzi z soba.

I tu masz 100% racji! Ja chcę tu pozostać anonimowo! Ja nie pojadę bo jestem za
                                                    daleko ale reszta niech się spotka. Tu na ten temat krytycznie też się pare osób
                                                    wypowiadało. Ja uważam, że można się spotykać w sieci, oderwać się od
                                                    rzeczywistości, pożartować i to jest fajne. Każdy ma swoje jakieś życie no chyba,
                                                    że ktoś pragnie kogoś poznać bliżej w wiadomym celu.To powinni spotkać się
                                                    szybko, żeby później nie było złudzeń. Ja tutaj też mam grupę znajomych ale
                                                    takich z życia i jest tak jak piszesz. A ile w Gdańsku, nie zawsze zdążę się z
                                                    wszystkimi zobaczyć. :))))))Popatrz i zrobiła się już północ;) Jutro po 20-tej
                                                    będę czekała na peronie na pewną osóbkę, która nie mogła dotrzeć na czas z gór i
                                                    jutro może jakoś dojedzie, pociągi są zasypane i opóźniają się strasznie.
                                                  • Gość: u92 Re: mamy Szczecin! IP: *.dip.t-dialin.net 04.01.02, 00:28
                                                    Lucy
                                                    Ubierz sie cieplo i badz mila ,bardzo mila dla "osobki",ona bedzie potrzebowala
                                                    ciepla po takiej podrozy;)
                                                    Mam nadzieje ze szczesliwie dotrze tym pociagiem .
                                                  • Gość: lucy_z Re: mamy Szczecin! IP: 192.168.0.* 04.01.02, 00:45

> Lucy
                                                    > Ubierz sie cieplo i badz mila ,bardzo mila dla "osobki",ona bedzie potrzebowala
                                                    >
                                                    > ciepla po takiej podrozy;)
                                                    > Mam nadzieje ze szczesliwie dotrze tym pociagiem .

Wiesz jad długo nie mogłam się tu dostać do Twojego posta????? wrrrrrrr
                                                    Nie wiem nawet czy jeszcze jesteś:( Tak, nie wiem ile ten pociąg się opóźni,
                                                    przedwczoraj przyjechał po 10 godzinach a normalnie jedzie 4. Dzisiaj nie sypało
                                                    i może tory trochę odkopali, więc może nie będę tak długo czekała:)))))
                                                  • Gość: u92 Re: mamy Szczecin! IP: *.dip.t-dialin.net 04.01.02, 01:03
                                                    juz znikam za 4 godz wstaje pa pa
                                                  • Gość: lucy_z Re: mamy Szczecin! IP: 192.168.0.* 04.01.02, 01:09

> juz znikam za 4 godz wstaje pa pa

O rety, tak wcześnie??????? Dobranoc:)))))
                                                  • Gość: jaro Re: mamy Szczecin! IP: *.pppool.de 04.01.02, 01:12
                                                    Właśnie było +450.
    • Gość: Stefan O nieświadomych zawodnikach IP: *.stacje.agora.pl 04.01.02, 10:57
      Morderczy wyścig ze Szczecinem śledzę z wielkim natężeniem a wargi to już mam
      całkiem rozkrwawione od zaciskania na nich przednich zębów. I kiedy nasza
      przewaga na dobre się ustaliła, zajrzałem na chwilę na forum szczecińskie, żeby
      ponapawać się ich gorzkim płaczem nad sromotną klęską...
      • Gość: u92 Re: O nieświadomych zawodnikach IP: *.hellmann.nikoma.de 04.01.02, 12:54
        Stefan !ciiiiiiiiiiiiii cel jest wyznaczony WROCLAW :)))
        • petelka Re: O nieświadomych zawodnikach 04.01.02, 13:09

> Stefan !ciiiiiiiiiiiiii cel jest wyznaczony WROCLAW :)))
          O cholera! To trzeba ostro brać się do roboty. Chyba będę musiała powiedzieć
          mojemu szefowi, że nie mam czasu..:)))

• lucy_z Re: O nieświadomych zawodnikach 04.01.02, 13:09

> Stefan !ciiiiiiiiiiiiii cel jest wyznaczony WROCLAW :)))

Wrocław lubię, mam swoje powody ale czemu nie ;))))))
      • lucy_z Re: O nieświadomych zawodnikach 04.01.02, 13:05
        Gość portalu: Stefan napisał(a):

oże by im tak kto powiedział? Nawet przez chwilę sam chciałem, ale naszło
        > mnie, że to mogłoby zostać poczytane za rzucanie kłód pod nogi Zwycięskiego
        > Gdańska
        • Gość: kopin Re: O nieświadomych zawodnikach IP: *.kaliny.szn.pl 04.01.02, 13:38
          No właśnie ;)
          • lucy_z Re: O nieświadomych zawodnikach 06.01.02, 11:17

u 92:)

Jak będzie takie tempo to te 16000 bedzie dużo, dużo prędzej :)))))))
            • Gość: u92 Re: O nieświadomych zawodnikach IP: *.dip.t-dialin.net 06.01.02, 20:56
              lucy
              Mowilem nieswiadomego dziecka zapytac napewno zgadnie :)))
              Do Wroclawia to przez Poznan trzeba jechac czy sie myle? ;)
              • Gość: jaro Re: O nieświadomych zawodnikach IP: *.pppool.de 06.01.02, 21:32

> lucy
                > Mowilem nieswiadomego dziecka zapytac napewno zgadnie :)))
                > Do Wroclawia to przez Poznan trzeba jechac czy sie myle? ;)

A nie lepiej bezposrednio, LOT-em ;-)
                • Gość: lucy_z Re: O nieświadomych zawodnikach IP: 192.168.0.* 06.01.02, 21:36
                  >
                  > > lucy
                  > > Mowilem nieswiadomego dziecka zapytac napewno zgadnie :)))
                  > > Do Wroclawia to przez Poznan trzeba jechac czy sie myle? ;)

:)))))) Zależy z której strony się jedzie;))))))

Czy z Gdańska, czy od Ciebie , czy ode mnie, ha, ha :)))))))
                  • mat.pl Mamy Wroclaw!?!?! 07.01.02, 12:35
                    To juz tylko +-41500 postow.
                    Do dziela ;-)
                    • lucy_z Re: Mamy Wroclaw!?!?! 07.01.02, 12:39
                      mat.pl napisał(a):

> To juz tylko +-41500 postow.
                      > Do dziela ;-)

A co to dla nas???????
                      • Gość: u92 Re: Mamy Wroclaw!?!?! IP: *.dip.t-dialin.net 07.01.02, 17:50
                        Mozna sie zwrocic do Wroclawia w sprawie pomocy dla nas wrazie czego;)ale my
                        przeskoczymy sami ten temat ha!!
                        • Gość: lucy_z Re: Mamy Wroclaw!?!?! IP: 192.168.0.* 07.01.02, 17:59

> Mozna sie zwrocic do Wroclawia w sprawie pomocy dla nas wrazie czego;)ale my
                          > przeskoczymy sami ten temat ha!!

U 92 :))))))

A dlaczego pytałeś się, którędy jedzie się do Wrocławia????
                          Czyżbyś osobiście chciał go pokonać :))))))
                        • Gość: u92 Re: Mamy Wroclaw!?!?! IP: *.dip.t-dialin.net 07.01.02, 22:53
                          Sam Eeeee nie, Wroclaw ale Poznan ma ponad 20000 to tak jakby polowa do Wroclawia;)))
                        • Gość: u92 Re: Mamy Wroclaw!?!?! IP: *.dip.t-dialin.net 07.01.02, 22:53
                          Sam Eeeee nie, Wroclaw ale Poznan ma ponad 20000 to tak jakby polowa do Wroclawia;)))
                          • Gość: Piotr Re: Mamy Wroclaw!?!?! IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 07.01.02, 23:14

> Sam Eeeee nie, Wroclaw ale Poznan ma ponad 20000 to tak jakby polowa do Wrocla
                            > wia;)))

słuchajcie, ścigajmy się , ale może nie za wszelką cenę . Najważniejsze żeby
                            posty miały sens. Zaglądał tu koleś z Wrocławia, nota bene chciał ogłosić sie
                            premierem :-) który powiedział że na naszym gdańskim forum jest sympatycznie i
                            sensownie, a za wrocławskim nie nadąza bo musiałby chyba całą noc czytać. Więc
                            nasze miejsce ma oprócz plusów ujemnych :) również plusy dodatnie
                            pozdrawiam

• Gość: jaro Re: Mamy Wroclaw!?!?! IP: *.pppool.de 07.01.02, 23:43

>
                              > > Sam Eeeee nie, Wroclaw ale Poznan ma ponad 20000 to tak jakby polowa do W
                              > rocla
                              > > wia;)))
                              >
                              > słuchajcie, ścigajmy się , ale może nie za wszelką cenę . Najważniejsze żeby
                              > posty miały sens. Zaglądał tu koleś z Wrocławia, nota bene chciał ogłosić sie
                              > premierem :-) który powiedział że na naszym gdańskim forum jest sympatycznie i
                              > sensownie, a za wrocławskim nie nadąza bo musiałby chyba całą noc czytać. Więc
                              > nasze miejsce ma oprócz plusów ujemnych :) również plusy dodatnie
                              > pozdrawiam
                              >

Też tak to widzę... choć ten tu to "mój" wątek.
                              Wreszcie jakiś mi się udał :-)))))
                              • lucy_z Re: Mamy Wroclaw!?!?! 08.01.02, 00:02

> Też tak to widzę... choć ten tu to "mój" wątek.
                                > Wreszcie jakiś mi się udał :-)))))

Co Ty Jaro, muszę Cię pochwalić, to chyba nie pierwszy taki?????
                                Ale rzeczywiście się rozciągnął:)))
                                • Gość: Piotr Re: Mamy Wroclaw!?!?! IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 08.01.02, 00:16
                                  wtedy kiedy Jaro go założył sami tyraliśmy żeby podciągnąć statystyki :)

Dobry wieczór i dobranoc Lucy :-)
                                  • Gość: jaro Re: Mamy Wroclaw!?!?! IP: *.pppool.de 08.01.02, 18:22

> wtedy kiedy Jaro go założył sami tyraliśmy żeby podciągnąć statystyki :)

Cześć Piotrze!
                                    Łza się w oku kręci... przodownicy nocnej zmiany!
                                    Ach te wspomnienia :-)))
    • Gość: wiesiek Re: mamy Szczecin! IP: *.cvx33-bradley.dialup.earthlink.net 08.01.02, 04:19
      No i czym tu sie chwalic. Przeciez Szczecin ma dwa RAZY mniej ludnosci
      niz "Trojmiasto". Oj nie ladnie w trojke bic jednego.
      Pozdrowka!!!!
      • Gość: jaro Re: mamy Szczecin! IP: *.pppool.de 08.01.02, 18:20
        Gość portalu: wiesiek napisał(a):

> Oj nie ladnie w trojke bic jednego.
        > Pozdrowka!!!!

Ale głupio wyglądało, gdy było odwrotnie ;-)
        Pozdr.!
        • lucy_z Re: mamy Szczecin! 08.01.02, 18:30

> Oj nie ladnie w trojke bic jednego.
          > > Pozdrowka!!!!
          >
          > Ale głupio wyglądało, gdy było odwrotnie ;-)
          > Pozdr.!

Ha, ha, ha;)))))) Jaro, trzymasz rękę na pulsie???? Ja zapomniałam zaglądnąć;)
          • Gość: u92 Re: mamy Szczecin! IP: *.dip.t-dialin.net 08.01.02, 18:54
            lucy
            Na jaro mona zawsze polegac,sprawdzi ,dopilnuje,podrazni jak trzeba
            (lech),przytuli do piersi a jak trzeba to da w m....e Hi hi caly jaro :)))
            • lucy_z Re: mamy Szczecin! 08.01.02, 18:58

> lucy
              > Na jaro mona zawsze polegac,sprawdzi ,dopilnuje,podrazni jak trzeba
              > (lech),przytuli do piersi a jak trzeba to da w m....e Hi hi caly jaro :)))

Ha, ha, Jaro delikatny człowiek, najwyżej przytuli, on swoich nie bije;)))))
              • Gość: u92 Re: mamy Szczecin! IP: *.dip.t-dialin.net 08.01.02, 19:08
                Lucy fujjjjjjjj o co Ty podejrzewasz ? Czy ktos tu napisal ze Jaro ludzi
                bije ,aj,aj Lucy wstydz sie ,wyraz skruche :)))
                • lucy_z Re: mamy Szczecin! 08.01.02, 19:13

> Lucy fujjjjjjjj o co Ty podejrzewasz ? Czy ktos tu napisal ze Jaro ludzi
                  > bije ,aj,aj Lucy wstydz sie ,wyraz skruche :)))

Słowem, słowem;) A gdyby ktoś mu zalazł za skórę to by walkę stoczył, jestem
                  pewna, że w obronie kobiety , tacy są Gdańszczanie:)))
                  • Gość: jaro Re: mamy Szczecin! IP: *.pppool.de 08.01.02, 22:25
                    lucy_z napisał(a):

> Słowem, słowem;) A gdyby ktoś mu zalazł za skórę to by walkę stoczył, jestem
                    > pewna, że w obronie kobiety , tacy są Gdańszczanie:)))

Ale to nie powód, żeby robić błędy ;-)
                    No chyba, że to przez szacunek: z dużej litery :-)
                    • lucy_z Re: mamy Szczecin! 09.01.02, 00:00

> lucy_z napisał(a):
                      >
                      > > Słowem, słowem;) A gdyby ktoś mu zalazł za skórę to by walkę stoczył, jes
                      > tem
                      > > pewna, że w obronie kobiety , tacy są Gdańszczanie:)))
                      >
                      > Ale to nie powód, żeby robić błędy ;-)
                      > No chyba, że to przez szacunek: z dużej litery :-)

Jaro, gdzie jest błąd?????? ;)))
                      • Gość: Piotr Re: mamy Szczecin! IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 09.01.02, 00:27
                        lucy_z napisał(a):

>
                        > > lucy_z napisał(a):
                        > >
                        > > > Słowem, słowem;) A gdyby ktoś mu zalazł za skórę to by walkę stoczył
                        > , jes
                        > > tem
                        > > > pewna, że w obronie kobiety , tacy są Gdańszczanie:)))
                        > >
                        > > Ale to nie powód, żeby robić błędy ;-)
                        > > No chyba, że to przez szacunek: z dużej litery :-)
                        >
                        > Jaro, gdzie jest błąd?????? ;)))

właśnie gdzie ten błąd?
                        Lucy nie śpisz jeszcze? :-)
                        • Gość: jaro Re: mamy Szczecin! IP: *.pppool.de 09.01.02, 00:34

> lucy_z napisał(a):
                          >
                          > > Gość portalu: jaro napisał(a):
                          > >
                          > > > lucy_z napisał(a):
                          > > >
                          > > > > Słowem, słowem;) A gdyby ktoś mu zalazł za skórę to by walkę st
                          > oczył
                          > > , jes
                          > > > tem
                          > > > > pewna, że w obronie kobiety , tacy są Gdańszczanie:)))
                          > > >
                          > > > Ale to nie powód, żeby robić błędy ;-)
                          > > > No chyba, że to przez szacunek: z dużej litery :-)
                          > >
                          > > Jaro, gdzie jest błąd?????? ;)))
                          >
                          > właśnie gdzie ten błąd?
                          > Lucy nie śpisz jeszcze? :-)

Gdańszczanie, mimo wszystko, pisze się z małej litery.
                          Wyjątek: na początku zdania ;-)
                          • Gość: Piotr Re: mamy Szczecin! IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 09.01.02, 00:38

>
                            > > lucy_z napisał(a):
                            > >
                            > > > Gość portalu: jaro napisał(a):
                            > > >
                            > > > > lucy_z napisał(a):
                            > > > >
                            > > > > > Słowem, słowem;) A gdyby ktoś mu zalazł za skórę to by wal
                            > kę st
                            > > oczył
                            > > > , jes
                            > > > > tem
                            > > > > > pewna, że w obronie kobiety , tacy są Gdańszczanie:)))
                            > > > >
                            > > > > Ale to nie powód, żeby robić błędy ;-)
                            > > > > No chyba, że to przez szacunek: z dużej litery :-)
                            > > >
                            > > > Jaro, gdzie jest błąd?????? ;)))
                            > >
                            > > właśnie gdzie ten błąd?
                            > > Lucy nie śpisz jeszcze? :-)
                            >
                            > Gdańszczanie, mimo wszystko, pisze się z małej litery.
                            > Wyjątek: na początku zdania ;-)
                            Czy jesteś tego pewien?

• Gość: Piotr Re: mamy Szczecin! IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 09.01.02, 00:46
                              już jestem pewny ze z małej :-)
                          • lucy_z Re: mamy Szczecin! 09.01.02, 00:39

>
                            > > lucy_z napisał(a):
                            > >
                            > > > Gość portalu: jaro napisał(a):
                            > > >
                            > > > > lucy_z napisał(a):
                            > > > >
                            > > > > > Słowem, słowem;) A gdyby ktoś mu zalazł za skórę to by wal
                            > kę st
                            > > oczył
                            > > > , jes
                            > > > > tem
                            > > > > > pewna, że w obronie kobiety , tacy są Gdańszczanie:)))
                            > > > >
                            > > > > Ale to nie powód, żeby robić błędy ;-)
                            > > > > No chyba, że to przez szacunek: z dużej litery :-)
                            > > >
                            > > > Jaro, gdzie jest błąd?????? ;)))
                            > >
                            > > właśnie gdzie ten błąd?
                            > > Lucy nie śpisz jeszcze? :-)
                            >
                            > Gdańszczanie, mimo wszystko, pisze się z małej litery.
                            > Wyjątek: na początku zdania ;-)

:))))))))) Toż ja z szacunku dla....... ale masz rację, pozdrawiam :)))))
                            Jeszcze nie śpię ale już idę bo .....innym to przeszkadza:(((((( Zawsze
                            człowiek ma jakieś uciążliwości ;)))) Dobranoc!!!!!!
                        • Gość: jaro Re: mamy Szczecin! IP: *.pppool.de 09.01.02, 00:36

> lucy
                          > Na jaro mona zawsze polegac,sprawdzi ,dopilnuje,podrazni jak trzeba
                          > (lech),przytuli do piersi a jak trzeba to da w m....e Hi hi caly jaro :)))

U92!
                          Bez Twego wsparcia nie poszłoby tak gładko!
                          A w przyszłości lepiej w ogóle nie reagować, bo zabagnią nam forum...
                          Jeśli już trzeba, to w trzeciej osobie ;-)
                          • Gość: u92 Re: mamy Szczecin! IP: *.dip.t-dialin.net 10.01.02, 18:20
                            Lucy/Jaro
                            Cos mi sie zdaje ze te 16000 bedziemy mieli za jakies 2 tygodnie .-)))
                            Ale lody i tak stawiam na Jarmarku Dominikanskim teraz to troszeczke za zimno.
                            • Gość: lucy_z Re: Jest 15555............................ IP: 192.168.0.* 10.01.02, 19:35

> Lucy/Jaro
                              > Cos mi sie zdaje ze te 16000 bedziemy mieli za jakies 2 tygodnie .-)))
                              > Ale lody i tak stawiam na Jarmarku Dominikanskim teraz to troszeczke za zimno.

Ładna jest cyfra 15555, jeszcz tylko 445 :) Cieszę się,że ludzie piszą, piszą...
                              • Gość: u92 Re: Jest 15555............................ IP: *.dip.t-dialin.net 10.01.02, 19:47
                                Lucy
                                Jak sie bedzie dolewalo oliwy do ognia to beda pisali. :)
                                Nie myslalas zeby otworzyc jakis nowy temat?hmmm przyznaj sie
                                A co robi nasz nadworny kucharz ,czy " pichci" cos nowego" ?
                                • Gość: lucy_z Re: Jest 15555............................ IP: 192.168.0.* 10.01.02, 20:00

> Lucy
                                  > Jak sie bedzie dolewalo oliwy do ognia to beda pisali. :)
                                  > Nie myslalas zeby otworzyc jakis nowy temat?hmmm przyznaj sie
                                  > A co robi nasz nadworny kucharz ,czy " pichci" cos nowego" ?

Jakoś nie mam weny:))) Zaraz zresztą idę........:(((((( Jaro jakoś jest zajęty
                                  ale wpada, coś napisze i wypada......:))))))
                                • Gość: lucy_z Re: Jest 15555............................ IP: 192.168.0.* 10.01.02, 20:02

> Lucy
                                  > Jak sie bedzie dolewalo oliwy do ognia to beda pisali. :)
                                  > Nie myslalas zeby otworzyc jakis nowy temat?hmmm przyznaj sie
                                  > A co robi nasz nadworny kucharz ,czy " pichci" cos nowego" ?

Jakoś nie mam weny:))) Zaraz zresztą idę........:(((((( Jaro jakoś jest zajęty
                                  ale wpada, coś napisze i wypada......:))))))
                                  • Gość: jaro Re: Jest 15555............................ IP: 134.147.154.* 11.01.02, 17:25
                                    Gość portalu: lucy_z napisał(a):

> Jaro jakoś jest zajęty
                                    > ale wpada, coś napisze i wypada......:))))))

Zaraz wypadne :-)))
                                    • lucy_z Re: Jest 15640....................... 11.01.02, 17:30

> Gość portalu: lucy_z napisał(a):
                                      >
                                      > > Jaro jakoś jest zajęty
                                      > > ale wpada, coś napisze i wypada......:))))))
                                      >
                                      > Zaraz wypadne :-)))

Jest teraz 15640. Jaro, Ty wypadasz a ja wpadam i tak po troszeczkę, po
                                      troszeczkę...... rośnie ilość postów:) Jaro, wpadaj częściej:)))))
                                      • Gość: u92 Re: Jest 15640....................... IP: *.dip.t-dialin.net 11.01.02, 18:46
                                        Jaro ja tam tez nie mam nic przeciwko zebys tu czesto,czesciej przychodzil
                                        ale z tym wpadaniem to......
                                        ja nie wiem? Ja bym tam nie chcial "wpadac",nie stanowczo dziekuje ! hi hi
                                        • Gość: Piotr Re: Jest 15640....................... IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.02, 23:06

> Jaro ja tam tez nie mam nic przeciwko zebys tu czesto,czesciej przychodzil
                                          > ale z tym wpadaniem to......
                                          > ja nie wiem? Ja bym tam nie chcial "wpadac",nie stanowczo dziekuje ! hi hi
                                          dlaczego nie? to taka 'miła" niespodzianka :-)
                                          Szczecin się pozbierał i przewaga zmalała prawie o 200 postów. W pracy forum
                                          gazety prawie w ogóle mi nie działa :-(( wczoraj wieczorem też nie mogłem tu
                                          wejść, czyżby jakiś podstęp Szczecina ? :-))

• Gość: u92 Re: Jest 15640....................... IP: *.dip.t-dialin.net 18.01.02, 00:06
                                            Lucy:))))))))))))))))))))))))))))))))
                                            Przeskoczylas 16000 o 2 tygodnie za wczesnie !!!
                                            To mysle ze czas powoli wybrac sie w kierunku poznania!?
                                            kierunek jest wyznaczony W....... :),ale lody stawiam i tak na Jarmarku
                                            Dominikanskim, z bakaliami
                                            • lucy_z Re: Jest 15640....................... 18.01.02, 00:13

> Lucy:))))))))))))))))))))))))))))))))
                                              > Przeskoczylas 16000 o 2 tygodnie za wczesnie !!!
                                              > To mysle ze czas powoli wybrac sie w kierunku poznania!?
                                              > kierunek jest wyznaczony W....... :),ale lody stawiam i tak na Jarmarku
                                              > Dominikanskim, z bakaliami

:))))))))

Wiesz, dzisiaj był to przypadek, weszłam, coś wpisałam a Petelka pisze, że to
                                              ten post:)))))))
                                              Co Piotr napisał?????? Teraz sprawdziłam, jest dużo większa przewaga!!!!!
                                          • lucy_z Re: Jest 15640....................... 18.01.02, 00:08

>
                                            > > Jaro ja tam tez nie mam nic przeciwko zebys tu czesto,czesciej przychodzil
                                            > > ale z tym wpadaniem to......
                                            > > ja nie wiem? Ja bym tam nie chcial "wpadac",nie stanowczo dziekuje ! hi
                                            > hi
                                            > dlaczego nie? to taka 'miła" niespodzianka :-)
                                            > Szczecin się pozbierał i przewaga zmalała prawie o 200 postów. W pracy forum
                                            > gazety prawie w ogóle mi nie działa :-(( wczoraj wieczorem też nie mogłem tu
                                            > wejść, czyżby jakiś podstęp Szczecina ? :-))
                                            >

Niemożliwe, nie sprawdzałam, aż tak źle??????? Do południa mało było postów,
                                            faktycznie. Mnie też źle chodzi, myślałam, że to u mnie sieć, wczoraj byłam tu
                                            wieczorem ale nic nie mogłam otworzyć:(((( Jakiś sabotaż jak mówi Jaro ;))))
                                            • Gość: Piotr Re: Jest 15640....................... IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.02, 17:34
                                              mamy Szczecin
                                              • Gość: Piotr jest 1000 więcej IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.02, 17:35
                                                mamy dokładnie 1000 więcej :-))
                                                • Gość: Piotr Re: jest 1000 więcej IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.02, 17:36

> mamy dokładnie 1000 więcej :-))
                                                  tzn dopiero teraz jest 1000 :-)))

• Gość: u92 Re: jest 1000 więcej IP: *.dip.t-dialin.net 26.01.02, 15:17
                                                    Piotr
                                                    Trzeba pisac !!,ile zostalo do Poznania.Jka sie postaramy to na wakacje
                                                    bedziemy mieli Poznan !
                                                    PS.Nie macie kogos w rodzinie kto w poprzednim zyciu "robil" za poganiacza
                                                    niewolnikow u Faraona -WOLNY ETAT u nas !!!
                                                  • Gość: Kozik Re: jest 1000 więcej IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 26.01.02, 15:27

> Piotr
                                                    > Trzeba pisac !!,ile zostalo do Poznania.Jka sie postaramy to na wakacje
                                                    > bedziemy mieli Poznan !

No to sie przyznam bez bicia, ze kiedys sam pisalem w Poznaniu... Ale na
                                                    usprawiedliwienie dodam, ze wtedy tam pracowalem...
                                                    A nie wiedzialem, ze w Gdansku portal prowadzi moj ulubiony Ded... (oops!)
                                                    Redzina! ;-)
                                                  • Gość: Kozik Re: jest 1000 więcej IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 26.01.02, 15:30
                                                    Soja droga - kope lat, Agnieszko!
                                                    nie chce mis sie logowac - napisz na kozik@palidash.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka